casmiyn inşallah yolunda gider herşey içini rahat tut şuan heyecanınıı tahmin edebiliyorum 15 taneden 12 sinin
döllenmesi süper maşallah ... yolun zor kısımlarını aşmışsın kabızlık içinde yulaflı kepekli lif oranı yüksek gıdalr tüketmeni öneririm ama nakilden sonra kabızlık yaşamaman gerek !!
bişeyler kafama takıldı onu yine sormak istiyorum puregon kullanırken yumurtaların çatlamaması için orgalitran kullandınmı?
ne kadar kullandın 5 li paket halinde aldırdılar o iğneleri de hangi aşamada kullanılacağını merak ettim
casmiyn inşallah yolunda gider herşey içini rahat tut şuan heyecanınıı tahmin edebiliyorum 15 taneden 12 sinin
döllenmesi süper maşallah ... yolun zor kısımlarını aşmışsın kabızlık içinde yulaflı kepekli lif oranı yüksek gıdalr tüketmeni öneririm ama nakilden sonra kabızlık yaşamaman gerek !!
bişeyler kafama takıldı onu yine sormak istiyorum puregon kullanırken yumurtaların çatlamaması için orgalitran kullandınmı?
ne kadar kullandın 5 li paket halinde aldırdılar o iğneleri de hangi aşamada kullanılacağını merak ettim
canim ben yarin basliyorum yarin ignelerimin 5.gunu hem purogon hem de orgalitran kullanicam..
Size puregonu aydın beymi başladı, ebru hanım mı ? ebru hanım bana menegon demişti, benim elimde gonal f olunca gonal f başladık.
recetemi ebru hanim yazmisti.aydin beyde aynen devam etti canim.ebru hanimin ne mzan gelicegini biliyormusun sen?
ben pzrts gelecek diye biliyorum canım acaba ilaç tercihlerini neye göre yapıyorlar acaba ? Merak ettim
canim ben yarin basliyorum yarin ignelerimin 5.gunu hem purogon hem de orgalitran kullanicam..
Canım ben 11 gün gonal f son 7 günde cetrotide kullandım. Benim ilaçlarım daha önce elimde vardı. Dördüncü gününden sonrada estrofem östrojen kullandım canım. Yumurta büyüklüğüne göre dr çatlamaması için başlıyor. Rahim kalınlığına görede estrofemi veriyor.
Sadece meyveyle besleniyorum nerdeyse canım, bamya, yeşil mercimek, hurma, kuru kayısı ağzımhiç boş durmuyo bugün daha rahatım transfere kadar inşallah daha iyi olurum. Çekinmeden sorabilirsin canım.
gamzelim bugün kontrolün vardı sanırım nasıl geçti?olgalitranı ozaman ben yarın yanımda götüreyim benimde yarın 5. günü isteyebilirler belki .. haberdar ettiğin için sağol canım.
casmiyn ilaçların farklıymış bana Aydın bey puregon la başladı . estrofemi sanırım rahme tutunması için veriliyor dimi?iyi olmana sevindim büyük güne kaç gün kaldı?sağol sorularımı cevapladığın için heyecanlı ve meraklıyım hep bişeyler öğrenmeye çalışıyorum
Canım bende anlayamadım, estrofem östrojen hormonu, rahim kalınlığını artırıyor. Büyük gün yarın canım, inşallah yarın alacağım bebeklerimi.
Bu arada yumurta toplama konusunda bilgi vereyim anestesi altında oluyor o yüzden kolay. Bir gün önceden aç geliyorsunuz, sizi hemen arka odaya alıyorlar ve damar yolunuz açılıyor, anestezi teknisyeni gelip imza alıyor. Hemşireler gelip bilgi veriyor. Sonra işlem yapılacak yere yürüyerek gidiyorsun. Sonra ilaç enjekte ediyorlar ve maske takıyorlar, sonra odanızda uyanıyorsunuz, dr gelip yumurta sayınız konusunda bilgi veriyor. Hemşire gelip bundan sonra ne yapılacaksa onları söylüyor ve elinize bir dosya kağıdı yazı veriyor. Gerekli bilgiler orda yazıyor. Kullanacağın ilaçlarda tabi. Başka sorunuz iler için teşekkür evarsa cevap vereerim
bilirim canım.
canım bugün kontrolüm vardı banada estrofem ilacını verdiler rahim ince diye ben oradayken Aydın bey embiriyo transferine girecekti o sen miydin canım transferin hayırlı olsun bebeğin seninle olsun bu mübarek günde inşallah verdiğin bilgiler için sağol..
canım ewet bugün tek transfer bendim, aldım bebişlerimi geldim ewe, çok başarılıydı inan hiç bir rahatsızlık hissetmedim, 7 tanesinide dondurduk.
Duaların için teşekkürler, allah hepimizin yüzünü güldürsün.
canım ewet bugün tek transfer bendim, aldım bebişlerimi geldim ewe, çok başarılıydı inan hiç bir rahatsızlık hissetmedim, 7 tanesinide dondurduk.
Duaların için teşekkürler, allah hepimizin yüzünü güldürsün.
canim bebisleirni almis gelmisin cok sevindim.nasil memnun kaldinmi hastaneden.simdidein hayirli olsun.1 agustos bayramin olsun inss
memnun kaldım canım en önemlisi kalabalık değildi, bir yumurta toplama bir transfer vardı özel odanda bekliyorsun zaten, daha önce sedyelerle sıraya koymuşlardı bekliyecek yer bile yoktu. Ve en az acı çektiğim işlem oldu hiç hissetmedim. çok süperdi. Çok deneyimli oldukları aşikar, ekip halinde çok uyumlular. Hem aydın hoca hemde embriyolog tüm sorularımızı sabırla dinledi ve cevapladı. Yalnız transfer işlemi için tuvaletinize sıkışık olmanız gerekiyor. Ben biraz fazla kaçırmışım çok sıkıntılı oldu, nerdeyse kaçırıyordum. Sİz suyunuzu hızlı içmeyin yavaş yavaş için. Ben hızlı içince anlayamadım hiç. Tek sıkıntım oydu kızlar. Ama doğru yerdeyim. Bundan sonra burdayım. İnşallah hiç gerek kalmaz
MASALLAH canim darisi bize olsun INSALLAH zaten embriyolog hakkinda cok olumlu seyler duydum.
benimde bu gun konrolum vardi yumurtalar cok hizli buyuyormus dozunu biraz dusurdu doktor.
15mm olmus lar.pazartesi tekrar gidicem.
hadi bakalım haftasonu toplanır muhakkak canım, kolay gelsin, ben zorlu bekleyişdeyim artık, bu zamana kadar bir telaşe, zor olan kısmına geldik
mucizemm nerdesin canim ya merakettim seni..kontrollerin nasil geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?