hayırlı olsun canım, inşallah güzel güzel gelişirler,
ya ben opudan sonra çok ağrım oldu bilgisayarın başına gelebildim,
sizin çokmu ağır oldu acaba dedim, merak ettim, gamzelimden hala haber yok
Çok sevindim hayat iyiymiş gerçekten hadi bakalım bebeğe dönüştüğü günü de görürüz inşallah transver ne zaman olacak şimdi 4 yada 5.günü demişti bana doktor durumlardan haberdar et yine
Gamzelim'i ben de çok merak ettim belki nete sorun vardir ondan girememiştir yada işi çıkmıştır ne bilim kötü düşünmeyelim
sağol canım inşallah tek duamız o şuan
bende dün kötüydüm ama bugün kanamamda yok ağrımda az çok şükür iğne biraz kalçamı ağrıtıyor ..gamzelimi merek ediyorum bugün 3. günü gelişmeler vardır muhakkak umarım bi sorunu yoktur
BUrD sen naptın cnm hafta sonu dayanamaz tahlil yaptırırım diyordun merak ettim nakilinin kaçıncı günü bugün kaç gün kaldı ?
esra ve casmiyn ben şuan iğneden geldim dün opum vardı iyi geçti bugün daha iyiyim az önce asm den aradılar 10 yumurtam toplanmış 9 tanesi döllenmiş maşallahhhh çok mutlu oldum gamzelimi bnde merak ettim opudan beri ses çıkmıyor inşallah kötü bişeyi yoktur
kizlarrr lutefen kusura bakamsyin ablam raharsiz mis dun acil balam gttim malesef net yok tu..
sizi merak ta koydugum icin hakkini helal edin lutfenn
dun aradilar hastaneden 18 yumosum toplanmis 15 tanesi islem gormus veeeeeeeeee 11 tanesi dollenmis cok sukru RABBIME..
tranferden bir gun once aricaz sizi denile sanirim yarin ararlar pazartesi tranferim olur ALLAH in izni ile cok optum sizlerr...
canim msallah gozun aydinn:)))sana bebis olarak geri donsunler INSALLLAHH
geçmiş olsun ablana
helal olsun nedemek alıştık sana oyüzden merak ettik opudan rahatsızlndnmı çok dye
11 tane çok güzel bi aşama ... dondurulcak mı? tek embiyomu çiftmi nakil olacak sana cnm? opu ve döllenme sonuçları maşallah güzelmiş..
bnde salı gününe beklyrm kısmetse
ablam adian cok tsk ederim canim
ilginiz beni cok memnun ettii bende sizlere cok alistimm..
agrilarim var hala ara ara.
canim 1 senelik bir dondurucaz sanirim.
ama henuz bzie bilgi verilmedi.dondurma asamsina gelicekmi aceba.
ben cift embriyo olucak tahminimce cunku benim 5.deneme buna hakkim oldugunu dusunuyorum.
senin de cok guzel masallah simdiden 9 bebisin var hayirli ile tranferimiz gerceklesri bizde beklem asamasian geceriz INSALLAH
siz dondurucakmisainiz?
zaten 5 yıl dondurulabiliyor ücretini o şekilde belirlemişler sabit
biz sorduk dün dr a nakil zamanı zaten kendileri soracakmış donduracakmısınız dye bi belli olsun dedi
bizde donduracağız bu kadar eziyeti bir daha yaşamamak için İNŞ. ÇOK EMBİRİYOM OLUR ,
canım bnm ilk tüp bebek tedavim
önceden purogonla ve ovitrelle yle 2 kere denedik 1.de 25 günlük düşük oldu 2. negatif bn yoğun bir pcos hastasıyım aşılamayla vakit kaybetmeylm diye eşim bnm daha fazla yıpramamam için işten çıkıp tazminatını aldı sırf tüp bebek yaptıralım kesin olsun daha fazla zaman harcamayalım diye insan çok yıpranıyor madden ve maneven
sende çok yıpranmışsın çok zor işler bünye ilaçlardan yıpranıyor psikolojide bozuluyor ister istemez maddiyat da aynı şekilde inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz bu sefer
transferlerimizde 1 gün ara ile olacak :)) galiba beraber gün sayacağız arkadaşım herkes için bu mübarek ayın hatrına Allah yüzümüzü güldürür AMİN.
çok uzun bi cvp oldu :))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah gamzelim seninkilerde sağlıklı bebişler olarak dönsünler INŞALLAH
ablam adian cok tsk ederim canim
ilginiz beni cok memnun ettii bende sizlere cok alistimm..
agrilarim var hala ara ara.
canim 1 senelik bir dondurucaz sanirim.
ama henuz bzie bilgi verilmedi.dondurma asamsina gelicekmi aceba.
ben cift embriyo olucak tahminimce cunku benim 5.deneme buna hakkim oldugunu dusunuyorum.
senin de cok guzel masallah simdiden 9 bebisin var hayirli ile tranferimiz gerceklesri bizde beklem asamasian geceriz INSALLAH
siz dondurucakmisainiz?
zaten 5 yıl dondurulabiliyor ücretini o şekilde belirlemişler sabit
biz sorduk dün dr a nakil zamanı zaten kendileri soracakmış donduracakmısınız dye bi belli olsun dedi
bizde donduracağız bu kadar eziyeti bir daha yaşamamak için İNŞ. ÇOK EMBİRİYOM OLUR ,
canım bnm ilk tüp bebek tedavim
önceden purogonla ve ovitrelle yle 2 kere denedik 1.de 25 günlük düşük oldu 2. negatif bn yoğun bir pcos hastasıyım aşılamayla vakit kaybetmeylm diye eşim bnm daha fazla yıpramamam için işten çıkıp tazminatını aldı sırf tüp bebek yaptıralım kesin olsun daha fazla zaman harcamayalım diye insan çok yıpranıyor madden ve maneven
sende çok yıpranmışsın çok zor işler bünye ilaçlardan yıpranıyor psikolojide bozuluyor ister istemez maddiyat da aynı şekilde inşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz bu sefer
transferlerimizde 1 gün ara ile olacak :)) galiba beraber gün sayacağız arkadaşım herkes için bu mübarek ayın hatrına Allah yüzümüzü güldürür AMİN.
çok uzun bi cvp oldu :))
haklisin canim ya.bizde 2010 yilini temmzu ayindan beri deniyoruz.
ebnim de bir dusuk
bir 9 haftalik kalp durmasi sonucu kurtaj oldum
bir tane kimyasal gebelik yasadim
hic normal yolddan olmadi zaten.
bizimkisi de erkek faktoru,
gercekten ikimizde zor gunler yasamisiz
INSALLAH bi ekz yuzumuz guler kucagimiza da almak nasip olur..
o kadar bereketli bir ay ki cok sukur,,rabbim bizeda nasip edicek insallah
ayyy ins canim ya ben uykusuz geecere coktan hazirim zaten tek yavrularim gelsin yeterkiii:)))gamzelim zaten 2 tüp yaptrıp negatif oalan hastalarda yaş farketmeden 2 embiyo trasfer olabiliryrmuş yoksa normalde 35 yaş üstü olaması gerekiyormuş sen 5 deneme ile zaten hakediyorsun 2embiriyoyu Kör istemiş bir göz Allah vermiş iki göz misali 1 alana bi hediye :))) şimdiden hazırla kendini uykusuz gecelere tatlım :))
Maşallah canım bebiş olarak dönsün inşallah sanada ablan için de geçmiş olsun
haklisin canim ya.bizde 2010 yilini temmzu ayindan beri deniyoruz.
ebnim de bir dusuk
bir 9 haftalik kalp durmasi sonucu kurtaj oldum
bir tane kimyasal gebelik yasadim
hic normal yolddan olmadi zaten.
bizimkisi de erkek faktoru,
gercekten ikimizde zor gunler yasamisiz
INSALLAH bi ekz yuzumuz guler kucagimiza da almak nasip olur..
o kadar bereketli bir ay ki cok sukur,,rabbim bizeda nasip edicek insallah
aynen bizde temmuz 2010 da başladık normal yoldan olmayınca insan herşeyi göze alıyor Allahım herkese evlat tattırsın
inşalah nasip eder canım
senin bugün 4. günün arıyacaz demişlermiydi aramalrı lazım ama sen ara cnm istersen embiriyoların durumlarını da öğrenmiş olursunkizlarrr beni hala aramadialr hastanedenn
senin bugün 4. günün arıyacaz demişlermiydi aramalrı lazım ama sen ara cnm istersen embiriyoların durumlarını da öğrenmiş olursun
bnde bnm embişleri merak ediyrm yrn onların aramasını beklicm bnmde yrn 4. gün haber alırsan bizede söyle cnm
aynen bizde temmuz 2010 da başladık normal yoldan olmayınca insan herşeyi göze alıyor Allahım herkese evlat tattırsın
inşalah nasip eder canım
aminnn inss hayirli saglikli bebislermiz olur insallahh...
canim aricaz demedielr ama
ben yinede merakta kaldima cikcasi.
bir gun once aricaz dmeislerdi
ben aradim acan yok malesef sansimi tekrar denicem.
belki ikimizinde ayni gun olur tranferii:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?