Aysegulcüm sende harikasın ,hepimiz harikayız yaaa :)))reçete Laydbird te ilaçları kullanma zamanı gelince oraya yönlendıreceğini söylemişti mystr nın eşiydi galiba..gebzye mi yakın suadiyeyemi ?
selam aysegül sekerim ne edem benim kızım olsa adını bejan koyacamda ama olmuyo:))ismi değişmek lazım demekki bu isim bana gelmiyor..ondan da adımı yazdım serpil diye.olur gelince derim sevile sorarım yada önüme ayşegül yazısı asam körler sagırlar birbirini agırlar:)))öp valla ihtiyacım vaaa:)))))))
:)))
öperim tabiii :))))
ben kırmızı karanfil takayım diyecem ama hastanede temizlik görevlileri dahi ismen tanıyorlar :))))) en iyisi sen takarsın bişii :))))
yok yok, inan gözlerden hemen anlaşılıyor canım, gözler arıyor bekleneni :)))
Merbaha kızlar;
3 aydan sonra tekrar aranıza döndüm.Sıfırdan başlıyarak bu 3 denemem olacak sabah aydın beye kontrol oldum.Maalesef daha önce geçirmiş oldugum dıs gebelikten sonra normal yolla hamile kalamadım.2 kez asm de tedavi oldum ama tutmadı.yumurta rezervim iyi değil sadece sağ taraffta oda ii olmamak kaydıyla yumurta olusumu oluyor.ilaçları bu gün sipariş ettim.Aksam 20:00 gibi iğneye başlıyacam.yöntem ve ilaçlar aynı.sadece kan degerlerini yenilememi istediler.Bakalım artık insalllahhhhhhhh hakkımda bu kez hayırlısı olur...hepinize sağlılı huzurlu mutlu günler diliyorum....
Sudenaaazzzz hadi hayırlı olsun ..az kaldı bak hamıleliğe ne güzeeelll.....Canım evet ASM de tahlıller bıraz tuzlu, aydın bey benden de FSH,TSH,E2 istedi ve malüm fiyat 324 tl tuttu ama ben o gün sabah adetimin 3.günü diye tsh,fsh ı yaptırmıstım...(her adet görmemde yapıldığı için...)sadece E2 yaptırdım çünkü aydın bey e2 olmadan yorum yapılmaz diğerlerine dedi..ve adetimin 3 .günü olduğu için vede akşama kaldığım için orada yaptırdım sadece e2 190tl tuttu ama aydın bey ille ASMde yaptır demıyor o hoşuma gitti...sen 1600 tl tutan ilaçlarını nerden aldın...ASM den telefon açıp mı getirttiler????
evet canım doğru testleri zorlamıyolar kesinlikle istediğiniz yerde yaptırın diyorlar..neyse ben ilaçları ASM nin içindeki eczaneden aldım..valla o kadar tutacapını tahmin etmedim...2 kutu puregon 900/orgalutran 5 kutu/ovitralle ve zitrotex antibiyotik bunlar toplam 1800 tl indirimle 1610tl verdik,bana biraz pahalı geldi..ayrıca tahminen 10 günlük kullanım bu.. benim en az 16 gün sürüyor diğer tedavilerimi düşünürsek,aydın beyde yavaş yavaş büyütücez diyor yani ben bir bu kadar daha alırım herhalde
ASM de öyle telefon açalım getirelim diye bişey demediler ,öylemi yapıyorlar..
yani alanlar bilir arkadaşlar daha uygun alabileceğim bir yer varsa söyleyin bi sonraki reçeteyi ordan alayım...
dün 2 de suadiyede kontrolüm vardı..ilk ölçümler endometrium 5.5 mm 1 adet 9mm-4 adet 6mm-4 adet 5mm-bikaçtanede 4mm...aydın bey baya yavaş dedi..puregonu 200 den 225 e çıkardı...bu arada ultrasonda çok önemli bişey farketti..normalde benim tüpler kapalı,bir taraftaki tüpte sıvı birikmesi var dedi şok oldum.ben bu olayı daha önce araştırmıştım ve daha önce tedavi olduğum doktora sordum bende böyle bişey olma ihtimali varmı diye yok dedi bana..oysa o kadar önemli bişeyki bu ,tüplerde biriken sıvı transferden sonra rahime geri akıp embriyoların tutunmasını engelliyor...belkide daha önceki bebeklerim bu yüzden tutmadı..
neyse sordum aydın beye ne olacak diye...tedavi bitene kadar takip edelim netleştirelim ve öyle b idurum söz konusu olursa emriyoları dondurur transferi erteleriz,tüpünü aldıktan sonra transfer ederiz dedi...yani yine bana ameliyat yolu gözüktü,zaten karnım harıta gibi oldu...
ama bi taraftanda sevindim çünkü en azından bu yolda bi sorundan daha kurtulurum..yine tutmadığında bu yüzdenmi acaba diye şüphelere kapılmak istemiyorum..
Sudenazcım senin FSH değerin kaç çıkmıştı ,yada yumurtalar neden yavaş buyurmüş diye sorsam daha dogru olur..FSH ile alakası varmı acaba bir şey dedimi aydın bey büyüme konusunda ??
ya bende bunu anlamıyorum arkadaşım daha önceki doktor nasıl farketmez ya....böyle çok yorum okudum.. bir kaç doktora gidiyorsun her biri ayrı şey söyleyen mi dersin ,her sey normal derken bir sürü sorunu olan mı dersin doktorlara da güven kalmıyor ya...zaten kan tahlilleri bile bire bir değerini vermezmiş yakın değerlerini verirmiş doktor fikir sahibi olmak için istermiş tahlili......kan tahlili bile bu durumda yani Tıp bile bir yere kadar o yüzden iyi bir doktora düşmek çok önemli,................bence bebeğin yola çıkmaya hazırlanmış ki sen Aydın bey gibi iyi bir doktora düştün o da tüpleri tespit etti.bahane olacak işte rahmine yerleşecek dünyaya gelecek..çok nazlı bunlar çok...ee anne olmak kolay değil
:))) aska bah hele:))bizde bu ask varken biz patır patır doğuruz şeker:))kızıl saç kahverengi mont yeter tanımana:))görüsürük..
evet canım doğru testleri zorlamıyolar kesinlikle istediğiniz yerde yaptırın diyorlar..neyse ben ilaçları ASM nin içindeki eczaneden aldım..valla o kadar tutacapını tahmin etmedim...2 kutu puregon 900/orgalutran 5 kutu/ovitralle ve zitrotex antibiyotik bunlar toplam 1800 tl indirimle 1610tl verdik,bana biraz pahalı geldi..ayrıca tahminen 10 günlük kullanım bu.. benim en az 16 gün sürüyor diğer tedavilerimi düşünürsek,aydın beyde yavaş yavaş büyütücez diyor yani ben bir bu kadar daha alırım herhalde
yani alanlar bilir arkadaşlar daha uygun alabileceğim bir yer varsa söyleyin bi sonraki reçeteyi ordan alayım...
dün 2 de suadiyede kontrolüm vardı..ilk ölçümler endometrium 5.5 mm 1 adet 9mm-4 adet 6mm-4 adet 5mm-bikaçtanede 4mm...aydın bey baya yavaş dedi..puregonu 200 den 225 e çıkardı...bu arada ultrasonda çok önemli bişey farketti..normalde benim tüpler kapalı,bir taraftaki tüpte sıvı birikmesi var dedi şok oldum.ben bu olayı daha önce araştırmıştım ve daha önce tedavi olduğum doktora sordum bende böyle bişey olma ihtimali varmı diye yok dedi bana..oysa o kadar önemli bişeyki bu ,tüplerde biriken sıvı transferden sonra rahime geri akıp embriyoların tutunmasını engelliyor...belkide daha önceki bebeklerim bu yüzden tutmadı..
neyse sordum aydın beye ne olacak diye...tedavi bitene kadar takip edelim netleştirelim ve öyle b idurum söz konusu olursa emriyoları dondurur transferi erteleriz,tüpünü aldıktan sonra transfer ederiz dedi...yani yine bana ameliyat yolu gözüktü,zaten karnım harıta gibi oldu...
ama bi taraftanda sevindim çünkü en azından bu yolda bi sorundan daha kurtulurum..yine tutmadığında bu yüzdenmi acaba diye şüphelere kapılmak istemiyorum..
hoşgeldin bejancım, nerelerdesin bakim:))
benim de 3. denemem olacak, herhalde bi 15 gün sonra başlarım.
en son kimyasal gebelik yaşadım. ee biliyosun ilki zaten düşük olmuştu. Şimdi büyük ihtimal dondurulmuşla devam edicam.
belki senle de bu sefer karşılaşırız:))
Melissciğim,
Benimle Utkummla, Shirela, Cesurla ve hatta uzzunn zamandır aramızda olmayan Deniko'yla da karşılaşırsın inşallah
hoşgeldin bejancım, nerelerdesin bakim:))
benim de 3. denemem olacak, herhalde bi 15 gün sonra başlarım.
en son kimyasal gebelik yaşadım. ee biliyosun ilki zaten düşük olmuştu. Şimdi büyük ihtimal dondurulmuşla devam edicam.
belki senle de bu sefer karşılaşırız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?