Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

şu an sadece aglayabiliyorum...canım benim ...ne yapabiliriz senin için
canın ne istiyorsa yap bagır cagır bosalt içini

şu an yanında olup sana sarılmak seninle birlikte aglamak isterdimm canım arkadasım hiç yüzümüzü görmemişte olsak birbirimizin derdiyle dertlenebiliyoruz inanırmısın nasıl aglıyorum,kelimelerin kifayetsiz kaldıgı anlar bunlar olsa gerek...çarşama günü nerde ne zaman olacak operasyon?

çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum..........
Biz bu kadar üzülmüşken ladybırdü düşünemiyorum

Ladybird canım üzüntümü anlatamam..ağla,rahatla ve kısa süre sonra arkadaşlarınla gideceğin seyehati düşün arkadaşım..Dönüşte yeni bir başlangıca hazır ol ve tüm süreci birlikte yaşayalım..Hani beraber tedaviye gidecektik yaa..Kendini lütfen çok üzme seni seviyoruz canım..

cok zor bir durum arkadaslar...ne yapacagımı bilemiyorum, inş. en kısa sürede saglıgına kavusur ve bebek özlemin sona erer

Kizlar, gunaydin.
Destekleriniz icin tesekkur etmek istiyorum.
Sancux hani demistin ya, asilamadan sonra esimle paylasamadik uzuntuyu diye. Bende de oyle oldu. Gercekten birilerine sarilip aglamak isterdim. Ozellikle esime. Niye guclu gorunmeye calisiriz ki. Degiliz iste. Ben degilim. eskiden gucluyum sanirdim, simdi goruyorum ki aslinda ne kadar aciziz doganin ve kotulerin kotuluklerin karsisinda...
Bu sabah daha iyiyim kizlar, yarin daha da iyi olacagim. :)
Iyiki varsiniz. Benim kizkardesim yok. Ama hep iyi kizarkadaslarim oldu. Birbirimize akil gonul ve destek olduk. Cogu zaman abilerimden yakin oldular, sirdas oldular. Sizlerle tanismadik ama o dostluk ve yakinligi hep hissettik. Iyiki varsiniz.

Dun uzulduk hep beraber, bugun de sevinecegiz hep beraber.
Sancux canim, bugun seninle mutlu olacagiz sekercim, yarin da utkummla

Bir kac ay sonra da macera Deniko ve benim icin tekrar baslayacak.

Hepinizi cok opuyorum ve kocaman aciyorum kollarimi sarilmak icin.
Sevgiyle kalin dostlar.

günaydın canım kendini daha iyi hissetmene sevindim
dediğin gibi birkaç ay sonra maraton yeniden başlayacak ve herşey güzel olacak
sancux inş. bugun güzel haberlerle gelirsin, ben de heycan dorukta korku ile ümit arası bir noktadayım...

Son düzenleme:
gunaydın arkadaslar,
ladyybird cok uzuldum ama seni her nekadar tanımasamda guclu bir kisiligin oldugu belli umutla cıklan her yolun sonu guzel bitmiyor malesef ama bu cıkılan son yol degil neyseki
forumları okurken bu asamlara bile gelemeyen ve asla bukadar umutlanamayacak insanlar gordum onları dusunup sukretmek gerekiyor halimize...
ne yazarsam yazayım senin uzuntunu almaz biliyorum ama ileride dogacak bebeklerin icin asla umudunu kaybetme...keske elimden gelse de senin icin biseyler yapabilsem...
a.s.
kızlar sizlerin guzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum, sevgiler...

teşekkür ederim saol canım..çok zor ama çok da keyifli ikiz annesi olmak.
benim de sonucum 900lü bişeydi net hatırlamasam da . ama tahlili yaptırdığım yerde tüp bebek mi diye sordular tahlil sonucuma göre. çünkü çoğul gebelik olabilir dediler.değerler normale göre yüksekti çünkü.
umarım ikizdir:))

güzel dileklerin için teşekkür ederim ..evet, hiçbişey dışardan göründüğü gibi olmuyor malesef. ikizlerimi görünce herkes özenerek bakıyor, herşey mükemmelmiş gibi görünüyor. ama içte durum öyle olmayabiliyor. benim hayatıma 2 kişi girdi 1 kişi çıktı. aslında yine de kardayım bu durumda:))

burnumda yıllardır süregelen nefes alma problemim var benim. etlerimdeki şişliklerden dolayı devamlı hapşırık krizlerim tutuyor..

umutcum tesekkur ederim. Olanlari geride birakip ileriye bakmak gerekiyor. Sonucta yasadigim ne ki?! Tabiki cok daha kotu seyler oluyor hayatta. Saglam durmak gerekiyor.

Bana guclu olmayi ogretti annem, ona da anneannem. Ben de kizima ogretecegim.

soruyu destekliyor heycanla cevap bekliyorum
bir de hamilelik kontrolleri ne kadar aralıklarla oluyor, her kontrolde ücret ödeniyor mu?
ASM de dogum masrafı yaklasık ne kadar olmuştu?

ben kontrollere ayda 1 gidiyordum (tabi acil kanamalı gidişlerim haricinde.) kontrolde ücret ödüyordum evet.(15 günü geçen her gidişler ücrete tabi oluyor, kontrol kapsamından çıkıyor bizim sağlık sistemimizde )
son aylarda daha sık gitmeye başladım. hatta son ayımda nerdeyse 3 günde 1 gittim. çünkü bebeklerden birinin gelişimi yavaşlamıştı çok. 34 haftaya kadar bekleyebildik.
doğumu asm de yaptım tabiki mecburen. daha önceki kist ameliyatımı da orda olmuştum ve memnun kalmıştım çok. ama açıkçası doğumda hiç memnun kalmadım hastaneden.

ben erken doğum yaptığım için bebeklerim benden süt getirecek kadar güçlü diillerdi, dolayısıyla benim kendimi sağıp vermem gerekiyordu. ama bu işlemi gerçekleştirecek makina bir türlü bana ulaşamadı.tam ben sağıcam başkası alıp gidiyordu makinayı.
sonra hastabakıcı ve hemşireler çağırınca geliyolar ama 1 sn diyip gidiyolardı ve unutuyolardı sonra. şaka gibiydi yani.
bebekler bi de devamlı yanınızda kalıyor. belki iyi belki diil bilmiyorum ama 2 tane prematüre ve 1,5 kilo doğan bebek gelen giden kişilerden gelebilecek hertürlü mikroba açık olabiliyor.
şikayetimi sorumlu kişiye iletmiştim tabiki ama eleman yetersizliği vs gibi şeyler ile geçiştirdi durumu.

bir de bebeklerin doğum yeri istanbul olmuyor bilginize..
gerçi ben o durumu hallettim bir şekilde :))

hastane sanırım sünnetle beraber 9 civarı bişey tutmuştu. bi kısmını benim sağlık sigortam karşılamıştı. ama o fiyata göre çok daha iyi hizmet bekliyor insan.

supersiniz kızlar....

ladyybird, ne kadar zamandır deniyosunuz ,kaç kere denediniz bilmiyorum ama üzüldüm ben de gerçekten..doğru zaman diilmiş demekki diyebilirim ben de bunca yaşadığım şeyden sonra. hayırlı olduğu zamanda biter bu özlemin inşallah..

hep söylerlerdi ama inanmazdım ama benim en yakın arkadaşım 4 farklı yerde toplam 6 kere tüp bebek denemişti. ben hamile kaldıktan sonra da tavsiyem üzerine tam aydın beye gelicekti, kendiliğinden hamile kaldı ve geçen yaz sonunda bebeğini kucağına aldı.

hiçbirşey olmıycak diil aslında.. ama hayırlı olduğu zamanda olsun dimi ama.
öpüyorum seni.. strese girip sevdiklerinle ilişkini etkileyecek düzeye getirmemeni dilerim bebek isteğiyle ilgili..benim gözüm bebkten başka hiçbirşeyi görmüyordu. eşimin ellerimden kayıp gittiğini de farkedemedim hiçbi zaman..

Ladybird canim dün sana sarilip birlikte aglamak o kadar çok isterdimki...
Eşin de aslinda çok uzgun ve sana sarilip aglamak istemistir ama malesef erkekler duygularini kadinlar gibi gosteremiyor.
Ama bu bebek konusunda bizler ne kadar hassasiz keske bize biraz daha destek olabilseler.
Bugun daha iyi hissetmene sevindim umarim yarin daha da iyi olursun.
Seni çok seviyoruz, her zaman yanindayiz arkadaşim.

Wormwood merhaba canim.....
Verdigin bilgiler için çok tesekkur ederim.
Umarim sende bizimle sohbete devam edersin.
Seninle tanistigim için çok memnun oldum.
Ikizlerini de çok merak ediyorum kesin çok tatlidirlar:)

Umutcum sana da gunaydin.
Ne guzel sende bizimlesin.
Seninde tedavini heyecanla takip edecegiz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…