Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canim ben yarin basliyorum yarin ignelerimin 5.gunu hem purogon hem de orgalitran kullanicam..

Canım ben 11 gün gonal f son 7 günde cetrotide kullandım. Benim ilaçlarım daha önce elimde vardı. Dördüncü gününden sonrada estrofem östrojen kullandım canım. Yumurta büyüklüğüne göre dr çatlamaması için başlıyor. Rahim kalınlığına görede estrofemi veriyor.
Sadece meyveyle besleniyorum nerdeyse canım, bamya, yeşil mercimek, hurma, kuru kayısı ağzımhiç boş durmuyo bugün daha rahatım transfere kadar inşallah daha iyi olurum. Çekinmeden sorabilirsin canım.

canim ben yarin basliyorum yarin ignelerimin 5.gunu hem purogon hem de orgalitran kullanicam..

gamzelim bugün kontrolün vardı sanırım nasıl geçti?olgalitranı ozaman ben yarın yanımda götüreyim benimde yarın 5. günü isteyebilirler belki .. haberdar ettiğin için sağol canım.

casmiyn ilaçların farklıymış bana Aydın bey puregon la başladı . estrofemi sanırım rahme tutunması için veriliyor dimi?iyi olmana sevindim büyük güne kaç gün kaldı?sağol sorularımı cevapladığın için heyecanlı ve meraklıyım hep bişeyler öğrenmeye çalışıyorum

gamzelim bugün kontrolün vardı sanırım nasıl geçti?olgalitranı ozaman ben yarın yanımda götüreyim benimde yarın 5. günü isteyebilirler belki .. haberdar ettiğin için sağol canım.

evet canim kontrolum vardi iyi gecti cok sukur yumurtalarin durumuda iyi.en buyugu 10mm olmus bilecumartesi tekrar cagirdir beni cumartesi sabah kontrolum var..rica ederim canim ne demek.

Canım bende anlayamadım, estrofem östrojen hormonu, rahim kalınlığını artırıyor. Büyük gün yarın canım, inşallah yarın alacağım bebeklerimi.
Bu arada yumurta toplama konusunda bilgi vereyim anestesi altında oluyor o yüzden kolay. Bir gün önceden aç geliyorsunuz, sizi hemen arka odaya alıyorlar ve damar yolunuz açılıyor, anestezi teknisyeni gelip imza alıyor. Hemşireler gelip bilgi veriyor. Sonra işlem yapılacak yere yürüyerek gidiyorsun. Sonra ilaç enjekte ediyorlar ve maske takıyorlar, sonra odanızda uyanıyorsunuz, dr gelip yumurta sayınız konusunda bilgi veriyor. Hemşire gelip bundan sonra ne yapılacaksa onları söylüyor ve elinize bir dosya kağıdı yazı veriyor. Gerekli bilgiler orda yazıyor. Kullanacağın ilaçlarda tabi. Başka sorunuz varsa cevap verebilirim canım.

canım bugün kontrolüm vardı banada estrofem ilacını verdiler rahim ince diye ben oradayken Aydın bey embiriyo transferine girecekti o sen miydin canım transferin hayırlı olsun bebeğin seninle olsun bu mübarek günde inşallah verdiğin bilgiler için sağol..

canım ewet bugün tek transfer bendim, aldım bebişlerimi geldim ewe, çok başarılıydı inan hiç bir rahatsızlık hissetmedim, 7 tanesinide dondurduk.
Duaların için teşekkürler, allah hepimizin yüzünü güldürsün.

amin......hadi bakalım yeni anne adayımıza maşallah diyelim... hayırlı olsun casmiyn:)) bizde dondurmayı düşünüyoruz çok mantıklı çünkü, BHCG tahlilini sabırsızlıkl bekliyorum

canim bebisleirni almis gelmisin cok sevindim.nasil memnun kaldinmi hastaneden.simdidein hayirli olsun.1 agustos bayramin olsun inss

canim bebisleirni almis gelmisin cok sevindim.nasil memnun kaldinmi hastaneden.simdidein hayirli olsun.1 agustos bayramin olsun inss

memnun kaldım canım en önemlisi kalabalık değildi, bir yumurta toplama bir transfer vardı özel odanda bekliyorsun zaten, daha önce sedyelerle sıraya koymuşlardı bekliyecek yer bile yoktu. Ve en az acı çektiğim işlem oldu hiç hissetmedim. çok süperdi. Çok deneyimli oldukları aşikar, ekip halinde çok uyumlular. Hem aydın hoca hemde embriyolog tüm sorularımızı sabırla dinledi ve cevapladı. Yalnız transfer işlemi için tuvaletinize sıkışık olmanız gerekiyor. Ben biraz fazla kaçırmışım çok sıkıntılı oldu, nerdeyse kaçırıyordum. Sİz suyunuzu hızlı içmeyin yavaş yavaş için. Ben hızlı içince anlayamadım hiç. Tek sıkıntım oydu kızlar. Ama doğru yerdeyim. Bundan sonra burdayım. İnşallah hiç gerek kalmaz

MASALLAH canim darisi bize olsun INSALLAH zaten embriyolog hakkinda cok olumlu seyler duydum.

benimde bu gun konrolum vardi yumurtalar cok hizli buyuyormus dozunu biraz dusurdu doktor.
15mm olmus lar.pazartesi tekrar gidicem.

MASALLAH canim darisi bize olsun INSALLAH zaten embriyolog hakkinda cok olumlu seyler duydum.

benimde bu gun konrolum vardi yumurtalar cok hizli buyuyormus dozunu biraz dusurdu doktor.
15mm olmus lar.pazartesi tekrar gidicem.

hadi bakalım haftasonu toplanır muhakkak canım, kolay gelsin, ben zorlu bekleyişdeyim artık, bu zamana kadar bir telaşe, zor olan kısmına geldik

hadi bakalım haftasonu toplanır muhakkak canım, kolay gelsin, ben zorlu bekleyişdeyim artık, bu zamana kadar bir telaşe, zor olan kısmına geldik

canim zaten doktor dedi.persembe yada cuamrtasi toplanir tahminen dedi..

canim bak 2 gunun gitti bile son 10 gun..gunler cabucak gecicek hayirli haberini alicaz INSALLAH

mucizemm nerdesin canim ya merakettim seni..kontrollerin nasil geciyor.

gamzelim burdayım canım dün vaktim yoktu benimde pazartesi kontrolüm var cuma en son sağda 4 adet 10 mm solda 2 adet 10 mm diğerleri 9-8-7 diye gidiyor sabahları 2 gündür iğne vuruyorum ayrıca ekstrofem günde 3 kere kullanıyorum artı diğer ilaçlar
aydın bey yokmuş ilk defa ebru hanıma randevum var nasıl bir doktor?
bana toplamayla ilgili bişey söylemediler rahim ince diye östrojen ilacı verdiler
biraz yumurtalar ağrı yapmaya başladı özellikle ayakta çok durunca senin durumun nasıl canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…