Merhaba canımmm,
Bende haftasonundan bu yana ilk defa girebildim kulübe.. Yazılanlara bakıp cevaplar yazıyordum.. Eşimin denetimi devam ediyor canım, şimmmdi girdi içeriye, çok yoğun. E tek başıma gitmemin bir anlamı yok. Çünkü yol haritası çizeceğiz. Birlikte gitmeliyiz. Bu nedenle yeni bir randevu almadım canım. Muhtemelen önümüzdeki haftaya alırız.
Sen nasılsın heyecan var mı heyecan :)))))
bende iyiyim canım ne olsun isten eve gel yemek dus igne simdide pc basına gectim.aksamları girmiyorum.ama bu gün giresim tuttu:)valla heyacan yok gibi sanırım 3 deneme ya ondanmıdır bilmiyorum.relaksım anlıyacagın..bu arada msn ekledim seni ama sanırım daha kabul etmedin.sen diye baslayan msn adresi eklersin....
pakizeyim;
sen de online görünüyorsun, nasılsın canım??
canım iyiyim demek isterdim ama çok kaygılıyım ne olacak diye...sen nasılsın
lütfen iyi şeyler düşün ve iyi olmaya çalış olur mu.. Yaşanacakların önüne geçmemiz mümkün değil.. Ama pozitif düşünerek kendimizi motive edebiliriz.
Ne var ki kaygılı olacak canım???? Bence şimdi böyle bir sorunun görülmesi çok güzel bişii.. Ya farkedilmeseydi??? Ne emeklerle tedavi oluyoruz hem maddi hem manevi hem bedenen yıpranıyoruz. Ne güzel ki şimdi farkedildi ve çözümü var. önemli olan bu.. Başka bişii düşünme lütfen..
Hem belki hiç bir operasyona gerek kalmadan o sıvı kaybolacak inşallah..
Kaybolmasa da dünyanın en tatlı, en mütevazi en bilgili doktorun hastalarıyız, gereken yapılacaktır.
Ben mi nasılım :))) iyiyim canım.. Koşturmaca telaş işte :))))
aslında haklısın en azından bir sorun daha varsa baştan çözülecek.ben iki defa uterus septumtan bir kerede polip ten dolayı ameliyat oldum zaten.tam herşey artık yoluna girdi deyip tedavi başladığımdaaşılama yapıldı kimyasal gebelikle sonuçlandı.sonrada artık tüp bebek deniyelim dedi aydın bey başladık. Birde bu çıkınca açıkcası çok ta sakin karşılıyamadım.artık yoruldum.allah hakkımızda en hayırlısını versin hepimize de bir evladı hayırlı kılsın inşallah...
pakizeyim;
emin ol hepimiz seni çoook iyi anlıyoruz canım. Tamm hiçbir sorun yok başlıyoruz derken yeni bir sorunla karşı karşıya kalmak demorilize ediyor insanı. Ama yapabilecek bişeyimiz var mı?? Bunun olması için sen bir çaba sarfetmedin ki!! Tabii ki sakin karşılamak kolay değil.. Ben böyle zamanlarda hep daha kötüsünü aklıma getirir şükrederim canım.. Dedim ya allah dermansız dert vermesin.. Ya rahmimiz olmasaydı, ya yumurtlayamasaydık, ya....... Bunları çoğaltabiliriz.
Hiçççç yoruldum deme canım.. Daha bebeğimize kavuşmak için çoook çaba sarfedeceğiz.. Sonra yine dinlenmek yok çünkü bebiş büyüteceğiz di mi :)
Ayrıca topiğimizde 5.denemesinde nihayet hamile kalan ve 1 ay sonra minik kızını doğuracak.. Yine eşimin bir arkadaşı 9.denemesinde oğullarına kavuştular kocamaaaann adam oldu şimdi :)))
sen moralini yüksek tut...
Bak bahar geldiii, tabiat canlanıyor, sende canlann lütfen, hadi silkin kendine gel ve sahip olacağın bebeğini düşün.. Gerisini boşveeerrrr be canım..
seninde yumurta toplamadan sonra dondurulup sorun giderildekten sonramı transferin yapılacak.bana aydın bey öyle söyledi.senin sürecin nasıl olacak
Sudenazcığım,
Daha o kadar gençsin ki ve çook daha gençken bir sürü kötü şey yaşamıssın, benim de tüylerim diken diken oldu.. Çokk zor.. Ama demek ki sen çok güçlü bir kızsın ki bunların üstesinden bir şekilde gelebilmişsin. Demek ki bunları yaşaman gerekiyormuş, Allah bir daha o kötü günleri yaşatmasın canım.. Atlattın bitti geçti gitti... Allah bir daha yaşatmasın..
En güzeli de seni çoook seven dünya iyisi bir adamla evlenmişsin. Allah mutluluğunuzu bozmasın ve Aydın Beyin sihirli değneği göbüşüne minik bir bebek kondursun ki mutluluğunuz taçlansın canım.
ASM'de malesef SGK geçmiyor canım. Sadece özel sigortalar geçiyor. Malesef bildiğim kadarıyla ameliyat ücreti de 3000-4000 tl arasında bir rakam olacak. Ancak yine Aydın Bey bu konuda kendi adına yapılabilecek herşeyi yapıyor. Ameliyat kağıdına not düşüyor indirim yapılması ricasıyla , cumartesi günleri ameliyatlar indirimli o güne denk getirmeye çalışıyor. Velhasılı kelam fiyat teklifi için konuştuğunuzda ilgiliyle güzel bir görüşme yapıp iyi bir rakam alın.. Tabii Aydın Beyin fiyatlarla ilgisi yok, sağolsun sadece kendince yapılabilecek herşeyi yapmaya çalışıyor.
Bodrum mu dedin :)))))))))))) Amanın bodrum kokusu geldiiiii :))))))))))))))))))
evet canım aynen öyle..benim sıvıyıda her seferinde takip ediyorlar..sıvı devam ederse embriyolar dondurulacak tüp alındıktan sonra transfer olacak...
CANIM İNŞALLAH İKİMİZDE DE O SIVI KENDİLİĞİNDEN KAYBOLUR .SÜREKLİ DUA EDİYORUM.
BİRDE ÖĞRENMEK İÇİN SORUYORUM DİYELİM Kİ SIVI KAYBOLMADI VE EMBİRYOLARI DONDURACAKLAR DİYELİM.ONDAN SONRA AMELİYAT İLE YA TÜP ALINIYOR YADA TÜPLER BAĞLANIYOR.PEKİ TRANSFER NE ZAMAN YAPILIYOR BU İŞLEMDEN SONRA.BİR SONRAKİ ADET DÖNEMİYLE YENİDEN Mİ BAŞLIYOR.YANİ KISACA SÜREÇ NASIL İŞLİYOR ?ÇOK SORU SORUYORUM SİZLERE AMA CEVAPLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ .HERBİRİNİZE AYRI AYRI YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
evet canım aynen öyle..benim sıvıyıda her seferinde takip ediyorlar..sıvı devam ederse embriyolar dondurulacak tüp alındıktan sonra transfer olacak...
CANIM İNŞALLAH İKİMİZDE DE O SIVI KENDİLİĞİNDEN KAYBOLUR .SÜREKLİ DUA EDİYORUM.
BİRDE ÖĞRENMEK İÇİN SORUYORUM DİYELİM Kİ SIVI KAYBOLMADI VE EMBİRYOLARI DONDURACAKLAR DİYELİM.ONDAN SONRA AMELİYAT İLE YA TÜP ALINIYOR YADA TÜPLER BAĞLANIYOR.PEKİ TRANSFER NE ZAMAN YAPILIYOR BU İŞLEMDEN SONRA.BİR SONRAKİ ADET DÖNEMİYLE YENİDEN Mİ BAŞLIYOR.YANİ KISACA SÜREÇ NASIL İŞLİYOR ?ÇOK SORU SORUYORUM SİZLERE AMA CEVAPLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ .HERBİRİNİZE AYRI AYRI YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
evet ameliyatla ama laparoskopi şeklinde yani göbek çevresinde 2 minik kesik (1-2 dikişlik) açılarak tüpler alınır..şimdi senin tüpler açıksa kapatırmı bilmiyorum ama bence aldır çünkü bağlatsa bile ilerde tekrar aynı durum gerçekleşme ihtimali var...benim tüpleri zaten kapalı o yüzden alınacaklar..bende öyle olmasını istiyorum çünkü sürekli operasyon geçiremeyiz yani benim 2. laparoskopim olacak kesinleşirse...bu arada bende dondurduktan sonraki ay tranfer olur diye düşündüm ama burdaki bir arkadaşa yumurtaları topladığın 3. günü tüpleri almış 2 gün sonrata transfer etmiş..yani bu tabi sanım bizim durumumuza göre değişebilir..sen çok takma bunu kafana bebişin nasıl sana gelecekse öyle olsun herşey ...
[sıze="2"]evet ameliyatla ama laparoskopi şeklinde yani göbek çevresinde 2 minik kesik (1-2 dikişlik) açılarak tüpler alınır..şimdi senin tüpler açıksa kapatırmı bilmiyorum ama bence aldır çünkü bağlatsa bile ilerde tekrar aynı durum gerçekleşme ihtimali var...benim tüpleri zaten kapalı o yüzden alınacaklar..bende öyle olmasını istiyorum çünkü sürekli operasyon geçiremeyiz yani benim 2. Laparoskopim olacak kesinleşirse...bu arada bende dondurduktan sonraki ay tranfer olur diye düşündüm ama burdaki bir arkadaşa yumurtaları topladığın 3. Günü tüpleri almış 2 gün sonrata transfer etmiş..yani bu tabi sanım bizim durumumuza göre değişebilir..sen çok takma bunu kafana bebişin nasıl sana gelecekse öyle olsun herşey ... [/sıze]
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.sen tam olarak ne zaman tedaviye başladın.bugün kaçıncı günün ? Ben 2 nisanda başladım 200 ml akşamları iğne oluyorum ogünden beri.ve bu sabah itibariyle yumurtalar çatlamasın diye bir yeni bir iğneye başladım.sende durumlar nasıl
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.sen tam olarak ne zaman tedaviye başladın.bugün kaçıncı günün ? Ben 2 nisanda başladım 200 ml akşamları iğne oluyorum ogünden beri.ve bu sabah itibariyle yumurtalar çatlamasın diye bir yeni bir iğneye başladım.sende durumlar nasıl
canım ben 29 martta başladım..şuan adetimin 10.günündeyim ..bende puregon 225 ve orgalutran kullanıyorum...benim yumurtalar yavaş büyüyor ve birde sıvım var bakalım yarın sabah randevum var...inşallah hayırlısı olur hepimiz için.
[sıze="2"]canım ben 29 martta başladım..şuan adetimin 10.günündeyim ..bende puregon 225 ve orgalutran kullanıyorum...benim yumurtalar yavaş büyüyor ve birde sıvım var bakalım yarın sabah randevum var...inşallah hayırlısı olur hepimiz için.[/sıze]
aydın bey de 3 gün olmayacakmış bugün son günü pazartesi gelecekmiş neyse ebru hanımda var.inşallah yumurtalar yeteri kadar büyümüş ve sıvıyı da atmış olursun.tedavin devam eder.
selam arkadaşlar çok uzun zamandır girmiyorum hala ayşegül ve arkadaşların yazıştığını gördüm..sizlere moral vermek istedim son tedavimde hamile kalmayı başardım 6. tüp bebek tedavisiydi.gerçi asm de olmadı aydın bey çok değerli bir doktor bana yer olarak çok uzak olduğundan başka biyerde son tedavimi yaptırdım..2 senedir tedavi içindeydim bu 2 seneye 3 aşılama ve 6 tüp bebek sığdırdım.arada pisikoloğada gittim ama pes etmedim..inşallah herkes dileğine kavuşur yeterki umutsuzluğa kapılmayın ....
herkese selam..
Bejan tedavin hayırlı olsun, bu defa sağlıkla miniş/lerine kavuşursun inş.
Nhs bugün transferin olacaktı yanılmıyorsam, umarım herşey yolunda gitmiştir, bebiş/lerini alıp evine dönünce bize de bilgi ver olur mu? Bol şans canım
Cesurcum naaptın bi karara varabildin mi ?
Kartopu tebrikler, allah sağlıkla kavuştursun seni bebişinle inş ve darısı bizlerin başına aminnnnn :109:
Sudenaz çok zor şeyler yaşamışın gerçekten, Allah bi daha yaşatmasın inşallah bu defa mutlu sona ulaşırsın, şans seninle olsun
Pakizeyim çok endişeli görüyorum canım bi kere sana şunu söliyim aşılamada kimyasal da olsa pozitif sonuç almış olman bence senin tüp bebekte şansının yüksek olduğunu gösteriyor. Tüplerdeki sıvı konusunda da üzülmemelisin çünkü bu sorun tespit edilmese ve sen transfer olup 12 gün heyecanla test gününü beklesen ve bu yüzden negatif sonuç alsan çok kötü olurdu heralde di mi canım? O yüzden bu sorun giderilmeli eğer varsa du bakalım belki de yokolmuştur bile :)) Bol şans
Ben de bugün regl oldum. Yarın d.k.hapına başlıyorum. Yalnız sabah mı akşam mı içicem onu sormadım Aydın Bey'e. Bi de yarın fsh,lh,e2 testlerim var onları yaptırıcam.
Sevgili Kartopu;
Güzel dileklerin için tüm arkadaşlarım adına çoook teşekkür ederim..
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı napis etsin canım.
Bebişine ve kendine iyi bak lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?