Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

hayırlı olsun canım, inşallah güzel güzel gelişirler,
ya ben opudan sonra çok ağrım oldu bilgisayarın başına gelebildim,
sizin çokmu ağır oldu acaba dedim, merak ettim, gamzelimden hala haber yok

sağol canım inşallah tek duamız o şuan
bende dün kötüydüm ama bugün kanamamda yok ağrımda az çok şükür iğne biraz kalçamı ağrıtıyor ..gamzelimi merek ediyorum bugün 3. günü gelişmeler vardır muhakkak umarım bi sorunu yoktur
BUrD sen naptın cnm hafta sonu dayanamaz tahlil yaptırırım diyordun merak ettim nakilinin kaçıncı günü bugün kaç gün kaldı ?

canım dün ebru hanım pzts salı çarşamba olabilir duruma göre dedi ama bnde 5. gün diye biliyorum bnimki yani salıya geliyor inşallah bebişlerim olur en iyisi bana diğerleri dondurucuya :))) haberdar ederim
gamzelim hep bnden bir gün önce ilerleyip beni haberdar ediyordu sağolsun ama yok dünden beri umarım netinde sorun vardır kötü düşünmek bile istemyrm

yarına bişeyin kalmaz inşallah ama progesteron iğnelerine alışman lazım, ben bugün 12. yi vuruldum, çok ağrıtıyor ve acıtıyor, geceleride ağrıdan uyuyamıyorum hala, ama alıştım, tek isteğim bebeklerim benle olsun
ben napıyım canım ya oyalıyorum kendimi, bazen bebeklerimi hissediyo gibi oluyorum mutluluktan ağlıyorum, bazende hissetmiyorum gibi geliyor mutsuzluktan ağlıyorum, bugün 8. günü canım 3/2 bitti çok şükür, eşime söz verdim, tutmaya çalışıyorum, çok yıpratıyorum ama kendimi

kizlarrr lutefen kusura bakamsyin ablam raharsiz mis dun acil balam gttim malesef net yok tu..

sizi merak ta koydugum icin hakkini helal edin lutfenn

dun aradilar hastaneden 18 yumosum toplanmis 15 tanesi islem gormus veeeeeeeeee 11 tanesi dollenmis cok sukru RABBIME..

tranferden bir gun once aricaz sizi denile sanirim yarin ararlar pazartesi tranferim olur ALLAH in izni ile cok optum sizlerr...

canim msallah gozun aydinn:)))sana bebis olarak geri donsunler INSALLLAHH

geçmiş olsun ablana
helal olsun nedemek alıştık sana oyüzden merak ettik opudan rahatsızlndnmı çok dye
11 tane çok güzel bi aşama ... dondurulcak mı? tek embiyomu çiftmi nakil olacak sana cnm? opu ve döllenme sonuçları maşallah güzelmiş..
bnde salı gününe beklyrm kısmetse

ablam adian cok tsk ederim canim
ilginiz beni cok memnun ettii bende sizlere cok alistimm..
agrilarim var hala ara ara.
canim 1 senelik bir dondurucaz sanirim.
ama henuz bzie bilgi verilmedi.dondurma asamsina gelicekmi aceba.
ben cift embriyo olucak tahminimce cunku benim 5.deneme buna hakkim oldugunu dusunuyorum.
senin de cok guzel masallah simdiden 9 bebisin var hayirli ile tranferimiz gerceklesri bizde beklem asamasian geceriz INSALLAH
siz dondurucakmisiniz?

gamzelim zaten 2 tüp yaptrıp negatif oalan hastalarda yaş farketmeden 2 embiyo trasfer olabiliryrmuş yoksa normalde 35 yaş üstü olaması gerekiyormuş sen 5 deneme ile zaten hakediyorsun 2embiriyoyu Kör istemiş bir göz Allah vermiş iki göz misali 1 alana bi hediye :))) şimdiden hazırla kendini uykusuz gecelere tatlım :))

ayyy ins canim ya ben uykusuz geecere coktan hazirim zaten tek yavrularim gelsin yeterkiii:)))
Maşallah canım bebiş olarak dönsün inşallah sanada ablan için de geçmiş olsun

cok tsk ederim canim..insallahh

kizlarrr beni hala aramadialr hastanedenn
senin bugün 4. günün arıyacaz demişlermiydi aramalrı lazım ama sen ara cnm istersen embiriyoların durumlarını da öğrenmiş olursun
bnde bnm embişleri merak ediyrm yrn onların aramasını beklicm bnmde yrn 4. gün haber alırsan bizede söyle cnm

canim aricaz demedielr ama
ben yinede merakta kaldima cikcasi.
bir gun once aricaz dmeislerdi
ben aradim acan yok malesef sansimi tekrar denicem.
belki ikimizinde ayni gun olur tranferii:))))

canim aricaz demedielr ama
ben yinede merakta kaldima cikcasi.
bir gun once aricaz dmeislerdi
ben aradim acan yok malesef sansimi tekrar denicem.
belki ikimizinde ayni gun olur tranferii:))))

bgn pazar belki ondandır banada ebru ahanım pztsi salı çrşba taransfer olabilir duruma göre arıcaz demşti bnde mulakta kaldım 3 gün yani geniş bi zaman
yine aynı şekilde aynı ameliythane demi oluyr transfer işlmi casmiyne bi sormk lazm
belki cnm aynı gün olur güzelde olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…