Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

senin adına çok sevindim ...inşallah hayırlısı ile kucağınada alırsın.

arkadaşlar transferim salı günü yapıldı benim 3 denemem olduğu için 2 tane embriyo konuldu evde yatıyorum arada sizlere merhaba demek istedim hemen yatağa dönücem 17 nisan test günüm hepinizin dualarını bekliyorum iyi akşamlar

canım allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Birşeyi merak ettim ilk iki denemeni de asm demi yaptırmıştın?

Sudenaz çok zor şeyler yaşamışın gerçekten, Allah bi daha yaşatmasın inşallah bu defa mutlu sona ulaşırsın, şans seninle olsun

amin canım inşallah....teşekkürler

canım iyi bak kendine..inşallah pozitif sonuçlar alırsın

gelelim bugünkü randevuma...Aydın bey yokmuş pazartesiye kadar..ebru hanım baktı ama kafam karıştı...

__adetimin 2.günü tedavi puregon 200 ile başladı (29.03.11)

__adetimin 5.günü endometrium 5.5mm....sağda 6 ve 5 mm foleküller....solda 9mm - 6mm(2 adet) - 5mm(2 adet) - 4mm(3 adet) foleküller..puregon 225 e çıkardı (01.04.11)

__adetimin 8.günü endometrium 7.5mm....sağda 9 - 6 - 5 mm foleküller....solda 10mm - 9mm(2 adet) - 8mm(2 adet) - 7mm foleküller..ilaçlar aynen devam (04.04.11)

__adetimin 11.günü endometrium 8.5mm.....sağda baktı ama ölçmeden aynı dedi.....solda 14.5mm - 14mm - 11mm - 8.5mm (3adet) foleküller....puregon 275 e çıkardı (07.04.11)

kızlar ebru hanımla ilk defa tanıştım ve muayene oldum kafamı karıştırdı..bence iyi gidiyor olmasına rağmen..bana ilacı artırmalıyız yoksa az yumurtan olur küçükler büyümez falan dedi..oysa Aydın bey dozumu artırmak istemiyordu..yavaş yavaş büyütücez acelemiz yok dedi...aynen söyledim ama yumurta sayımı beğenmedi..ben zaten fazla yumurta toplanmasını istemiyorum...sağ tarafa baktı ama ölçmeden aynı dedi..acelesi var gibi davrandı..oysa aydın bey aynıda olsa ölçüyor hepsini..sıvıyı sordum rahimde sıvı görmedim dedi..tüpteymiş dedim..bakmadım tüpe dedi..anlamadım hiç bişey doktora danışabilirdi..çünkü aydın bey bile 200 den 225 e çıkartırken bile çok düşündü son dedi..ya bilemiyorum neyse yapacak bişey yok bakalım Aydın bey gelince ne diyecek..gerçi bi sonraki randevum cumartesi yine ebru hanımla...

Son düzenleme:

ebru hanımın genelde tarzı tatmin edici olmuyor.sıvı çok önemliydi nasıl bakmadım der ya.zaten tedavimizin kendisi oldukça yıpratıcı birde böyle dr tatmin etmeyince insanın kafası iyice karışıyor.neyse pazartesi aydın bey gelecek ve ay sonuna kadar da burada olacak.
Ama ilaç dozuna gelince ne kadar çok yumurtan olsa o kadar iyi diye düşünüyorum.benim arkadaşım 450 kullanıyordu.onun az sayıda ve yavaş büyüyordu.dolayısıyla dozunun artırılmasının tedavine faydası olacağını düşünüyordum.

canım daha önceki denemelerimde aşırı ilaç yükmesi yapılıyordu yumurtalar çabuk büyüsün diye oyüzdende çok yumurta toplanıyor birin 38 birinden 28 yumurta toplandı bunlar kulağa iyi gelsede bence çok fazla ...bir kere fazla yumurta transferi riske sokar ertelenir..ikincisi aşırı doz yumurta kalitesini düşürür..zaten benim bu kadar yumurta ve embriyodan hiç dondurulmuş kalmıyordu kaliteleri yüzünden ...2 den fazlası çöp oluyor anlıycağın...ne kadar yumurta o kadar fsh yi etkiler sonraki denemeler için..menapoz yaklaşır...bana göre bir çok zararı var..Aydın beylede böyle konuşmuştuk az ama öz yumurta olması için uğraşıcaktık bu yüzdende ilaç dozunu artırmadan yavaş yavaş büyütücez dedişti..bilemiyorum yani yapıcak bişey yok zaten herşeyin hayırlı diyorum hep...o yüzdende üstünde durmamaya çalışıyorum...

Bugün randevum vardı.ebru hanım kontrol etti.ilca 200 olarak devam dedi.sabahlarıda çatlamaya engel olan iğneye devam dedi.rahimde ki sıvıyı sordum azaldığını söyledi ama hala bir miktar olduğunu takip edeceklerini söyledi.pazartesi ye yeniden çağırdı.yumurta toplama için yüksek ihtimalle çarşamba günü yaparız dedi.ama sıvı benim çok kafama takılıyor.inşaallah sorun olmaz.bende ki haberler böyle.:18:

Mayacığım çooooooookkkkkkkkk sevindim canım benim... Allah tamamına erdirsin. Ne kadarlık oldu bebişimiz????
Çook uzun zamandır yazmıyordun. İyi oldu haber verdiğin, olumsuz tedaviler nedeniyle psikolojisi bozulan arkadaşlarımız seninle bu güzel müjdenle moral bulacaklar, umut oldun onlara..
Anne olmaktan hiç bir zaman ümidimizi kesmememiz gerektiğine en güzel örneklerden birisin. Allah hepimize verir inşallah canım.
Yanaklarından öpüyorum.

Nhs,
Hayırlı olsun bebişlerin canım.. Güzeeeeelceee dinlen, hem kendine hem de bebişlerine iyi bak lütfen.. 3.denemen olduğu için ne yapıp ne yapmaman gerektiğini biliyorsun zaten. Çalışıyormuydun??? İzin problemin yoktur umarım..
Dualarımız ve kalbimiz seninle canım.. Allah yüzünü güldürür inşallah..

Aydın Bey'e mail at, durumu ifade et bence , onun görüşünü alıp devam etmen seni daha çok rahatlatır

kızlar bu su işi nedir ASM de 3 defa denedim 1 taze 2 doldurulmuş hiç bir kontrolde sudan, sıvıdan bahsetmedik. Neymiş bu

Sudenazcığım,
Öncelikle kafan karışmasın canım. Ebru hanım muayene öncesi hastanın dosyasını inceliyor ve Aydın Beyin notlarına göre hareket ediyor. Ayrıca her gün tüm hastalarla ilgili Aydın Beyle görüşüyorlar. Öte yandan dozaj ayarlamak vs onların uzmanlığı.. Geçenlerde kulüpteki arkadaşlarımızdan biri, başka bir arkadaşımızın dozajıyla kendi dozajını karşılaştırıp neden onun öyle, benim böyle diye sormuş, Ebru Hanım da "bu da bizim işimiz, standart olsaydı bizim burada ne işimiz var" diye cevap vermişti.. Tabii senin endişen Aydın Beyin doz ayarlarken düşünmesi ancak Ebru Hanımın bir çırpıda yükseltmesi.. Belki yumurtalarının bu seviyesinde artırılması gerekiyordu tatlım.. Bilemeyiz ki.. Sıvı da bir görünüp bir görünmüyor herhalde Ay nedir bu sıvıdan çektiğimiz kaç kişinin başına geldi allag allaggg, benim de varmış Neyseee cumartesiden sonra Aydın Bey gelecek zaten, için daha rahat olur tatlım..

Tatlım düşünme şu sıvıyıııı, takma kafanaaaaa... Sen taktıkça çoğalacak diye korkuyorum vallahi.. Pazartesi günü Aydın Beyle randevun di mi

merhaba kızlar..Bugün 09:30 randevum vardı..5 tane yumurta var biri çok hızlı büyümüş sağda bir tanesi 20 olmus.yarın çatlatma iğnesi kullancam.p.tesi sabah 9 da yumurtlar toplanacak.2 tüp bebek denememi ebru hanım yaptı.bu sefer aydın bey yapacak insallah şans getirir bana.haftaya perşembe cuma 2 tane transfer olacak kızlar.bana sans dileyin.herkese bolll sanslar hayırlı bebeklerimizi kucagımıza almak nasip etsin..görüşmek dileğiyle hoşçakalın

kizlar burda bi ayrintiya dikkat cekeyim. aysegulun 3.gun transferi oldugu icin hergun aramis oladular onu. benim 5. gun trasnferiydi hergun aramadilar. aramazlarsa panik yapmayin, endise etmeyin. endise edilecek birsey yok ondan aramiyorlardir. 1. gunu ztn herkesi ariyorlar. ikinci gun yumurta sayisina gore bakiyorlar. genelde rahatsiz etmek istemiyoruz diyorlar. benim 5. gun transferimde 1.gun ve 3.gun bakmislar. 3.gunde hersey guzel gittigi icin arayip bisi solemediler. 4. gun yrn transferiniz var die aradiklarinda ben sordum bugun rahatsiz etmedik, cok rahatsiz etmemeye calisiyoruz dediler. onun icin aramazlarsa endise etmek yok:)))

bejancim hosgeldin yenidenDD

sudenazz kac yasindaydin sen ben o kismi kacirmisim sanirsam(( hikayen gercekten cok farkli, ancak hicbirsey icin uzulme, zor gunler yasamissin ama simdi mutlu gunler seni bekliyor, ins saglikla bebegini kucagina alacaksin. sen de demissin ztn 17yasindaki ameliyat farkli sonuclansaydi durumum cok farkli olurdu die. demek ki bebek sahibi olacaksin ki allah sana o kapiyi kapatmamis canimDDD

canim fiyat karsilastirmasi bende yapmadim ama 900lugun icinden de fazla cikiyor. benim fazla cikti snrsinda 300luk almistim onun icine aktardim.

canim hayirli olsun, guzel hbrlerini alacagiz ins

cnm aydin beye mail attin mi? kafan cok karistiysa mail atip sor canim. ama demek ki 11. gunde olmasi istenilen bi buyukluk var ona ulasmamissin. cok yumurtam olsun da istemiyorum demissin, ya 38-25 yumurta nedir ya, bi seferde 50 yumurta mi toplandi. cok ozur dilerim ama oha diyorum. doktor bunu fark etmedi mi? ben aydin bey olmadigi icin yumurta takiplerimi ebru hnm ile yaptim. 225 baslamistim, aydin bey dosaj dusurulebilinir demisti ebru hnm ayni dozda dvm etti. sonucta o da onun bakis acisi ama sorunsuz halledildi. icin rahat olsun. aydin bey snrdan dozajlar icin de birsey solemedi. yumurtalarim genelde de ii durumdaydi. seninde ole olacak ins canim. hic dert etme.. ebru hnma da cok soru sorma terslemesin dermiiisiimDDD saka saka:)))

kızlar bu su işi nedir ASM de 3 defa denedim 1 taze 2 doldurulmuş hiç bir kontrolde sudan, sıvıdan bahsetmedik. Neymiş bu

bu herkesde olan bisi diiil cnm. sen hic takma kafana, hamileymissin de ztn, yanlis anlamadim di mi? hamileyim yazmistin???? onun icin sende ole bisi yok demek ki:) bazi arkadaslarda gecirilen onceki operasyonlar nedeniyle bi sivi birikmesi denilen bisi oluo, o da embiryonun tutunmasini engellio herkesde olan bisi diil...

hayirlisi olsun cnm. tebrik ederim seniDDDD

Bejancığım,
Randevunun güzel geçtiğine sevindim canım. Demek büyük gün pazartesi.. Bakalım kaç tane olgun yumurtan olacak ve embriyoların nasıl gelişecekler.. Herşey rast gider inşllah canım.. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.. Pazartesi günü opu olursa en geç cumartesi transfer olursun. Bu süreyi güzel değerlendir, transfer sonrası yapamayacağın her işini hallet.. Aydın Bey uğurlu gelir inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…