Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kartopu hoşgeldin, problem nedir sizde?
bence 2 aşılama yeterli 3. denemeye gerek yok. bende 2 aşılama sonrası tüp bebk seçtim.

ön bir araştırma yapıp kararını vermende fayda var, kafanda tüm soru işaretlerini cevaplayıp öyle başla bence tedaviye.
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.

ladybird canım evet sadece "ya mübdi" diyorsun 99 kez hatta hamile kadının kocasının hanımının karnına elini koyarak okuması tavsiye edilmiş ben hem kendim okudum hemde eşim okudu.
Eger salatı tefriciiye(4444 adet) başlarsan bende yardım ederim sana tek başına okumak zorunda degilsin yardım edebilirler....(ptsine kadar 500 tane okurum istersen)
yasinden kac tane adağın vardı?kendim okuyacagım diye mi adak yapmıstın?istersen ona yardım ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bir de ilk 4 ay boyunca 70 bin defa"Sübhanallahi ve bihamdihi" demek çok hayırlıymış...ben sayamadım ama aklıma geldikçe söylüyorum..
kızlar hepinizi kocaman öpüyorum inş. hepimiz sağlıcakla bebişlerimize kavusuruz, sizi çok seviyorum

utkumm günaydın canım,
99 kez ya mübdi dedirttim eşime :) ben de ayrıca dedim. inşallah faydası olur. Adağım 100Yasin ama daha 21 tane okudum. Tefriciyeyi şimdilik yapamayacağım, önce Yasinleri bitirmek istiyorum.
Allah hakkımızda hayırlısını versin. desteğin için çok teşekkür ederim canım.
inşallah herşey gönlümüzce olur.

bugün tiroit doktoruma gideceğim, tsh'ım biraz yükselmiş. akıbetin ne olacağı belli değil ama hamile olduğunu öğrendiğinde hemen gel demişti. bakalım belki de bu yavaş gelişimde tiroitin etkisi oluyordur.

kızlar hepinizi çok öpüyorum ve iyi bir haftasonu diliyorum.
görüşmek üzere, sağlıcakla ve mutlulukla kalın...

Ladybird canım çok sevindim dış gebelik olmadığına..Yine bir ümit doğdu içimize inşallah herşey yoılunda gider seviniriz senin için..Bol şans canım.

denika sen nasılsın gün aldın mı histerekopi için?
sancux sen neler yapıyorsun bugun pek girmedin haftasonunu degerlendiriyorsun galiba::) bizde yegenimle bir sinemaya gitmeye niyetlendik ama kendimde güç bulamadım bütün gün evde tembel tembel yattım:), biraz da temizlik yaptım yavas yavas kendim yormadan...

Son düzenleme:

Canım gün alamadım çünkü daha regl olamadım..Bilmiyorum rahim filminden sonra gecikmeler olabilir mi ama hala beklemedeyim..Nasılsın mide bulantıların azaldı mı? Aman lütfen yorma kendini bunlar senin için önemli günler bırak ev dağınık kalsın:))

Selam kizlar 2 gundur giremedim pek keyfim yok mide bulantilarim artti surekli uyuyorum.
Canim hicbirsey yapmak istemiyor bir garip ruh halindeyim.
Umarim bir an once gecer hic sevmem boyle keyifsiz bir tip olmayi.
Havalarda etkiliyor insani.
Bilmiyorum kizlar belkide stres yaptim sali gunu yaklastikca.

canım stres yapma lütfen, herşey senin için yolunda gidecek.
tüm hissettiklerin doğal sanırım, mide bulantısı, uyku, keyifsizlik, halsizlik..
moralini yüksek tutmaya çalış,
havaları boşver. yakında düzelir.

iyi akşamlar ben kartopu aralık ayı aşılama yaptıranlar topiğinden hatırlarsın umarım.

topiği tam okuyamadım. hangi aşamadasın???

merhaba kartopu hatirliyorum tabiki seni biliyordum 2. asilama yaptrdigini demekki olmamis.kismet degilmis zaten asilamada sans çok dusuk bende 1 kez denedim denemek olsun diye. Bende tup bebek yaptirdim biliyorsun su an Allahima sukur 6 haftalik hamileyim. Sali gunu ilk ultrason randevumuz var daha keseyi gormedim. Herseyin yolunda oldugunu çok duymak istiyorum.
Umarim sende hamile kalirsin cnm bir an once. O kadar iyi anliyorumki seni, ama icin rahat olsun tup bebekte sansin cok daha fazla. Merkez secimi çok onemli iyi arastir cnm.

Galiba farkinda olmadan stres yapiyorum cnm.
Umarim hepimiz icin hersey guzel olur.
Hepimiz guzel hbrler aliriz insallah.
Yarin senin randevun vardi heyecanlimisin. Geç bir saatteyti degil mi?

arkadaşlar hepinize günaydın ve hayırlı haftalar herşey gönlünüzce oldun inşallah.

hafta sonu toğinizi sayfa sayfa okudum. inanın sizinle birlikte üzüldüm,heyecan yaptım sevindim. sonuçları merak ettim ama arada bir şey kaçırmamak için sayfa atlamadım :))) anlayacağınız kitap okur gibi okudum sizi. eşim bile merak edip kaçkere ne okuyorum diye yanıma geldi.

sancux ve utkumm hamileliğinize çok sevindim. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerinizi. Ladyybird inşallah sende bugün güzel sonucu alırsın. özellikle dış gebelik olmamasına çok sevindim.

deniko inşallah seninde tedavin güzel bir şekilde sonuçlanır.

kızlar ben 2 aşılamam tutmayınca ara vermek zorunda kaldım. doktor 1 ay beklememiz gerektiğini söyledi. bende bu ay için bal+tarçın+çörekotu kürü uyguluyorum yumurtalarım güzel gelişsin sağlıklı olsun diye )))

Allahdan ümit kesilmez belki kendiliğinden gelir bebişim buay.

ben tüp bebeği gata da yaptırmaya karar verdim. tüp bebek merkezindeki embriliyog eşimi arkadaşı.doktorumda çok iyi. ya nasip deyip orada başlayacağım. kısmet artık. arkadaşlar izin verirseniz sizi buradan takip edip güzel sonuçlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşmak isterim.

herşey gönlünüzce olsun inşallah.

Insallah kartopu bu ay kendiliginden hamile kalabilirsin.
Memnuniyetle aramiza katilabilirsin cnm.
Tedavin sirasinda da her adimini paylasabilirsin bizimle.

günaydın sancux nasılsın canım
midem çok fena ama ne istifra edebiliyorum nede bu durumu engelleyebiliyorum

dün çocukluk arkadasıma gittim, kader onuda istanbula gönderdi arasırada olsa görüşüyoruz işler vs.. sebebiyle ama onun yanında kendimi sanki ailemden biriyle görüşüyormus gibi mutlu ve rahat hissettim çok güzel bir gün geçirdim

bu arada hamileligin duygusal moduna da girdim dün sabah kahvaltıda duygulandım aglamaya basladım, bi gece öncede sunay akının şiirini dinlerken agladım eşimde üzüldü:)
bu böyle devam edecek galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…