bu arada hamileligin duygusal moduna da girdim dün sabah kahvaltıda duygulandım aglamaya basladım, bi gece öncede sunay akının şiirini dinlerken agladım eşimde üzüldü:)
bu böyle devam edecek galiba
Galiba farkinda olmadan stres yapiyorum cnm.
Umarim hepimiz icin hersey guzel olur.
Hepimiz guzel hbrler aliriz insallah.
Yarin senin randevun vardi heyecanlimisin. Geç bir saatteyti degil mi?
geçen tatilde gittiğimiz otelin lobisinde eşimle otururken eşimin 1 gün önce santranç oynadıgı bey ve eşi de yan masaya geldiler selamlaştılar, masamıza davet ettik , eşler gene santranç oynamak isteyince bizde sohbet ettik..bayan çok genç görünüyordu akranım gibiydi, elinde de ders kitapları vardı..açıköğretim anasınıfı öğretmenliği okuyormus, (kendime sorulmasından hiç hoşlanmadıgım için çocuk var mı vs.. gibi sorular sormadım), okuldan dersten işten bahsettik bir anaokulunda eğitmenlik yapıyormuş..
"bizde yarın ist. dönecegiz aklımda oğlumda kaldı " dedi
bende aile büyüklerine mi bıraktınız çok küçük mü dedim ve duydugum cevap karsısında şok oldum...oğlu 23 yaşındaymıs, ne kadr genç anne olmussunuz dedim 40 yaşında oldugunu öğrendim...sonra aslında biz 23 yıllık evliyiz hiç çocugumuz olmadı, kaynımla eltim bosanınca onların küçük oğlunu büyütmemiz için bize verdiler diyerek anlatmaya başladı...
her memlekete gidişlerinde ahbap ve akrabaların bu senin baktıgın çocuk mu?
sanki bakıyorsunda o da büyünce sana mı bakacak sanıyorsun?
kim suçlu ?niye çocugun olmuyor ....gibi sorulara çok üzülüyordum dedi sonra çocuk biraz büyüyünce bir gün komsulaara"ben onların baktıgı çocuk degilim onların oğluyum demiş"
ve bundan cesaret alarak orda bulunanlara"olanları biliyorsunuz her yıl geldigimde bu soruları canımı acıtmak için soruyorsunuz ama artık acımıyor bosuna ugrasmayın demiş"
Wormwood çok tebrik ederim. Benimde hayalim 1 kız 1 erkek ıkızler.......
Aydın bey anlattığın gibi mükemmel bir doktor ve insan.
Onun hastaları olduğumuz için çok şanslıyız gerçekten.
Hamilelik takibini ve doğumunu da Aydın bey mı yaptı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?