ladybird canım evet sadece "ya mübdi" diyorsun 99 kez hatta hamile kadının kocasının hanımının karnına elini koyarak okuması tavsiye edilmiş ben hem kendim okudum hemde eşim okudu.
Eger salatı tefriciiye(4444 adet) başlarsan bende yardım ederim sana tek başına okumak zorunda degilsin yardım edebilirler....(ptsine kadar 500 tane okurum istersen)
yasinden kac tane adağın vardı?kendim okuyacagım diye mi adak yapmıstın?istersen ona yardım ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bir de ilk 4 ay boyunca 70 bin defa"Sübhanallahi ve bihamdihi" demek çok hayırlıymış...ben sayamadım ama aklıma geldikçe söylüyorum..
kızlar hepinizi kocaman öpüyorum inş. hepimiz sağlıcakla bebişlerimize kavusuruz, sizi çok seviyorum
denika sen nasılsın gün aldın mı histerekopi için?
sancux sen neler yapıyorsun bugun pek girmedin haftasonunu degerlendiriyorsun galiba::) bizde yegenimle bir sinemaya gitmeye niyetlendik ama kendimde güç bulamadım bütün gün evde tembel tembel yattım:), biraz da temizlik yaptım yavas yavas kendim yormadan...
Ladybird canım çok sevindim dış gebelik olmadığına..Yine bir ümit doğdu içimize inşallah herşey yoılunda gider seviniriz senin için..Bol şans canım.
Selam kizlar 2 gundur giremedim pek keyfim yok mide bulantilarim artti surekli uyuyorum.
Canim hicbirsey yapmak istemiyor bir garip ruh halindeyim.
Umarim bir an once gecer hic sevmem boyle keyifsiz bir tip olmayi.
Havalarda etkiliyor insani.
Bilmiyorum kizlar belkide stres yaptim sali gunu yaklastikca.
iyi akşamlar ben kartopu aralık ayı aşılama yaptıranlar topiğinden hatırlarsın umarım.
topiği tam okuyamadım. hangi aşamadasın???
kızlar ben 2 aşılamam tutmayınca ara vermek zorunda kaldım. doktor 1 ay beklememiz gerektiğini söyledi. bende bu ay için bal+tarçın+çörekotu kürü uyguluyorum yumurtalarım güzel gelişsin sağlıklı olsun diye)))
Allahdan ümit kesilmez belki kendiliğinden gelir bebişim buay.
ben tüp bebeği gata da yaptırmaya karar verdim. tüp bebek merkezindeki embriliyog eşimi arkadaşı.doktorumda çok iyi. ya nasip deyip orada başlayacağım. kısmet artık. arkadaşlar izin verirseniz sizi buradan takip edip güzel sonuçlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşmak isterim.
herşey gönlünüzce olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?