Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sancux cnm simdi okudum, cookk tebrik ederim. Canim, saglikla sonuna kadar devam etsin. Gonlunden gectigi gibi biri kiz digeri erkek olur umarim. :))

Seni cok opuyorum. Git dinlen biraz tabi. Simdi de bu 15 gun gecmez. sanirim icinde hareketlerini hissedene kadar bu kontrollerin suresi cok yavas gececektir.

Ya hersey saglikla gelissin de zaman nasilsa gecer.
Cok opuyorum.
Gorusuruz.

sancux canım tebrikler ben de şimdi görebildim güzel haberi..Dileklerin gerçekleşti canım..Allah ikisini de kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..

Utkummm bunun kadar güzel bir haberi yarın senden de alacağız inşallah..Sabırsızlıkla bekliyoruz canım.Öpüyorum..

merhaba arkadaşlar. ben de bir kaç gündür eski yazdıklarınıza göz atıyorum. tam yazacaktım ladybird'ün durumunu okuyup, üzüldüm, gitmedi elim klavyeye... az önce ise sancux'un güzel haberini okuydum... hayat böyle bir şey...

ben de mayıs'ta asm'de tüp bebek yaptıracağım. önce sadece yakın olması sebebiyle orayı düşünüyordum ama sizin aydın bey ve ebru hn hk.da yazdıklarınızı görünce kararımı verdim ve gidip son muayenemi oldum. mayıs'ta başlayacak maceramız bakalım artık...

Gece'cim,
Hosgeldin aramiza. Bende 2. denememi mayis haziran doneminde yapmayi planliyorum.
Birlikte paylasiriz yasadiklarimizi. Insallah da yavrularimiza kavusuruz.
Bu surecte kendine iyi bak. :)
Sevgiyle kal.

Utkumm ben senden de ikiz haberi gelecek gibi hissediyorum :)
Hadi hayirlisi, senin yerine heyecan yapmaya basladim.

hoşbulduk canım. teşekkür ederim. inşallah siz de bebeklerinize kavuşursunuz en kısa zamanda .

Evet cnm, saat 12'de olacak islem. 11'de hastaneye gelin dediler.
Dun anneme soyledim kurtaj olacagimi. Eve donunce gelmesini istedim.
O bakar bana artik.

Sen nasilsin umutcum? Aklima takildi bilecikde yasadigin yaziyor. Islemlerini ist. da yaptirmak icin izin alacaksin galiba. Zor olacak sana. Gerci sonu guzel olduktan sonra her zorluga katlaniriz bizler. Hayali bile yeter hatta :))

şimdiden büyük geçmiş olsun ladybird canım inş. sıkıntısız bir şekilde saglıgına kavusursun
bakalım benim randevum saat 15:30'da inş güzel sonuclar getiririm size

teşekkür ederim canım hoşbulduk..bundan sonra atacağım her adım çocuklarımın mutluluğu için olacak tabiki.

abin gerçekten doğru söylüyor. aynı şeyi ben de söylüyorum zaten. ikiz 4 çocuğa bedel diyorum hep :)
sen de umarım en kısa zamanda böyle bir mutluluğa bir adım atarsın.

simdiden gecmis olsun, iyi olduguna dair haber verirsen sevinirim aklımız sende kalır, merak ederiz
son olur bu insallah bundan sonrası guzellik dolu gunler olur umarım..
ben hala arastırma yapıyorum aydın beyde 2.tedavimi yaptıracagım buyuk ihtimal suanda oyle gorunuyor.
benim bilgilerim orda yanlıs aslında izmitte yasıyorum calısıyorum ama izin problemim yok istedigim zaman istedigim kadar izin kullanabiliyorum

oooo tebrik ederim iki keseciği :))
umarım ikisi de sağlıklı bir şekilde maceralarına devam ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…