Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Mrb canbucan bende asm de tedavi oluyorum iki ay once regl olduğumda tedaviye baslamak için gittim polip çıktı sonra bıdahaki reglimde ameliyat oldum aydın hocanın onerdiği medical parkta 10 geçti ameliyattan.ameliyat kısa suruyor ama tedaviyi uzatıyor işte.yaklaşık 10 gun sonra tekrar tedaviye başlıcam.bakalmı bu polip ler tekrarlama şansı varmı acaba.?buarda senın polipin yeni olmuş sanırım cunku eger onceden olsaydı regl ının ikinci gunu muayenede gozukuyor ona gore tedavıye baslıyorlar bana oyle oldu..

çok geçmiş olsun :) bende polip yok canım.tekrarladığını duymadım yaaa inşallah allahım başka dert vermez de hemen tedaviniz başlar çok iyi bi ekibi var aydın beyin allahım yolunuzu açık etsin.ayy hadi müjdeli haberlerinizi sabırla bekliyorum :)

ah arkadaşım ben yaklaşık 2 sene önce de polip aldırdım.tekrar etmiş.1 cm den fazla büyümeseydi transferim olacaktı ama ebru hanım ilaçlardan büyüyeceğini söyledi ve nitekim de öyle oldu.1.3 cm olmuş(3 mm yüzünden olmadı tarnsferim.o zaman da ümitlendim polibi aldırdıktan sonra hamilelik olur diye ama olmadı.yumurtalarıma gelince 7 yumoş toplandı,6 sı olgundu,4 ü döllendi ama 1 tanesi gelişememiş.1 tane 1. kalite 2 tanede 2. kalite embriyom olmuş.3. gün itibariyle donduruldular.şimdi regl olmayı bekliyorum polibi aldırmak için.sonra ki reglimden sonrada transfer olacak nasipse.ilaçları kullanma aşamasında yaptığım stresi yapmasaydım eğer eminim ki daha fazla yumoşum olacaktı.çünkü ilk 300 dozla başlamıştım ya puregona gayet güzel gelişirlerken birden yavaşlamıştı hemşire de şaşırdı neden böyle oldu diye ama biliyorum ki sttresten.evimde kalamadım o süre içinde,yok büyüyeceklermi yok kaç yumurta olacak diye düşünürken stres oldum işte.şimdi hiç kalmadı ama rahatladım.biliyorum ya orda embriyolarımın olduğunu o bile mutlu ediyor insanı:)).bu arada yaşadığın durum ne bilmiyorum ama inşallah biraz olsun iyisindir.ikimiz aynı anda online olamıyoruz ne yazıkki anlık konuşabilelim.ben özelden de mesaj atamıyorum 100 mesaj olması gerekiyormuş.Allahım sizi ve herkesi sıkıntılarından kurtarsın inşallah.samimi ve güzel dileklerin için Allah razı olsun.inşallah bende senin sayende teyzoş olurum:))kızkardeşim yok başka türlü olamam bak ona göre sakın sende bebiş düşüncesinden vazgeçme

merhaba çiğdem.polip macerası olan benim.martta 2 sene olacak ilk polip ameliyatımı olalı.ama işte tekrar etti,edebiliyormuş da.ben ilk operasyonu histeroskopi yöntemiyle olmuştum,daha güvenilir bir yöntem.dediğin gibi operasyon kısa sürdü ve sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamamıştım çok şükür.ilk görüşmede reglimin 2.günüydü ve görmedi aydın bey polibi.hatta sordum polip varmı diye şu an göremem demişti.hatta ilk polibim de reglimin 2. günü görülmüştü.şükret ki sen tedaviye başlamadan görülmüş ne güzel.benim bu sebepten donduruldu embriyolarım.polibi aldırdıktan sonra olacak transferim.şanslısın yani.umarım tedavin başarlı olur ve bebişlerini kucağına alırısın.

Kızlar ben de tedavimi Asm de yaptırdım. Ilk ay doğum kontrol hapı verfi kist var diye. Aralıkta başladık tedaviye. 12 yumurta topladı yedisi dollendi iki transfer yapıldı. Bütün ekip benimle herşey mükemmel diye konuştu. Hatta ebru hanım gayet iyi dedi. Toplamayı ebtu hanım transferi aydın bey yaptı. Her konuda pozitif dediler. Dün 10. Gunumdu test yaptırdım kocaman bir sifirla karşılaştım. Çok ümit verdiler ben ve eşim kesin diye bakiyoduk daha yaşım 29 ama kocaman bir sifirimiz var. Bir daha ki denemeye oraya gitmeyi düşünmüyorum. Ilaç dozlarini niye hemşireler ayarliyo bu benim çok canımı sıktı. Bir daha Asm mi aslaaaaaaa !!!!!!!!!

canım çok geçmiş olsun inşallah bir dahaki denemende rabbim yollar meleğini.ama moral vermek zorundalar benimde herşeyim yolunda giderken tutmadı canım kısmet ve nasibin önüne geçemeyiz allahım yardımcınız olsun 3 kere aşılama yaptırdım canım farklı yerlerde o ilaçların dozlarınıda hemşireler ayarladı.

canım benimde kız kardeşim yok ben çocuk düşüncesinden vazgeçmedim şimdilik dinlenme süresindeyim.birazda maddiyat ayarlayalım dedik :) inşallah teyze olucaksın merak etme canım.herşey yolunda gider inşallah embrioların sımsıkı tutunur sana iki tane transfer etmesini iste bana iki tane transfer ettiler çünkü çok ağladım dayanamadı.%65 şansın daha fazla oluyor.kuzenimi kaybettik biz ona çok üzüldük allahım bizden daha çok seviyormuş 9 gün komada kaldı mekanı cennet olsun.iyiyim şimdi çok teşekkür ederim.

öncelikle başınız sağolsun canım çok üzüldüm ama dediğin gibi allah sizden çok seviyormuş kuzenini.mekanı cennet olsun,allah rahmet eylesin.bu arada bana da 2 tane transfer edilecek embriyolar ama benim toplamda 3 tane zaten.bende diyorum ki 3ünüde transfer etse.hani 1i ya da 2 si tutmazsa belki 1i tutar diye :).kendi kafama göre matematik yapıyorum anlayacağın.önümüzdeki hafta sonu polibi aldırıcam nasipse hayırlısıyla kurtulurum inşallah bu polip derdnden.önceki polip ameliyatımda bir tanıdık hastanede bana anne olmak çok zor,büyük sorumluluk,daha olmadan bak neler yapıyosun bebek için demişti.gerçekten düşündüm;daha olmayan bebek için nelere katlanıyor insan.inşallah bu emeklerimizin sonunda allah hayırlı sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza.zor işmiş gerçekten.

kızlar merhaba :)öncelikle ben daha önce bursa acıbademde 2 kez tüp bebek denemesi yaptım ve olmadı.Aydın beyi duyduk şimdi.ama kararsızım.Yaptıranlar varsa görüşlerinizi bekliyorum.Sorunsa Spermlerin kalitesi düşük.

merhaba boncuk.bende asm de tedavimi oldum.ama tedavi esnasında polip çıktı,embriyoları dondurdular.şimdi polibimi aldırıp bir daha ki regl dönemimde gidecem tekrar asm ye.transferim olmadı anlıycağın.ama şimdiye kadar ki ilgi alaka güzel.herhangi ir sorun yaşamadım.aydın bey çok mütevazi,iyi bir insan.keza ebru hanım da öyle,pozitif ve güleryüzlü ikiside.henüz transferim olmadığı için ne yazık ki sonuç yazamıyorum sana umarım yardımcı olabilmişimdir.

Selamlar
Ben de ilk denememi Aydin Bey ile yaptım su an transferimin 7. günü. Aydin Bey isinin ne kadar hassas olduğunun farkında olan çok sıcak hastasına o güveni yaşatan ekibi ile buyuk bir titizlikle çalışan mükemmel bir doktor. Benim tavsiyem en azından bı tanısın fikirleriniz daha da belirginlesir.

Canım merhaba bende 7 aralıkta aydın bey,e gittim şuan ufak kist çıktıgı için dogum kontrol hapu kullanıyorum 2 salı sonra gidicem kontrole çok sevindim seni burada gördügüme bana yardımcı olurmusun nasıl dr

merhaba boncuk, oncelikle bu zor yolculukta rabbim yardimcin olsun ve sonunda bebegini kucagina alirsin insallah.benim esiminde sperm sayisi dusuktu.bende aydin aricinin sansli hastalarindanim rabbime sukurler olsun.gecen sene 31aralikta 12 adet yumurtam toplandi ve blastosist asamasina geldiler 1 tane 5aa kalitesine embiriyo transfer edilmisti ve 11 eylul 2012de oglumu kucagima aldim rabbime sukurler olsun.ilk dememde tuttu. aydin beyi kesinlikle tavsiye ediyorum ekibide kendiside gayet samimi ve guleryuzluler.allahim isteyen herkesin kucagini doldursun.

Aydin Bey zaten hekim tarafı tartışılmaz bence , insan olarak da çok babacan sıcak kanlı biri , ben çok sevdim kendisini çok güvendim iyi bı tedavi sureci geçirdik çok memnun kaldık

Aydın beyle görüştük zaten görüşmeden sonra eşimle konuştuk gayet memnun kaldık.Ama 2 kez hüsrana uğrayınca 3.de artık psikolojik olarak nasıl olurum tahmin edebiliyorum kendimi.Birde bahçeci kliniğini söylediler henüz orayla görüşmedik.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

slm kızlar bende şimdi ASMden geliyorum yumurtalarım 4 tane gelişmiş o yuzden dozu düşüreceğiz 75 unite alıyodum şimdi 50 ye düşürdük.aşılama için en fazla iki tane yumurta oluşması gerekiyormuş .buyk olasılıkla da vtesi aşılama yaptiricaz.birde sizce eğer bu tutmassa tekrar aşılama yaptırsammı bilmiyorum.etraffımda aşılama ile hamile kalan cok.bu ikinciaşılamam olacak bu arada ilkini dandik bir doktor yapmıştı yumurta gelişmeden ve takip yapmadan yapmıştı onu saymıyorum..buara da sen polip nerde aldırıcan medical parkta aldırıdm ben 15-20 gün oluyor guzel bır hastane memnum kaldım..ameliyattan sonra baya bır agrı oldu ama bikaçsaatte geçti.polip ten dolayımı acaba hamile kalamıyoduk inş oyledir..

canım nasılsın?ben iyiyimde bu ay 1 güncük regl oldum korktum dr.a çıktım herşeyin yolunda dedi kist falan yok hatta 3 tane yum.yola çıkmış dedi nasıl mutlu oldum ay nasıl sevindim ya tüp bebek tedavisinde o kadar uğraştık 6 tane yum zor büyüdü :) dualarım seninle evet gerçekten çok zormuş çocuk yapmak keşke eski türk filmlerindeki gibi hamile kalmak kolay olsa.sorma şimdiden oradan buradan kesiyoruz anne baba olabilmek için maneviyatta ayrı bir dert.rabbim hakkımızda hayırlar nasip etsin.inşallah senin ve diğer arkadaşlarımızında hayırlı ve güzel haberlerini alıcaz

iyiyim canım sağol.ay ne güzel 3 yumurtan olmuş süper. maaşallah dielim.aynen benimde öyle canım;aşılamada serephonele 2 yumrta oluşmuştu ve hemen büyümüşlrdi,ama tüp bebekte stresten büyümeleri yavaşlamıştı.sebebi tamamen stres buna kesinlikle inanıyorum.inşallah bebişin geliverir kendiliğinden.inan ben de hergece dua ediyorum senin için ve burada olsun tanıdığım tanımadığım çocuk isteyen herkes için.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu yolda.dediğin gibi keşke filmlerdeki gibi olsaymış.ben evlenene kadar öyle oluyo sanıyordum,hoop hemen hamile kalacamama yumurtalamanın bile ayda sadece 1 gün olduğunu çok geç öğrendim.bu arada p.tesi günü aldırdım polibimi.şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.lekelenme tarzında çok az kanama var ama normal diye biliyorum.önümüzdeki regl döneminde transfer için tedavim başlayacak nasipse.rahim kalınlığı takip edilecek.tabii bu da gebzye git-gel demek.burada ki dr um ben takibi yaparım dedi ama karar veremiyorum.gidip gelmek bize çok eziyet.bilmiyorum ne yapsam.hastaneyi arayıp bi konuşayım diyorum ama aydın beyle görüşmek istiyorum o da mümkün olur mu bilmiyorum.hayırlısı Allahtan artık,inşallah herkesin hayırlı haberlerini alırız.

merhaba çiğdem;ben 2 sene önce bulunduğum şehirde aldırmıştım polibi.istanbulda ikamet etmiyorum ben.bu seferde yine aynı dr um aldı.ilk sefer aldırdıktan sonra bu zamana kadar ne yazıkki hamile kalamdım.benim yaşımda riskli çünkü.beklememin bir anlamı yok yani.ben de bir aşılama yaptırdım ama resmen faciaydı.kendim evde yapsam daha onlardan iyi yapardım .benim bulunduğum şehirde tüp bebek yapan özel hastane yok o yüzden aşılamyı üniv.hastanesinde yaptırdık ama dediğim gibi çok dikkatsizce baştan savma oldu.tutmayacağı baştan belliydi.inşallah senin sıkıntın polibe bağlıdır da hemen hamile kalırsın.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

canım östrojen bantı vermediler mi sana?benimde rahim duvarım çok ince o bantlardan kullandım 3 hafta boyunca işe yarıyor.konuştun mu aydın beyle varya büyük bi heyecanla bekliyorum senin güzel sonucunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…