Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba Prettyy,
Demek bugün kırmızılar geldi :)))) Tedaviye başlamak için ilk adım :)))) Mesajını şimdi farkettim.
Hemen Aydın Beyin programını seninle paylaşmak istiyorum.
19-28 Mart arası: Amerika
7-10 Nisan arası: Kongre
29 Nisan-8 Mayıs arası: Amerika
19-26 Haziran arası :Amerika..

Yumurta toplama ve transfer süreci hepimizin farklı olabiliyor ama aşağı yukarı aynıdır ya da bir kaç gün fark edebilir.

Benim regli günüm 6 Mayıs, yumurta toplama yani opu 19 Mayıs, transfer tarihim ise 22 Mayıs idi..
Mystryy nickli arkadaşımızın regli tarihi 4 Nisan, reglinin 13.günü opu ve 22 Nisan transfer tarihi.. Oğlu şu an 3 aylık oldu :)))))))

Sende aşağı yukarı bunları referans alarak opu ve transfer tarihini hesaplayabilirsin.
Ayrıca Aydın Bey reglinin ikinci günü muayeneye gittiğinde rahmi kontrol ediyor uygun kalınlıkta ise tedaviye başlanıyor.

Şansın bol olsun canım.

????çok kararsızımmm

Kararsız mısın????
Hayır hayırrrrr sakınn... Şu an en kararlı olman gereken zaman.. Düşünsene bebeğinize kavuşmak için bir adım atmanız gerekiyor.. Tabii kendini hazır hissetmiyorsan o ayrı.. O zaman hazır olduğunda başlarsın canım..
Ancak Aydın Bey'in burada olmayacağı konusu seni endişelendiriyorsa.. ı-ıhhh için rahat olsun..
Aydın Bey olmadığında Ebru Hanım hastaları devralır ve Aydın Beye her hasta ile ilgili bilgi vererek tedaviyi yürütür.. Aydın Bey ekibine ve Ebru Hanıma güvenmese bizleri bırakıp taaaa Amerikalara gitmez canım :)))

Ay yumurta toplama falan dedim de aklıma bi fıkra geldi, daha evvel de yazmıştım ama ossunnn:
İki tavuk kolkola girmiş, gezmeye çıkmışlar..
Organik ürünler pazarını, el yapımı sanat eserleri pazarını gezdikten sonra hadi bir de yumurta pazarına bakalım demişler.
Yumurta pazarında sepet sepet yumurtalar..
Birinci sepette küçük boy yumurtalar fiyatı 30 lira
İkinci sepette orta boy yumurtalar fiyatı 40 lira
Üçüncü sepette büyük boy yumurtalar fiyatı 50 lira
Dördüncü sepette de ekstra büyük yumurtalar fiyatı 80 lira..
Son sepete son derece kıskançlıkla bakmışlar.. Hasetlerinden çatlaya çatlaya.
Sonra biri demiş ki,
"aman canım nollcak bende yaparım bu kadar büyük ama eşim 80 lira için poponu yırtmaya değmez diyor" demiş.

Prettyy,
Gitmissinn Ben de fıkralar yazıyorum ki birass yüzün gülsün diye
Yarın tedaviye başlamaya karar verirsen şansın bol olsun canım..

Kızlarrr;
Çoook yorgunum, yarın akşama kadar hoşçakalınnnnn

evt ne yazik ki olumsuz seyler yasadim ve ilk izlenim onemli gercekten, ben esimle de gitmemistim ama esime aydin beye dvm etmek istiyorum dedim. simdiye kdr da kararimdan dolayi pisman olmadim. umarim senin de gorusmen olumlu gecer ama bak demedi deme amerikaya gitmeden onceki haftasi oldugu icin bu hafta cok yogun. bekleme durumunuz olabilir. normalde cok beklemezsin ama bu haftasi bir felaket adamin. sinir stres yapmayin bekliyoruz die ben cumaya randevu aldim bugun, suadiye istedim, suadiye cok yogun araya sikistiralim sizi ama beklersiniz, sorun olur mu die kiz bastan pesinen soledi

benim haplarim bitti cnm bugun basladim ancak hosumuza gitmeyen bi parca gordu rahimde onun icin cumayi bekliyorum, adetle gitmezse tedaviyi sonlandiricaz bu ay icin. gitmis olursada ebru hnmla dvm insallah sizin icin de farkli tetkikler yapacaklardir herhalde. benimkiden daha detayli bir inceleme olur sanirsam. neden olmadigi ile ilgili olasiliklar verecektir aydin bey. bi arkadasimizda genetik arastirma da yaptilar belki sizde de oyle birsey yapabilirler.

prettyy yrn icin tedaviye baslaman gerekiyor. randevunu al.(gerci sen bu msji dun mu yazdin ona da bakmadim hic )) aydin bey bana mail atmisti orda tedavinin 10. veya 11. gununde yumurta toplama snrsinda 4. - 5. gununde de transfer olur tahminen demisti ama sonucta surekli kontrole gitmemizin nedeni yumurtalari guzelce takip etmek istemeleri, cunku kisiden kisiye degisen birsey bu. herkesin yumurtasi ilaclara farkli tepki verebiliyor, hatta ona gore dozaji da degistirebiliyorlar.. anladigim kdriyla sen bu ay kullandin hap. vermez herhalde yani kist vs gibi durumlarin yoksa rahimde. normal sartlarda vermemesi lazim ama bu bilecegimiz birsey degil, yani rahmini gordukten snr tedavi karari veriyor. sen bilirsin.. daha once gorustun mu aydin beyle? istersen git bi on gorusme yap, aydin bey ile birlikte karar verin.

Son düzenleme:

merhaba pretty,

şimdi ben de önceki tedavi kağıtlarıma da baktım da genelde adetin 12-13. günü yumurta toplama ondan 3 veya 5 gün sonra da transferim olmuş. Bence Aydın Bey ile ücretsiz bir ön görüşme yap biran önce bu haftaya seni sıkıştırabilirler mi bilmiyorum cumartesi aydın bey amerikaya gidiyor. Ayşegül sana tarihleri yazmış zaten. Bol şans canım sana da

eheheheh onemli diil alisirsin msjda araya yazdin mi bole oluo.:) ben kactim gorusuruz

Belizzciğim miniğimm, telefonla detayları konuştuk gerçi ama heyecanlı bir sürece başlıyorsun, biz de senin için heyecanlanıyoruz canım.. Herşey çoook güzel olacak inşallah canım.. Kalbimiz seninle..

Cesur Merhaba;
İlk defa gideceğin için hem senin hem de eşinle ilgili elinde mevcut tıbbi dosyan varsa mutlaka götürmende fayda var. Aydın Bey daha evvel yaptırdığınız test ve tahlillerden birer örnek alarak dosyanıza koyar. Araya randevu verseler de Aydın Bey tüm sorularınıza cevap verecektir canım. Ancak sen sormak istediğin şeyler varsa aklına geldikçe bir not kağıdına yaz ki, Aydın Beyle konuşurken unutmadan sorabilesin :)))))) Ben her seferinde küçük not kağıdımı çıkartıp madde madde soruyorum.. Canım doktorum gülerek sor bakalım diyor.. Bende soruyorum
Muayene sonrasında bizi de bilgilendirirsen çok seviniriz..
Şansın bol olsun canım..

Son düzenleme:
Pretyy,
Ne yaptın bugün aklımız sende kaldı :18:
Sudenaz,
İstanbul'a gelince yazmaya vakit bulamadın mı canım? Merak ediyoruz seni..

Nisam, Nurben ???????
Biz yazmaya başladığımızdan bu yana sesiniz soluğunuz çıkmadı.. Bir kaç aydır topiğimizi hiç sahipsiz bırakmadınız sağolun ama biz geri geldik , siz yazmayı bıraktınız... Kızarım ama
Geliverin gariii

Kızlar bugün okuldaydım, yoğun bir gün geçirimm.. Akşam da spor akşamımız olmadığı için nihayettt arkadaşlarımızla birlikte Aşk Tesadüfleri Sever'e gidebildik.. Çoook güzeldi :))))
Yarın öğle sonrasında görüşmek üzereee..
Tatlı rüyalarrr

siz topiğe girmiyorum zanediyorsunuz ama yanılıyorsunuz kızlar, hergün (hafta sonu hariç) girip ilk önce bu topiğe bakıyorum... RABBİM kimseciklere evlat aratmasın, bunun için kimselerin boynunu bükmesin,bütün yazdıklarınızın hepsini okuyorum ama yeni arkadaşlarımıza o kadar güzel izah ediyorsunuz ki bişey demeye gerek kalmıyor...

Aslına bakacak olursan, şöyle de düşünülebilir; 'tüp bebeğimi yaptırdım, e tuttu, artık işim bitti, hiç bakmama gerek yok...' ama böyle değil, çok meşakketli yollardan geçiyoruz, eşlerimizle önemli kararlar alıyoruz, kim ne derse desin kulak asmamaya çalışıp, bir sürü hormon iğneleri olup bol bol kilolar alıyoruz, eşlerimizi ve kendimizi strese sokabilecek pek çok evreden geçiyoruz.... ve bu yolda bizi en iyi anlayanlar yine bizler oluyoruz....
ve bu işlere manevi emeğimizin yanında çok da paralar döküyoruz, parayı bir saatten sonra insanın gözü pek görmüyorda, o başarısız denemelerin getirdiği yıkıntı çok ama çok fazla oluyor, insanın sabrı deneniyor... bu kadar örneği gördükten sonrada insan bu işin çok profesyonel, iyi, güzel, hijyenik, meslek ahlağı tamam olan bir yerde yapmanın gereğine inanıyor... ben daha öncede yazmıştım çok araştırdım ve en son olarak 3 merkez arasında kaldıktan sonra ASM'de karar kıldım ve yanılmadığımı da anladım, başta Aydın Bey, Ebru Hanım ve Demet hemşirecim ve embriyolog Muharrem Bey olmak üzere tüm ekibime yürekten teşekkürlerimi sunuyorum...
ve tüm arkadaşlarıma tedavilerinde başarılar diliyorum ve ekliyorum asla kötü düşünmeyin, pozitif olun ki; HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLSUN...

Arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum,ben daha aylar önce ön görüşmeye gittim ,tedaviye karar verdiğimde geçen ay muayenede oldum,benim sorunum yumurtamın çatlamaması olduğu için verdi sanırım doğum kontrol hapını,neyse kullandım,ama gel gelelim başlayamadım tedaviye bir türlü,sanırım hala hazır olmadığımı hissettim,birkaç ay daha erteledim:2:doğru kararmı bilmiyorum,ama şu bir gerçekki beklemek berbat bişey

Nurbenciğim;
Önce endişelendim sesiniz çıkmayınca, sonra başka bir topikte yazdığın mesajları görünce rahatladım canım..
İyi olmana da sevindim..
Transfer sonrası nisamdan haber yok di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…