Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bu arada hamileligin duygusal moduna da girdim dün sabah kahvaltıda duygulandım aglamaya basladım, bi gece öncede sunay akının şiirini dinlerken agladım eşimde üzüldü:)
bu böyle devam edecek galiba

bence hamileliğin herşekliyle olabildiğince keyfini çıkarmaya çalış )))

bakalım bugun ladybird yarın sancux hangi süprizlerle gelecek ve ben gene en sona kaldım ay günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım

Utkumm mrb , sona kalmak hic onemli degil canim yaa, guzel haberler gelsin yeterki.
Bak sen her turlu belirtiyi goruyorsun ne guzel. Ben de keske midem bulansa falan diyorum su anda.
Ama hicbisi yok bende.
hissizlestim iyice. Aksam ruyamda bugunku kontrolu gordum. O kadar islemis artik icime.
Neyse iste aksam belli olacak ak koyun kara koyun. Yani umarim belli olur artik. Ben kimseye haber vermek istemedikce herkes ogreniyor ne oldugunu. ( birtek ailem bilmiyor sanirim su anda.

Ben dahagenis bir Aile olmak icin cabalarken mevcutlardan uzaklasiyorum. Ne sacma bir hal degil mi?
Neyse kizlar biranda icindekileri dokuverdim.

Siz bana bakmayin. Gecer yakinda.

Galiba farkinda olmadan stres yapiyorum cnm.
Umarim hepimiz icin hersey guzel olur.
Hepimiz guzel hbrler aliriz insallah.
Yarin senin randevun vardi heyecanlimisin. Geç bir saatteyti degil mi?

saat 4:45 de randevum. Heyecanli degilim su anda. Pek umudum yok cunku.
Mantik ve akil hep on planda yer aliyor. Gonlum neler neler diliyor ama gercekler o kadar guzel olmuyor ne yazikki. polyanacilik da bir yerde bitiyor tabi.
Hayirlisi diyerek kendimizi avutuyoruz.

Dun haberlerde geri zekalinin teki (baba diyemeyecegim hatta insan bile diyemeyecegim) 3 aylik bebegi doverek oldurmus. Bunlari duydukca daha cok isyan edesim geliyor. Bu dunya o kadar guzel de degil Temiz de degil. Bir de gene bizim sivri tv ciler 8 mart dunya kadinlar gunu altinda Dayak yiyen kadinlari gosteriyorlar. Iste bizim milletin kultur seviyesi bu kadar.

Dedim ya siz bana bakmayin bugun. Yakinda gecer sinirlerim, unutmak ne guzel bir yeti. Iyiki unutabiliyoruz yoksa nasil gecerdi omur.

Ladybird cnm bazen insan isyankar olabiliyor çok doğal hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.

Umutlu ol bence ama kendimizi herşeye hazırlıyoruz yinede.
Hayırlısı neyse o olsun diyelim kızlar biz elimizden geleni yapıyoruz zaten.
Güzel haberlerle dönersen öyle çok sevinirizki birlikte kötü haberlerle dönersende hayırlısı buymuş deyip birlikte üzülürüz.
Biz her zaman yanındayız ailenle paylaşamadığın duyguları bizimle paylaş.
Çok öpüyorum seni............................................

canını sıkma arkadasım zaman zaman hepimizin aklından böylesi düşünceler geçiyor ben 1-2 yıl önce epey kendimi kaybetmiştim kötü düsüncelere kapılıyordum ama birkaç kişiyle tanıstım size onların hikayesini anlatacagım ben bunları dinledikten sonra hayata bakış açım epey degişti...

geçen tatilde gittiğimiz otelin lobisinde eşimle otururken eşimin 1 gün önce santranç oynadıgı bey ve eşi de yan masaya geldiler selamlaştılar, masamıza davet ettik , eşler gene santranç oynamak isteyince bizde sohbet ettik..bayan çok genç görünüyordu akranım gibiydi, elinde de ders kitapları vardı..açıköğretim anasınıfı öğretmenliği okuyormus, (kendime sorulmasından hiç hoşlanmadıgım için çocuk var mı vs.. gibi sorular sormadım), okuldan dersten işten bahsettik bir anaokulunda eğitmenlik yapıyormuş..
"bizde yarın ist. dönecegiz aklımda oğlumda kaldı " dedi
bende aile büyüklerine mi bıraktınız çok küçük mü dedim ve duydugum cevap karsısında şok oldum...oğlu 23 yaşındaymıs, ne kadr genç anne olmussunuz dedim 40 yaşında oldugunu öğrendim...sonra aslında biz 23 yıllık evliyiz hiç çocugumuz olmadı, kaynımla eltim bosanınca onların küçük oğlunu büyütmemiz için bize verdiler diyerek anlatmaya başladı...
her memlekete gidişlerinde ahbap ve akrabaların bu senin baktıgın çocuk mu?
sanki bakıyorsunda o da büyünce sana mı bakacak sanıyorsun?
kim suçlu ?niye çocugun olmuyor ....gibi sorulara çok üzülüyordum dedi sonra çocuk biraz büyüyünce bir gün komsulaara"ben onların baktıgı çocuk degilim onların oğluyum demiş"
ve bundan cesaret alarak orda bulunanlara"olanları biliyorsunuz her yıl geldigimde bu soruları canımı acıtmak için soruyorsunuz ama artık acımıyor bosuna ugrasmayın demiş"

Aferin o çocuğa ailesinede tebrikler çok güzel yetiştirmişler oğullarını.
Doğuran değil yetiştiren annedir bence.

merhaba arkadaşlar.
aslında ben başka bir konuyla ilgilendiğim için siteye üye olmuştum. (burun ameliyatı ile ilgili doktor tavsiyesi almak için.)
insan, bir operasyon öncesinde tavsiye alma ihtiyacı hissediyor çünkü, kendini doğru ellere teslim edebilmek için.
sonra aklıma benim de bu konuda faydalı olabileceğim geldi ve doktorumla ilgili bir başlık var mı diye baktım ve burayı buldum.
ben 2 sene önce tanıştım aydın arıcı ile. beni ona yönlendiren kişi ise, amerikada uzun süre aydın beyin yanında çalışmış kendisi de aşılama üzerinde uzmanlaşmış benim bir arkadaşımdı.
benim kistlerimden dolayı aşılamada başarılı olamamıştık. aydın bey ile tanıştım ve onu gördüğüm ilk andan itibaren inanılmaz bir güven hissettim kendisine.
inanılmaz kariyer ve başarı öyküsüne rağmen ondaki o güven veren mütevazi kişiliğini hep takdir etmişimdir.hala da doktorumdur kendisi. ebru hanımla birlikte. hem inanılmaz başarılı , hem de dünya tatlısı insanlar..
ve benim için en önemli olan ise, birçok doktorun transfer aşamasında,olmuyor deyip vazgeçebilecek bir anotomik yapım karşısında doktorumun o sabrını ve uğraşısını unutamam. ben bile, boşverin olmuyor demekki dedim o aşamada. ama o 1 saate yakın uğraştı 10 dakikalık işlem için..

sonuç mu.. sonuç dünya tatlısı 1 kız 1 erkek. 16 aylık :)))

bana da biri deseki keşke, burnunu yaptıracağın kişi kendi alanının aydın arıcısı. hiç durmam, yarın direk ameliyat masasına yatarım..

Wormwood çok tebrik ederim. Benimde hayalim 1 kız 1 erkek ıkızler.......
Aydın bey anlattığın gibi mükemmel bir doktor ve insan.
Onun hastaları olduğumuz için çok şanslıyız gerçekten.
Hamilelik takibini ve doğumunu da Aydın bey mı yaptı ?

teşekkür ederim canım..
hamilelik takibimi ebrucumla birlikte yaptılar. doğumda da ikisi vardı..kesinlikle çok şanslıydım ben, siz de öylesiniz. ben tüp bebek öncesi aydın beye ameliyat olmuştum bir de. zaten güvenim sonsuz ona.
benim çok problemli geçti hamileliğim, çoğunlukla yatarak..bu beni özellikle ebru hanıma ve aydın beye daha çok yakınlaştırdı. ben ilk kontrolume gitmeden önce eşim evi terk etti ve bir daha da dönmedi. bu sebeple doktora hep acil kanamalı şekilde gittim ben stresten. sevinemedim hiç hamile olduğuma, hep ağladım hep ağladım. ebruyla dertleştim hep muayenelerimde..
doğum sonrası muayenelerimi özellikle ebruya denk getirmeye çalıştım ama olmadı bi türlü. o kadar özledimki onu da.

şimdi çok mutluyum, kötü günler geride kaldı yalnız ebeveyn olsam da. bebeklerimi kucağıma alınca herşeyi unuttum.. bu arada benim hamileliğimin sonlarına kadar 2 erkek bekliyorduk. kız güzel bir supriz oldu bize :))

sormak istediğiniz herşeyi cevaplamak, yanınızda olmak isterim.

Canım gerçekten zor günler geçirmişsin ama Allah sonunda ödülünü vermiş.
Eşin çok şey kaybetmiş.....aptallığına doymasın.
Çocuklarınla mutlu ömürler diliyorum sana. Biraz büyüsünler iyice destek olucaklar annelerine.
Valla cnm o kadar sorum varki ama hepsini sorarak korkutmayayım seni.
Benim de ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım ve endişeliyim.
Senin 12.gün tahlil sonucun neydi ?
Benim 12.gün değerim 802 14.gün 1660 çıktı.
ıkiz olabilir diyor herkes bakalım yarın herşey belli olacak.

wormwood merhaba canım,
herkesin hikayesi bir başka burada..
eminim çok zor günler yaşamıssındır, Allah yardımcın olsun çocuklarını sana bağışlasın, onları hayırlı sağlıklı, akıllı evlatlar eylesin..
burnun içinde acil şifalar diliyorum...Tam olarak problem ne?benimde bir arkdasım burum ameliyatı olmuş bildigim kadarıyla memnun istersen yarın ismini sorar öğrenir sana da yazarım

soruyu destekliyor heycanla cevap bekliyorum
bir de hamilelik kontrolleri ne kadar aralıklarla oluyor, her kontrolde ücret ödeniyor mu?
ASM de dogum masrafı yaklasık ne kadar olmuştu?

kuzum kaldık gene başbaşa ladybirdü çok merak ediyorum inş. güzel haberle gelir acele acele yemek yaptım yedik bi yandan hala tıkınıyorum:)

şimdi abdest alıp namaz kılacagım ve hepimize en cokta ladybird e dua edecegim...birazdan dönecegim
öptüm seni sancuxum:)

Kizlar merhaba,
Daha oncede tahminlerimde yanilmamistim gene yanilmadim. (
Carsamba kurtaj olacagim. Daha fazla beklemek istemiyorum. Hersey biran once bitsin istiyorum. Belirsizlik o kadar uzun surdu ve yipratti ki daha fazla icimde o hucre birikintisini istemiyorum.
Kimse kusura bakmasin lutfen, su an o kadar kotuyumki bardagin dolu tarafini goremeyecegim. Hatta su an gozlerim oyle dolu ki kelimeleri ellerim yaziyor.
Tek teselli istedigim kadar icebilirim artik.

Utkumm ve Sancux sizlere yarin be carsamba icin bol sans diliyorum. Icinizdeki bebeklerle ultrason yardimiylada olsa gorusursunuz insallah.

Sevgiyle kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…