Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kizlar merhaba kusura bakmayin ancak yazabildim eve geç geldik.
Guzel hbrler verecegim sizlere Allahima sukur.
Iki kese gorunuyor ikisininde kalp atişlarini gorduk.
Ama sesleri daha duyulmuyor gerci Aydin bey ben duyuyorum siz ayiramazsiniz sesleri dedi.
Cok mutluyum simdilik bir sorun yok gibi gorunuyor. 15 gun sonra tekrar gidecegiz kontrole.

Allah'ıma şükürler olsun, çok sevindim canım
Allah analı babalı büyütsün inş. sağlıcakla dogup, hayırlı evlat olurlar inş
çok ama çok mutluyum şu an... canım arkadasım yanaklarından öpüyorum kendine ve bebişlere iyi bak.babişkonuzada çok iş düşüyor..iyi baksın size

çok sevindim sancux bu haber beklemeye deger valla...

Cok teşekkürler canim insallah yarin sende guzel haberler alacaksin.
Cok garip bir his iki tane nokta pit pit atiyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

sorularını sorabildin mi? ne dedi aydın bey?takibini orada mı yaptırmaya karar verdin
Utkumm cnm cogunu unuttum desem:)
Heyecandan ne diyecegimi sasirdim hepsi aklimdan uçtu gitti.
Ama beslenmeyle ilgili sorular sordum.
Su an cok onemli degilmis zaten cok kucukler senin yediklerinden cok etkilenmezler dedi.
Mesela ben sut icemiyorum laktoz alerjimden dolayi peynir yesen yeterli olur dedi.

utkumm yarın da senden guzel haberler bekleyecegiz
sancux tekrar tebrik ediyorum
bu aksam ne ruyalar goreceksin kimbilir...

Utkumm cnm ben cikiyorum biraz uzaniyim.
Sabah konusuruz yine.
Cok opuyorum seni.
Yarinda senin guzel hbrlerinle sevineceğiz.

Utkumm bende hipotiroit var. Yani yavas, az calisiyor hormonlarim. Hatta yetersiz geliyor ve her sabah hormon destegi aliyorum. Vucudun uretemedigi disardan takviye ediliyor. Seninki tam tersi gibi benimkinin, yalniz detaylarini bilemiyorum. Hipotiroit hastalari daha zor hamile kaliyorlarmis ve dusuk riskide diger kisilere gore 3 kat fazlaymis. Tiroit.com adresinde bazi bilgiler var. Benim doktorumun sitesi. Benden tsh serbest t4 ve anti tpo degerlerimi istemisti. Senin durumunda farkli tahliller isteyebilir. Bir de benimki omurluk bir durum. Sen 2 sene Tedavi oldugunu soylemistin. Tedavi bitti artik hersey yolunda mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…