evet benide aramışlardı..çiderin bir cok tup bebek merkezinde indirimi var.600 tl iyi bir indirim bence 150 tl aidat olsa 450 kardasın.peki bu 150 senelik fln mı acaba?
selis-88 ben yaklasık 4-5 ay arastrdım.bircok merkezin hakında acılan forumları bastan sona okudumm. ve asm nin hakında olumsuz bir yazı okumadım ve 2-3 aydırda gidiyorum henuz tedavıme baslayamadık ama dr ları begendım calışanlarıda .fiyat olarakta uygun.bence tereddut etme ilk gorusme muayenen de ucretsız..gorusup karar verebilirsin.
Arkadaşlar mrb 4 yıllık evliyim 1 aşılama 1 de tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatif tüp bebek sonucunu dün öğrendim moralim çok bozuk ve iyi bir merkez arıyorum tüp bebek tedavim yanlış merkez seçimim yüzünden olmadı bende asm de 2. şansımı denemek istiyorum nasıl doktorları yaklaşımları anlayışlılarmı benim için doktor çok önemli sert maddiyatçı bir doktor istemiyorum ve buranın başarı oranları nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
allahım yolunuzu açık eylesin.az kalmış ne güzel ama moralini yüksek tut inşallah gelicek bebişin.seliscim öncelikle lütfen moralini yüksek tutmay çalış.evet sonuç negatif olunca üzülmemek elde değil ama ne yapalım bu tedaviler 100 de 100 sonuç demek değil ne yazıkki.biz elimizden geldiğince çaba göstericez takdir ise Allahtan.bende çok okudum araştırdım tüp bebek merkezlerini.ASMyi ve Aydın Arıcıyı seçmemde ki en önemli sebep hakkında olumsuz hiçbir şey okumamam oldu.ön görüşmemizi yaptık.çok sıcakkanlı ve herşeyi açıklayan bir doktor.bize seçenekleri yüzdeleriyle sundu,tüp bebekte karar kıldık,zaten o niyetle gitmiştik.hemşireler de çok ilgililer,ayrıntılarıyla defalarca anlattılar herşeyi.her zaman arayıp kafamıza takılan birşey olursa sorabileceğimizi de söylediler.bu arada sen çok şanslısın ki evine çok yakınmıŞ hastane.biz 3,5 saatlik yoldan gidip gelicez.bu anlamda çok zahmetli olacak.beni düşündüren tek şey buydu. ama artık başladık bakalım.şu an d.kont. hapımı kullanıyorum.cuma günü gidecez ve tedavi başlayacak sanırım büyük htimalle.Allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün.umarım sen de en kısa zamanda toparlanır,yeni tedavine başlar,ve olumlu sonuç alırsın..
ben çok memnun kaldım ekipten şunuda anlatmak isterim ben transfere girerken zaten ogün tek transfer olan bendim.ağlayarak girdim ağlayarak çıktım embriolarım gelişmeyi durdurmuşlardı ona üzüldüm.aydın beyden tutunda embrioloğuna kadar bütün ekip bana moral verdiler hepsi odadan çıkana kadar benimle tek tek ilgilendiler.allahım yar ve yardımcın olsun:)ben araştırmadan bir merkezde yaptırdım binlerce pişman oldum aynı hataya düşmek istemiyorum zor bir süreç hem maddi açıdan hemde manevi açıdan asm evime yakın hastane o yüzdende tercih etmek istiyorum aslında embriliyog çok önemli şimdi düşünme sürecindeyim ve hemen tedaviyede başlamıyorlar en az bir ay dinlenmem lazımmış evet dediğin gibi en iyisi yüz yüze görüşmek çok teşekkür ederim cevabın için
allahım yolunuzu açık eylesin.az kalmış ne güzel ama moralini yüksek tut inşallah gelicek bebişin.
seliscim öncelikle lütfen moralini yüksek tutmay çalış.evet sonuç negatif olunca üzülmemek elde değil ama ne yapalım bu tedaviler 100 de 100 sonuç demek değil ne yazıkki.biz elimizden geldiğince çaba göstericez takdir ise Allahtan.bende çok okudum araştırdım tüp bebek merkezlerini.ASMyi ve Aydın Arıcıyı seçmemde ki en önemli sebep hakkında olumsuz hiçbir şey okumamam oldu.ön görüşmemizi yaptık.çok sıcakkanlı ve herşeyi açıklayan bir doktor.bize seçenekleri yüzdeleriyle sundu,tüp bebekte karar kıldık,zaten o niyetle gitmiştik.hemşireler de çok ilgililer,ayrıntılarıyla defalarca anlattılar herşeyi.her zaman arayıp kafamıza takılan birşey olursa sorabileceğimizi de söylediler.bu arada sen çok şanslısın ki evine çok yakınmıŞ hastane.biz 3,5 saatlik yoldan gidip gelicez.bu anlamda çok zahmetli olacak.beni düşündüren tek şey buydu. ama artık başladık bakalım.şu an d.kont. hapımı kullanıyorum.cuma günü gidecez ve tedavi başlayacak sanırım büyük htimalle.Allah bu yolda herkesin yüzünü güldürsün.umarım sen de en kısa zamanda toparlanır,yeni tedavine başlar,ve olumlu sonuç alırsın..
selis-88 ben yaklasık 4-5 ay arastrdım.bircok merkezin hakında acılan forumları bastan sona okudumm. ve asm nin hakında olumsuz bir yazı okumadım ve 2-3 aydırda gidiyorum henuz tedavıme baslayamadık ama dr ları begendım calışanlarıda .fiyat olarakta uygun.bence tereddut etme ilk gorusme muayenen de ucretsız..gorusup karar verebilirsin.
ben çok memnun kaldım ekipten şunuda anlatmak isterim ben transfere girerken zaten ogün tek transfer olan bendim.ağlayarak girdim ağlayarak çıktım embriolarım gelişmeyi durdurmuşlardı ona üzüldüm.aydın beyden tutunda embrioloğuna kadar bütün ekip bana moral verdiler hepsi odadan çıkana kadar benimle tek tek ilgilendiler.allahım yar ve yardımcın olsun:)
çok teşekkür ederim cevabın için inşallah sende tedavin sonucu bebeğine kavuşursun tabiki öyle illa olcak diye bişey yok herşey yüce rabbimizden benim 1. denemem hataya geldi bizzat şahit oldum transfer günü embriyoların yapıldığı laboratuar hiç hijyenik değildi elini kolunu sallayan laboratuarın içindeydi farkettiğimde iş işten geçmişti şimdi benim için hijyen çok önemli bende burada başlıcam tedavime Allah kısmet ederse çok çok teşekkür ederim inşallah sende tez zamanda emeğinin karşılığını alırsın
nasıl gidiyor canım kaç cc iğne verdiler.inşallah herşey yolunda gider birçok kaliteli yum.oluşur.rabbim göbüşünü bebişlerinle doldursun :) benim yum az olduğu için bu iğnelerin yanında bal polen arı sütü karışımıda kullandım.ek takviye olsun diye...rica ederim.burada birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz,yaşadıklarımızı paylaşalım ki birbirimize faydamız olsun.ASM nin embriyoloğunun ve laboratuvarının çok iyi olduğunu da duydum.embriyolora çok hassas yaklaşıyorlarmış,zaten böyle olması gerekiyor da işte senin yaşadığın da bir örnek.iyi dileklerin için teşekkür ederim,Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın,herkes hayırlısıyla bebeklerine kavuşsun inşallah..:109:
nasıl gidiyor canım kaç cc iğne verdiler.inşallah herşey yolunda gider birçok kaliteli yum.oluşur.rabbim göbüşünü bebişlerinle doldursun :) benim yum az olduğu için bu iğnelerin yanında bal polen arı sütü karışımıda kullandım.ek takviye olsun diye...
çok teşekkür ederim allahım razı olsun inşallah senin güzel haberini aldıktan sonra ben ve diğer kızlarda mutluluk haberlerimizi paylaşırız.yeni yıla bebeklerinle girersin inşallah hergün sev karnını konuş onlarla ben ilk zamanlar büyümediler çoğalmadılar ağladım zırladım ama anam beni salladı :) sonra sevdim karnımı konuştum onlarla yumoşlarım çok şükür o hafta 6 tane oldular :) zaten o kürler 15 günlük kürler ya uzun zaman önce başlasaydın gene 15 gün yapacaktın ama transferden sonra bol bol medine hurması ye.bu hafta gelişmeler olmuştur...iyi olmaya çalışıyorum canım sağol.heyecan ve strese engel olduğum pek söylenemez ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum.puregon 300 ile başladık.cuma günü ilk iğnemi hemşire yaptı.devamını ben yapıyrom ama bana sor:18:ellerim titriyo yaparken.bende bal-tarçın-çörekotu karışımı ve incir suyu içiyorum takviye olsun diye ama keşke daha önce başlasaydım diye kendime kızıyorum.bakalım kaç yumoş olacak merak ediyorum.o kadar güzel dileklerde bulunmuşsun ki içim rahatladı okurken.çok çook sağol canım.Allahtan sana da en kısa zamanda tekrar tedavine başlayıp bebişlerine kavuşmanı can-ı yürekten diliyorum.:109:
çok teşekkür ederim allahım razı olsun inşallah senin güzel haberini aldıktan sonra ben ve diğer kızlarda mutluluk haberlerimizi paylaşırız.yeni yıla bebeklerinle girersin inşallah hergün sev karnını konuş onlarla ben ilk zamanlar büyümediler çoğalmadılar ağladım zırladım ama anam beni salladı :) sonra sevdim karnımı konuştum onlarla yumoşlarım çok şükür o hafta 6 tane oldular :) zaten o kürler 15 günlük kürler ya uzun zaman önce başlasaydın gene 15 gün yapacaktın ama transferden sonra bol bol medine hurması ye.bu hafta gelişmeler olmuştur...
merhaba canım.epeydir giremedim siteye.sürekli hastaneye gidip gelmekten fırsatım olmadı,evimde kalmıyorum zaten bu süre zarfında.gelişmelere gelince;375 e yükseltmişti dozumu ebru hanım,yumoş sayısı fazla ama büyümeleri iyi giderken 3 günlük bir zaman zarfında ne yazıkki yavaşladı,bugün gittim yine kontrole,yumoşların en büyüğü 18 16 17 civarı,yumurta saysı fazla ama büyüklükleri önemli tabi.ben de bunu kafaya çok taktım.c.tesi günü yumoşlarım toplanacak.bu arada bir de polip çıktı başıma,bu regl döneminde aldırıp 2.reglden sonra transfer olacak.yani embriyolar dondurulacak.ben de aynı senin gibi bir stres topuyum;şimdi de yumoşlar kaliteli olacak mı,döllenecek mi gibi sorularla bunaltıyorum kendimi.her ne kadar bilsem de bu düşüncelerin bana zararlı olduğunu elimde değil işte maalesef huyum.inşaallah herşey olumlu gider ve transfer aşamasına gelirim.ve tutarsa sana da güzel haberi veririm.umarım herkes buradan güzel haberlerini verir de hepimiz mutlu oluruz.haberdar ederim yine gelişmelerden,bana dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?