Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım evet sabah seni sordum gelmedi dediler.benim de eşimin iş yerinde arıza cıktı diye bende şirketten birine rica ettim saolsun beni götürüp getirdi.özel iletişim bilgilerini kaydettim.girince görüşürüz. mucuk

cmt yumurtalarım toplandı 9 tane yumurta toplanmış 5 tanesi yumurta hücresiymiş bunlardan da 4 tanesi döllendi arkadaşlar şimdi haber aldım 2 tanesi 1.kalite 2 tanesi 2.kaliteymiş zaten bana 2 tane nakledicekler hastaneden haber bekliyorum büyük olasılıkla çarşamba günü transferim yapılıcak inş iyi haberlerle dönerim aranıza şimdilik hoşcakalın

selam dahi hayırlısı insallah...peki kaçıncı denemen ki 2 tane transfer yapacaklar.

canım öncelikle bu ilgin ve zahmetin için çok teşekkürler gerçekten yazdıkların bana iyi moral oldu...ilaç meselesine gelince ilk başta araştırma imkanım olmadı.ben aslında bodrumda yaşıyorum buraya tedavi için geldim ilk görüşmemizde bi sonraki ay olma ihtimali vardı ama adetli iken gittiğim muayenede başlayabiliriz dedi..o gün ilk iğnemi vurulacaktım o açıdan hemen almam gerekiyordu..ee bide yabancıysan buralara hemen ilk girdiğin yerden alırsın şimdi ilaçlarım çarşamba günü bitiyor perşembeye yenilerini alacağım..ama dediğin gibi biraz araştırayım bakalım bişeyler yapabilecekmiyim...

selam gönderen arkadaşın için aleyküm selam onların adına çok sevindim gerçekten banada moral oldular ama anlamadığım bir kısım var...onlar ne karar bu ameliyatı olmuşlar..3000-4000 civarı dediğin indirimli halimi..benim özel sigortam yok normal ssk lıyım...ssk bu operasyonda geçermi?

sizlere aslında kendimden fazla bahsetmemiştim..bu mesaj fazla uzun olmasın bi sonraki mesajımda anlatıcam...canım inşallah sende hayırlı haber alırsın...

canım bilgin için teşekkürler..ayrıcada tebrikler inşallah sağlıkla kucağınada almak nasib olsun...

puregon 900 içindende 1025 çıkıyor canım...ama fiyat olarak kıyaslamadım..

canım çok iyi maaşallah ..güzel haberlerini bekliyoruz..inşalla sıkı sıkı tutunurlar sana...

şimdi azcık kendimden bahsedeyim...ben 17 yaşında 2001 yılında karnımdaki kitle nedeniyle uzun süre hastanede kanser muamelesiyle yattım..girmediğim cihaz yaşıma göre çekmediğim işkence kalmadı diyebilirim...sonunda doktorlar bir karar aldılar ve benim ameliyatla rahim ve yumurtalıklarım alınacaktı...yoksa 1 aya kalmaz ölecektim...tabiki babam onay verdi ve ben ne olacağını bile bilmeden ameliyata girdim..Ameliyatın ortasında doktor çıkıyor ve aileme ''kızınız kanser değilmiş sadece küçük bir parça aldık kapattık dediler'' tabi dünyalar benim ailemin oldu..bu aradada ben boşuboşuna karnımda göbeğimin hizasından dik şekilde büyük bir ameliyat geçirmiş oldum (ah o zamanlar şu laparokopi olsaymış) kısırlığın 1. nedeni gerçekleşmiş oldu...karından geçirilmiş operasyon...

ameliyatta alınan parça sonucu asıl ilginç olanı...binde bir kişide olan bağırsak tüberkülozu..kısırlığın 2.nedeeni olan geçirilmiş tüberküloz vakasınada sahip olmuş oldum..uzun yıllar süren tedavim sonucu sağlıklıyım çok şükür...

o zamanlarda daha demişlerdi ilerde böyle bir durumla karşılaşabileceğimi...neyse sonuçta eşim evlenmek istediğini artık söyleyince bana bir korku aldı...eşim aşırı çocuk düşkünüdür..geçirdiklerimi biliyor ama sonucunda yaşayacaklarımı bende kesin bilmiyordum ihtimaldi sadece...

tüm cesaretimi toplayıp bir kadın doğumcudan randevu aldım..tüm evraklarım bende mevcuttu gösterdim ve oda bana büyük ihtimalle böyle bişey yaşayacaksın dedi ama evlenmeden anlayamayız..evlendikten sonra rahim filmi sonucuyla öğrenebilirsin dedi..moral sıfır tabi eşimle konuştum evlenmek istemediğimi bile söyledim anlattım durumu neyse ikna etti beni evlendik hemen 3. ayımızda ben rahim filmi çektirdim kendi istediğimle ve hiç beklemediğim bi sonuç çıktı iki tüpümde açık..çok sevindik ve tabiki normal yolla denemelere koyulduk bi zaman sonra yine bir doktor falan derken 6 ayda yumurtlama takibi oldum ...sonunda başka bir doktor akıllıca bişey söyledi ...filmde açık gözükebilir ama tüberkülozun vermiş olduğu bir hasar olabilir dedi laparoskopi önerdi 2009 başı laparoskopi oldum ve asıl başta beklediğim gerçekle anca karşılaştım aslında iki tüpümde kapalı ve ağır hasarlı....

ve tüp bebek maceraları ....1. deneme medikalpark yumurta alınamadı iptal....2. deneme umut tüp bebek 3 adet (11-9-8 hücreli) ebriyo transfer sonuç negatif...3. deneme umut tüp bebek 2 adet blast transfer,sonuç negatif...bu arada yumurtalarım fazla oluyor ama geç büyüme sorunları var buna hiç kimse bişey yapamıyor...bunların içinde 2 kere histereskopi-rahimden parça alma genetik testlar de dahil ve hepsi temiz..sonuçta bilim açısından neden tutunmadıklarının bi açıklaması yok..

4. deneme ve Aydın bey benim karşıma bir neden çıkardı tüpte sıvı var dedi..seviniyorum çünkü nedensiz sonuç alamamak daha kötü bişey..en azından nedenini bilipte ona göre davranmak insanın moralini dahada yükseltiyor çünkü diyorsunki bu neden oradan kalktı bu sefer umudum fazla..

yaşım genç ama malesef hayat işte herşey bizim için...benim en büyük tesellim 17 yaşındayken o ameliyatta rahim ve yumurtalıklarım alınabilirdi o zaman hem evlenemezdim hemde ömür boyu bir umudum olamazdı o yüzden şükürler olsun rabbimeki bir umudum var...ve ben bu umudu rabbim sağlık sıhat ve ömür verdiği sürece gerçekleştirmek için mücadele edeceğim...

azıcık dedim ama çok uzatmışım kusura bakmayın..bu minik özeti sadece... bu yaşananların karşışında ki psikolojimden hiç bahsetmiyorum bile...

Son düzenleme:
Sudenazcım,
seni daha önce topicte görmüştüm ama hikayen konusunda blgim yoktu, gerçekten okuyunca bir garip oldum. daha gencecik yaşta başından geçenler düşünülünce yinede şükretmek gerek diyor insan...
Bende ASM'den mutlulukla ayrılanlar arasındayım İNŞALLAH sen ve topicteki tüm arkadaşlarımızında RABBİM gönlüne göre verir....
Ama içimden geçen şu ki; EVET BİRGÜN ANNE OLACAKSIN VE O GÜN ÇOK DA UZAK DEĞİL ALLAH'IN İZNİYLE...

gerçekten çok etkilendim...dediğin gibi yine de şükretmek gerek daha kötüsü olabilirdi. umarım bu sefer herşey yolunda gidecek canım

gerçekten çok etkilendim...dediğin gibi yine de şükretmek gerek daha kötüsü olabilirdi. umarım bu sefer herşey yolunda gidecek canım

teşekkür ederim kızlar....işte hepimizin bu yolda bir hikayesi var ama bende inanıyorum bu farklı farklı hikalerin sonu hep aynı mutlu son olacak

teşekkür ederim kızlar....işte hepimizin bu yolda bir hikayesi var ama bende inanıyorum bu farklı farklı hikalerin sonu hep aynı mutlu son olacak

inşallah canım. allah biran önce bebeğine kavuşmanı nasip etsin. sen böyle olumlu düşündükçe bebeğinde sana en kısa zamanda gelecektir.

ben inanıyorum evet sonu güzel olacak.....

aynen şöyle olacak........ bir(sen) bir kocişin birdebebek

İNŞALLAH

kızlar dünkü randevumu anlatmamışım...ben bu randevuları en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum belki okuyanlar kıyaslama yapmak ister..

__adetimin 2.günü tedavi puregon 200 ile başladı (29.03.11)

__adetimin 5.günü endometrium 5.5mm....sağda 6 ve 5 mm foleküller....solda 9mm - 6mm(2 adet) - 5mm(2 adet) - 4mm(3 adet) foleküller..puregon 225 ile devam (01.04.11)

__adetimin 8.günü endometrium 7.5mm....sağda 9 - 6 - 5 mm foleküller....solda 10mm - 9mm(2 adet) - 8mm(2 adet) - 7mm foleküller..ilaçlar aynen devam (04.04.11)

__Aydın bey rahim kalınlığı çok iyi ..yumurtalar hala yavaş ama en azından sol taraf daha iyi çalışıyor dedi..tüpteki sıvı hala mevcut dedi...

bir sonraki randevum perşembe gebzede 9:30 da..

tedaviye başlayan arkadaşlar sizlerde böyle notlar alıp burada bu şekilde yazarsanız hepimiz birbirimizi daha iyi yorumlayıp kıyaslayabiliriz...ben her randevudan çıkışımda bunu kopyalayıp altına devam ederek güncelliycem

Kızlar merhaba,
bende geçen hafta aydın bey ile tüp bebek tedavisine nihayet başlıyabildim.ancak iğnelere başladıktan hemen sonraki ilk muayenede rahimde sıvı var dedi.biraz bekliyelim kendi kendine atarsa sorun yok dedi ancak atmazsa yumartaları topladıktan sonra donduracağını ve bana hsg yapıp anlamaya çalışacağını söyledi.tecrübelerinize dayanarak soruyorum.sizce bu rahimdeki sıvı neden olur.yoksa benimde tüplerimden mi geliyor acaba .tüplerimi mi alırlar

canım rahimde sıvıyı duymadım ,bizde tüpte sıvı var ama tüpteki sıvı geri rahime gelip ebriyonun tutunmasını engelliyor..tüpten gelen bir sıvı olabilir tabi...takibin sonunda netleşir nerden geldiği ne olacağı...bende bekliyorum o açıdan..inşallah sana bir sorun teşkil etmez

seninde yumurta toplamadan sonra dondurulup sorun giderildekten sonramı transferin yapılacak.bana aydın bey öyle söyledi.senin sürecin nasıl olacak

Merhaba Pakizeyim,
Öncelikle tedavin hayırlı olsun.. Umarım herşey yolunda gider. Sıvı kesinlikle çok önemli. Ama Aydın Beyin dediği gibi belki takip aşamasında kaybolur. İnşallah kaybolur :)))
Rahimde ve tüplerde sıvı olmasının bir çok nedeni var canım. Daha evvel karından ve özellikle yumurtalık tüp ve rahimde yapılmış ameliyatlar sonrasında oluşabilir, enfeksiyon ve iltihaplı durumlarla da ortaya çıkabilirmiş.
Sen şimdi bu neden oldu, nereden çıktı bu sıvı vs gibi şeyleri lütfen hiççççç düşünme canım.. Önemli olan transfer öncesinde farkedilmesi ve çözülebilecek olması. Tüplerin alınması da tedavini hiççç etkilemez. Tüpsüz de gebe kalabilirsin :)))) Allah dermansız dertler vermesin.
Aydın Bey durum çerçevesinde en uygun tedaviyi uygulayacaktır.
Sevgiyle kal.

İyi yaparsın canım.. Çünkü bir çok insan yazmıyor sadece dertlerine derman aramak için girip okuyorlar. Bilgi sahibi olsunlar di mi

Sevgili Kartopu;
Güzel dileklerin için tüm arkadaşlarım adına çoook teşekkür ederim..
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı napis etsin canım.
Bebişine ve kendine iyi bak lütfen..

selam aysegül nasılsın neler yapıyorsun tesadüfen baktım gördüm.yarın 9:15 randevum var sen gelecekmisin

Nhs;
Hadi hayırlısı canım.
Yarın için sana booool sans diliyorum.. Al bebişlerini ve evinde güzel güzel dinlen ve test gününde bize güzel haberler ver..
Dualarımız seninle canım.

selam aysegül nasılsın neler yapıyorsun tesadüfen baktım gördüm.yarın 9:15 randevum var sen gelecekmisin

Merhaba canımmm,
Bende haftasonundan bu yana ilk defa girebildim kulübe.. Yazılanlara bakıp cevaplar yazıyordum.. Eşimin denetimi devam ediyor canım, şimmmdi girdi içeriye, çok yoğun. E tek başıma gitmemin bir anlamı yok. Çünkü yol haritası çizeceğiz. Birlikte gitmeliyiz. Bu nedenle yeni bir randevu almadım canım. Muhtemelen önümüzdeki haftaya alırız.
Sen nasılsın heyecan var mı heyecan :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…