Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hadi bakalım haftasonu toplanır muhakkak canım, kolay gelsin, ben zorlu bekleyişdeyim artık, bu zamana kadar bir telaşe, zor olan kısmına geldik

casmiyn gerçekten telaşeli yorucu bir süreç stresli ve bol ilaçlı :) sen şuan dinlenme aşamasındasın ama beklemek daha zor olsa gerek emeklerinizin meyvesini alırsınız inşallah.

benimde agrilarim cogaldi canim ebru hanim da iyi bir doktor.
yarin benim de kontrol var hayirlisi bakalim ins guzel haberlerle gelririz ikimizde.
ben hic kullanmadim esktrofem.
hayirlsii arkadasim senin kacta randevum yarin
benim 10:30 da,,

benimde agrilarim cogaldi canim ebru hanim da iyi bir doktor.
yarin benim de kontrol var hayirlisi bakalim ins guzel haberlerle gelririz ikimizde.
ben hic kullanmadim esktrofem.
hayirlsii arkadasim senin kacta randevum yarin
benim 10:30 da,,

gamzelim benim bugün 9:30 daydı randevum çarşamba yine kontrolüm var dozda değişiklik yok ilaçlara aynen devammış cuma günü toplama işlemine geçebilirmişiz çarşamba belli olur hayırlısı olsun canım senin nasıl geçti bugün kontrolün ne dedi ebru hanım ?

slm canim
ben bu gun son ignemi yaptim.
yarin aksam catlama ignemi yapicam.
persembe gunu saat 09:00 da opu var canim.
cok sukur yolu yariladik hayirlsii olsun.
senden benden bir gun sonra opu oluyosun

slm canim
ben bu gun son ignemi yaptim.
yarin aksam catlama ignemi yapicam.
persembe gunu saat 09:00 da opu var canim.
cok sukur yolu yariladik hayirlsii olsun.
senden benden bir gun sonra opu oluyosun

selam gamzelim yarın bakalım bende ne gelişmeler olacak?opu daki gelişmeleri bana özelden masaj atarmasın nasıl bir oda kaça kişi geliyor ne kadar sürüyor vs. senle başladık ama sen benden bi adım öndesin şuan :))) çok şükür yarıladık güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah
canım çatlatma iğnenin saatini opu ya göre mi hesapladılar kendin mi yaptın iğneni?

canim gec grodum smj kusura bakma ins guzel haberlerle gelrisin yarin.
tabiki msj atarim sana bende cok emrak icindeyim nasil gecicek diye..
onlar ayarladilar tam saatinda olmasi gerekiyor cunku.aksam 23:00 da yaptim.
hayrilis ben heyecan basti yolun sonuan yaklastikca cok degisik duygular icindeyim.
cok da umutluyum INSALLAHH..
INSALLAH sende bende POZITIF alirizzz...

sen
ben
casymin

INSALLAHH

inşallah canım
çok güzel hamişler :)))
gamzelim bu akşam sabah vurdum artık son iğnemdi delik deşik oldu karnım :))bnde 23:00 de vuracağım çatlatma iğnemi.. benimde içimde değişik duygular var heyecanla karışık Allah umudumuzu boşa çıkartmasın bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah.

MASALLAH canim ya..
ALLAH umutlarimzii bosa cikarmasin.
opu cuma gunu dimi?

ayy cok sevindim senin adina:)))

cok az kaldi cok sukurr..

AMINNNNNNNN

MASALLAH canim ya..
ALLAH umutlarimzii bosa cikarmasin.
opu cuma gunu dimi?

ayy cok sevindim senin adina:)))

cok az kaldi cok sukurr..

AMINNNNNNNN

teşekkürler canım evet cuma günü 10 da
yaırın senin için şimdiden geçmiş olsun bende emanet edeyimde yumoşları biraz hafifleyeyim geçici olarak :)

kızlarr öbür topiğede yazdım, yumurta toplandığı gün progynex progesteron iğne başladım, o ne iğneymiş o,
valla ağlıyacağım, yürüyemiyorum resmen, gecede uyutmuyor ağrıdan, çok ağrıyor napacağımı bilemiyorum, sonuç belli olsun, arayacağım ebru hanımı değiştireceğim, önceden fitilden şikayet ederdim, tahriş ediyo diye valla çok rahatmış, sizide bilgilendireyim dedim, sizede aynısından verirse hazırlıklı olun, tek gelsin bebişler herşey onlar için çekeceğiz artık yolu yok

casmiyn cim nasılsın? dinlenme ve bekleme dönemin nasıl geçiyor ? kaç günün kaldı ?

canım yukarda söylediğim gibi tam bir haftam var ama hafta sonu dayanamaz yaptırırım gibi geliyo ama bakacağız
iğne acımdan başka bişey düşünemiyorum....

canım yukarda söylediğim gibi tam bir haftam var ama hafta sonu dayanamaz yaptırırım gibi geliyo ama bakacağız
iğne acımdan başka bişey düşünemiyorum....

casmiyn ben sana yazarkn sende bize yazıyormuşsun :)
geçmiş olsun nasıl birşey o kadar acıtıyor biz ozaman fitil mi isteyelim dersin? anlattığın ağrıya katlanılırmı , kan tahlilinde belli olur hemen hadi bakalım yaptırırsan güzel haberlerini bekliyoruz :))

canım çok yoğun bir sıvı hemşire zor ittiriyor enjektörden, ilaçları hemşire söylüyor zaten en azından onlara bir danışın canım, dr illa bu derse napalım bebeklerimiz için katlanacağız

esraersoy cum sen neler yapıyorsun nasılsın?ilacın devam ediyormu?

Hatırladığın için çok sağol evet doğum kontrol ilacına devam ama geçengün bir tanesini unuttum sahur yaptım ezan okunurken aklıma geldi alamadım malesef ama bir gün eksik olsa birşey olmaz herhalde dimi yani birgün unuttum diye ilaç bitsin diye kontrol günümü birgün sonrasına almak istemiyorum çok sabırsızım biran önce başlamak istiyorum

slm ogün unuttuğun günün iftarında alman diğerinide sahurda alman daha iyi olurdu umarım farketmez zaten adetin 2. günü gitmen gerekmiyormu? tahlil sonuçlarında lazım
neyse içini ferah tut ben oruç da tutamıyorum iğneler ve ilaçlardan dolayı bi yanım buruk kaldı bu ramazan tedavi süreci böyle denk geldiği için benimde yarın opu var heyecanlıyım sanada hayırlı olsun sende aramıza katılıyorsun :)

canim ozleine msj attim..

bu gu yumoslari teslim edip geldim..bana da progynex ampul verdielr ama ben daha oncede kullanmistim.zor oluyor ama daha etkili oldugunu duydum

eger allah nasip ederde pozitif sonucu alirsam.jel gecmeyi dsunuyorum..

Pazartesi günü hastaneyi arayıp sorarım randevuyu almak için arayacaktım zaten adet ile işimiz yok dedi hemşire bitince 4. Günü kontrol demişti gamzelime de 4.gün demişler gittiği gün ilaca başlatmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…