Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Wormwood merhaba canim.....
Verdigin bilgiler için çok tesekkur ederim.
Umarim sende bizimle sohbete devam edersin.
Seninle tanistigim için çok memnun oldum.
Ikizlerini de çok merak ediyorum kesin çok tatlidirlar:)

elimden geldiğince ve hatırlayabildiğim kadarıyla size destek olmak isterim..
ikizlerim çok tatlı gerçekten :) iyiki yoluma onlarla devam etmeyi seçmişim.
ama gece uykusu bilmeyen canavar onlar aynı zamanda..
2 yatılı bakıcı, annem ve ben başa çıkamıyoruz..

canım benim kesinlikle geçmişi tecrübe sandıgına kaldırıp, duyguları da unutulacaklar arasına atmamız gerekiyor aksi takdirde asla mutluluğa erişemeyiz...
ama senin yaşadığında çok kolay bişey degil Sonucta yasadigim ne ki?! diyerek kendine haksızlık etme, Allah yardımcın olsun canım.Acil şifalar diliyorum..

doğrudur insanlar tek cocukla basa cikamiyorlar ikiz olunca tabi daha da zor.
Allah kolaylik versin cnm. Ama onlar icin hersey zevkle yapilir.

ben ve eşim sigara kullanmıyoruz eşimin üniversitedeki lakabı küllüktü ama biz nişanlandıktan 1 ay sonra bıraktı sağ olsun, eğer çocugumuz olursa beni örnek alsın istemem demişti...

ben ve eşim sigara kullanmıyoruz eşimin üniversitedeki lakabı küllüktü ama biz nişanlandıktan 1 ay sonra bıraktı sağ olsun, eğer çocugumuz olursa beni örnek alsın istemem demişti...

alkisalkisalkis
cok guzel bi davranıs ikinizi de tebrik ediyorum
sancuxun randevusu kactaydı?

wormwood hoşgeldin hikayeni okudum ama sen de güçlü bir insanmışsın bak dünyalar güzeli iki harika bebek getirmişsin dünyaya ve büyütüyorsun..Allah bağışlasın canım..Darısı başımıza..

warmwood, merhaba.
Bir turlu firsat bulup sana merhaba diyemedim. Hosgeldin grubumuza.
Hikayen gercekten trajik, en huzurlu en rahat gecirmen gereken donemde yasadigin sikintilar cok aci. Ne mutlu ki erken de dogsalar gecelerce uyumasalarda seni mutlu eden ve edecek iki can'in var. Onlar senin canlarin, baska herseyden daha kiymetli.
Dilerim cok sevecegin ve sevilecegin yeni bir esin, sevgilin, yol arkadasin da olur.
Ve cocuklarinla birlikte cook mutlu yasarsiniz.
Sana ikizlerle kolayliklar diliyorum. Benim iki yegenim var, biri 1,5 digeri 3,5 yasinda. Abim derki bir cocuk bir cocuktur iki cocuk dort cocuktur. Zorluk iki degil 4 kat artiyor. Allah yardimcin olsun ve saglik versin.
Sevgiyle kal.

Utkumm sende benim gibi merakla bekliyorsun. Bak yarin gene beklesiyor olacagiz. Sen de bizi cok bekletme
Saka saka :))
Biz seni sabaha kadar da bekleriz. Canim benim, duygusal annem:))

Umutcum biz de sigara icmeyen bir ciftiz, hatta sigara icenleri de balkona kapatiyoruz kendi evimizde odalar duman-koku olmasin diye. :))

ne guzel... ben tedaviden once bırakmıstım sigarayı 1.denemden sonra yine basladım ama doktorum yine bırakmam gerektigini soyledi simdilerde bunun icin ugrasıyorum malesef..

Hic icmedim sigara, neyw benziyor diye yapilan denemeleri saymiyorum tabi.
Umarim rahatca birakabilirsin. Aliskanligi olmayan biri olarak zorlugunu soyle bir seye benzetebilir miyim? Cikolatasiz bir hayat... Benim icin kabus. Umarim daha basit bir seydir.

warmwood merhaba,
bukadar zor bi surecten gecmek ve bunu yanlız basarmak inan herkezin harcı degil ikizlerinin sana guzellikler getirmistir eminim tum guzelliklerin katlanarak devam etmesi dileklerimle...

katılıyorum sana öyle olsa gerek biz nasıl tatlı zevkimizi bırakamıyosak onlarda epey zorlanıyor, annem kac defa bıraktı gene basladı, yaşamadıgı hastalık yok ama bıraktıramıyoruz
ladyird bu arada sana tiroid doktorunun ne dediğini soracaktım kac gundur bi türlü soramadım?senin daha önceki rahatsızlığın neydi?bende 2 yıl hipertiroid tedavisi gördüm (propycil) aslında benimde tahlil yaptırmam lazımdı neyse yarın bir geçsinde hayırlısı ile

keske basit olsaydı ama degil malesef ladyybird...
çikolatasız bir hayatta çok zor olurdu benm için de kabus olurdu hem de dublesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…