Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

mrb arkadaşlar bende anadolu sağlık hastanesinde ebru hanıma gidiyorum adetimin ikinci günü hormon testlerim yapıldı ve o günden itibaen 3 gün ara ile kontrole gidiyorum akşamları yumurtaların olgunlaşması için iğne kullanıyorum cumartesi sabahından itibarende çatlamaması içinde iğne kullanıyorum yarın tekrar randevum var ilk doktora gittiğimde yumurtalarımın boyutu 7-8di şimdi ise 11-12 boyutlarının 18 olmasını bekliyor istenilen boyuta geldiğinde toplama işlemi başlayacak hayırlısı artık.Yalnız aklıma takılan sorular var yarın onları soracağım bilen varsa şimdiden yanıtlayabilir:
tüplere bakılmadan embriyo transferi yapılabilirmi?

canım transferin tüplerle bir alakası yok...ayrıca tüplere bakmak için rahim filmi çekilmesi lazım o işlemde tüp bebek aşamasına gelmeden önce yapılır..için rahat etmesi için sen yinede sor tabi...

bu arada tedavin hayırlı olsun...inşallah pozitif sonuçlar alırsın .

merhaba canlarım
1haftadır gıremedım foruma
benım sonuc negatıf olmadı nasıpte yokmus demekkı
aysegulcum sagol canım nurbencım sende cok sagol canım
mehmetıne suan arkadas getıremedım canım nasıpte bukezde yokmus
artık nasıp nezman nasıl olur bılmıyorum
zamana bıraktım bıraz 4,denemeye gecıcem yaa saka gıbı ınanamıyorum allahım daha beterınden korusun herkesıde benıde canlarım

tedavıye baslamıs kardeslerım allhım sızı muvaffak eylesın
ınsallah hayırlısıyla meleklerınız kucagınıza gelır ve bu son tedavınız olur

Arkadaşım, herşeyin en güzelinin seninle olmasın yürekten dilyorum, ne olur canını sıkma, yüreğini daraltma..... Sen ve eşiin daha çok birbirinize kenetlenmesi bir durumdasınız, birbirinize destek olun....
Ben inanıyorum, RABBİM yüzünü güldürecek, çok mutlu olacaksın, ama ne olur biraz daha sabret olur mu....
Her daim bana yazabilrsin, burda bir arkadaşın olduğun unutma olur mu?

canım çok teşekkür ederim dileklerin için ebru hanımla sorunsuz ilerliyoruz cuma günü toplama işlemim yapılıcak inş herşey yolunda ilerler allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş

Üzüldüm canım, herşeyin hayırlısı... ama vazgeçmek yok elbet bir gün çok güzel bi bebeğin olacaak

Merhaba Nisam;
Benim test sonucundan umudum vardı ama kısmet işte.. Dediğin gibi nasipte yokmuş.. Demek ki zamanı değilmiş..
Biraz zamana bırakmakta fayda var. Kendine gelir, biraz toparlanırsın. Herşeyde hayır vardır canım.. Önüne bir hedef koyarsın üç ay mı, beş ay mı, o süre geçtikten sonra tekrar başlarsınız. Bu arada sağlıklı beslenmeye çalış, folik asit ya da elevit almaya devat etmeyi de ihmal etme olur mu..
Eşinin de senin de canınız sağolsun.
Anne olmaktan asla vazgeçmek yok canım, biz isteyeceğiz Allah verecek inşallah..
Aramızda 5.denemesinde hamile kalan ve 1,5 ay sonra doğum yapacak bir arkadaşımız var. Bilgin olsun
Yanaklarından öpüyorum

Sevgili Roz Mery;
İnan çooooooookkkk sevindim, allah tamamına erdirsin. Demek 10 hafta oldu haaa Koca bir maşallah bebişine..
Kendine de bebişine de dikkat et olur mu
Sevgiler

Son düzenleme:

Nhs;
Nasıl gidiyor canım, nasıl hissediyorsun kendini?
Yumurtalar ne alemde?

Merhaba Cadıkız;
Sudenaz soruna güzelce cevap vermiş. Tüp bebek tedavisi için tüplere ihtiyacımız yok canım. Yumurtlamamız ve rahmimizin olması yeterli.
Normal yoldan gebe kalmak ve aşılama tedavisi için tüpler önemlidir. Yani eğer aşılama yapılacak olsaydı işte o zaman kesinlikle rahim filmi çekilirdi ve tüplerin açık ise aşılama tedavisine başlanırdı.
Sen merak etme canım, doktorlarımız en minik ayrıntıya bile önem verirler. Ama aklına takılan her konuyu Aydın Beye, Ebru Hanıma, hemşirelerimize ve burada bize sorabilirsin.
Bu arada yumurtalarının ebatlarını yazmıssın ama sayılarını yazmamıssın ???
Sevgiler

herkese merhaba arkadaşlar;
çok uzun zamandır forumu takip ediyorum ve farkında olmadan bana inanılmaz yardımınız oldu. ama yazmaya pekte cesaretim olmadı açıkçası. Korkularımın ve soru işaretlerimin size geçmesinide istemedim sanırım. bende sizler sayesinde Aydın Bey'le tanıştım ve ilk tüp bebek deneyimini yaşadım ve şu anda 8 haftalık hamileyim. Allahım inş. hepimize kucağımızada almayı nasip eder . kısaca sorunumdan ve neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum sizlere. gerçi sizler benden daha bilgilisiniz bu konuda ama kendimce dikkat ettiğim noktaları paylaşmak istedim sizlerle. ben 30 yaşındayım ve erken menapoz riskim var FSH 32 lerde AMH değerim ise bir facia 0.3 tedaviye başlarken çok kararlı ve motiveydim AMH değerim ise umrumda bile değildi. hatta ilk kontrolümü ebru hanım yapmıştı o bile şaşırmıştı halada söyler bu AMH değerinle görünen uyuşmuyo der bense bu olumlu durumu psikolojime bağlıyorum.(Tabi tedaviye karar verene kadarda ağlayıp zırlamalarım felaketti) tedaviye karar verdiğim an hayatımı resmen değiştirdim. tedaviden 2-3 ay öncesi direk beslenme düzenimi değiştirdim çay kahve katkı maddeli yiyecekler tamamen çıkardım hayatımdan. adaçayı ve çubuktarçın-karanfil ve taze sıkılmış meyve suyu içtim düzenli olarak. her sabahta arı sütü ,süt-bal-tarçın karışımı .ve tedaviye başlamadan öncede incir kürü uyguladım 42 gün süreyle. tabi bunların ne kadar etkisi var tartışılır ama ben yaptım içim rahat etsin die tedaviye başladığım zamanda kafam rahattı transfer gününe kadar adaçayı ve taze sıkılmış nar suyu içtim rahim duvarını kalınlaştırmak için. zaten transfere son gün tek embriyo kalmıştı. transferden sonrada klasik dikkat edilecekleri yaptım. tabi bol bol da dua ettim. biraz uzun oldu galiba ama paylaşmak istedim sizlerle . Tabi biliyorum ki hamile kalsakta hep risk altındayız benimde yüreğim hep ağzımda. Allahım inşş sağlıkla hepimize nasip etsin. zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler..

fzt45 çok sevindim allah tamamına erdirsin...bendede bir ara FSH 12 ye yukselmişti sonra 10 nun altına düştü...Aydın bey banada muaynede FSH değeri ile görünen uyuşmuyor dedi...önceleri kafama takmıştım ama Aydın bey takacak bir durum yok deyince rahatladım..doktoruma güvendiğim için attım kafamdan pozitif düşünüyorum bende ama sana cok cok sevindim...Şunu anladım ki olacağı zaman ,bebeklerimiz geleceği zaman hiç bir şey önüne çıkamıyor engel tanımıyorlar..gelmeyeceği zaman da her şey normal olsa bile zorluk çıkarıyor..Aydın bey in dediği gibi daha öncede yazmıştım buraya ama tekrar yazacağım..biz ortamı hazırlarız gerisi takdir-i ilahi..Allah tüm isteyenlere ve banada hayılrlısıyla nasip etsin...sende hayırlısıyla kucağına al bebeğini :))

çok teşekkür ederim;
iyi dileklerimiz ve dualarımız inşallah yerine ulaşır...
tüm isteyenlere bebek hasretiyle özlem dolu insanlara allah nasip etsin...

canım çok üzüldüm yaa neler yaşadığını anlıyabiliyorum ama bi süre sonra sanki normalmiş gibi herşeye kaldığımız yerden devam ediyoruz,hayat böyle bir şey... rabbim hakkımızda hayırlısını versinn...ben inanıyorum sağlığımız el verdiği sürece mutlaka bizde o güzel duyguyu yaşayacağız

kızlar bende bugün start verdim tedaviye

biliyorsunuz ilk görüşmede bana doğum kontrol hapı kullan 1 ay sonra başlayalım demişti..bende bu ay için hazırlanmıştım dedim.. ozaman adet ol bi bakalım müsaitsen başlarız dedi..dün adet oldum hastaneyi aradım saat 9:30 a randevu aldım..hormon testim var dedim 1 saat önce gelin dedi sevil asistan..neyse 8:30 da gittim hormon testinide yapıyım diye..danışmadan bir hesap çıkardılar sadece E2-tsh ve fsh 324 tl şok oldum..neyse ödedim kan alma yerine gittim ama canım çok sıkıldı..aslında ben dışarıda yaptıracaktım ama bana önceden doktorun dediği muayene ve test sonucuna göre bu ay yapıp yapmıycağımız anlaşılcaktı..şimdi ben hem başka hataneye kan vercem sonucu alcam buraya 9:30 gelcem mümkün değil diye asm de yapmaya karar verdim..

neyse saat 9 oldu kan için çağırdılar tam alacakkan dedimki yarım saate çıkar dimi diye kız dedi olurmu bidaha öğleden sonra çıkar dedi..bi sinirlendim niye ozaman bu kadar ödeyip burda yaptırıyorum dedim doktor şimdi görsün diye, ozaman niye 1 saat önceden çağırıyosunuz ?aldırmadım kanı iade ettiler ücreti muayeneye girdim güler yüzlü hocamızı görünce sakinleştim..doktorcuğum herşey iyi başlayabiliriz dedi.hormon testini sormadı bile..ben dedim test vardı..tamam sen ister burda ister başka yerde yaptır farketmez sonucu faxlarsın dedi rahatladım...

puregon 200 ünite ile başlıyorum bu akşam...bu arada 10 günlük ilaç reçetesini yazdı onlarda 1800 tl indirimli 1600 e aldık benim yumurtalar geç büyüyor malesef dahada devamını alacam büyük ihtimal...neyse çıktık artık kaldığım yerdeki bir tıp merkezinde 60 tl ya bu testleri yaptırdım sonucu perşembe alıcam cuma da kontrole götürücem...aklınız varsaASM de kan falan vermeyin verirsenizde sonucu çerçeve yapın çok değerli çünkü

önceki denemeleri umutta yapmıştım bu testler ücrete dahildi..neyse kıl payı 300 kağıdı kurtardım

Son düzenleme:
tebrik ediyorum, allah tamamına erdirsin....
ne güzel bir hikaye, çok sevindim hep böyle güzel devam etsin...

Hayırlı olsun sudenaz, umarım herşey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın

cesur, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını taa yolun en başında ben de yaşadım. Herkesin doğal yolla oluyor niye bizim olmuyor diye çok debelendim, tüp bebek fikri çok zor geliyordu kabullenmem zaman aldı. Bunda sebepsiz infertilite grubunda olmamızın, annemin, ablamın, eşimin ailesinin, yakın arkadaşlarımın neredeyse çevremizdeki herkesin şıp diye istedikleri zaman hamile kalmış olmalarının da çok etkisi oldu tabii. Ki içlerinde bazılarının adetleri düzensizdi, hatta üniv. den bir arkadaşım d.k. hapı kullanmadan adet bile göremezdi ve benim ise adetlerim maşallah çok düzenlidir. her neyse bazı şeyler nasip kısmet, ama imkan varsa, yaş 30 lara dayandıysa, ve 1 sene bilemedin 1,5 sene doğal yolla olmadıysa paçaları sıvamak gerekiyor bence, inan bana korkulacak hiçbişi yok başlayınca göreceksin ama yine de kendi kendini en iyi hazırlayacak olan sensin, bol şans canım..
cadıkız tedavin hayırlı olsun, yumoşların güzel güzel büyüsünler ve bebiş/lerine sağlıkla kavuş inş.
nisam83 çok üzüldüm, bende de ufak da olsa bir umut vardı açıkçası o erken testinden sonra ne yapalım kısmet değilmiş, umarım en kısa zamanda kendini toparlar ve bir sonraki tedavinde bebişine kavuşursun, hatta tedaviden önce kendin gebe kalırsın inş. da bizlere müjde verirsin buradan :13:
nhs seninde tedavin hayırlı olsun ve herşey yolunda gitsin inş. bol şans..
sudenaz evet asm biraz tuzlu açıkçası ben de bu ay veya öbür ay adetimin 2. günü fsh,lh,e2 testlerini yaptırıcam da medical parkda yaptırırım belki. Orası nasıldır bilen var mı ? güvenilirdir heralde ya.. sen de start vermişsin hadi inşallah bebişine sağlıkla kavuşturur seni bu tedavi , pozitif pozitif sonuçlar alırsın :13:
rozmery ve fzt 45 her ikinize de çok çok sevindim, allah sağlıkla bebişleri kucaklamanızı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah

Hayırlı olsun sudenaz, umarım herşey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…