Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sende hayırlısı ile dön inşallah banada durumunuzu bildirirseniz sevinirim burdan istemezsen yazmayı özelde msj atabilirsin
Gamzelim bende merak ettim ne yaptım anlat kız

evet canim oyel olmustu.hayirlisi olsun ins.az kaldi tedavine cok sukur..

Sende hayırlısı ile dön inşallah banada durumunuzu bildirirseniz sevinirim burdan istemezsen yazmayı özelde msj atabilirsin
Gamzelim bende merak ettim ne yaptım anlat kız

canim tabiki anlatirim.sabah 9:00 merkezdeydim.bir miktar odeme yaptim.diger kalani taranferden sonra odenicekmis.

sonra odaya aldilar beni hemsire hazirlan dedi.ardindan anastesi uzmani geldi bilgi aldi form doldurdur.yarim saat bekelrdim hemen hemen.hemsire geldi

ameliyethaneye goturdum yatttim masaya sonrasi yok:))))

uyandimki odadayi sonra kahvalti verdiler.ilaclarimi anlatti.

istedigin zaman cikabilriisn dedi..

cok sukur sorunsuz gecti.

doktroumu hci gormedim ama o dikkatimi cekti.

gelip bana bilgi vermesi gerekmezmiydi.

sagol canim benim

hayir henuz kimse aramadi zaten ban verdikleri formda bir gun sonra yaziyior..

seni aramislarmiydi ayni gun icinde:44:

canım yok ya benide aramamışlardı ben bugünlerde herşeyi karıştırır oldum, sıcaklardan herhal
yarın sen ara onları verdikleri kağıtta tel var,
birde bende görmedim yumurta toplanırken kimseyi,
ama transferde hem önce hem sonra gelip uzun uzun bilgi verdiler canım,
o zaman her istediğini sorarsın,

Hadi bakalım hayırlısı ile onlar bebeğe de dönüşür inşallah kaç yumurta birikti peki doktora gelince bence gerekirdi ama aydın bey yoksa ebru hanım tek başına belki yetişememitir önemli olan iyi ilgi güler yüz görmek ve sonuca ulaşmak tek kafana takılan buysa takma boşver sakin ol

gamzelim
geçmiş olsun canım aydınlatmış oldun benide sağol ağrıların inş çabuk geçer güzel haberler herşeyi unutturur inşallah evet dr un sana bilgi vermek amaçlı odana gelmesi gerekirdi niye öyle oluyorki yoğunluktandır canım
kaç yumurta toplamışlar sayı bilgisi verdilermi?bugün hep sayfayı takip ettim yazarsın diye sonra rahatsız olabileceğini düşündüm iyi dinlen .. hadi bakalım sıra bende :))

tamam canim

yarin arayacagim,guzel haberler verirler ins..

sagol canim.kac yumurta biriktigini de bilmiyorum:26:
yarin hepside ogrenirim ins..
guler yuz ve kalite de cok memnun kaldim canim.
evet aydin bey yok.

cok sagol canim.
evet cok yogun sanirim hem randevulara yetisiyolar hem operasyonlara..
yumurta hakkin da da hic bir bilgim yok.
agri kesici aldim cok sukur biraz daha iyim..
senin icinde dua edicem ALLAH yardimcin olsun inss...

evet doğru zaten benim 4. günüde hemşire hesaplamış bizde ordan çıkmadan ogünün randevusunu almıştık
ogün iğneye başlıyorlar mesela ben adetimin 2 . günüydü ogün bende iğnelere ozaman başladım Allah kolaylıık verrsin

cok sagol canim.
evet cok yogun sanirim hem randevulara yetisiyolar hem operasyonlara..
yumurta hakkin da da hic bir bilgim yok.
agri kesici aldim cok sukur biraz daha iyim..
senin icinde dua edicem ALLAH yardimcin olsun inss...

iyiki ağrı kesici alabilme imkanı varmış bide olmasa ( sağol arkadaşım bende senin için inş güzel geçmiştir dua ettim bişey sorucam yinee :) çatlatma iğnesi ağrı yaptımı sende bnde daha ağrı falan yok ilk seferinde çok ağrı yapmıştı

ALLAH razi olsun canim..
bende de agri olmadi canim cok sukur..

yarin guzel haberlerle gel ins

Bu kadar zaman bekledim biriniz haber verirsiniz durumunuzu diye yazan olmadı ben sorum bakalım ne oldu casmin ile birlikte merak ile bekliyoruz mucize ve gamze lafım size

Allah allah cok ilginc endiselendim simdi. !!!!!!!!!

esra ve casmiyn ben şuan iğneden geldim dün opum vardı iyi geçti bugün daha iyiyim az önce asm den aradılar 10 yumurtam toplanmış 9 tanesi döllenmiş maşallahhhh çok mutlu oldum gamzelimi bnde merak ettim opudan beri ses çıkmıyor inşallah kötü bişeyi yoktur

Çok sevindim hayat iyiymiş gerçekten hadi bakalım bebeğe dönüştüğü günü de görürüz inşallah transver ne zaman olacak şimdi 4 yada 5.günü demişti bana doktor durumlardan haberdar et yine
Gamzelim'i ben de çok merak ettim belki nete sorun vardir ondan girememiştir yada işi çıkmıştır ne bilim kötü düşünmeyelim

hayırlı olsun canım, inşallah güzel güzel gelişirler,
ya ben opudan sonra çok ağrım oldu bilgisayarın başına gelebildim,
sizin çokmu ağır oldu acaba dedim, merak ettim, gamzelimden hala haber yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…