ben bugün regl oldum ve tedaviye başlamam gerekiyor,normal şartlarda ortalama tedavim nasıl gerçekleşecek aydın beyin istanbulda olduğu günlere denk geliyormu acaba,yoksaki diğer aya mı bıraksam ne dersiniz??diğer aya bırakırsam bana yine doğum kontrol hapı verirmi acaba,bir bilgisi olan varmı
????çok kararsızımmm
Selam Belizz,
Uzun uzun cevap yazmışsın çok tşk.ler :) Aslında artık kararımı Aydın Bey yönünde verdim gibi bu çarş. saat 15:30 da suadiye asm den randevu aldım. Eşim de işten çıkıp gelecek, o gün net kararımızı veririz artık ama gözümüze batan bişi olmadıkça ki olacağını hiç sanmıyorum ikimizin kararı da Aydın Bey yönünde. Benim kendi çevremden duyduklarım, yaptığım detaylı araştırmalar ve sizlerin fikirleri de bu kararda çok etkili oldu, hepinize tekrar tşk.ler.. senin yaşadıklarını okuyunca da duyduğum benzer şeylerin doğru olduğunu anladım belizzcim, aslına bakarsan evet onlar da iyi dr.lar ama burada da yazmak istemediğim birçok yönüyle asm ve aydın bey kadar güven veren bir yer değil, bu kesin. Senin başına gelenler de can sıkıcı gerçekten yeditepeden ben de pek memnun kalmadım ilk 2 denemem orada olmuştu aman hepsine bir perde çek, dilerim tedavin başarılı olur ve bebiş(ler)ini tez zmanda sağlıkla kucaklarsın
Belizzcim evet bu konuya fazla takmamaya karar verdim artık, anlaşılan Ebru Hanım da gayet başarılı bir dr. kendimi onların ve kaderin ellerine teslim edicem :97: Sadece transferi aydın beyle denkleştirmeye çalışıcam ben de :) tarihler için çok tşk. bu tarihleri sağolsun ayşegül ve meliss de bana verdi daha önce ve o yüzden hemen harekete geçip bu sabah randevumu aldım çarş. için. Şimdi ben erlimin 6. günündeyim yani bitti sayılır. Kabaca bir hesap yaptım inş. herşey yolunda giderse hem opu hem de transfer 8 mayıs sonrasına geliyor :) bakalım inşallah herşey takılmadan aksamadan şakır şakır gider :) ama bizden daha detaylı tetkikler istenmeli diye düşünüyorum. gerçi çoğu yapıldı zaten ama bakalım neler çıkacakmetabolomiks işini de konuşucam zaten gidince sorularımı hazırladım :)
sen ne aşamadasın şu anda belizzcim d.k. haplarına başladın mı yoksa bitirdin mi ?
ben bugün regl oldum ve tedaviye başlamam gerekiyor,normal şartlarda ortalama tedavim nasıl gerçekleşecek aydın beyin istanbulda olduğu günlere denk geliyormu acaba,yoksaki diğer aya mı bıraksam ne dersiniz??diğer aya bırakırsam bana yine doğum kontrol hapı verirmi acaba,bir bilgisi olan varmı
evt ne yazik ki olumsuz seyler yasadim ve ilk izlenim onemli gercekten, ben esimle de gitmemistim ama esime aydin beye dvm etmek istiyorum dedim. simdiye kdr da kararimdan dolayi pisman olmadim. umarim senin de gorusmen olumlu gecerama bak demedi deme amerikaya gitmeden onceki haftasi oldugu icin bu hafta cok yogun. bekleme durumunuz olabilir. normalde cok beklemezsin ama bu haftasi bir felaket adamin. sinir stres yapmayin bekliyoruz die ben cumaya randevu aldim bugun, suadiye istedim, suadiye cok yogun araya sikistiralim sizi ama beklersiniz, sorun olur mu die kiz bastan pesinen soledi
evet randevu alırken bana da söylediler bekleyebilirsiniz diye :) sorun değil artık napalım bekleriz herşey güzel olsun da..
benim haplarim bitti cnm bugun basladim ancak hosumuza gitmeyen bi parca gordu rahimde onun icin cumayi bekliyorum, adetle gitmezse tedaviyi sonlandiricaz bu ay icin. gitmis olursada ebru hnmla dvminsallah sizin icin de farkli tetkikler yapacaklardir herhalde. benimkiden daha detayli bir inceleme olur sanirsam. neden olmadigi ile ilgili olasiliklar verecektir aydin bey. bi arkadasimizda genetik arastirma da yaptilar belki sizde de oyle birsey yapabilirler.
umarım adetle gider o parça belizcim, evet bizim kromozom analizimiz yapıldı o temiz ama belki daha detaylı genetik testler istenebilir diye düşünüyorum ben de..
evt ne yazik ki olumsuz seyler yasadim ve ilk izlenim onemli gercekten, ben esimle de gitmemistim ama esime aydin beye dvm etmek istiyorum dedim. simdiye kdr da kararimdan dolayi pisman olmadim. umarim senin de gorusmen olumlu gecerama bak demedi deme amerikaya gitmeden onceki haftasi oldugu icin bu hafta cok yogun. bekleme durumunuz olabilir. normalde cok beklemezsin ama bu haftasi bir felaket adamin. sinir stres yapmayin bekliyoruz die ben cumaya randevu aldim bugun, suadiye istedim, suadiye cok yogun araya sikistiralim sizi ama beklersiniz, sorun olur mu die kiz bastan pesinen soledi
evet randevu alırken bana da söylediler bekleyebilirsiniz diye :) sorun değil artık napalım bekleriz herşey güzel olsun da..
benim haplarim bitti cnm bugun basladim ancak hosumuza gitmeyen bi parca gordu rahimde onun icin cumayi bekliyorum, adetle gitmezse tedaviyi sonlandiricaz bu ay icin. gitmis olursada ebru hnmla dvminsallah sizin icin de farkli tetkikler yapacaklardir herhalde. benimkiden daha detayli bir inceleme olur sanirsam. neden olmadigi ile ilgili olasiliklar verecektir aydin bey. bi arkadasimizda genetik arastirma da yaptilar belki sizde de oyle birsey yapabilirler.
umarım adetle gider o parça belizcim, evet bizim kromozom analizimiz yapıldı o temiz ama belki daha detaylı genetik testler istenebilir diye düşünüyorum ben de..
hayirlisi olsun bakalim canimhepimiz icin
hay allah yukarıda doğrudüzgün alntı yapamamışım..pardon :)
Merhaba Belizz bende yarın saat 14:00 de suadiye de olacağım araya alacaklar dedi sekreter...aslında aydın beyle tanısacagım için heyecanlıyım ama yarın ılk tanısma ve muayene aceleye gelsin istemem , regliminde 3.günü mecburum yarın gitmeye...napacağımı şaşırdım?? içim pır pırrr..korku,heyecan umut,vs. hepsi karışık((
eheheheh onemli diilalisirsin msjda araya yazdin mi bole oluo.:) ben kactim gorusuruz
hay allah yukarıda doğrudüzgün alntı yapamamışım..pardon :)
Pretyy,
Ne yaptın bugün aklımız sende kaldı :18:
Sudenaz,
İstanbul'a gelince yazmaya vakit bulamadın mı canım? Merak ediyoruz seni..
Nisam, Nurben ???????
Biz yazmaya başladığımızdan bu yana sesiniz soluğunuz çıkmadı.. Bir kaç aydır topiğimizi hiç sahipsiz bırakmadınız sağolun ama biz geri geldik , siz yazmayı bıraktınız... Kızarım ama
Geliverin gariii
Prettyy,
GitmissinnBen de fıkralar yazıyorum ki birass yüzün gülsün diye
Yarın tedaviye başlamaya karar verirsen şansın bol olsun canım..
Kızlarrr;
Çoook yorgunum, yarın akşama kadar hoşçakalınnnnn
siz topiğe girmiyorum zanediyorsunuz amayanılıyorsunuz kızlar, hergün (hafta sonu hariç) girip ilk önce bu topiğe bakıyorum... RABBİM kimseciklere evlat aratmasın, bunun için kimselerin boynunu bükmesin,bütün yazdıklarınızın hepsini okuyorum ama yeni arkadaşlarımıza o kadar güzel izah ediyorsunuz ki bişey demeye gerek kalmıyor...
Aslına bakacak olursan, şöyle de düşünülebilir; 'tüp bebeğimi yaptırdım, e tuttu, artık işim bitti, hiç bakmama gerek yok...' ama böyle değil, çok meşakketli yollardan geçiyoruz, eşlerimizle önemli kararlar alıyoruz, kim ne derse desinkulak asmamaya çalışıp, bir sürü hormon iğneleri olup bol bol kilolar alıyoruz, eşlerimizi ve kendimizi strese sokabilecek pek çok evreden geçiyoruz.... ve bu yolda bizi en iyi anlayanlar yine bizler oluyoruz....
ve bu işlere manevi emeğimizin yanında çok da paralar döküyoruz, parayı bir saatten sonra insanın gözü pek görmüyorda, o başarısız denemelerin getirdiği yıkıntı çok ama çok fazla oluyor, insanın sabrı deneniyor... bu kadar örneği gördükten sonrada insan bu işin çok profesyonel, iyi, güzel, hijyenik, meslek ahlağı tamam olan bir yerde yapmanın gereğine inanıyor... ben daha öncede yazmıştım çok araştırdım ve en son olarak 3 merkez arasında kaldıktan sonra ASM'de karar kıldım ve yanılmadığımı da anladım, başta Aydın Bey, Ebru Hanım ve Demet hemşirecim ve embriyolog Muharrem Bey olmak üzere tüm ekibimeyürekten teşekkürlerimi sunuyorum...
ve tüm arkadaşlarıma tedavilerinde başarılar diliyorum ve ekliyorum asla kötü düşünmeyin, pozitif olun ki;HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?