Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım biliyomusun benim ve bel ağrım olmuştu ben de ilk başta toplama işleminden filan oldu zannettim sonra bi hafta geçti geçmedi ve arttı ve hamileydim:)

ama tazelerinde demi.. ayyy inşallah be meliscim bende hep ona yoruyrum.. inşallah yaaa..

olumlu ol tabi böyle devam et canım:))
bu arada özel mesaşına bi bak bakim

hallettim onu.. tamamdır..

geshenk canım ben çıkim uykum geldi
sabahları da uyanamıyorum
öpüyorum canım iyi geceler:79:
sen yarın işe gidiyomusun

Son düzenleme:

geldim burdayiiiiim:):):):):)

Ay bu mystryynin simgesi olsun.. (Yarınn çok kızacak bana çoookkkkk hehh)

aşkolsun yaa çook yakında Allah banada o günleri göstericek hepinizi yemekten kendini alamasken görücem ha haaaaaa verdiğiniz o kilolar varya lööp löp geri gelicekler kocaman kocamaan şişceksiniz bende keyifle izliycemmm

geshenk senden de yakında güzel haber geliceek dikkat et kendine sakın yorulma ananaslara devam haa birde muşmula da tutunmayı arttırırmış söyle kocana alsın otur afiyetle ye

geshenk senden de yakında güzel haber geliceek dikkat et kendine sakın yorulma ananaslara devam haa birde muşmula da tutunmayı arttırırmış söyle kocana alsın otur afiyetle ye

sahimiii.. ay sağol canım.. hemen aldırayım o halde.. benim işim ne ki zaten hep bunları takip.

kızlar şimdi cumartesi yapıldı ya benim transferim ben diyorumki 4 gün oldu eşim diyorki daha 3 gün oldu ilk günü sayma diyor.. öylemi sahiden.. embiriyolar için de böyle hesap yapıp kafamı karıştırıyor benim 5. gün ya benim ilk günü sayma diyor ben ilk alındığı günü unuttum aslında haziranın 10 unda transfer olmuştu 5 günlük denilmişti bu durumda 5 hazirandamı başladı yolculuk aslında 6. günde transfre mi? yoksa 4 gün bitip 5. gün mü yapılmış oldu.. merak işte :)))))

Geshenkciğim;
Transfer sonrasında sana bir kağıt vermiş olmalılar, orada hangi gün test yaptırman gerektiği yazıyor biliyorsun di mi

Muşmulanın faydalarını kopyaladım sana, doğğğrruuuuu muşmula almaya şekerim :

Çiçek tablasıyla sarılmış etli meyveleri, eriksi yapıdadır. Yabani olanları daha küçük olur. İçinde sertleşmiş tohumları bulunur. Olgunlaştığında koyu kahverengiye dönen meyve kabuğu ve koyu kahve meyve eti vardır. İlk koparıldığında buruk bir tadı vardır. Bir süre beklenildiğinde yumuşar ve lezzetlenir. Karadeniz ve Marmara bölgelerinde yayılış gösterir.

Faydaları:

Böbrek kum ve taşlarının dökülmesine yardım eder.

Bağırsakların iyi çalışmasını sağlar.

İncebağırsak iltihabı, ishal ve dizanteriyi giderir.

Kan dolaşımını düzenler.

Sinirleri güçlendirir.

Mide hastalıklarında faydalıdır.

Lumbago ve nikriste kullanılır.

Ana karnındaki ceninin düşmesini önler.

evet biliyorum muşmulayı hatta ormanda gezindik bir gün bir sürü vardı topladık durdukça olgunlaşıyor.. diğer adı da döngel.. sağol verdiğin bilgiler için..

görkembilgin mesajımı beğenmemişsin keşke açıklasaydın.. bu butonların çıktığı iyi olmadı ya. beğenmedim deyip kestirip atıyorlar :)) ben mi yanlışım ne peki?? elimde tek parça kağıt yok bunlarla ilgili bilgi yok telefonda ne deniliyorsa onunla yani..

Ayşegül hayır hiç bişi verilmedi bana.. gün olarak 18 kasımda test günü denildi geçen seferde böyle olmuştu... sizlere verilmiş anlaşılan .. bilemiyorum...

:))
canım transfer günü ilk gün sayılmıyo ondan sonraki gün ilk gün.
sana şimdi 18 denilmişse senin transferin 6 sında oldu say bakalım :)
7.si, 1. gün oluyo ve 18 'i de 12. gün oluyo
:13:

kızlar nasılsınız ...

Nurben tebrik ederim... inşallah sorunsuz rahat bi hamileliğin geçer ardından sağlıkla alırsın bebişini kucağına...

Geshenk umutlu olman süper zaten hiç merak etme seninle pıtırcık.. ben kendimi 12 gün boyunca boşu boşuna üzdüm. gerçi huy işte hala düşünüyorum keseyi görecekmiyim kalp atışını duyacakmıyım diye..

bu arada Ayşegül geçen yazamadım canım bu ne hız süpersin. ya ben hiç öyle değilim. ben bi otururum kimse bişey demese asla kalkmam . evimde vakit geçireyim istiyorum hep. benim ruhum yaşlı ruhum

bu arada ben aşırı kilo alıyorum ama valla çok ymiyorum. bide bişey sorcam şimdi ben adet tarihime göre 6+3 de gitcem Aydın Bey e o zaman kalp atışını duymam gerek dimi yani herkesinki öylemi oldu? yoksa duymayıp sonradan duyan oldumu... bide karındanmı bakılacak ultrasona yoksa vajinal ultrason mu

:))
canım transfer günü ilk gün sayılmıyo ondan sonraki gün ilk gün.
sana şimdi 18 denilmişse senin transferin 6 sında oldu say bakalım :)
7.si, 1. gün oluyo ve 18 'i de 12. gün oluyo
:13:

hımm anladım eşim haklıymış :)))))) kafam karıştı benim nedense...

endişeli geçirdin yani sen ben ilkinde yaptım onu.. negatif oldu zatende.. bakalım bu kez rahatım ama kaçınılmaz son yakamı bırakmazsa artık yapacak bişi yok.. ama umutluyum ben bu sefer..

İlk trimester da vajinal ultrason yapılıyor. İlerleyen zamanda abdominal yani karından ultrason yapılıyor.

6+3de kalp atışlarını duyabilirsin, sadece kalbin çalısmasını görüp duymayabilirsin yahut tüm bunlar için erken olabilir. Embriyo boyu 5mm yi gectiyse kalp atışı duyulabiliyor. Eğer duyulmadiysa bir hafta sonra tekrar kontrole cagrilirsin ve kalp atışlarını artık rahat rahat duyarsınız.

geshenk sen niye bu sefer kıpır kıprsın yaaa... yok işe gitcem, yok eczaneye gitcem, yok oraya, yok buraya.... evde olcaksın elinden geldiğince, dinlenceksin bol bol, şımarcaksın eşine, öööyle yavaşça tutuncak bebişlerinde sana... e tabi bir de relax olacaksın hem de her açıdan...

nurben canım hamileliğin hayırlı olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:))

mystryy teşekkürler iyi dilekleriniz için.....

Bu arada ilk testim (beta hcg) 624'tü, iki gün sonra aynı saattte aynı hastanede yaptırdığım testte (beta hcg) 1387 çıktı. Şu anda sanırım herşey yolunda, 23 kasım salı için ultrason randevusu aldım, inşallah bu sefer bebeğimin kalp atışlarını duyar ve kucağıma alırım...
Hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum...

GESHENK, ben ananas ve hurma yedim ama abartmadan tabi, bu arada benim de bel ağrılarım hala devam ediyor,
bebişimiz kendine yer yer yapıyor, yaparkende bizi biraz yoruyor...

Pozitif düşünelim herşey çok daha güzel olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…