canım biliyomusun benim ve bel ağrım olmuştu ben de ilk başta toplama işleminden filan oldu zannettim sonra bi hafta geçti geçmedi ve arttı ve hamileydim:)
olumlu ol tabi böyle devam et canım:))
bu arada özel mesaşına bi bak bakim
sağol canım belizcim... sefa yapıyoruz aynen dediğin gibi.. bi güzel yattım uyumuşum bugün ooohh.. keyfim yerinde.. moralim iyi.. sen neler yapıyorsun görüşemez hatta itişemez olduk epeydir :79: nerelerdesinserenat yapiim sana bari gel diye..
hımm :92: bide müyten var baakk... :86:
öğren tabi artık bak kalbin hala tek.. çift yapamadın daha nasıl yetişeceksin bana yahuhadi hızlaannn :82:
geshenk senden de yakında güzel haber geliceek dikkat et kendine sakın yorulma ananaslara devam haa birde muşmula da tutunmayı arttırırmış söyle kocana alsın otur afiyetle ye
Geshenkciğim;
Transfer sonrasında sana bir kağıt vermiş olmalılar, orada hangi gün test yaptırman gerektiği yazıyor biliyorsun di mi
Muşmulanın faydalarını kopyaladım sana, doğğğrruuuuu muşmula almaya şekerim :
Çiçek tablasıyla sarılmış etli meyveleri, eriksi yapıdadır. Yabani olanları daha küçük olur. İçinde sertleşmiş tohumları bulunur. Olgunlaştığında koyu kahverengiye dönen meyve kabuğu ve koyu kahve meyve eti vardır. İlk koparıldığında buruk bir tadı vardır. Bir süre beklenildiğinde yumuşar ve lezzetlenir. Karadeniz ve Marmara bölgelerinde yayılış gösterir.
Faydaları:
Böbrek kum ve taşlarının dökülmesine yardım eder.
Bağırsakların iyi çalışmasını sağlar.
İncebağırsak iltihabı, ishal ve dizanteriyi giderir.
Kan dolaşımını düzenler.
Sinirleri güçlendirir.
Mide hastalıklarında faydalıdır.
Lumbago ve nikriste kullanılır.
Ana karnındaki ceninin düşmesini önler.
sahimiii.. ay sağol canım.. hemen aldırayım o halde.. benim işim ne ki zaten hep bunları takip.
kızlar şimdi cumartesi yapıldı ya benim transferim ben diyorumki 4 gün oldu eşim diyorki daha 3 gün oldu ilk günü sayma diyor.. öylemi sahiden.. embiriyolar için de böyle hesap yapıp kafamı karıştırıyor benim 5. gün ya benim ilk günü sayma diyor ben ilk alındığı günü unuttum aslında haziranın 10 unda transfer olmuştu 5 günlük denilmişti bu durumda 5 hazirandamı başladı yolculuk aslında 6. günde transfre mi? yoksa 4 gün bitip 5. gün mü yapılmış oldu.. merak işte :)))))
sahimiii.. ay sağol canım.. hemen aldırayım o halde.. benim işim ne ki zaten hep bunları takip.
kızlar şimdi cumartesi yapıldı ya benim transferim ben diyorumki 4 gün oldu eşim diyorki daha 3 gün oldu ilk günü sayma diyor.. öylemi sahiden.. embiriyolar için de böyle hesap yapıp kafamı karıştırıyor benim 5. gün ya benim ilk günü sayma diyor ben ilk alındığı günü unuttum aslında haziranın 10 unda transfer olmuştu 5 günlük denilmişti bu durumda 5 hazirandamı başladı yolculuk aslında 6. günde transfre mi? yoksa 4 gün bitip 5. gün mü yapılmış oldu.. merak işte :)))))
:))
canım transfer günü ilk gün sayılmıyo ondan sonraki gün ilk gün.
sana şimdi 18 denilmişse senin transferin 6 sında oldu say bakalım :)
7.si, 1. gün oluyo ve 18 'i de 12. gün oluyo
:13:
kızlar nasılsınız ...
Nurben tebrik ederim... inşallah sorunsuz rahat bi hamileliğin geçer ardından sağlıkla alırsın bebişini kucağına...
Geshenk umutlu olman süper zaten hiç merak etme seninle pıtırcık.. ben kendimi 12 gün boyunca boşu boşuna üzdüm. gerçi huy işte hala düşünüyorum keseyi görecekmiyim kalp atışını duyacakmıyım diye..
bu arada Ayşegül geçen yazamadım canım bu ne hız süpersin. ya ben hiç öyle değilim. ben bi otururum kimse bişey demese asla kalkmam. evimde vakit geçireyim istiyorum hep. benim ruhum yaşlı ruhum
bu arada ben aşırı kilo alıyorum ama valla çok ymiyorum. bide bişey sorcam şimdi ben adet tarihime göre 6+3 de gitcem Aydın Bey e o zaman kalp atışını duymam gerek dimi yani herkesinki öylemi oldu? yoksa duymayıp sonradan duyan oldumu... bide karındanmı bakılacak ultrasona yoksa vajinal ultrason mu
nurben canım hamileliğin hayırlı olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?