Senin 4.gun pazar'a denk geldiği için 5.gün gidiyorsun sanırım dimi bende oldum canım ilaç pazar bitti ben cuma günü oldum yani 5.gün
bu asm çayırovada ki Anadolu Sağlık merkezi mi.
bizde oraya gitmeyi düşünüyorduk. evimizin hemen yakınında zaten. 2. aşılama da tutmadı. tüp bebek yaptıralım diyoruz. Öneriyormusunuz arkadaşlar orayı. Ve baharb bana özelden maddi olarak ne kadara mal olduğunu bildirebilirmisin.
mucizem seninle ayni zaman da basladik tedaviye canim senin tedavinde hayirli olsun....
tedavimi surecimizi burda paylasalim ins benimde persembe kontrolum var..
ikimizde ve tum arkadaslarmizda bebklerimzile ayrilalaim ins hastaneden
gamzelim evet dün 9:30 da oradaydım benimde cuma randevum var bu hafta ,senin tedavinde hayırlı olsun bende iğneme dün başladım ,benimde tüm isteğim bebeğime kavuşmak herkes bebeğine kavuşsun inş. bir gün hastanede karşılaşırız belki :))
karsilasiriz da birbirimizi fark etmeyiz herlade canim.dun zaten herkese gidip kk den mi diyesim geldi:))cok sagol canimm ins kavursun bebisinineee
aynen bende öyle canım kaç seferdir her gişimde kk denmidir acaba diye içimden geçiriyorum :)) dün sen saat kaçta ordaydın? ben dün gittiğimde ilk defa sakindi bekleme salonu:))) güzel dileklerin için sağol sen perşembe gittiğinde bakalım dr isteği boyuta gelmiş olacakmı ? ben cumayı heyecanla bekliyorum pat diye isteği boyuta gelmişse inş apar topar toplama işlemine geçmezler ..
Arkadaşlar merhaba
Topiğe ne zamandır uğramamıştım, hepiniz burdaymışsınız, haırlı olsun tedavileriniz. Ne güzel
Ben bugün yumurtalarımı emanet ettim kızlar, 15 taneymiş, inşallah bir tanessi bebeğim olur
Transferi bekliyorum bakalım, kendinize iyi bakın iyi beslenin bakalım....
ben saat 10 da ordaydim canim.benim gittigimde bekleme bolumu kalabalikti:)))bende merakediyorum canim.ben doktoruma dedim ilk tedasvimde ohss oldum karinda sivi birikti.doktor tamam dusuk dozda balayalim dedi..bakalim bende sabirla bekliyorum bir an once tarnferim yapilsa diye bekliyorum..o kadar cabuk almazala heralde canim ya.ben 10-12 gunu gozden cikariyorum.
çayırova o bölgenin ismi. gebzenin semti. Aynı yerden söz ediyoruz. SSK ile anlaşması da yokmuş. Dolayısı ile rapor almanın, rapor için uğraşmanın da bir espirisi yok.
eşimde sayı bakımından problem yok ancak, morfoloji 0 ve hareketli sperm konusunda sıkıntı var. perşembe günü aşılamamının 10, günü idi kan testi 1,20 çıktı ama göğüslerim hala büyüyor, geriliyor, damarlar belli oldu ve ağrıyor. Uçları büyüdü ve koyulaştı. Bir umut yarın tekrar kan testi yaptıracağım. İnşallah geç döllenmedir pozitif çıkarda bütün bunlardan kurtulurum.
pek umudum olmasada göğüsler, kasık ağrısı, bel ağrısı beklenti yapıyor
ben saat 10 da ordaydim canim.benim gittigimde bekleme bolumu kalabalikti:)))bende merakediyorum canim.ben doktoruma dedim ilk tedasvimde ohss oldum karinda sivi birikti.doktor tamam dusuk dozda balayalim dedi..bakalim bende sabirla bekliyorum bir an once tarnferim yapilsa diye bekliyorum..o kadar cabuk almazala heralde canim ya.ben 10-12 gunu gozden cikariyorum.
Arkadaşlar merhaba
Topiğe ne zamandır uğramamıştım, hepiniz burdaymışsınız, haırlı olsun tedavileriniz. Ne güzel
Ben bugün yumurtalarımı emanet ettim kızlar, 15 taneymiş, inşallah bir tanessi bebeğim olur
Transferi bekliyorum bakalım, kendinize iyi bakın iyi beslenin bakalım....
evet canim ben ilk denemem de 30 yumurta toplanmisti ve karinda sivi birikmisti cok sislik olmustu karaket edemiyordum.doktora soyledim bu sekilde basladik.canım benimde ilk denemelerimde günlük 300 dozdu 18 yumurta oldu, şimdi 150-187,5 doz kullandım 15 yumurta, vicudu boşa yormuyor. Ben çok umutluyum
canım bende 2 sene önce iğne tedavisi yaptırmıştım 2 kere 50 lik dozla hamile kalmıştım ama başarısız oldu( 2 . denemede de enson 100 doza çıkmıştım çatlatmadan sonra 1 hafta sonra adet olmuştum ilk defa tüp bebek tedavisine başlıyorum iğne dozum busefer 150 en çok toplama işlemi beni korkutuyor transfer işleminide heyecanla bekliyorum bende 10 günü gözden çıkarttım tabi bir süpriz olmazsa hayırlısı bakalım .
casmiyn seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız:) merak ettiğim bişey var 15 tane yumurtada aynı boyuta geldiğinde mi toplama işlemine aldılar? bide progestron iğnesi yada ilacı verdilermi toplama işleminden sonra?
sen bizden tedavide öndesin cevaplarsan sevinirim
canım hayır sadece iki tanesi 20 nin üstündeydi, progesteron iğne ve östrojen hap alıyorum canım, kabız yapıyor yalnız tek sıkıntım bu. Bu gün aradılar 12 tanesi döllenmiş embriyolog aradı, inşallah transfere kadar herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?