Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

utkumm bana iğne yerine fitil verdiler günde 3 kere kullanıyorsun.
sana da verebilirler ama istiyorsan igne de kullanabilirmişsin.

Utkumm Aydın beye krem sürebilirmiyiz diye sorabilirmisin ben heyecandan unuttum.
Özellikle karın bölgemde kuruma var, pul pul dökülüyor. Sende var mı?

Çok teşekkürler canım.
Bakalım bu aşamaya kadar sorunsuz devam ettik umarım böyle devam eder.
Her aşaması zormuş. Aydın bey dün anlattı özellikle ikiz olunca daha da zormuş.
Ben elimden geleni yapacagım gerisi Allahın bilecegi iş.
Artık 2 kız, 2 erkek ,1 kız 1 erkek farketmez yeterki sağlıklı olsunlar diyorum.

Seninde güzel haberlerini yakında inşallah alacagız. İnan o gün kendi haberimi aldığımda sevindiğim kadar sevineceğim.
Bugünü de hayırlısıyla sorunsuz atlatmanı diliyorum. Umarım bugün yeni bir başlangıç olur senin için. Mayısa kadar gez, eğlen, kendini şımart. Sonra tedaviye bomba gibi hazır ol.
Her aşamasını yine heyecanla takip edeceğiz birlikte.
Seni çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm

sancux canım tebrikler ben de şimdi görebildim güzel haberi..Dileklerin gerçekleşti canım..Allah ikisini de kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..

Teşekkürler denikocum.
Seninde tedavini ve sonucunu dört gözle bekliyoruz.
Umarım seninde dileklerin bir an önce gerçekleşir arkadaşım.

Merhaba gece tedavin hayırlı olsun ve olumlu sonuçlansın inşallah. Doğru bir karar vermişsin tebrik ederim. Seninde tedavi sürecini takip etmek isteriz.

oooo tebrik ederim iki keseciği :))
umarım ikisi de sağlıklı bir şekilde maceralarına devam ederler.

Wormwood cnm çok teşekkür ederim.
Dediğin gibi umarım ikisi de sağlıklı bir şekilde büyürler.
Aydın bey erken doüum riskinden bahsetti.
28. ve 30. haftalardan sonra istirahat veriyorlarmış. Sen geldin aklıma 34. haftada doğmuştu senin minikler değil mi? küvezde kaldılar mı hiç?

iyiyim cnm bende biraz geç kalktım bugün. Çok uyuyorum nerdeyse 24 saat uyuyacağım:) normalde sevmem çok uyumayı.
Sen bilecikte yaşıyorsun galiba nasıl geleceksin tedaviyeye?

canım, senin üç kişilik uyuman gerekiyor 9 ay boyunca 3 kişilik yaşayacaksın herseyi ama allahın izniyle bebislerini kucagına aldıgında hicbir sıkıntıyı hatırlamayacaksın bence...
canım benim bilgilerim orda yanlıs izmitte yasıyorum çalışıyorum tedavi suresince izin problememim yok cok sukur istedigim zaman istedigim kadar izine cıkabiliyorum

Evet valla dediğin gibi 3 kişilik uyuyorum:)
İzmit ise sorun yok hastane yakın o zaman sana, izin sorunu olmaması da süpermiş.
İnşallah tedavin sorunsuz devam eder sonucuda yüzünü güldürür.
Sen, Gece,Deniko ve Ladybird galiba aynı zamanlarda tedaviyeye başlayacaksınız.
Heyecanla ve umutla sizleri takip edeceğiz........

amin canım guzel dileklerin icin tesekkürler insallah cocuk isteyen herkezin yüzü güler...
umarım ladyybird iyidir

kızlar benim sorunum tüp bebek tedavisinde hamililik testi yaptırdığımda sonuç var yada yok diyemiyorlar bekle daha sonra tekrar tahlil yap.ne sonuç husran oluyor bu durumda olanlar varmı.bilmiyorumkismile

Kizlar merhaba, eve geldim. Iyiyim. Pek agrim yok. Sadece basim biraz agriyor ve sersem gibiyim.
Biraz uyuyacagim. Aksam gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…