Canım gerçekten zor günler geçirmişsin ama Allah sonunda ödülünü vermiş.
Eşin çok şey kaybetmiş.....aptallığına doymasın.
Çocuklarınla mutlu ömürler diliyorum sana. Biraz büyüsünler iyice destek olucaklar annelerine.
Valla cnm o kadar sorum varki ama hepsini sorarak korkutmayayım seni.
Benim de ilk kontrolüm var çok heyecanlıyım ve endişeliyim.
Senin 12.gün tahlil sonucun neydi ?
Benim 12.gün değerim 802 14.gün 1660 çıktı.
İkiz olabilir diyor herkes bakalım yarın herşey belli olacak.
wormwood merhaba canım,
herkesin hikayesi bir başka burada..
eminim çok zor günler yaşamıssındır, Allah yardımcın olsun çocuklarını sana bağışlasın, onları hayırlı sağlıklı, akıllı evlatlar eylesin..
burnun içinde acil şifalar diliyorum...Tam olarak problem ne?benimde bir arkdasım burum ameliyatı olmuş bildigim kadarıyla memnun istersen yarın ismini sorar öğrenir sana da yazarım
gunaydın arkadaslar,
ladyybird cok uzuldum ama seni her nekadar tanımasamda guclu bir kisiligin oldugu belli umutla cıklan her yolun sonu guzel bitmiyor malesef ama bu cıkılan son yol degil neyseki
forumları okurken bu asamlara bile gelemeyen ve asla bukadar umutlanamayacak insanlar gordum onları dusunup sukretmek gerekiyor halimize...
ne yazarsam yazayım senin uzuntunu almaz biliyorum ama ileride dogacak bebeklerin icin asla umudunu kaybetme...keske elimden gelse de senin icin biseyler yapabilsem...
a.s.
kızlar sizlerin guzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum, sevgiler...
soruyu destekliyor heycanla cevap bekliyorum
bir de hamilelik kontrolleri ne kadar aralıklarla oluyor, her kontrolde ücret ödeniyor mu?
ASM de dogum masrafı yaklasık ne kadar olmuştu?
umutcum tesekkur ederim. Olanlari geride birakip ileriye bakmak gerekiyor. Sonucta yasadigim ne ki?! Tabiki cok daha kotu seyler oluyor hayatta. Saglam durmak gerekiyor.
Bana guclu olmayi ogretti annem, ona da anneannem. Ben de kizima ogretecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?