Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kizlar merhaba, size hbr vermekte biraz geciktim.
Bugunku artis istenilen duzeyde olmadi. Sonucu ogrendikten sonra da kontrole gittim.
Ebru hnm bakti ve bir kese var dedi. Diger kese gelismemis. Var olan kesenin icinde ise yolk saci var ama embriyoyu goremedi. Pzt Aydin Bey bakacak.
Iyi haber dis gebelik degil.
Hala embriyonun buyume sansi varmis. Buyumezse kurtajla alinacak.
Kisacasi benim pititcik pek bi narin cikti. Bana cektiyse gorunmuyordur tabi

Bu arada su anki kese boyutuna gore 5+2 ebatlarinda. Oysaki gercekte 6+4. Yani geriden geliyor ve bundan sonra da gelir mi gelmez mi kendi karar verecekmis. Bizim disardan yapabilecegimiz bir mudehale olamiyormus. Allah'im nasip ederse aliriz kucagimiza. Herseyin hayirlisi.

çıkıp tekrar giriyorum, az önce eltime çıktım iğnemi vurulmaya ama hep aklımdasın oturamadım , test sonucunda ne dediler görüştün mü ebru hanımla?

Utkumm iyiyim canim, kendimi kotu hissetmiyorum. Insallah her sey guzel olur. Olmazsa da bir nedeni vardir deyip uzulmemeye calisacagim.

Sen nasilsin?

Canim dış gebelik olmamasina çok sevindim.
Hala bir umut olmasi da guzel.
Valla seninki pek narin ve nazliymis:)
Pitircik demiyelim o zaman isimler sahibini etkilermis.
Şöyle güçlü bir isim bulalim inadina herseye ragmen hayata sımsıkı tutunan.
Ladybird çok dua et dualarin gücüne inan.
Bizde edecegiz zaten hepimiz icin ben hep ediyorum.
Umarim hepimiz icin hersey guzel olur.

Ben icimden bahar diyorum. Bahar geliyor. Yavas yavas narince. Bir sure sonra serpilip tum ihtisamiyla cikacak ve herkesi buyuleyecek.
Tabi cabbar da diyebiliriz :))

O zaman kizlar haftaya gene heyecan dorukta.
P.tesi, sali, çarşamba...
Ama galiba artik aliştik bu heyecanli bekleyislere.

iyiyim canım Allaha şükür ilk kez haftasonunun gelmesine bu kadar çok sevindim diyebiliriz, bugun Almanyadan küçük kaynım geldi çok mutlu, çok severim onu,
bir de karsıdan yegenim geldi ev şenlendi:)yegenime masaj yapıyorum bir yandan öğrensinde teyzosuna daha iyisini yapsın diye

Bende surekli bir surpriz durumu var. :))
Ewet haftaya heyecan dorukta olcak ama benim durum netlesir mi bilemiyorum.
Siz kalp atisini da duyabileceksiniz. Cok guzel :))
Insallah bizde duyariz, bu hafta olmasada sonraki hafta.

arkadaslar ben kanamam oldugu gün Esmaül Hüsna dan (Allahın isimlerinden) "Ya Mübdi" ismi şerifinin bebegini kaybetme tehlikesi olanların 99 kez okumasını tavsiye ediyordu..okudum.. aklıma geldikçe bildigim bütün duaları sureleri okuyorum, rahatlatıyor..
ve tabii ki hepimiz için dua ediyorum...
Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

birkaç merkezle görüş aklına en çok yatan yerle başla tedavine..
şimdilik çıkıyorum canım kendine ii bak hoşçakal

kızlar hattım düştü şimdi gelebildim,
aydın beyin durumdan haberi varmış. ebru hanm bugün haberi var dedi. pazartesi hocam baksın dedi.
benim randevum 16:45 de. yani pazartesi akşam üzeri

utkumm sadece ya mubdi mi diyorsun 99 kere
benimde bildiğim bir tefriciye var, 4444 kez okunuyor..
o baya zaman alıyor.
birde benim yasin adağım vardı ama başladım bitiremedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…