arkadaşlar ilk tüp bebek denemem için özel bir merkez arıyorum fakat devletten tüp bebek raporumu alıp gidicem. yani ilaçlarımı devlet karşılicak bazı özel merkezler sgklı kurumdan rapor almış hastaşara daha indirimli özel fiyat uyguluyorlar asm de böyle mi yapıyor?
arkadaşlar ilk tüp bebek denemem için özel bir merkez arıyorum fakat devletten tüp bebek raporumu alıp gidicem. yani ilaçlarımı devlet karşılicak bazı özel merkezler sgklı kurumdan rapor almış hastaşara daha indirimli özel fiyat uyguluyorlar asm de böyle mi yapıyor?
arkadaşım bende bu ay tüp bebek tedavisi için başlıycam anadolu sağlık merkezi ile görüştüm tahlilleri orda yaptırman şart deilmiş ben gecen ay dışarda yaptırdım ve yeterli dedi bidaha yaptırmana gerek yok dedi.3960 hastane alıyormuş ilaçlar kişiden kişiye deişiyormuş 1000 lira veya 2500 arası
Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba bende bu hastanede tüp bebek işlemine başlıcam nasıl memnunmusunuz?
arkadaşlar ben de asm de tüp bebek tedavisine başlmayı düşünüyorum.tahmin edersiniz ki zor ve sıkıntılı bir süreç.bu yüzden hangi merkeze gideceğim konusunda çok düşündüm.asm de tüp bebek yaptıran arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum.süreç nasıldı,memnn kaldınız mı?cevap verirseniz çook memnun olurum.şimdiden teşekkürler..
çok teşekkür ederim cevabın için.ümidimi kesmiştim artık kimse bir şey yazmıyor diye.randevumu aldım bende bakalım hayırlısı.süreci merak ediyorum bir de.doğum kontrol hapını herkesin kullanması gerekiyormu?benim randevum tahminen reglime denk gelecek.doğ.kont.hapı kullanacaksam ne zaman başlarım acaba.gecikmek istemyorum açıkçası.yumurtlama takibi aşamasında kaç günde bir gittiniz?çok soru sordum değilmiilk denemem ve ben çok memnum kaldım aydın bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum.12 kasımda allahımın izniyle gebelik testimi yaptırcam inşallah tutunur bana bebeğim.aslında zor bi süreç değil çünkü sorunun kaynağını öğrenip tedavi olmaya başladıkça umutla ve heyecanla doluyorsun stres yapma olumlu düşünki tedavinde pozitif ilerlesin :) inşallah göbüşüne konar bebişin :)
canım regl gününde gitmen daha güzel bende 3 günümde gitmiştim.doğum kontrol hapı verdi bana çünkü su kistim vardı.ama genelde yum.uyarmak ve rahimi temizlemek için veriyorlar.iğnelerimi kullandıktan sonra3 günde bir kontrole gittim tedavi süreci toplam 12 gün sürüyor tabii yum.kalitesine göre.15 gün topladılar benim yum.6 tane yum.aldılar benden rezervim az olduğu için minikleri bıraktı.korkma ve heyecan yapma hep pozitif düşün :) inşallah canım tutunmuştur bebişim bana negative sonuca hazırladım kendimi.rabbim seninde emeklerinin karşılığını verir inşallah.çok teşekkür ederim cevabın için.ümidimi kesmiştim artık kimse bir şey yazmıyor diye.randevumu aldım bende bakalım hayırlısı.süreci merak ediyorum bir de.doğum kontrol hapını herkesin kullanması gerekiyormu?benim randevum tahminen reglime denk gelecek.doğ.kont.hapı kullanacaksam ne zaman başlarım acaba.gecikmek istemyorum açıkçası.yumurtlama takibi aşamasında kaç günde bir gittiniz?çok soru sordum değilmine mutlu sana ki zor süreci atlatmışsın bebişin seninle şu anda dilerim anneciğine sımsıkı tutunur ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur .buraya hemen hergün girip bakıyorum test sonucunu ben de çok merakla bekliycem.tekrar teşekkür ederim cevabın için.Allah gönlünüzün muradını versin.
canım regl gününde gitmen daha güzel bende 3 günümde gitmiştim.doğum kontrol hapı verdi bana çünkü su kistim vardı.ama genelde yum.uyarmak ve rahimi temizlemek için veriyorlar.iğnelerimi kullandıktan sonra3 günde bir kontrole gittim tedavi süreci toplam 12 gün sürüyor tabii yum.kalitesine göre.15 gün topladılar benim yum.6 tane yum.aldılar benden rezervim az olduğu için minikleri bıraktı.korkma ve heyecan yapma hep pozitif düşün :) inşallah canım tutunmuştur bebişim bana negative sonuca hazırladım kendimi.rabbim seninde emeklerinin karşılığını verir inşallah.
canbucan teşekkür ederim cevapların için.ben 3,5 saatlik bir mesafeden gidip gelicem ne yazıkki.tek sıkıntım bu zaten.yumurta takibi aşamasında gidip gelmek.transferden sonra yola çıkmam da bir sakınca olur mu bilemiyorum.neyse; artık kısmet.tıp,bilim ne kadar ilerlemiş olsa da yüce Allah ne derse o olacak.bende şimdiden negative sonuca alıştırıyorum kendimi.biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allahın takdiri.olursa da olmazsa da vardır bildiği muhakkak ki.Allah bu yolda emek veren herkese emeğinin karşılığını versin inşallah,kimsenin kucağını boş bırakmasın.(inşallah olumlu)sonucunu merakla bekliyorum :114:
bugün test günün değil mi canım,yaptın mı testi sonucu yaz olur mu.inşallah olumludur hadi bekliyorum cevabını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?