Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

shire güzel temennilerin için teşekkür ederim..umarım hepimiz mutlu son a kavuşacağız :)

aysegülcüm bende uzun zamandır elevit içiyorum...bana doktorum vermişti ,zaten hamileykende devam edeceğiz elevite ben yatarken içiyorum iştah artışı yapmasın diye ...

utkum merhaba 2 ay dediğin ne ki ...geçeeerrrr gider...allah hayırlısıyla geçirsin yeterki...

nisammm merhaba,
deger çok düşük ama lütfen kendini üzme, hep hayırlısı olsun demiştik bunu sakın unutma.. Üzülmemek elde degil biz seni burada en iyi anlayanlarız biraz erken yapmıssın testi ama anladıgım kadarıyla işe başlayacagın için olsa gerek bir de nerde yaptırdın testini, çünkü burda grapes isimli arkadasımız 5. transferi sonrasında maltepede bir yerde yaptırdı testini negatif dediler ama 2 gün sonra tekrarladı sonuc pozitif umarım ilaçları bırakmamıssındır..senin kaç embriyon vardı? dondurulmusun var mı?

gunaydın canlarımmmm sagolun ıyı dıleklerınız ıcın
bakalım allah neylerse guzel eyler dıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
ama ınsan tabıkı acızane olsun ıstıyor hep

umudum canım benım 4 yumosum olmustu
ama 2 sı devam edebıldı
2,gun bana 7 hucrelı ve 2 hucrelı 2 tane embrıyo verıldı baskada yok
zaten benım donmusum hıc olmadı
bakalım yarın aksam yapıcam testı hayırlısı ne dıyelım
allah mucızesınden bızede nasıp etsın ınsallah

testini nerde yaptırmıştın?
benimde ilk tedavimden hiç dondurulmuşum yok, inşallah 2 ay sonra yeni tedavime başlayacagım

canım testımı nene hatun hastanesı var bılırmısn kaynarcada orda verdım
ama ınternette gordugum kadarıylada bthcg kana 1 haftadan sonra karısmaya baslarmıs
nasıp yaaa gorucez bakalım yarın aksam gerceklerı
zaten olumsuz cıkarsa bastan yıkılmıstım artık hazırım buna
ama farklı cıkarsa mucıze olucak ınsallah

ayy sende tedavıye baslıyorsun hee cok guzel canım yaaa ınsalah son olsun hepımızn ınsallah kacıncı denemen sorun nedır bırde canım

ARKADAŞIM YAPMA BÖYLE ERKENDEN TEST FALAN, HEM İDRAR ZATEN BAŞTAN HATA, İDRARDA TÖVBE BİLLAH ÇIKMAZ ZATEN....
KAN İÇİNDE ACELE ETME, ERKEN DE ASLA YAPTIRMA, ÖYLE KAFANDA DA NE OLUR KURUP DURMA, RABBİM'İN HESABINI NE SEN BİLİRSİN NE BEN.........
AYRICA BEN UMUTLUYUM HALA NİSAM............

ALLAH'ım sana mucizeni vericek İNŞALLAH...
ooooo daha yarına çok var, bak görüceksin, değerler yükselecek....................

merhaba arkadaşlar bugün aydın beyde yeni tüp bebek tedavime başladım daha önce 2 başarısız tüp
bebek tedavim var aydın bey amerikadayken ebru hanım ilgilendi ama terddütlerim var operasyonlarım kongre zamanına denk gelicek aklım çok karşıtı bana yardımcı olucak birileri varsa şimdiden teşekkürler

Sudenaz biliyormusun o saatlerde bende ASM deydim.Aydın beyle benimde randevum vardı..mutlaka görmüşüzdür birbirimizi :)hatta dediğin saate göre senden sonrada ben girdim :))))

fhfghfghfghfgggggggggggggggggggggggg

canım ben seni benden bir gün sonra gidiceksin anlamıştım..yoksa karıştırdımmı :44::44:

benden sonra kimse yoktu...son kişiydim hastane koridoru boştu...ama benden önce araya aldıkları çok oldu...onlaardan biri olabilirsin..sen girdiğinde bekleyen daha vardıysa eğer sen benden önce girmiş olabilirsin kanımca bir daha görüşürüz inşallah

Merhaba Nisam;
Dur bakalım, son testi de yaptır tam olarak netleşsin.. Utkumm'un dediği gibi Grapes isimli arkadaşımızın yaptırdığı klinikte malesef negatif sonuç almıştı, çok üzülmüştük, akabinde ise testi tekrarladı ve pozitifi gördük Allaha şükür..
Herşeyden evvel senin ve eşinin canı sağolsun canım.. Sizler sağlıklı olduktan sonra yeniden denersiniz..
Herşeyde bir hayır vardır diye düşünelim olur mu.. Seni çokk iyi anladığımızı da unutma lütfen.. Bu süreç oldukça zor bir süreç.. Üstesinden gelebilecek güce sahip olmak çok önemli..
Heber bekliyoruz, inşallah iyi haber olur

Nhs;
Öncelikle inşalllahhh bu tedaviyle bebeğine kavuşursun, ASM uğur getirsin sana..
Biliyorsun bu topik Prof. Dr. Aydın Arıcı'nın hastalarının bir araya geldiği bir topik.. Hoşgeldin aramıza.. Ben kendi adıma en iyi doktorun hastası olmaktan dolayı çok mutluyum.
Malesef Aydın Bey bu hafta Amerika'da.. Ancak lütfen için rahat olsun.. Aydın Beyin ekibi çok koordineli , çok profesyonel bir ekip. Ebru Hanım konusunda son derece başarılı bir doktordur. Aydın Bey ekibine güvendiği için biz hastalarını emanet edip kısa süreler için gidebiliyor. Aksi takdirde gidemez di mi? Arkadaşlarımızın bir çoğunun opu ve transfer işlemlerini Ebru Hanım yapmıştır. Benim tesadüf Aydın Bey'e denk geldi..
Ebru Hanım tedavinin her aşamasında hastalar ile ilgili Aydın Beye bilgi veriyor canım. Birlikte hareket ediyorlar.
Aklın hiçççç karışmasın.. Sormak istediğin her konuda bizden bilgi alabilirsin. Ayrıca hemşirelerimiz de hiç usanmadan her türlü soruya cevap verirler. Aklına takılan her konuda hemşirelerimizi arayabilirsin.
Daha evvel 2 başarısız tedavi olduğu için tecrübeli sayılırsın ama yine de hiçççç çekinme olur mu..

Bize biraz kendinden bahsedermisin? Kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, sorununuz ne, daha evvel nerede tedavi oldun?

Son düzenleme:
merhaba canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayrı ayrı hepınıze cok tesekkur edıyorummmm
tabıkı sızler benı anlıyorsun
hanı nasret hoca damdam dusmus herkes ususmus basına hocam ah vah nasılsın ıyımısın demeye
hocada bana damdan dusen bırını getırın demıs cunku en ıyı o benı anlar demıs

yanı sızler benı bende sızlerı cok ıyı anlıyorum
evet nasıpten oteye gecılmıyor
hayırlısı artık
bu aksam yada engec yarın sabah artık hayırlısıyla bellı olur
allahım tum ısteyenlere hayırlısıyla saglıklı hayırlı uzun omurlu evlatlar versın tez vakıtte

nurbencım sımdı ıyıyım canım hamdolsun rabbıme ıyıkı muslumanız vede ınanıyoruz
sukurler olsunnn
tedavıye yenı baslayan arkadaslar allahım dogru zaman eylesın vede hayırlı sonuclar versın hepınıze
asm konusunda suphenız olmasın ebru hanım aydın bey ve ekıp elınden gelenın en guzelını yapıyor gerısı allaha kalmıs canlarım

canım arkadaşım ben güzel , hayırlı haberlerini bekliyorum.....

merhaba 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim 2 denememide ist cerrahi hastanesinde yaptırdım doktorum orayla anlaşmalı olduğu için orda yaptırmak zorunda kaldım memnun kalmadım açıkcası 8 yıldır polikistik over hastasıyım ama kaliteli yumurta üretemiyorum.çok doktora muayene oldum ilk defa aydın bey polikistik over hastası değilsin dedi.guatır teşhisi koydu ve ilaç verdi tüp bebeğe hemen yapabiliriz dedi ve tedaviye doğum kontrol hapı bittikten 4 gün sonra başladı normalde regli olmadım beklemediler regli olmamı daha önceki tedavilerime reglimin 3 günü başlamışlardı.salı günü ebru hanıma muayene oldum cuma güne tekrar gidicem açıkcası aydın beyden daha çok memnun kaldım bu işte psikolojide çok önemli umarım operasyonlarımda burda olur dün akşam ilk iğnemi yaptım bakalım artık herşeyin hayrılısı inş hepimizin olumlu sonuçlanır ve allah herkesin gönlüne göre verir.

Nisammm;
Kocamann bir aferim sana canım.. Mesajından yazdığın kelimelerden hemencek toparlandığını hissettim.. İçim rahatladı.. Negatif sonrası ne kadar çabuk toparlanırsan yeni bebeğimiz o kadar çabuk gelir..
Bize test sonucunu hemencek yaz olur mu :))

NHS,
Çooookk gençsin çooookkk.. Gerçi topiğin ablası benimm, hepiniz küçüksünüz benden :)))) Onun için arada kızıp oklava gösteriyorum Yaşıma hürmeten de sağolsunlar kimse "ne kızıyosunn" demiyor
Demek pko sorunu söz konusuydu.. Aydın Beyin programını bir kaç sayfa evvel yazmıştım.. İnşallah opu ve transferde burada olur.. Ancak Ebru Hanım konusunda da için rahat olsun canım. O da Aydın Beyin yardımcısı ve işinin ehli bir uzmandır. Ayrıca Aydın Bey'le koordineli çalışırlar ve yapılacak işlemlere birlikte karar verirler.
Demek iğneni dün akşam yaptın Hadi hayırlısı canım, bebişinin gelmesine çoook az kaldı
Benim de yarın sabah 09.00'da Ebru Hanımla kontrol randevum var.
Bu arada pko ve troid hastası bir çok arkadaşımız hiçbir problem yaşamadan hamile kalabildiler.. Emin ellerde olduğunu bil, gerisini düşünme lütfen

ayşegül içimi rahatlattın çok teşekkür ederim cuma sabah randevum var gelişmeleri sizlerle paylaşıcam

aysegul bugun gelince gordum tesekkur ederim ii dileklerin icin iiki varsin

pretty tedaviye hazir oldugun zmn basla cnm. aysegul guzelce anlatmis ama yumurtanin catlamamasi ile ilgili diil dk hapi kullanma nedenin. ztn tek sorun yumurtanin catlamamasi olsa idi, catlatma ignesi verip yumurta takibi ile isi cozerlerdi. cok detay ve ayrintilara takilmama taraftariyim ben. doktorlarin en dogrusunu bildiklerine inan. onlara guven. ve ne derlerse yap, sorgulamadan. cok sorgulandigi ve doktorun isine karisilip su mu olsa bu mu olsa denildigi zmn olumsuz olacagina inandim ben, benim totemim yani, onun icin hiic karismiyorum. tmm diyip cikiyorum odalarindan:) su ana kdr da cok guzel gidiyor tedavim, bugun ebru hnm ile randevum var suadiyede, bakalim opu tarihi vermesini bekliyorum ama cumartesi de gel diyebilir. kismet. bende senin gibi aylarca bekledim, aydin bey normal yollada sansiniz var, ama yeter beklemek istemiyorum dediginiz anda gelin demisti, pek cok ay arada kaldim ne yapsam die, ama birden icine doguyo insanin dogru zmn gelio ve basliyorsun. tedaviden korkma. ay en korkaklari bendim, su ana kdr hic bisey yok. gobis ignelerimi bile kendim yapiyorum. endiselerini bi kenara birak ve anne olmaya hazirmiyim die kendine sor ve evt bebegimi istiyorum dediginde de basla cnm

hayirli olsun canim

bende ayni folik asit iciyordum sormustum, aydin bey dvm et icmeye demisti, hatta ben unutuyorum ve bayadir da iciyorum, sikildim dedim, gun asiri icebilirsin demisti:) tedaviye baslamak icin gittigimizde eleviti verdi. folik asitin bitene kdr onu icmeye dvm edebilirsin bence:)

canim hersey cok guzel olacak buna inan ve moralini yuksek tut. ebru hnma da guven. o da cok ii bi doktor. bugun veya cumartesi belli olacak ama pztesi derse benim opuyu da ebru hnm yapacak, inan kafam cok rahat. aydin bey sali geliyor, sali derse o girecek ama hic onemli degil, bebegimin gelecegini hissediyorum ve aydin bey ebru hnm ile olumsuzluklar yasasaydi, sonucta bolumun onemli doktoru oldugu icin ebru hnmin yerine daha guvendigi birini getirtirdi die dusunuyorum. bole bisi yapmadigina gore ebru hnmdan kendisi kdr emin demektir. hic endisen olmasin onun icin. aydin beyden daha da cok memnun kalman da normal, o bi tane cunku tedavin hayirli olsun cnm. kafana ne takilirsa sor, sormaktan cekinme

cesur, sudenaz ve nhs, tedavileriniz hayırlı olsun, hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var. umarım bu sefer sizler için herşey yolunda geçer ve mutlu sona ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…