Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Aysegulcüm sende harikasın ,hepimiz harikayız yaaa :)))reçete Laydbird te ilaçları kullanma zamanı gelince oraya yönlendıreceğini söylemişti mystr nın eşiydi galiba..gebzye mi yakın suadiyeyemi ?

Cesurcuğum,
EVet Mystryy arkadaşımızın eşi Gebze ASM'nin karşısında Şifa Mah. denilen mevkiide eczacı.. Ben de oradan ldım.. Lady'de... Zaten yaptığımız fiyat araştırmalarına göre en uygun fiyatı o verdi sağolsun..

:)))
Öperim tabiii :))))
Ben kırmızı karanfil takayım diyecem ama hastanede temizlik görevlileri dahi ismen tanıyorlar :))))) En iyisi sen takarsın bişii :))))
Yok yok, inan gözlerden hemen anlaşılıyor canım, gözler arıyor bekleneni :)))

Ben şimdilik kapatıyorum pcyi, sonra bir ara yine bakarım..
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese..
Hoşçakalınnnn

:))) aska bah hele:))bizde bu ask varken biz patır patır doğuruz şeker:))kızıl saç kahverengi mont yeter tanımana:))görüsürük..

hoşgeldin bejancım, nerelerdesin bakim:))
benim de 3. denemem olacak, herhalde bi 15 gün sonra başlarım.
en son kimyasal gebelik yaşadım. ee biliyosun ilki zaten düşük olmuştu. Şimdi büyük ihtimal dondurulmuşla devam edicam.
belki senle de bu sefer karşılaşırız:))

evet canım doğru testleri zorlamıyolar kesinlikle istediğiniz yerde yaptırın diyorlar..neyse ben ilaçları ASM nin içindeki eczaneden aldım..valla o kadar tutacapını tahmin etmedim...2 kutu puregon 900/orgalutran 5 kutu/ovitralle ve zitrotex antibiyotik bunlar toplam 1800 tl indirimle 1610tl verdik,bana biraz pahalı geldi..ayrıca tahminen 10 günlük kullanım bu.. benim en az 16 gün sürüyor diğer tedavilerimi düşünürsek,aydın beyde yavaş yavaş büyütücez diyor yani ben bir bu kadar daha alırım herhalde

ASM de öyle telefon açalım getirelim diye bişey demediler ,öylemi yapıyorlar..

yani alanlar bilir arkadaşlar daha uygun alabileceğim bir yer varsa söyleyin bi sonraki reçeteyi ordan alayım...

dün 2 de suadiyede kontrolüm vardı..ilk ölçümler endometrium 5.5 mm 1 adet 9mm-4 adet 6mm-4 adet 5mm-bikaçtanede 4mm...aydın bey baya yavaş dedi..puregonu 200 den 225 e çıkardı...bu arada ultrasonda çok önemli bişey farketti..normalde benim tüpler kapalı,bir taraftaki tüpte sıvı birikmesi var dedi şok oldum.ben bu olayı daha önce araştırmıştım ve daha önce tedavi olduğum doktora sordum bende böyle bişey olma ihtimali varmı diye yok dedi bana..oysa o kadar önemli bişeyki bu ,tüplerde biriken sıvı transferden sonra rahime geri akıp embriyoların tutunmasını engelliyor...belkide daha önceki bebeklerim bu yüzden tutmadı..

neyse sordum aydın beye ne olacak diye...tedavi bitene kadar takip edelim netleştirelim ve öyle b idurum söz konusu olursa emriyoları dondurur transferi erteleriz,tüpünü aldıktan sonra transfer ederiz dedi...yani yine bana ameliyat yolu gözüktü,zaten karnım harıta gibi oldu...

ama bi taraftanda sevindim çünkü en azından bu yolda bi sorundan daha kurtulurum..yine tutmadığında bu yüzdenmi acaba diye şüphelere kapılmak istemiyorum..

bu arada arkadaşlar ASM'de laparoskopi ücretini bilen varmı ne kadar acaba? önceden bileyimde o an şok geçirmeyim tüpleimin alınma ihtimali var

Sudenazcım senin FSH değerin kaç çıkmıştı ,yada yumurtalar neden yavaş buyurmüş diye sorsam daha dogru olur..FSH ile alakası varmı acaba bir şey dedimi aydın bey büyüme konusunda ??
ya bende bunu anlamıyorum arkadaşım daha önceki doktor nasıl farketmez ya....böyle çok yorum okudum.. bir kaç doktora gidiyorsun her biri ayrı şey söyleyen mi dersin ,her sey normal derken bir sürü sorunu olan mı dersin doktorlara da güven kalmıyor ya...zaten kan tahlilleri bile bire bir değerini vermezmiş yakın değerlerini verirmiş doktor fikir sahibi olmak için istermiş tahlili......kan tahlili bile bu durumda yani Tıp bile bir yere kadar o yüzden iyi bir doktora düşmek çok önemli,................bence bebeğin yola çıkmaya hazırlanmış ki sen Aydın bey gibi iyi bir doktora düştün o da tüpleri tespit etti.bahane olacak işte rahmine yerleşecek dünyaya gelecek..çok nazlı bunlar çok...ee anne olmak kolay değil

canım benim bu fsh değerim hep aynı çıkıyor daha önceki 3 denemedede 9 çıktı şimdikide 9...hiç şaşırmıyorum bu yüzden..aydın bey bana göre yüksek buluyor değeri diğerleride böyle diyordu..bende yumurta bolluğu var ama çok yavaş büyüyorlar sorun o yani..hepsi aynı şeyi söylüyor bunu değiştiremeyiz bu benim vücüdumun çalışma şekli buna uygun bir protokolü bulmak doktorun işi..aydın beyin yorumu bana ; sabrediceksin yavaş yavaş az dozlarla büyütücez dedi...

doktor seçiminden bahsedersek evet malesef kolay bir durum değil,yapacak bişey yok tecrübe ede ede daha iyilerini bulacağız..sanırım şuan doğru yerde olduğumu düşünüyorum inşallah bu sefer yanılmam..rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın..

:))) aska bah hele:))bizde bu ask varken biz patır patır doğuruz şeker:))kızıl saç kahverengi mont yeter tanımana:))görüsürük..

Bejaannnnnn
Ben yarın ASM'ye gelemiyorum malesef canım.. Eşim gemi işletmecisi, armatör.. Gemimiz de şu an İtalya'ya yük götürdü. Pazartesi sabahı denetleme olacakmış mutlaka erken ofiste olması gerekiyor. Dün ASM'yi aradım. Arzu ile görüştüm ama malesef "Ayşegül Hanım pazartesileri çok yoğunuz ama bu pazartesi inanılmaz bir yoğunluk var, sizi randevu saatinizde muhtemelen gecikmeli alacağız" dedi.. Tamam dedim.. Eşime söyledim o zaman iptal edelim dedi.. Yarın sabah erken arayıp iptal edeceğim randevuyu canım..
Bir çok arkadaşımla ASM'de randevu günlerimizin çakışmasıyla tanıştık ama yarın seninle tanışmak kısmet olmayacak Çook üsüldüm ben.. :26:

Merhaba Sudenaz,
Puregon en pahalı ilaç zaten canım, eczanelerde 600-700 tl civarında satılıyor..
ASM ilaç işine asla karışmıyor canım. Bazı merkezler ilaç da temin ediyorlar.
Daha evvel yazmıştım, ilaç almadan evvel reçetenizi çoğaltın ve en az 5 eczaneye verip teklif alın, en uygun fiyatı verenden gidip alırsınız demiştim. Okumadın sanırım.
Bize uygun fiyat veren ve bir çoğumuzun ilaçlarımızı aldığımız eczanenin telefonunu sana özelden mesaj atacağım.. Hastaneye çok yakın zaten.
Ama yine de bir kaç yere sorarsan aklın rahat olur canım..
Sevgiler..

Sudenaz;
Yavaş yavaş da olsa yumurtaların güzel güzel büyüyecek canım.
Tüplerde sıvının birikmesi gerçekten önemli bir konu canım. Topikte 2 arkadaşımızın başına geldi. Tüpleri alındı ve akabinde yapılan transferde ikisi de şu an hamile . Biri 1 ay sonra kızını doğuracak , diğeri de 14 haftalık gebe.
Ancak bu sıvı muayenede her zaman görülebilecek bir şey değil, bu daha evvel sıvının varolduğu anlamına da gelmez.
Yani önceki doktorunun görmemesi gayet normal, sıvının şimdi görünmesi o zaman olduğu anlamına gelmez. Belki o zaman yoktu.. Ayrıca kullanılan cihazlar o kadar önemli ki.. ASM'de çok kaliteli ve özel cihazlar kullanılıyor böylelikle de eski model cihazlarla işlem yapan doktorların göremediklerini de görebiliyorlar. Tabiii en önemlisi bakan göz :))) Allah Aydın Beye sağlık ve güç versin.
Neyse önemli olan bu durumda ne yapılması, önümüze bakalım di mi.. iyi ki Aydın Bey görmüş..
Aynen dediği gibi yumurtaları takip ederken bu durum da takip edilir ve gerekirse yumurtaların toplanır, tüpün alınır ve akabinde transfer gerçekleştirilir canım.. Bak az evvel sana iki tane örnek verdim.. İÇin rahat olsun, tüpün alınması işlemi zor değil.. Hem önemli olan bebişimiz di mi canım.. Sen zaten bu durumu önemli bir sorundan kurtulacak olman nedeniyle iyi karşılamıssın, sen gerçekten sevinmene devam et canım bu aşamada sıvı farkedildi diye. Çünkü özellikle tüp bebek tedavisinde bu sıvı bebeğin tutunmasını engelliyormuş.. Bebeğin yeri hazırlansın da boşverrrr göbüşün harita gibi olsun..
Laparoskopi fiyatları yapılacak işleme göre değişiyor canım. Özel sigortan var mı??? Sigorta karşılamasa da ciddi sigorta indirimi yapıyorlar.. Ama aşağı yukarı 3000-4000 civarında diye düşünebilirsin.
Şimdi yukarıda bahsettiğim arkadaşlarımdan biriyle görüştüm, (sana selam ve sevgilerini iletti) opu cumartesi günü yapıldı, salı günü laparoskopiyle ameliyat oldu ve tüpü alındı, kendini iyi hissettiği için o gece hastanede bile kalmadı evine gitti ve üç gün sonra yani perşembe günü de transferi gerçekleştirildi.. Sonuç mu?? Şükürler olsun ki 14 haftalık hamile
Haaa benim de iki hafta evvel rahim filmim çekildi ve malesef tüplerimden biri kapanmış , diğeri ise açık ancak sıvı birikiyor.. Henüz Aydın Bey ile görüşmedik, yarın görüşecektik ama randevumu iptal ediyorum, artık eşim ne zaman müsait olursa o zaman gidip bu konuyu konuşacağız. O zaman biz de ne yapılacağını öğrenmiş olacağız :)

Sevgilerr

Son düzenleme:

Melissciğim,
Benimle Utkummla, Shirela, Cesurla ve hatta uzzunn zamandır aramızda olmayan Deniko'yla da karşılaşırsın inşallah

Merhabalar ,

ilk günlerden beri topiği okuyorum ama hiç yazmamıştım. bende Aydın Bey ile tedavi gördüm ve şu an 12 haftalık hamileyim. Allah tüm isteyenleri en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun inşallah. hamile olanlarada sağlıcakla hamileliklerini tamamlayıp yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin.

ilaç için sormuşsunuz ben tedavilerimde ilaçları Kadıköydeki Tuba eczanesinden aldım. bütün ilaçları çok kolay bulabiliyorsunuz ve gerçekten çok indirim yapıyorlar. internetten araştırırsanız telefon numarasını ve adresini bulabilirsiniz. isterseniz telefonlada fiyat alabilirsiniz. bende bu eczanenin tavsiyesini GATA daki hemşirelerden almıştım. umarım bir faydam olur.

herkese tedavilerinde kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun

bu arada puregon kullanan arkadaşlar 900 lük yerine 300 lük olandan alırsanız daha hesaplı oluyor. çünkü 300 lüğün içinde 425 ünite falan var galiba üzerinde yazıyor. yani 3 iğnede 1 iğne fazladan çıkıyor. bunları birleştirip kullanabiliyorsunuz. birleştirmeyi hemşireler size gösterebilir. dolayısı ile dozajınıza göre hesaplayıp ona göre hangisi hesaplı ise (900 veya 300 ) onu alın derim. ben 300 lük kullanmıştım daha uyguna gelmişti.

selam melis en son 12 ay dondurulmuslarla yaptık tutmadı.şimdi gonafa baslıyalı 5 gün oldu.bu gün kontrole gittim ya zaten fazla yumurta yok bende 6 tane buldular oda eh iste.ben adetin 4 günü incir kürünüde yaptım.bu gün aydın beye dedim incir kürünü dedi bırak bu gibi seyler olumsuz sonucta yapabilir.aslında ise yaramıs biri iii büyümüs.bu gün çatlamaması için diger iğneyi verdi.bakalım çarşamba günü sabah 09:15 kontrolüm var.canım senin içinde hayırlısı olur insallah.deneyimliyiz artık biraz daha ne yapıp yapmayacagızımı biliriz.şu ilk baharda tomurcuklanan cicekler gibi bizim de içimizde bebişlerimiz filizlenir ins.bu sefer bana 2 tane verecekler 3 deneme diye.hadi görüşürüz özele iletisim bilgilerini yazda o sekilde yazısırrız.öptüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…