slm ogün unuttuğun günün iftarında alman diğerinide sahurda alman daha iyi olurdu umarım farketmez zaten adetin 2. günü gitmen gerekmiyormu? tahlil sonuçlarında lazım
neyse içini ferah tut ben oruç da tutamıyorum iğneler ve ilaçlardan dolayı bi yanım buruk kaldı bu ramazan tedavi süreci böyle denk geldiği için benimde yarın opu var heyecanlıyım sanada hayırlı olsun sende aramıza katılıyorsun :)
Pazartesi günü hastaneyi arayıp sorarım randevuyu almak için arayacaktım zaten adet ile işimiz yok dedi hemşire bitince 4. Günü kontrol demişti gamzelime de 4.gün demişler gittiği gün ilaca başlatmışlardı
evet canim oyel olmustu.hayirlisi olsun ins.az kaldi tedavine cok sukur..
Sende hayırlısı ile dön inşallah banada durumunuzu bildirirseniz sevinirim burdan istemezsen yazmayı özelde msj atabilirsin
Gamzelim bende merak ettim ne yaptım anlat kız
gamzecim hayırlı olsun yumişlerin, haber geldimi embriyloglardan ?
bugün hep seni merak ettim ama anca geldim eve.....
sagol canim benim
hayir henuz kimse aramadi zaten ban verdikleri formda bir gun sonra yaziyior..
seni aramislarmiydi ayni gun icinde:44:
canım yok ya benide aramamışlardı ben bugünlerde herşeyi karıştırır oldum, sıcaklardan herhal
yarın sen ara onları verdikleri kağıtta tel var,
birde bende görmedim yumurta toplanırken kimseyi,
ama transferde hem önce hem sonra gelip uzun uzun bilgi verdiler canım,
o zaman her istediğini sorarsın,
Hadi bakalım hayırlısı ile onlar bebeğe de dönüşür inşallah kaç yumurta birikti peki doktora gelince bence gerekirdi ama aydın bey yoksa ebru hanım tek başına belki yetişememitir önemli olan iyi ilgi güler yüz görmek ve sonuca ulaşmak tek kafana takılan buysa takma boşver sakin ol
gamzelim
geçmiş olsun canım aydınlatmış oldun benide sağol ağrıların inş çabuk geçer güzel haberler herşeyi unutturur inşallah evet dr un sana bilgi vermek amaçlı odana gelmesi gerekirdi niye öyle oluyorki yoğunluktandır canım
kaç yumurta toplamışlar sayı bilgisi verdilermi?bugün hep sayfayı takip ettim yazarsın diye sonra rahatsız olabileceğini düşündüm iyi dinlen .. hadi bakalım sıra bende :))
Pazartesi günü hastaneyi arayıp sorarım randevuyu almak için arayacaktım zaten adet ile işimiz yok dedi hemşire bitince 4. Günü kontrol demişti gamzelime de 4.gün demişler gittiği gün ilaca başlatmışlardı
cok sagol canim.
evet cok yogun sanirim hem randevulara yetisiyolar hem operasyonlara..
yumurta hakkin da da hic bir bilgim yok.
agri kesici aldim cok sukur biraz daha iyim..
senin icinde dua edicem ALLAH yardimcin olsun inss...
iyiki ağrı kesici alabilme imkanı varmış bide olmasa( sağol arkadaşım bende senin için inş güzel geçmiştir dua ettim bişey sorucam yinee :) çatlatma iğnesi ağrı yaptımı sende bnde daha ağrı falan yok ilk seferinde çok ağrı yapmıştı
Bu kadar zaman bekledim biriniz haber verirsiniz durumunuzu diye yazan olmadı ben sorum bakalım ne oldu casmin ile birlikte merak ile bekliyoruz mucize ve gamze lafım size
Allah allah cok ilginc endiselendim simdi. !!!!!!!!!
esra ve casmiyn ben şuan iğneden geldim dün opum vardı iyi geçti bugün daha iyiyim az önce asm den aradılar 10 yumurtam toplanmış 9 tanesi döllenmiş maşallahhhh çok mutlu oldum gamzelimi bnde merak ettim opudan beri ses çıkmıyor inşallah kötü bişeyi yoktur
esra ve casmiyn ben şuan iğneden geldim dün opum vardı iyi geçti bugün daha iyiyim az önce asm den aradılar 10 yumurtam toplanmış 9 tanesi döllenmiş maşallahhhh çok mutlu oldum gamzelimi bnde merak ettim opudan beri ses çıkmıyor inşallah kötü bişeyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?