canım benim test sonucum negative.kısmet değilmiş inşallah senin tedavin pozitifle sonuçlanır.
hayırlısı böyleymiş demekki canım.üzülme sakın.hem senin yaşın daha çok genç.tekrar deneyecekmisin bilmiyorum ama belki de bebişin kendiliğinden gelip sürpriz yapar sanaben doğum kontrol hapına başladım bakalım bitsin tedavi öle başlayacak.Allahtan kendim ve herkes için hayırlısını diliyorum..kısmette ne varsa onu görecez.
mrblar aylarca arastırmadan sonra ve bu topic i aylarca takip ettıkten sonra ASM de karar kıldım.2 aydır gidip geliyorum daha tedaviye baslşayamadık.rahımde polip cıktı.aralık 10 unda fln ameliayt olucam onu aldıktan sonra asılama yaptırıcam.ama Aydın beye ASM ye cok guvenıyorum nedense .inşallah başka dr lar armamız agerek kalmaz hersey yolunda gider.
mrblar aylarca arastırmadan sonra ve bu topic i aylarca takip ettıkten sonra ASM de karar kıldım.2 aydır gidip geliyorum daha tedaviye baslşayamadık.rahımde polip cıktı.aralık 10 unda fln ameliayt olucam onu aldıktan sonra asılama yaptırıcam.ama Aydın beye ASM ye cok guvenıyorum nedense .inşallah başka dr lar armamız agerek kalmaz hersey yolunda gider.
bende ilk asm de başladım tedavime,hiç yılmadım 2 taze tüp bebek denemesi yaptırdım aydın beyle,şuan ikizlerime 7 aylık hamileyim,allahım herkese nasip etsin bu duyguyu ,keşke maddi durumum daha iyi olsaydıda doğumumuda aydın beyde yaptırsaydım..
hayırlı olsun inşallah gönlünüzün muradını verir rabbim.aydın bey ve ekibinden çok memnun kaldım kısmetse bende salı günü tedavim neden negatif sonuçlandı onu öğrenmek için aydın beyle görüşme yapıcam.
hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini verirsin.ben denemiycem seneye belki fazla üzülmedim ne bileyim hani insanın içine bi heyecan bi umut düşer ya o bende yoktu.rabbime bıraktım her şeyi ne demişler işimiz allaha kalmışsa olmuş demektir.bol bol c vitamini tüketki hasta olma allahım yar ve yardımcın olsun
tavsiye ediyosun yani Pretty ?? kaç yasındasın ve sorun neydi sizde??bende memnunum şuan için Aydın beyin tecrubesinede inanıyorum.benimkide inşallah tutar da herkese orayı tavsiye deriz..
31 yaşındayım, bilindik bir sorunumuz yoktu ama 6 senedir olmuyordu en son bir doktor endometriozis dedi zaten onun tedaviside tüp bebek ...ilk denemelerimde benimde olmadı (1 taze bir donmuş)hakkaten çok moral bozucuydu,ama her seferinde toparlandım ve yeniden denedim,çok şükür dualarım kabul oldu ve bebişlerim karnımda:))umarım isteyen herkes benim gibi yaşar bu duyguyu...:) oy maşallah hayırlı olsun inşallah rabbim kollarınada almanı nasip eylesin.inşallah bir dahaki tedavimde bende yaşarım ve diğer arkadaşlarımda yaşarız bu duyguyu
31 yaşındayım, bilindik bir sorunumuz yoktu ama 6 senedir olmuyordu en son bir doktor endometriozis dedi zaten onun tedaviside tüp bebek ...ilk denemelerimde benimde olmadı (1 taze bir donmuş)hakkaten çok moral bozucuydu,ama her seferinde toparlandım ve yeniden denedim,çok şükür dualarım kabul oldu ve bebişlerim karnımda:))umarım isteyen herkes benim gibi yaşar bu duyguyu...
İyi akşamlar Nergiscigim
evet oldukça ilgili ve temizler canım benim tedavim masraflı olanlarından oldu iğnemi normal hastalara uyguladıkları dozun iki katını uyguladı aydın hocam benim yum.rezervim az olduğu için 3.500 tl civarı iğne ve 4bin küsürde hastane aldı 8 bini buldu.hiç dondurulmuş embriom yok bugünki görüşmemde hocam beni psikoloğa sevk etti.stresten uzak kalmam için bir daha denersek gene tutmaz çünkü yum. canlı sen ne yaşarsan onlarda etkileniyor dedi bir daha denemem için en az 3 ay psikolojik destek almam lazımmış ama şanslıyım yum.içi boş değilmiş az ama kaliteli yum.üretiyormuşum bu olduğum iğne dozuyla normalde en az 15 yum.oluşması gerekirken benden 6 tane topladılar.bencede canbucan birdaha denemelisin.ikincide bence tutar..dondurulmuşun varmıydı...inşallah tutuar hepımızın hastanemiz guzel biraz uzak ama ,ben kocaelinde oturuyorum,buradaki hastane ve drlar acıkcası kötü yani onedenle jonhn hopkins tercih ettim,ayrıca doktorlarıda arastrdım,kocaelindekiler cok ama cok sıradan ve tecrubesiz..Aydın bey ve ekibi hemşirelerde cok ilgili ..inşalla ilk aşılamada tutar da.cunkü maddı olarakta yıpranıyoruz.tup bebek fiyatı kaça maloldu sana?
1 haftadır giremedim kulübe,cevap da yazamadım o yüzden.ewet çok severim ben de bu sözü.işimiz Allaha kalmıştır inşallah.bu arada bende diğer arkadaşlar gibi tekrar denemen konusunda ısrar ediyorum.tabii maddi-manevi imkanlarınız elveriyorsa.dondurulmuşların yok sanırım,seneye denemeyi düşündüğünü söylemişsin öyle tahmin ettim.bugün mü aydın beyle randevun?haberdar et lütfen görüşünce
Canbucan iyi akşamlar canım oradamısı
beni psikoloğa sevk etti hocam destek alıcam stresten uzak kalmak için.ve sen tedavi süresince hep sakin ol sana huzur veren kişilerle takıl yaa ben biraz aslında şöyle diim anam beni stres topu doğurmuş.sakin bi yapım yok o yüzden yum etkileniyormuş.
anladım canım.bende maalesef stresli bir yapıya sahibim.elimden geleni yapıcam artık.bu arada hastane neden 4bin küsür ücret aldı ki senden?fiyat 3960 dediler?hatta çidere üye olursan 600 tl indirim yapılıyor ve 3360 tl ye geliyor.zaten ilaçlar yeterince pahalı,kendimizi bu fiyata göre ayarlıyoruz,sürpriz bir fiyat çıkmasın karşımıza yaa..
merhaba el-nur çider le anlaşması varmı buranın.çidere uyelik nekadar parayla üyelikten bahsediyorsun degilmi?aşılama içinde indirim varmıdır biliyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?