sancuk dün sana fotolarını verdi mi bebşlerin
Sancux cnm simdi okudum, cookk tebrik ederim. Canim, saglikla sonuna kadar devam etsin. Gonlunden gectigi gibi biri kiz digeri erkek olur umarim. :))
Seni cok opuyorum. Git dinlen biraz tabi. Simdi de bu 15 gun gecmez.sanirim icinde hareketlerini hissedene kadar bu kontrollerin suresi cok yavas gececektir.
Ya hersey saglikla gelissin de zaman nasilsa gecer.
Cok opuyorum.
Gorusuruz.
sancux canım tebrikler ben de şimdi görebildim güzel haberi..Dileklerin gerçekleşti canım..Allah ikisini de kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..
merhaba arkadaşlar. ben de bir kaç gündür eski yazdıklarınıza göz atıyorum. tam yazacaktım ladybird'ün durumunu okuyup, üzüldüm, gitmedi elim klavyeye... az önce ise sancux'un güzel haberini okuydum... hayat böyle bir şey...
ben de mayıs'ta asm'de tüp bebek yaptıracağım. önce sadece yakın olması sebebiyle orayı düşünüyordum ama sizin aydın bey ve ebru hn hk.da yazdıklarınızı görünce kararımı verdim ve gidip son muayenemi oldum. mayıs'ta başlayacak maceramız bakalım artık...
oooo tebrik ederim iki keseciği :))
umarım ikisi de sağlıklı bir şekilde maceralarına devam ederler.
canım, senin üç kişilik uyuman gerekiyor 9 ay boyunca 3 kişilik yaşayacaksın herseyi ama allahın izniyle bebislerini kucagına aldıgında hicbir sıkıntıyı hatırlamayacaksın bence...
canım benim bilgilerim orda yanlıs izmitte yasıyorum çalışıyorum tedavi suresince izin problememim yok cok sukur istedigim zaman istedigim kadar izine cıkabiliyorum
Evet valla dediğin gibi 3 kişilik uyuyorum:)
İzmit ise sorun yok hastane yakın o zaman sana, izin sorunu olmaması da süpermiş.
İnşallah tedavin sorunsuz devam eder sonucuda yüzünü güldürür.
Sen, Gece,Deniko ve Ladybird galiba aynı zamanlarda tedaviyeye başlayacaksınız.
Heyecanla ve umutla sizleri takip edeceğiz........
Kizlar merhaba, eve geldim. Iyiyim. Pek agrim yok. Sadece basim biraz agriyor ve sersem gibiyim.
Biraz uyuyacagim. Aksam gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?