Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canim gozun aydin arkadasimmmm

bende yarin testi tekrarlicam ins degerim artmistir insallahhh..

hastaneyi arayp haber verdinmi canimm

arkadaşlar test yaptırdık sabremedik pazartesi günü nü bekleyemedik veeeeeeee sonuç 11.gün 244.9
Maşallah çok şükür ALLAHIMA

Cooooook sevindim canım yaa allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah beni de umutlandırdınız çok tebrik ederim gamzelim'i ve seni takipteyim durumlardan haber edin benim bende tedaviye başladim şükür

canim gozun aydin arkadasimmmm

bende yarin testi tekrarlicam ins degerim artmistir insallahhh..

hastaneyi arayp haber verdinmi canimm

canım tüp bebek temmuz sayfasında cevapladım ama burada cevaplayayım :))))
canım aynı yerde yaptır tahlillerni güzel haberini bekliyorum inş artmıştır kuzucuklarının
hastaneye bildirdim pzts bidaha yaptırın o sonucuda yollayın dediler şimi yine beklenen günüm pztsi :))

insallah canim ya.
yarin ayni merkezde ayni saatte yaptircam insalah.
sonucu burdan bildiriim cok optum hepinizi..

yarın gamzelim ve ben tahlil sonuçlarımızı birkez daha öğreneceğiz güzel haberleri vermek dileğiyle...

hayırlısı olsun Allah gönlüne göre vesin
asm de mi başlayacaksın?doktorun kim?

Asm de Aydın bey e gidicem ins.Aslında biraz kararsız da kaldım. Aydın bey tüp dedi Bahceci e gittim mustafa bey gerek yok zamana bırakın dedi ama 3sene oldu her türlü otu bitkiyi denedim klomen kullandım olmadı şansımı bı de tüp denicem. Süreç nasil hiç bilmiyorum. İlk seferinde hemen iğnelere başlanıyor mu.

ptselda aydın beyle bir görüş o sana yardımcı olacak çok iyi bir doktor çok iyi bir ekibi var kafan rahat olsun giderken tahlil sonuçlarını şuana kadar kullandığın ilaçların isimlerini götür o sana uygun tavsiyede bulunur
bana daa aydın bey çocuğun ollur ama sen vakit kaybetmek istemyorsan aşılama yapalım dedi bizde uzun süre düşündük 5 senedir ilaç iğne bitki hiçbirinin faydası olmayınca bebeğimize daha çabuk kavuşmak için tüp bebeği seçtik aşılamayla zaman kaybetmemek için tüpün şansı daha fazla
şimdi eğer başlaycaksan hemen randevu al ücretsiz zaten onlar tedavinin ne olacağına senle karar verecekler önce adet olman için bi ilaç verecekler ilacın 4. ünü ultrasyonla ilk tedavin başlamış olacak

teşekkür ederim. az önce de asm yi aradım aydın bey 3 eylül e kadar yokmuş yerine ebru hanım bakıyormuş . forumdan okuduklarıma göre ebru hanım da iyi bir dr. sanırım. bayramda regl olacam büyük bir ihtimalle bende 22 sine randevu aldım. hayırlısı insallah. sen nasıl oldun . nasıl gidiyor . hayırlısıyla olur inşallah .

çok güzel tedaviye başlamaya karar vermene sevindim hayırlısı olsun inşallah..
ebru hanımda çok iyi benimde 28 de ultrasonum var aydın bey olmadığından ebru hanım girecek ilk ultrasonuma
ben iyiyim çok şükür ilaçlar iğneler devam ediyor aralarda adet sancısına benzer ağrılar oluyor bide şişkinliğim var bu arada 1,5 ayda 3kilo almışım hormon ilaçları yüzünden

Slm. 22 şinde ASM ye gittim ama hala regl olmadım her ay saat gibi olan bu ay gecikeceği tuttu. Tabi hemen aklıma o malum soru geldi hamile miyim diye kan testi yaptırdım 0 çıktı sadece 0. İnsan bı 0,5 çıkar ya da 2 çıkar yine negatif derim de 0 çıkması daha bı koydu. Neyse bekliyorum ebru hanim önümüzdeki ay tüp e başlayacağımızı söyledi . Hayırlısı artık. Senden ne hbr .

Arkadaşlar merhaba..

BU süreçte moralinizi yüksek tutumaya gayret edin.. İlla olacak diye şartlanmayın.. Allah'tan hayırlısını dileyin..

Ancak bir sorum olacak benim.. Şuan 6. ay ve ilerisinde olan hamile arkadaşlar var mı aramızda ?

slm arkadaşlar bende 2.tüp bebeğimi aydın beyde yaptırmayı düşünüyorum.genel bi bilgi verebilecek varmı aranızda. fiyat konusuda önemli tabi....

Son düzenleme:
arkadaşlar ilk tüp bebek denemem için özel bir merkez arıyorum fakat devletten tüp bebek raporumu alıp gidicem. yani ilaçlarımı devlet karşılicak bazı özel merkezler sgklı kurumdan rapor almış hastaşara daha indirimli özel fiyat uyguluyorlar asm de böyle mi yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…