arkadaşlar test yaptırdık sabremedik pazartesi günü nü bekleyemedik veeeeeeee sonuç 11.gün 244.9
Maşallah çok şükür ALLAHIMA
canim gozun aydin arkadasimmmm
bende yarin testi tekrarlicam ins degerim artmistir insallahhh..
hastaneyi arayp haber verdinmi canimm
Cooooook sevindim canım yaa allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah beni de umutlandırdınız çok tebrik ederim gamzelim'i ve seni takipteyim durumlardan haber edin benim bende tedaviye başladim şükür
Cooooook sevindim canım yaa allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah beni de umutlandırdınız çok tebrik ederim gamzelim'i ve seni takipteyim durumlardan haber edin benim bende tedaviye başladim şükür
canım tüp bebek temmuz sayfasında cevapladım ama burada cevaplayayım :))))
canım aynı yerde yaptır tahlillerni güzel haberini bekliyorum inş artmıştır kuzucuklarının
hastaneye bildirdim pzts bidaha yaptırın o sonucuda yollayın dediler şimi yine beklenen günüm pztsi :))
arkadaşlar test yaptırdık sabremedik pazartesi günü nü bekleyemedik veeeeeeee sonuç 11.gün 244.9
Maşallah çok şükür ALLAHIMA
Allah tamamına erdirsin inşallah. Kaçıncı denemendi. Seni görünce bende çok heycanlandim
İnşallah her şey yolunda gider.
amiin pyselda darısı başına çok şükür Allahıma
sen hangi aşamadasın?
inşallah. ya ben bir aşamaya geçemedim bile. reglimi bekliyorum. olacak da başlıcam ...
hayırlısı olsun Allah gönlüne göre vesin
asm de mi başlayacaksın?doktorun kim?
Asm de Aydın bey e gidicem ins.Aslında biraz kararsız da kaldım. Aydın bey tüp dedi Bahceci e gittim mustafa bey gerek yok zamana bırakın dedi ama 3sene oldu her türlü otu bitkiyi denedim klomen kullandım olmadı şansımı bı de tüp denicem. Süreç nasil hiç bilmiyorum. İlk seferinde hemen iğnelere başlanıyor mu.
ptselda aydın beyle bir görüş o sana yardımcı olacak çok iyi bir doktor çok iyi bir ekibi var kafan rahat olsun giderken tahlil sonuçlarını şuana kadar kullandığın ilaçların isimlerini götür o sana uygun tavsiyede bulunur
bana daa aydın bey çocuğun ollur ama sen vakit kaybetmek istemyorsan aşılama yapalım dedi bizde uzun süre düşündük 5 senedir ilaç iğne bitki hiçbirinin faydası olmayınca bebeğimize daha çabuk kavuşmak için tüp bebeği seçtik aşılamayla zaman kaybetmemek için tüpün şansı daha fazla
şimdi eğer başlaycaksan hemen randevu al ücretsiz zaten onlar tedavinin ne olacağına senle karar verecekler önce adet olman için bi ilaç verecekler ilacın 4. ünü ultrasyonla ilk tedavin başlamış olacak
teşekkür ederim. az önce de asm yi aradım aydın bey 3 eylül e kadar yokmuş yerine ebru hanım bakıyormuş . forumdan okuduklarıma göre ebru hanım da iyi bir dr. sanırım. bayramda regl olacam büyük bir ihtimalle bende 22 sine randevu aldım. hayırlısı insallah. sen nasıl oldun . nasıl gidiyor . hayırlısıyla olur inşallah .
çok güzel tedaviye başlamaya karar vermene sevindim hayırlısı olsun inşallah..
ebru hanımda çok iyi benimde 28 de ultrasonum var aydın bey olmadığından ebru hanım girecek ilk ultrasonuma
ben iyiyim çok şükür ilaçlar iğneler devam ediyor aralarda adet sancısına benzer ağrılar oluyor bide şişkinliğim var bu arada 1,5 ayda 3kilo almışım hormon ilaçları yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?