bgn pazar belki ondandır banada ebru ahanım pztsi salı çrşba taransfer olabilir duruma göre arıcaz demşti bnde mulakta kaldım 3 gün yani geniş bi zaman
yine aynı şekilde aynı ameliythane demi oluyr transfer işlmi casmiyne bi sormk lazm
belki cnm aynı gün olur güzelde olur :))
analdim canim ozamn 5.gun embriyosun olacak hayrilsii bakalim..
yarin guzel haberler aliriz INSALLAH cok sabirsizlaniyorum
gamzelimmm az önce aradılar yarın transferim olacakmış :))))) sabah merak edip embirilogu aramıştım durumları nsl diye durumları iyi çrşmba transfer olur demiişti az önce aradılar heyecanlandım senden haber varmı canım ? yoksa yrn ikimzde mi embişlerimize kavuşacğz?
canimmmmmm yarin sabah benimde transferim varrr:)))
benide aradilarr cok mutluyummm:)))
sabah saat 9:30 da orda olucam
senin saat kacta?
canım ya senin için sevindim ama bnm için yanlış alarmmış yani aradı TEKNİKERMİŞ sizin transferin gününü yanlış söylemişim çarşamba olacak yarın sizi tekrar saati söylemek içn arıcam dedi((((((((((((((((((((((((((((((((8
hevesim kırıldı((((((((((((((((((((((((((
9:30 demişti yrn için demekki seninkini söylemiş bana
neyse ama embişlerimin durumları maşallah çok iyimiş ona sevindim
canım yarın için sana bol şanlar diliyorum
yine 1 gün öndesin bnden:)))))
hayirlisi olsun canim ya..bir gunden ne olucakki bak bebileridne iyiymis cok sukur..
cok sagol canimmm
(hem sen bir once test veririsin ayni gun ogreniriz sonuclarimizii
heveslenmiştim(
ikimizde iyi olalımda farketmez cnm
senin bilgisayarın masa üstümü dizüstümü yrn kalkmaman gerekiyor kesinlikle oyüzden soruyorum ona göre yrn cvp bekleyeceğim senden
yoksa arkadaşlarla merak ediyrz seni biliyrsun sakın kalkma 3 gün yatılacakmış uzanılacakmış wc ve yemek yemek için kalkmak haricinde
senin tranferde ebru hanim mi giricek canim?
bnm doktorum aydın bey sanırım aydın bey girecek transfere çünkü arayan teknikerde sordu dr nuz kimdi diye aydın bey dedim geçn opuda yoktu ebru hnm girmişti dedim tamam dedi artık görücz bn onun olmasını isterim
bnmkide dizüstü cnm transferden sonra fazla pc kullanmamak lzm radyosyondan dolayı artık bebişlere dikkat
hayirlisi oslun canim ya bende aydin bey cok istemistim ama nasip kismet tabiki.belki yarin bir spriz olur o girer transfere..
evet artik bebislermize dikkat
gamzelim nsl geçti transferin iyisindir umarım artık zorlu aşamalar bitti canım dinlenme vakti bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 5 günlük anne adayısın artık :))) kendine iyi bak
Kızlar bugün sonuç günüm ve negatif...
Biraz üzüleyimdondurulmuş bebeklerimm için güç toplayacağım, inşallah siizn güzel haberlerinizi okurum burdan :)
canim cok uzuldumm.ALLAH sabir versin..donmsu bebislerin var cok sukur onlar sana snsiki tutunucaklar..ALLAH yardimcin olsun.Kızlar bugün sonuç günüm ve negatif...
Biraz üzüleyimdondurulmuş bebeklerimm için güç toplayacağım, inşallah siizn güzel haberlerinizi okurum burdan :)
casmin üzülme demekki hayırlısı böyleymiş(( biraz dinlen kafanı dağıt tatile çıkma imkanın varsa çık evde çok bunalma
sen iyi olki gelecek bebeklerinde iyi olsun geçmiş olsun canım
bnmde bgn transferim vardı aksilikler oldu idrara çıkamdm sonda takamadılar ilk bşta çok sancı çektim sıck su torbası getrdiler müşade altındydım sabhtan 2 ye kdr en sonunda sondayla halloldu kakmamam gererkrken kç defa wc ye gittim bgn çok kasmışım kndimi snrlerim boşaldı ağrı sancıdan ağladım çok şükür iyiyim şuan ama çok gerildm umarım bi sorunn çıkmaz
Casmincim üzüldüm canım üzülme demekle olmaz ama birgün ikigün üzül sonra hiç birşey olmamış gibi kendini topla ve tekrar kendini hazırla hemen yılma unutma ki çok uzun süre denemeden sonra hamile kalanlar da var ama tabi inşallah o kadar sürmez ve dondurulmuş ile hamile kalirsin
Gamzelim ve mucizem kızlar sizin için de hayırlı uğurlu oldum inşallah güzel sonuçlarınız da burdan paylaşırsınız
Darısı da bana inşallah çarşamba günü kontrol var inşallah başlarim bende yalnız aydın bey yokmuş bu seferlik ebru hanım'a gidicem
Casmincim üzüldüm canım üzülme demekle olmaz ama birgün ikigün üzül sonra hiç birşey olmamış gibi kendini topla ve tekrar kendini hazırla hemen yılma unutma ki çok uzun süre denemeden sonra hamile kalanlar da var ama tabi inşallah o kadar sürmez ve dondurulmuş ile hamile kalirsin
Gamzelim ve mucizem kızlar sizin için de hayırlı uğurlu oldum inşallah güzel sonuçlarınız da burdan paylaşırsınız
Darısı da bana inşallah çarşamba günü kontrol var inşallah başlarim bende yalnız aydın bey yokmuş bu seferlik ebru hanım'a gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?