gunaydın canlarımmmm sagolun ıyı dıleklerınız ıcın
bakalım allah neylerse guzel eyler dıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
ama ınsan tabıkı acızane olsun ıstıyor hep
umudum canım benım 4 yumosum olmustu
ama 2 sı devam edebıldı
2,gun bana 7 hucrelı ve 2 hucrelı 2 tane embrıyo verıldı baskada yok
zaten benım donmusum hıc olmadı
bakalım yarın aksam yapıcam testı hayırlısı ne dıyelım
allah mucızesınden bızede nasıp etsın ınsallah
ARKADAŞIM YAPMA BÖYLE ERKENDEN TEST FALAN, HEM İDRAR ZATEN BAŞTAN HATA, İDRARDA TÖVBE BİLLAH ÇIKMAZ ZATEN....nurben canımmmmmmmmmmmm gıremedım hıc foruma evde pc bozuldu bugun ıs bası yaptım canımmmm
neler yazdın bılemıyorum bana ama en sondan basladım
canım bugun 9,gunum
bana 2,gun embrıyosu verıldı 2 tane
ama durumları cok garıptı
1 tanesı 7 hucrelı
1tanesı 2 hucrelıydı
dun ılk once ıdrarda baktım negatıf sonra kanda baktırdım 0,59 cıktı
ama erken dedıler bana hep sence canım erkenmı
ıstebırdaha kanda baktırıcam 11,gunu ama umudum pek kalmadı
ama 2 sı devam edebıldı
Sudenaz biliyormusun o saatlerde bende ASM deydim.Aydın beyle benimde randevum vardı..mutlaka görmüşüzdür birbirimizi :)hatta dediğin saate göre senden sonrada ben girdim :))))
fhfghfghfghfgggggggggggggggggggggggg
ama 2 sı devam edebıldı
merhaba arkadaşlar bugün aydın beyde yeni tüp bebek tedavime başladım daha önce 2 başarısız tüp
bebek tedavim var aydın bey amerikadayken ebru hanım ilgilendi ama terddütlerim var operasyonlarım kongre zamanına denk gelicek aklım çok karşıtı bana yardımcı olucak birileri varsa şimdiden teşekkürler
merhaba canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayrı ayrı hepınıze cok tesekkur edıyorummmm
tabıkı sızler benı anlıyorsun
hanı nasret hoca damdam dusmus herkes ususmus basına hocam ah vah nasılsın ıyımısın demeye
Hocada bana damdan dusen bırını getırın demıs cunku en ıyı o benı anlar demıs
yanı sızler benı bende sızlerı cok ıyı anlıyorum
evet nasıpten oteye gecılmıyor
hayırlısı artık
bu aksam yada engec yarın sabah artık hayırlısıyla bellı olur
allahım tum ısteyenlere hayırlısıyla saglıklı hayırlı uzun omurlu evlatlar versın tez vakıtte
nurbencım sımdı ıyıyım canım hamdolsun rabbıme ıyıkı muslumanız vede ınanıyoruz
sukurler olsunnn
tedavıye yenı baslayan arkadaslar allahım dogru zaman eylesın vede hayırlı sonuclar versın hepınıze
asm konusunda suphenız olmasın ebru hanım aydın bey ve ekıp elınden gelenın en guzelını yapıyor gerısı allaha kalmıs canlarım
merhaba canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayrı ayrı hepınıze cok tesekkur edıyorummmm
tabıkı sızler benı anlıyorsun
hanı nasret hoca damdam dusmus herkes ususmus basına hocam ah vah nasılsın ıyımısın demeye
hocada bana damdan dusen bırını getırın demıs cunku en ıyı o benı anlar demıs
yanı sızler benı bende sızlerı cok ıyı anlıyorum
evet nasıpten oteye gecılmıyor
hayırlısı artık
bu aksam yada engec yarın sabah artık hayırlısıyla bellı olur
allahım tum ısteyenlere hayırlısıyla saglıklı hayırlı uzun omurlu evlatlar versın tez vakıtte
nurbencım sımdı ıyıyım canım hamdolsun rabbıme ıyıkı muslumanız vede ınanıyoruz
sukurler olsunnn
tedavıye yenı baslayan arkadaslar allahım dogru zaman eylesın vede hayırlı sonuclar versın hepınıze
asm konusunda suphenız olmasın ebru hanım aydın bey ve ekıp elınden gelenın en guzelını yapıyor gerısı allaha kalmıs canlarım
merhaba 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 denememide ist cerrahi hastanesinde yaptırdım doktorum orayla anlaşmalı olduğu için orda yaptırmak zorunda kaldım memnun kalmadım açıkcası 8 yıldır polikistik over hastasıyım ama kaliteli yumurta üretemiyorum.çok doktora muayene oldum ilk defa aydın bey polikistik over hastası değilsin dedi.guatır teşhisi koydu ve ilaç verdi tüp bebeğe hemen yapabiliriz dedi ve tedaviye doğum kontrol hapı bittikten 4 gün sonra başladı normalde regli olmadım beklemediler regli olmamı daha önceki tedavilerime reglimin 3 günü başlamışlardı.salı günü ebru hanıma muayene oldum cuma güne tekrar gidicem açıkcası aydın beyden daha çok memnun kaldım bu işte psikolojide çok önemli umarım operasyonlarımda burda olur dün akşam ilk iğnemi yaptım bakalım artık herşeyin hayrılısı inş hepimizin olumlu sonuçlanır ve allah herkesin gönlüne göre verir.
Belizzciğim miniğimm, telefonla detayları konuştuk gerçi ama heyecanlı bir sürece başlıyorsun, biz de senin için heyecanlanıyoruz canım.. Herşey çoook güzel olacak inşallah canım.. Kalbimiz seninle..
Arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum,ben daha aylar önce ön görüşmeye gittim ,tedaviye karar verdiğimde geçen ay muayenede oldum,benim sorunum yumurtamın çatlamaması olduğu için verdi sanırım doğum kontrol hapını,neyse kullandım,ama gel gelelim başlayamadım tedaviye bir türlü,sanırım hala hazır olmadığımı hissettim,birkaç ay daha erteledim:2:doğru kararmı bilmiyorum,ama şu bir gerçekki beklemek berbat bişey
geldim kızlar
dün 16:30 randevumdu nerdeyse 17:30 gibi girdim...öncelikle şu konuda çok hak verdim gerçektende çok şeker bir doktor sıcak kanlı...neyse gelelim asıl meseleye...muayeneye bir girdim 10-15 folikül vardı üstelik 1 sene oldu son deneme yapalı...dr. dedi doğum kontrol hapı kullandıktan sonraki ay başlayalım..ben dedim ilk adetimde başlarız diye düşünmüştüm...oda dedi o zaman adet ol ,2 günü gel hem hormonlarına bakalım hemde muayene edelim eğer uygunsan başlarız ama en ufak bişeyde erteleriz dedi anlaştık..2 hafta içinde hastalanıcam artık o zaman bakıcaz duruma..ama moral verdi sabır edersen olamamsı için bi neden yok dedi rahatladım çok şükür...
cesur muayeneniz iyi geçmiş, bundan sonra da herşey yolunda gidecek inş. :))
ayşegül valla ben solgarın folic asidini içiyorum, elevit içmiyorum aydın bey de bişi demedi ben de sormayı unuttum ona mı başlasam acaba ?
utkumm hoşgeldin ne güzel yapışıklıklar açılmış, şimdi sıra geldi bebişe kavuşmaya :))
nisamm erken de olabilir belki geç yerleşme olur falan ne bileyim( sen yine de sakin kalmaya çalışıp test gününü bekle bence, umarım güzel haberler verirsin bizlere..
merhaba 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 denememide ist cerrahi hastanesinde yaptırdım doktorum orayla anlaşmalı olduğu için orda yaptırmak zorunda kaldım memnun kalmadım açıkcası 8 yıldır polikistik over hastasıyım ama kaliteli yumurta üretemiyorum.çok doktora muayene oldum ilk defa aydın bey polikistik over hastası değilsin dedi.guatır teşhisi koydu ve ilaç verdi tüp bebeğe hemen yapabiliriz dedi ve tedaviye doğum kontrol hapı bittikten 4 gün sonra başladı normalde regli olmadım beklemediler regli olmamı daha önceki tedavilerime reglimin 3 günü başlamışlardı.salı günü ebru hanıma muayene oldum cuma güne tekrar gidicem açıkcası aydın beyden daha çok memnun kaldım bu işte psikolojide çok önemli umarım operasyonlarımda burda olur dün akşam ilk iğnemi yaptım bakalım artık herşeyin hayrılısı inş hepimizin olumlu sonuçlanır ve allah herkesin gönlüne göre verir.
aysegul bugun gelince gordum tesekkur ederim ii dileklerin icin iiki varsin
pretty tedaviye hazir oldugun zmn basla cnm. aysegul guzelce anlatmis ama yumurtanin catlamamasi ile ilgili diil dk hapi kullanma nedenin. ztn tek sorun yumurtanin catlamamasi olsa idi, catlatma ignesi verip yumurta takibi ile isi cozerlerdi. cok detay ve ayrintilara takilmama taraftariyim ben. doktorlarin en dogrusunu bildiklerine inan. onlara guven. ve ne derlerse yap, sorgulamadan. cok sorgulandigi ve doktorun isine karisilip su mu olsa bu mu olsa denildigi zmn olumsuz olacagina inandim ben, benim totemim yani, onun icin hiic karismiyorum. tmm diyip cikiyorum odalarindan:) su ana kdr da cok guzel gidiyor tedavim, bugun ebru hnm ile randevum var suadiyede, bakalim opu tarihi vermesini bekliyorum ama cumartesi de gel diyebilir. kismet. bende senin gibi aylarca bekledim, aydin bey normal yollada sansiniz var, ama yeter beklemek istemiyorum dediginiz anda gelin demisti, pek cok ay arada kaldim ne yapsam die, ama birden icine doguyo insanin dogru zmn gelio ve basliyorsun. tedaviden korkma. ay en korkaklari bendim, su ana kdr hic bisey yok. gobis ignelerimi bile kendim yapiyorum. endiselerini bi kenara birak ve anne olmaya hazirmiyim die kendine sor ve evt bebegimi istiyorum dediginde de basla cnm
hayirli olsun canim
Beliz söyledikleri ne katılıyorum hiç detayları incelememek lazım...ben daha öncelerı doktorlara gıttıgımde bu kadar incelemez arastırmazdım.ama konu cocuk olunca her detayı inceleyip,merak edip,sorup sorusturup kafayı yedim sonunda olacağı bu :))) artık bıraktım ne derlerse bende tamam deyıp geçiyorum..kendımı tedavıye su an hazır hıssetmıyorum galıba..aslında cok hazırdım ama ne oldu bılmıyorum..çok degısık bır psıkolojıye gırdım...acaba hala neden tüp bebek diyemi sorguluyorum cevabını bulamadım...cevremde herkes doğal yoldan teker teker hamıle kaldı acaba etkısı altındamı kaldım...bilmiyorum sebep ne ama tekrar hazır hale gelmek ıstıyorum..neyden korkuyorum anlamadım...[/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?