mrb arkadaşlar bende anadolu sağlık hastanesinde ebru hanıma gidiyorum adetimin ikinci günü hormon testlerim yapıldı ve o günden itibaen 3 gün ara ile kontrole gidiyorum akşamları yumurtaların olgunlaşması için iğne kullanıyorum cumartesi sabahından itibarende çatlamaması içinde iğne kullanıyorum yarın tekrar randevum var ilk doktora gittiğimde yumurtalarımın boyutu 7-8di şimdi ise 11-12 boyutlarının 18 olmasını bekliyor istenilen boyuta geldiğinde toplama işlemi başlayacak hayırlısı artık.Yalnız aklıma takılan sorular var yarın onları soracağım bilen varsa şimdiden yanıtlayabilir:
tüplere bakılmadan embriyo transferi yapılabilirmi?
Arkadaşım, herşeyin en güzelinin seninle olmasın yürekten dilyorum, ne olur canını sıkma, yüreğini daraltma..... Sen ve eşiin daha çok birbirinize kenetlenmesi bir durumdasınız, birbirinize destek olun....merhaba canlarım
1haftadır gıremedım foruma
benım sonuc negatıf olmadı nasıpte yokmus demekkı
aysegulcum sagol canım nurbencım sende cok sagol canım
mehmetıne suan arkadas getıremedım canım nasıpte bukezde yokmus
artık nasıp nezman nasıl olur bılmıyorum
zamana bıraktım bıraz 4,denemeye gecıcem yaa saka gıbı ınanamıyorum allahım daha beterınden korusun herkesıde benıde canlarım
tedavıye baslamıs kardeslerım allhım sızı muvaffak eylesın
ınsallah hayırlısıyla meleklerınız kucagınıza gelır ve bu son tedavınız olur
merhaba canlarım
zamana bıraktım bıraz 4,denemeye gecıcem yaa saka gıbı ınanamıyorum allahım daha beterınden korusun herkesıde benıde canlarım
roz_mery, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, bizlerde Aydın Bey ve Ebru Hanım'ın hastalarıyız...
Doktorlarımızı ve hastanemizide çok beğeniyoruz, senin de memnun kalacağına yürekten inanıyoruz. Sormak istediğin herhangi birşey olursa çekinmeden sorabilirsin,elimizden geldiğince ben ve forumdaki diğer arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışacaktır...[/QU
herkese yeniden merhaba
size müjdemi geçte olsa veriyorum şükürler olsun ki hamileyim...
inşallah sizlerde iyisinizdir ve herşey yolundadır....
duyduğum ilk andan itibaren hem şükrediyorum hen-mde isteyenler için dua ediyorum...
allah aydın bey ve ekibinden razı olsun... okadar pozitiflerki çok başarılı bir ekip bence . 1 aşılama 3.tüp bebek denemem olduğu için farkındalıklarını anlıyabiliyorum...
sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım ...
allah yardımcımız melek yoldaşımız olsun....
sevgiler..
merhaba canlarım
canım çok teşekkür ederim dileklerin için ebru hanımla sorunsuz ilerliyoruz cuma günü toplama işlemim yapılıcak inş herşey yolunda ilerler allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
mrb arkadaşlar bende anadolu sağlık hastanesinde ebru hanıma gidiyorum adetimin ikinci günü hormon testlerim yapıldı ve o günden itibaen 3 gün ara ile kontrole gidiyorum akşamları yumurtaların olgunlaşması için iğne kullanıyorum cumartesi sabahından itibarende çatlamaması içinde iğne kullanıyorum yarın tekrar randevum var ilk doktora gittiğimde yumurtalarımın boyutu 7-8di şimdi ise 11-12 boyutlarının 18 olmasını bekliyor istenilen boyuta geldiğinde toplama işlemi başlayacak hayırlısı artık.Yalnız aklıma takılan sorular var yarın onları soracağım bilen varsa şimdiden yanıtlayabilir:
tüplere bakılmadan embriyo transferi yapılabilirmi?
herkese merhaba arkadaşlar;
çok uzun zamandır forumu takip ediyorum ve farkında olmadan bana inanılmaz yardımınız oldu. ama yazmaya pekte cesaretim olmadı açıkçası. Korkularımın ve soru işaretlerimin size geçmesinide istemedim sanırım. bende sizler sayesinde Aydın Bey'le tanıştım ve ilk tüp bebek deneyimini yaşadım ve şu anda 8 haftalık hamileyim. Allahım inş. hepimize kucağımızada almayı nasip eder . kısaca sorunumdan ve neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum sizlere. gerçi sizler benden daha bilgilisiniz bu konuda ama kendimce dikkat ettiğim noktaları paylaşmak istedim sizlerle. ben 30 yaşındayım ve erken menapoz riskim var FSH 32 lerde AMH değerim ise bir facia 0.3tedaviye başlarken çok kararlı ve motiveydim AMH değerim ise umrumda bile değildi. hatta ilk kontrolümü ebru hanım yapmıştı o bile şaşırmıştı halada söyler bu AMH değerinle görünen uyuşmuyo der bense bu olumlu durumu psikolojime bağlıyorum.(Tabi tedaviye karar verene kadarda ağlayıp zırlamalarım felaketti) tedaviye karar verdiğim an hayatımı resmen değiştirdim. tedaviden 2-3 ay öncesi direk beslenme düzenimi değiştirdim çay kahve katkı maddeli yiyecekler tamamen çıkardım hayatımdan. adaçayı ve çubuktarçın-karanfil ve taze sıkılmış meyve suyu içtim düzenli olarak. her sabahta arı sütü ,süt-bal-tarçın karışımı .ve tedaviye başlamadan öncede incir kürü uyguladım 42 gün süreyle. tabi bunların ne kadar etkisi var tartışılır ama ben yaptım içim rahat etsin die tedaviye başladığım zamanda kafam rahattı transfer gününe kadar adaçayı ve taze sıkılmış nar suyu içtim rahim duvarını kalınlaştırmak için. zaten transfere son gün tek embriyo kalmıştı. transferden sonrada klasik dikkat edilecekleri yaptım. tabi bol bol da dua ettim. biraz uzun oldu galiba ama paylaşmak istedim sizlerle . Tabi biliyorum ki hamile kalsakta hep risk altındayız benimde yüreğim hep ağzımda. Allahım inşş sağlıkla hepimize nasip etsin. zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler..
Sevgili Roz Mery;
İnan çooooooookkkk sevindim, allah tamamına erdirsin. Demek 10 hafta oldu haaaKoca bir maşallah bebişine..
Kendine de bebişine de dikkat et olur mu
Sevgiler
merhaba canlarım
roz_mery, öncelikle hayırlı uğurlu olsun, bizlerde Aydın Bey ve Ebru Hanım'ın hastalarıyız...
Doktorlarımızı ve hastanemizide çok beğeniyoruz, senin de memnun kalacağına yürekten inanıyoruz. Sormak istediğin herhangi birşey olursa çekinmeden sorabilirsin,elimizden geldiğince ben ve forumdaki diğer arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışacaktır...[/QU
herkese yeniden merhaba
duyduğum ilk andan itibaren hem şükrediyorum hen-mde isteyenler için dua ediyorum...
allah aydın bey ve ekibinden razı olsun... okadar pozitiflerki çok başarılı bir ekip bence . 1 aşılama 3.tüp bebek denemem olduğu için farkındalıklarını anlıyabiliyorum...
sevgiler..
canım tebrik ederim..sağlıklı birşekilde kucağına almakta nasib olur inşallah...
çok uzun zamandır forumu takip ediyorum ve farkında olmadan bana inanılmaz yardımınız oldu. ama yazmaya pekte cesaretim olmadı açıkçası. Korkularımın ve soru işaretlerimin size geçmesinide istemedim sanırım. bende sizler sayesinde Aydın Bey'le tanıştım ve ilk tüp bebek deneyimini yaşadım ve şu anda 8 haftalık hamileyim. Allahım inş. hepimize kucağımızada almayı nasip eder . kısaca sorunumdan ve neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum sizlere. gerçi sizler benden daha bilgilisiniz bu konuda ama kendimce dikkat ettiğim noktaları paylaşmak istedim sizlerle. ben 30 yaşındayım ve erken menapoz riskim var FSH 32 lerde AMH değerim ise bir facia 0.3tedaviye başlarken çok kararlı ve motiveydim AMH değerim ise umrumda bile değildi. hatta ilk kontrolümü ebru hanım yapmıştı o bile şaşırmıştı halada söyler bu AMH değerinle görünen uyuşmuyo der bense bu olumlu durumu psikolojime bağlıyorum.(Tabi tedaviye karar verene kadarda ağlayıp zırlamalarım felaketti) tedaviye karar verdiğim an hayatımı resmen değiştirdim. tedaviden 2-3 ay öncesi direk beslenme düzenimi değiştirdim çay kahve katkı maddeli yiyecekler tamamen çıkardım hayatımdan. adaçayı ve çubuktarçın-karanfil ve taze sıkılmış meyve suyu içtim düzenli olarak. her sabahta arı sütü ,süt-bal-tarçın karışımı .ve tedaviye başlamadan öncede incir kürü uyguladım 42 gün süreyle. tabi bunların ne kadar etkisi var tartışılır ama ben yaptım içim rahat etsin die tedaviye başladığım zamanda kafam rahattı transfer gününe kadar adaçayı ve taze sıkılmış nar suyu içtim rahim duvarını kalınlaştırmak için. zaten transfere son gün tek embriyo kalmıştı. transferden sonrada klasik dikkat edilecekleri yaptım. tabi bol bol da dua ettim. biraz uzun oldu galiba ama paylaşmak istedim sizlerle . Tabi biliyorum ki hamile kalsakta hep risk altındayız benimde yüreğim hep ağzımda. Allahım inşş sağlıkla hepimize nasip etsin. zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler..
canım senide tebrik ederim allah sağlıkla kucağınada almayı nesib etsin...bende bal çörek otu tarçın karışımı ile hayıt suyu kullanıyorum inşallah bizde görürüz faydalarını...
tebrik ediyorum, allah tamamına erdirsin....herkese yeniden merhaba
sevgiler..
ne güzel bir hikaye, çok sevindimherkese merhaba arkadaşlar;
kızlar bende bugün start verdim tedaviye
biliyorsunuz ilk görüşmede bana doğum kontrol hapı kullan 1 ay sonra başlayalım demişti..bende bu ay için hazırlanmıştım dedim.. ozaman adet ol bi bakalım müsaitsen başlarız dedi..dün adet oldum hastaneyi aradım saat 9:30 a randevu aldım..hormon testim var dedim 1 saat önce gelin dedi sevil asistan..neyse 8:30 da gittim hormon testinide yapıyım diye..danışmadan bir hesap çıkardılar sadece E2-tsh ve fsh 324 tl şok oldum..neyse ödedim kan alma yerine gittim ama canım çok sıkıldı..aslında ben dışarıda yaptıracaktım ama bana önceden doktorun dediği muayene ve test sonucuna göre bu ay yapıp yapmıycağımız anlaşılcaktı..şimdi ben hem başka hataneye kan vercem sonucu alcam buraya 9:30 gelcem mümkün değil diye asm de yapmaya karar verdim..
neyse saat 9 oldu kan için çağırdılar tam alacakkan dedimki yarım saate çıkar dimi diye kız dedi olurmu bidaha öğleden sonra çıkar dedi..bi sinirlendim niye ozaman bu kadar ödeyip burda yaptırıyorum dedim doktor şimdi görsün diye, ozaman niye 1 saat önceden çağırıyosunuz ?aldırmadım kanı iade ettiler ücreti muayeneye girdim güler yüzlü hocamızı görünce sakinleştim..doktorcuğum herşey iyi başlayabiliriz dedi.hormon testini sormadı bile..ben dedim test vardı..tamam sen ister burda ister başka yerde yaptır farketmez sonucu faxlarsın dedi rahatladım...
puregon 200 ünite ile başlıyorum bu akşam...bu arada 10 günlük ilaç reçetesini yazdı onlarda 1800 tl indirimli 1600 e aldıkbenim yumurtalar geç büyüyor malesef dahada devamını alacam büyük ihtimal...neyse çıktık artık kaldığım yerdeki bir tıp merkezinde 60 tl ya bu testleri yaptırdım sonucu perşembe alıcam cuma da kontrole götürücem...aklınız varsaASM de kan falan vermeyin verirsenizde sonucu çerçeve yapın çok değerli çünkü
önceki denemeleri umutta yapmıştım bu testler ücrete dahildi..neyse kıl payı 300 kağıdı kurtardım
aysegul bugun gelince gordum tesekkur ederim ii dileklerin icin iiki varsin
Beliz söyledikleri ne katılıyorum hiç detayları incelememek lazım...ben daha öncelerı doktorlara gıttıgımde bu kadar incelemez arastırmazdım.ama konu cocuk olunca her detayı inceleyip,merak edip,sorup sorusturup kafayı yedim sonunda olacağı bu :))) artık bıraktım ne derlerse bende tamam deyıp geçiyorum..kendımı tedavıye su an hazır hıssetmıyorum galıba..aslında cok hazırdım ama ne oldu bılmıyorum..çok degısık bır psıkolojıye gırdım...acaba hala neden tüp bebek diyemi sorguluyorum cevabını bulamadım...cevremde herkes doğal yoldan teker teker hamıle kaldı acaba etkısı altındamı kaldım...bilmiyorum sebep ne ama tekrar hazır hale gelmek ıstıyorum..neyden korkuyorum anlamadım...[/I][/B]
ya bende de olmustu o, neden ben die cok dusundum. adetlerim duzenli, hic bi problem yok neden dedim cok. aslinda benimde esiminde aydin beyin dedigine gore cocuk sahibi olmamizi etkileyecek bi durumu yok ama ikimizin bir araya gelince sansimizi dusuruomus biraz. e bi de ustune stres falan oldu sanirsam ondan olmadi bebisimiz. ilk duydugumda kendimi cok kotu hissetmistim ama buraya girdim ve benim gibi bir suru insan oldugunu gordum. e hastaneye gittigimde de bi bakiyorum bi suru insan. aydin beyden randevu alamiosun, o kdr yogun adamcagiz. demek ki yalniz degilim. ve bu dunyanin sonu diil dedim kendime. genelde ay yazik cocugu olmamis tup bebek yapcaklarmis die toplumda bi acima duygusu var, annem bile aman allah korusun tup bebek mi ayy gibi bi tepki vermisti ama ole diil olay iste. ne yapalim milletin yatakta yaptigini biz laboratuarda yapiyoruz. sonuca odaklanmak lazim. sen de bosver onu bunu. benim annemde iki kere korunmamis kardesim ve ben sip die olmusuz. ama takilmamak lazim bunlara, hersey nasip, kismet. sen icini ferah tut, yeterDD
tebrik ediyorum canimallah hepimize nasip etsin:)))
kızlar bende bugün start verdim tedaviye
biliyorsunuz ilk görüşmede bana doğum kontrol hapı kullan 1 ay sonra başlayalım demişti..bende bu ay için hazırlanmıştım dedim.. ozaman adet ol bi bakalım müsaitsen başlarız dedi..dün adet oldum hastaneyi aradım saat 9:30 a randevu aldım..hormon testim var dedim 1 saat önce gelin dedi sevil asistan..neyse 8:30 da gittim hormon testinide yapıyım diye..danışmadan bir hesap çıkardılar sadece E2-tsh ve fsh 324 tl şok oldum..neyse ödedim kan alma yerine gittim ama canım çok sıkıldı..aslında ben dışarıda yaptıracaktım ama bana önceden doktorun dediği muayene ve test sonucuna göre bu ay yapıp yapmıycağımız anlaşılcaktı..şimdi ben hem başka hataneye kan vercem sonucu alcam buraya 9:30 gelcem mümkün değil diye asm de yapmaya karar verdim..
neyse saat 9 oldu kan için çağırdılar tam alacakkan dedimki yarım saate çıkar dimi diye kız dedi olurmu bidaha öğleden sonra çıkar dedi..bi sinirlendim niye ozaman bu kadar ödeyip burda yaptırıyorum dedim doktor şimdi görsün diye, ozaman niye 1 saat önceden çağırıyosunuz ?aldırmadım kanı iade ettiler ücreti muayeneye girdim güler yüzlü hocamızı görünce sakinleştim..doktorcuğum herşey iyi başlayabiliriz dedi.hormon testini sormadı bile..ben dedim test vardı..tamam sen ister burda ister başka yerde yaptır farketmez sonucu faxlarsın dedi rahatladım...
puregon 200 ünite ile başlıyorum bu akşam...bu arada 10 günlük ilaç reçetesini yazdı onlarda 1800 tl indirimli 1600 e aldıkbenim yumurtalar geç büyüyor malesef dahada devamını alacam büyük ihtimal...neyse çıktık artık kaldığım yerdeki bir tıp merkezinde 60 tl ya bu testleri yaptırdım sonucu perşembe alıcam cuma da kontrole götürücem...aklınız varsaASM de kan falan vermeyin verirsenizde sonucu çerçeve yapın çok değerli çünkü
önceki denemeleri umutta yapmıştım bu testler ücrete dahildi..neyse kıl payı 300 kağıdı kurtardım
evt cnm asm biraz tuzlu. allianz indirimi yapildi bana ama bende 300kusur bisi odedim. ama ole her hastahaneye de guvenemiyorum. onun icin ay batti balik yan gider dedik esimle:) esime de test istediler onu baska yerde yaptirdik biz. 200gibi bisi tutuodu, 50tlye yaptirdi esim. guvendiginiz baska hastaneler varsa orada yaptirmak tabiki mantikli. aydin bey ztn semen analizi haric diger testlerde hicbi zmn burda yaptiracaksiniz die emrivaki yapmiyor. hayirli olsun canim bu arada:)))
Hayırlı olsun sudenaz, umarım herşey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın
evt cnm asm biraz tuzlu. allianz indirimi yapildi bana ama bende 300kusur bisi odedim. ama ole her hastahaneye de guvenemiyorum. onun icin ay batti balik yan gider dedik esimle:) esime de test istediler onu baska yerde yaptirdik biz. 200gibi bisi tutuodu, 50tlye yaptirdi esim. guvendiginiz baska hastaneler varsa orada yaptirmak tabiki mantikli. aydin bey ztn semen analizi haric diger testlerde hicbi zmn burda yaptiracaksiniz die emrivaki yapmiyor. hayirli olsun canim bu arada:)))
sudenaz evet asm biraz tuzlu açıkçası ben de bu ay veya öbür ay adetimin 2. günü fsh,lh,e2 testlerini yaptırıcam da medical parkda yaptırırım belki. Orası nasıldır bilen var mı ? güvenilirdir heralde ya.. sen de start vermişsin hadi inşallah bebişine sağlıkla kavuşturur seni bu tedavi , pozitif pozitif sonuçlar alırsın :13:
teşekkürler kızlar...
şimdi tabi teste göre önem değişir yani...benim artık 4. deneme ve sayısız hormon testi yaptırdım herbiri başka başka yerlerden yani neresi denk gelirse ve hepside hemen hemen sonuçlar birbirine yakın yani bu test için oraya para vermeye gerek yok...ama tebi benim içinde bazı testler varki iyi yerlerde yapılmalı...neyse ben doktor hemen görmek ister diye orda yapma zorunluluğu hissetmiştim ama daha otesti görmeden sormadan okeyledi tedaviyi bende içimden bir ohhh çektim iyiki yaptırmadım diye
ya ben bu tüp bebek tedavileri yüzünden pek paragöz oldumnormal bi zamanda gezerken bişey beğeniyorum bakıyorum çok pahalı hemen yapıştırıyorum lafı bu benim bir günlük iğne param boşver diye oysa bekarken öylemiydik harvurup harman savururduk
shire ben 1.denemeyi medikal parkta yapmıştım orasıda tuzlu ama ASM kadar olamaz
valla kızlar ne olursa olsun bende ilk denemede bilinçsizlik var tabi iki tüp bebek parası harcadım sonuçta tabi önemli ama bi sonrakininde hesabını yapmamız lazım...ne olur ne olmaz yani..rabbim hayırlısını versin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?