hadi bakalım haftasonu toplanır muhakkak canım, kolay gelsin, ben zorlu bekleyişdeyim artık, bu zamana kadar bir telaşe, zor olan kısmına geldik
gamzelim burdayım canım dün vaktim yoktu benimde pazartesi kontrolüm var cuma en son sağda 4 adet 10 mm solda 2 adet 10 mm diğerleri 9-8-7 diye gidiyor sabahları 2 gündür iğne vuruyorum ayrıca ekstrofem günde 3 kere kullanıyorum artı diğer ilaçlar
aydın bey yokmuş ilk defa ebru hanıma randevum var nasıl bir doktor?
bana toplamayla ilgili bişey söylemediler rahim ince diye östrojen ilacı verdiler
biraz yumurtalar ağrı yapmaya başladı özellikle ayakta çok durunca senin durumun nasıl canım ?
benimde agrilarim cogaldi canim ebru hanim da iyi bir doktor.
yarin benim de kontrol var hayirlisi bakalim ins guzel haberlerle gelririz ikimizde.
ben hic kullanmadim esktrofem.
hayirlsii arkadasim senin kacta randevum yarin
benim 10:30 da,,
gamzelim benim bugün 9:30 daydı randevum çarşamba yine kontrolüm var dozda değişiklik yok ilaçlara aynen devammış cuma günü toplama işlemine geçebilirmişiz çarşamba belli olur hayırlısı olsun canım senin nasıl geçti bugün kontrolün ne dedi ebru hanım ?
slm canim
ben bu gun son ignemi yaptim.
yarin aksam catlama ignemi yapicam.
persembe gunu saat 09:00 da opu var canim.
cok sukur yolu yariladik hayirlsii olsun.
senden benden bir gun sonra opu oluyosun
selam gamzelim yarın bakalım bende ne gelişmeler olacak?opu daki gelişmeleri bana özelden masaj atarmasın nasıl bir oda kaça kişi geliyor ne kadar sürüyor vs. senle başladık ama sen benden bi adım öndesin şuan :))) çok şükür yarıladık güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah
canım çatlatma iğnenin saatini opu ya göre mi hesapladılar kendin mi yaptın iğneni?
canim gec grodum smj kusura bakma ins guzel haberlerle gelrisin yarin.
tabiki msj atarim sana bende cok emrak icindeyim nasil gecicek diye..
onlar ayarladilar tam saatinda olmasi gerekiyor cunku.aksam 23:00 da yaptim.
hayrilis ben heyecan basti yolun sonuan yaklastikca cok degisik duygular icindeyim.
cok da umutluyum INSALLAHH..
INSALLAH sende bende POZITIF alirizzz...
sen
ben
casymin
INSALLAHH
inşallah canım
çok güzel hamişler :)))
gamzelim bu akşam sabah vurdum artık son iğnemdi delik deşik oldu karnım :))bnde 23:00 de vuracağım çatlatma iğnemi.. benimde içimde değişik duygular var heyecanla karışık Allah umudumuzu boşa çıkartmasın bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah.
MASALLAH canim ya..
ALLAH umutlarimzii bosa cikarmasin.
opu cuma gunu dimi?
ayy cok sevindim senin adina:)))
cok az kaldi cok sukurr..
AMINNNNNNNN
casmiyn cim nasılsın? dinlenme ve bekleme dönemin nasıl geçiyor ? kaç günün kaldı ?
canım yukarda söylediğim gibi tam bir haftam var ama hafta sonu dayanamaz yaptırırım gibi geliyo ama bakacağız
iğne acımdan başka bişey düşünemiyorum....
casmiyn ben sana yazarkn sende bize yazıyormuşsun :)
geçmiş olsun nasıl birşey o kadar acıtıyor biz ozaman fitil mi isteyelim dersin? anlattığın ağrıya katlanılırmı , kan tahlilinde belli olur hemen hadi bakalım yaptırırsan güzel haberlerini bekliyoruz :))
esraersoy cum sen neler yapıyorsun nasılsın?ilacın devam ediyormu?
Hatırladığın için çok sağol evet doğum kontrol ilacına devam ama geçengün bir tanesini unuttum sahur yaptım ezan okunurken aklıma geldi alamadım malesef ama bir gün eksik olsa birşey olmaz herhalde dimi yani birgün unuttum diye ilaç bitsin diye kontrol günümü birgün sonrasına almak istemiyorum çok sabırsızım biran önce başlamak istiyorum
slm ogün unuttuğun günün iftarında alman diğerinide sahurda alman daha iyi olurdu umarım farketmez zaten adetin 2. günü gitmen gerekmiyormu? tahlil sonuçlarında lazım
neyse içini ferah tut ben oruç da tutamıyorum iğneler ve ilaçlardan dolayı bi yanım buruk kaldı bu ramazan tedavi süreci böyle denk geldiği için benimde yarın opu var heyecanlıyım sanada hayırlı olsun sende aramıza katılıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?