wormwood hoşgeldin hikayeni okudum ama sen de güçlü bir insanmışsın bak dünyalar güzeli iki harika bebek getirmişsin dünyaya ve büyütüyorsun..Allah bağışlasın canım..Darısı başımıza..
warmwood, merhaba.
Bir turlu firsat bulup sana merhaba diyemedim. Hosgeldin grubumuza.
Hikayen gercekten trajik, en huzurlu en rahat gecirmen gereken donemde yasadigin sikintilar cok aci. Ne mutlu ki erken de dogsalar gecelerce uyumasalarda seni mutlu eden ve edecek iki can'in var. Onlar senin canlarin, baska herseyden daha kiymetli.
Dilerim cok sevecegin ve sevilecegin yeni bir esin, sevgilin, yol arkadasin da olur.
Ve cocuklarinla birlikte cook mutlu yasarsiniz.
Sana ikizlerle kolayliklar diliyorum. Benim iki yegenim var, biri 1,5 digeri 3,5 yasinda. Abim derki bir cocuk bir cocuktur iki cocuk dort cocuktur. Zorluk iki degil 4 kat artiyor. Allah yardimcin olsun ve saglik versin.
Sevgiyle kal.
warmwood merhaba,
bukadar zor bi surecten gecmek ve bunu yanlız basarmak inan herkezin harcı degil ikizlerinin sana guzellikler getirmistir eminim tum guzelliklerin katlanarak devam etmesi dileklerimle...
Evet cnm, saat 12'de olacak islem. 11'de hastaneye gelin dediler.
Dun anneme soyledim kurtaj olacagimi. Eve donunce gelmesini istedim.
O bakar bana artik.
Sen nasilsin umutcum? Aklima takildi bilecikde yasadigin yaziyor. Islemlerini ist. da yaptirmak icin izin alacaksin galiba. Zor olacak sana. Gerci sonu guzel olduktan sonra her zorluga katlaniriz bizler. Hayali bile yeter hatta :))
kizlar merhaba kusura bakmayin ancak yazabildim eve geç geldik.
Guzel hbrler verecegim sizlere Allahima sukur.
Iki kese gorunuyor ikisininde kalp atişlarini gorduk.
Ama sesleri daha duyulmuyor gerci Aydin bey ben duyuyorum siz ayiramazsiniz sesleri dedi.
Cok mutluyum simdilik bir sorun yok gibi gorunuyor. 15 gun sonra tekrar gidecegiz kontrole.
şimdiden büyük geçmiş olsun ladybird canım inş. sıkıntısız bir şekilde saglıgına kavusursun
bakalım benim randevum saat 15:30'da inş güzel sonuclar getiririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?