Arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum,ben daha aylar önce ön görüşmeye gittim ,tedaviye karar verdiğimde geçen ay muayenede oldum,benim sorunum yumurtamın çatlamaması olduğu için verdi sanırım doğum kontrol hapını,neyse kullandım,ama gel gelelim başlayamadım tedaviye bir türlü,sanırım hala hazır olmadığımı hissettim,birkaç ay daha erteledim:2:doğru kararmı bilmiyorum,ama şu bir gerçekki beklemek berbat bişey
Pretyy,
Ne yaptın bugün aklımız sende kaldı :18:
Sudenaz,
İstanbul'a gelince yazmaya vakit bulamadın mı canım? Merak ediyoruz seni..
Nisam, Nurben ???????
Biz yazmaya başladığımızdan bu yana sesiniz soluğunuz çıkmadı.. Bir kaç aydır topiğimizi hiç sahipsiz bırakmadınız sağolun ama biz geri geldik , siz yazmayı bıraktınız... Kızarım ama
Geliverin gariii
geldim kızlar
dün 16:30 randevumdu nerdeyse 17:30 gibi girdim...öncelikle şu konuda çok hak verdim gerçektende çok şeker bir doktor sıcak kanlı...neyse gelelim asıl meseleye...muayeneye bir girdim 10-15 folikül vardı üstelik 1 sene oldu son deneme yapalı...dr. dedi doğum kontrol hapı kullandıktan sonraki ay başlayalım..ben dedim ilk adetimde başlarız diye düşünmüştüm...oda dedi o zaman adet ol ,2 günü gel hem hormonlarına bakalım hemde muayene edelim eğer uygunsan başlarız ama en ufak bişeyde erteleriz dedi anlaştık..2 hafta içinde hastalanıcam artık o zaman bakıcaz duruma..ama moral verdi sabır edersen olamamsı için bi neden yok dedi rahatladım çok şükür...
belizzcim yarın muayene var sanırım umarım rahimde görünen parça elveda demiştir sana :79:
pretty biraz daha kafanı topla derim ben eğer kendini hazır hissetmiyorsan azıcık ertelemekten bi zarar çıkmaz
cesur gittin mi Aydın Bey'e ? herşey yolundadır umarım :109:
cristoball a minişleriyle sağlıklı, mutlu, upuzun bir ömür diliyorum :109:
sudenaz biz de Aydın Bey'i sevdik, dün bizim de randevumuz vardı şimdi bilgi vericem biraz size, senin için de sonu güzel bitecek şanslı bir başlangıç olmasını dilerim canım bu görüşmenin :13:
gelelim bizim aydın beyle randevumuza saat 15.30 da suadiye asm deydi randevumuz, gittik ama 1 saat kadar bekledik yoğundu gerçekten ama uyarmışlardı zaten randevu alırken ve hem aydın bey hem de hemşire hanımlar özür dilediler fırsat buldukça biz de hiç önemli diil dedik :) her neyse durumlar iyidosyamızı güzelce inceledi, beni muayene etti rahimde bir tuhaflık olmadığını, yumurtalıkların iyi göründüğünü, sağın ve solun herbirinde 4-5 civarı yumurta olduğunu yumurta rezervimin de fena olmadığını belirtti. E spermlerde zaten bişi yok sadece %4 morfolojimiz var o kafamıza takılıyordu ama genel sayı ve ileri hızlı oranı yüksek olduğundan hiç önemi yok dedi spermler de geçer not aldı. Tüpleri sordu laparaskopi ve histereskopi raporlarımı verdim, inceledi tamam tekrar bakmaya gerek yok neticede bu işlemleri iyi doktorlar yapmış güvenirim dedi. eee peki niye bu iş bi türlü olmuyor dedik o da çok büyük ihtimalle sorun genetiktir dedi, pgt yöntemi işe yarayabilir dedi. O da elbette kesin sonuç vermez ancak sizin durumunuzdaki hastalarda şansı arttırabilir dedi. Metabolomiksi sordum sizin de anlattığınız gibi çok sayıda iyi ve eşit kalitede embriyo olursa yaparız ama onu yakalamak biraz zor dedi :) ayrıca tsh ve anti-tpo, adetin 2. günü ise fsh,lh,e2 testlerini istedi. D.k hapını (microgynon) yazdı bu testler iyi çıkarsa bir sonraki adetimin 2. günü başlıycam haplara. Transfer konusunu da görüştüm sizin bulunmanızı istiyorum diye ayarlamaya denk getirmeye çalışırız dedi :) bende de durumlar böyle işte :80:
belizzcim yarın muayene var sanırım umarım rahimde görünen parça elveda demiştir sana :79:
pretty biraz daha kafanı topla derim ben eğer kendini hazır hissetmiyorsan azıcık ertelemekten bi zarar çıkmaz
cesur gittin mi Aydın Bey'e ? herşey yolundadır umarım :109:
cristoball a minişleriyle sağlıklı, mutlu, upuzun bir ömür diliyorum :109:
sudenaz biz de Aydın Bey'i sevdik, dün bizim de randevumuz vardı şimdi bilgi vericem biraz size, senin için de sonu güzel bitecek şanslı bir başlangıç olmasını dilerim canım bu görüşmenin :13:
gelelim bizim aydın beyle randevumuza saat 15.30 da suadiye asm deydi randevumuz, gittik ama 1 saat kadar bekledik yoğundu gerçekten ama uyarmışlardı zaten randevu alırken ve hem aydın bey hem de hemşire hanımlar özür dilediler fırsat buldukça biz de hiç önemli diil dedik :) her neyse durumlar iyidosyamızı güzelce inceledi, beni muayene etti rahimde bir tuhaflık olmadığını, yumurtalıkların iyi göründüğünü, sağın ve solun herbirinde 4-5 civarı yumurta olduğunu yumurta rezervimin de fena olmadığını belirtti. E spermlerde zaten bişi yok sadece %4 morfolojimiz var o kafamıza takılıyordu ama genel sayı ve ileri hızlı oranı yüksek olduğundan hiç önemi yok dedi spermler de geçer not aldı. Tüpleri sordu laparaskopi ve histereskopi raporlarımı verdim, inceledi tamam tekrar bakmaya gerek yok neticede bu işlemleri iyi doktorlar yapmış güvenirim dedi. eee peki niye bu iş bi türlü olmuyor dedik o da çok büyük ihtimalle sorun genetiktir dedi, pgt yöntemi işe yarayabilir dedi. O da elbette kesin sonuç vermez ancak sizin durumunuzdaki hastalarda şansı arttırabilir dedi. Metabolomiksi sordum sizin de anlattığınız gibi çok sayıda iyi ve eşit kalitede embriyo olursa yaparız ama onu yakalamak biraz zor dedi :) ayrıca tsh ve anti-tpo, adetin 2. günü ise fsh,lh,e2 testlerini istedi. D.k hapını (microgynon) yazdı bu testler iyi çıkarsa bir sonraki adetimin 2. günü başlıycam haplara. Transfer konusunu da görüştüm sizin bulunmanızı istiyorum diye ayarlamaya denk getirmeye çalışırız dedi :) bende de durumlar böyle işte :80:
Hoşgeldinnnn :))))))
Aydın Beyle görüşmenin güzel geçmesine ve rahatladığına sevindim.. Bir sürü yumurta da görünüyor ehhh daha ne olsun..
Şimdi gelsin kırmızılar
geldim kızlar
dün 16:30 randevumdu nerdeyse 17:30 gibi girdim...öncelikle şu konuda çok hak verdim gerçektende çok şeker bir doktor sıcak kanlı...neyse gelelim asıl meseleye...muayeneye bir girdim 10-15 folikül vardı üstelik 1 sene oldu son deneme yapalı...dr. dedi doğum kontrol hapı kullandıktan sonraki ay başlayalım..ben dedim ilk adetimde başlarız diye düşünmüştüm...oda dedi o zaman adet ol ,2 günü gel hem hormonlarına bakalım hemde muayene edelim eğer uygunsan başlarız ama en ufak bişeyde erteleriz dedi anlaştık..2 hafta içinde hastalanıcam artık o zaman bakıcaz duruma..ama moral verdi sabır edersen olamamsı için bi neden yok dedi rahatladım çok şükür...
Cesur Merhaba;
İlk defa gideceğin için hem senin hem de eşinle ilgili elinde mevcut tıbbi dosyan varsa mutlaka götürmende fayda var. Aydın Bey daha evvel yaptırdığınız test ve tahlillerden birer örnek alarak dosyanıza koyar. Araya randevu verseler de Aydın Bey tüm sorularınıza cevap verecektir canım. Ancak sen sormak istediğin şeyler varsa aklına geldikçe bir not kağıdına yaz ki, Aydın Beyle konuşurken unutmadan sorabilesin :)))))) Ben her seferinde küçük not kağıdımı çıkartıp madde madde soruyorum.. Canım doktorum gülerek sor bakalım diyor.. Bende soruyorum
Muayene sonrasında bizi de bilgilendirirsen çok seviniriz..
Şansın bol olsun canım..
Sudenaz biliyormusun o saatlerde bende ASM deydim.Aydın beyle benimde randevum vardı..mutlaka görmüşüzdür birbirimizi :)hatta dediğin saate göre senden sonrada ben girdim :))))
fhfghfghfghfgggggggggggggggggggggggg
Slm herkese uzun zamandır yazmıyordum ortalık senlenmıs ne guzel yenı arkadaslar arakıza hos geldınız tedavıye baslayanlar hayırlı olsun ben ıkı ay bekleme surecındeyım bu ay hısteroskopı oldum aydın hocam rahmımdekı yapoısıklıklarıNeyyyseee, iyi geceler ve iyi pazarlar diliyorummm
Slm herkese uzun zamandır yazmıyordum ortalık senlenmıs ne guzel yenı arkadaslar arakıza hos geldınız tedavıye baslayanlar hayırlı olsun ben ıkı ay bekleme surecındeyım bu ay hısteroskopı oldum aydın hocam rahmımdekı yapoısıklıkları
actı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?