Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ultrasona baktık 1 tane kese gördük, Aydın Bey güzel dedi sonra baska kese aradık bulamadık
bebişin kalp atışlarını dinletti, çok ama çok güzel bir duygu Rabbim herkese nasip etsin...sonra bir de boyuna posuna bakalım dedi ölçtü, 7.7 mm dedi ama bir şey var burda dedi
ödüm patladı yüregim agzıma geldi elim ayagım boşaldı
ve aynı kesede ikinci bebiş:)))))))))))))))))))))
Allah ıma sonsuz kere şükür, teşekkür...
ınşaallah en kısa sürede ladybird, umut, gece ve tüm isteyenlerde bu duyguları tadar...

Ay çok sevindim canim. Cokkkkkkk tebrik ederim seni ve eşini.
Ikiz demekki :)))
Ayni kesede nasil oluyormus tek yumurta ikizi mi demek acaba?

Ay inanmiyorum... Cok sevindim..:))))))
Ben dedim dimi ikiz gibi hissediyorum diye. Hatta 2 erkek.
Utkumm canim yaaa cok tebrik ederim. Allah anali babali saglikla buyutsun.

Hehehh medyumculuga basliycam..:))

Utkumm cok oldu bir ruya gormustum. Guya biz 11. Katta oturuyoruz ve bir ust kattan bizim eve 2 erkek cocuk geliyor. 13-15 yaslarinda. Disardan geliyorlar ama her nasilsa. Balkon yada pencereden. Sonra ogreniyorum, ust kattan geldiklerini ve megersem senin cocuklarinmis. :) bu ruyayi sanirim yumurta toplama islemi donemlerinde gormustum. Senin meleklerinmis.

Canim gercekten cok sevindim. :)) cidden icimde ikiz olacagi hissi vardi ama ayni keseden cikmasi cok surpriz oldu.

Masallah diyorum. Allah seni ve Sancux'u nazardan saklasin.
Saglikla dogsunlar ve en onemlisi bahtlari guzel olsun.

Utkumm sarjin mi bitti? Elk. mi kesildi? Internet mi koptu?
Yaaa gelsene.
Ama sizde senlik vardir simdi :)) kayinvaliden akrabalar falan. Telefonlar bitmezzz.
Bizi de cok bekletme en heyecanli yerinde gittin.

Yok cnm bir sikayetim iyiyim.
Sadece garip bir psikolojideyim kotu anlamda degil ama.
Galiba hormonal degisiklikler bunlar.
Asil sen nasilsin cnm bugun senin icin zor bir gundu.

Bende fiziksel anlamda basagrisi, hafif bir sersemlik var. Kasiklarimda da cok hafif bir agri.
Psikoljimi soruyorsan hissizim. Garip bir hal. Ama Utkumm'un haberini duyunca cok sevindim cok mutlu oldum. :)) hos bir surpriz oldu.

Birde anneme soyledim herseyi, sabah ben gelme desemde geldi hastaneye. Simdi de yemek hazirliyor bana. Anne gibisi yok:))

Sanirim tek yumurta ikizi. Ikisi ayni genetige sahip olacak ve ayni birbirlerine benzeyecek. Doganin hos surprizi :))

Evet canim anne gibisi yok. Annen sana guzel mamalar yapar simdi.
Simart kendini biraz. Benimde annem bugun telefonda agladi sinirleri bosalmis o kadar gerilmiski demekki.

geldim ignemi vurulmaya eltime gittim, kayınvalide hasta ve pek bi mutsuz:) sanırım bakacagı cocuklar sok etkisi yaptı anacuguma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…