selam elnur hangı sehirdesin merak ettım.benimde ilk aşılamam saçma sapan oldu.ama asm de yaptırdım 2 gun oldu ve baya takip edilerek ve profosyenelce yapıldı.sen tüpe mı gececeksın nezmn?yaş kaç?merhaba çiğdem;ben 2 sene önce bulunduğum şehirde aldırmıştım polibi.istanbulda ikamet etmiyorum ben.bu seferde yine aynı dr um aldı.ilk sefer aldırdıktan sonra bu zamana kadar ne yazıkki hamile kalamdım.benim yaşımda riskli çünkü.beklememin bir anlamı yok yani.ben de bir aşılama yaptırdım ama resmen faciaydı.kendim evde yapsam daha onlardan iyi yapardım .benim bulunduğum şehirde tüp bebek yapan özel hastane yok o yüzden aşılamyı üniv.hastanesinde yaptırdık ama dediğim gibi çok dikkatsizce baştan savma oldu.tutmayacağı baştan belliydi.inşallah senin sıkıntın polibe bağlıdır da hemen hamile kalırsın.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
canım östrojen bantı vermediler mi sana?benimde rahim duvarım çok ince o bantlardan kullandım 3 hafta boyunca işe yarıyor.konuştun mu aydın beyle varya büyük bi heyecanla bekliyorum senin güzel sonucunu.
selam elnur hangı sehirdesin merak ettım.benimde ilk aşılamam saçma sapan oldu.ama asm de yaptırdım 2 gun oldu ve baya takip edilerek ve profosyenelce yapıldı.sen tüpe mı gececeksın nezmn?yaş kaç?
canım benim polip alındıktan sonra 2.regl dönemimi beklemem gerekiyor,rahim kalınlığını takip etmek için.zaten rahim kalınlığında sorun yok,gayet iyiymiş.burada kendi dr umunda takibindeyim.kontrollere gidiyorum polip sonrası.endometriumum da çok düzgünmüş öyle söyledi.yani şu anda önümüzdki regli beklemekteyim.canım bu güzel dileklerinde ki samimiyetini o kadar içten hissediyorum ki inanıyorum ki rabbim bu niyetlerinin karşılığını sana kat be kat verecek.ben de transferimi ve tabii ki sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum:18:
anladım canım saol iyi dileklerin için ,seninde inş ilkinde tutar.yaş 39 a takılma yumurta olduktan sonra bikaç sene daha deneyebilirsin.3. de 5.de tutturanlar var inşallah okadar surmez bence ilkinde olur nedenolmasın yuzde kaç şans verdi aydın bey bana %45 falan oluyor dedi tüp için salladımı bilmiyorum:)) ama cok şanslısın dondurulmuşların var fazla uğraşmaan kavuşucaksın bebeğine.bu arada hangi şehirdesin??
canım benim polip alındıktan sonra 2.regl dönemimi beklemem gerekiyor,rahim kalınlığını takip etmek için.zaten rahim kalınlığında sorun yok,gayet iyiymiş.burada kendi dr umunda takibindeyim.kontrollere gidiyorum polip sonrası.endometriumum da çok düzgünmüş öyle söyledi.yani şu anda önümüzdki regli beklemekteyim.canım bu güzel dileklerinde ki samimiyetini o kadar içten hissediyorum ki inanıyorum ki rabbim bu niyetlerinin karşılığını sana kat be kat verecek.ben de transferimi ve tabii ki sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum:18:
slm kızlar bende şimdi ASMden geliyorum yumurtalarım 4 tane gelişmiş o yuzden dozu düşüreceğiz 75 unite alıyodum şimdi 50 ye düşürdük.aşılama için en fazla iki tane yumurta oluşması gerekiyormuş .buyk olasılıkla da vtesi aşılama yaptiricaz.birde sizce eğer bu tutmassa tekrar aşılama yaptırsammı bilmiyorum.etraffımda aşılama ile hamile kalan cok.bu ikinciaşılamam olacak bu arada ilkini dandik bir doktor yapmıştı yumurta gelişmeden ve takip yapmadan yapmıştı onu saymıyorum..buara da sen polip nerde aldırıcan medical parkta aldırıdm ben 15-20 gün oluyor guzel bır hastane memnum kaldım..ameliyattan sonra baya bır agrı oldu ama bikaçsaatte geçti.polip ten dolayımı acaba hamile kalamıyoduk inş oyledir..
saol canım valla günüm doldu bekliyorum sanırımyarına kadar olmassam test yapıcam ama regl sancılarım cok fazla sanırım bugun olurum...inşallah hamileyimdir ama hiç sanmıyorumhayırlısı olur inşallah canım demek k.ereğlidensin benim k.validemde kozlulu :) allahım emeklerinizin karşılığını versin yüzünüz güler inşallah.ama benim içime pozitif sonuç doğuyor :) ne kadar kaldı şimdi transfere
aydın beyde mi yaptırdın bende çift yaptırdım.kaçıncı aşılama senin ,sebebsiz infertilitemi seninde..nasıl memnun kaldın mı asm den??selamlar bende aşılama yaptırdım 6 günüm kaldı test sonucuma eşimde problem yok bende de basit kist vardi ilaç tedavisiyle geçmeyince kistin içi boşaltıldı 18 ve 19 çifte aşılama yaptırdım beklemekte zormuş arkadaşlar kendimi kaptırmak istemiyorum korkuyorum heyecanlıyım mutluyum bazen umutsuz karışık duygular içerisindeyim..:18:
saol canım valla günüm doldu bekliyorum sanırımyarına kadar olmassam test yapıcam ama regl sancılarım cok fazla sanırım bugun olurum...inşallah hamileyimdir ama hiç sanmıyorum..SEN NE DURUMDASIN..çiğdem hayırlı olsun arkadaşım allahım ol demiştirde gelmiştir miniklerin inşallah nasılsın neler hissediyorsun :)
saol canım valla günüm doldu bekliyorum sanırımyarına kadar olmassam test yapıcam ama regl sancılarım cok fazla sanırım bugun olurum...inşallah hamileyimdir ama hiç sanmıyorum..SEN NE DURUMDASIN..
selamlar bende aşılama yaptırdım 6 günüm kaldı test sonucuma eşimde problem yok bende de basit kist vardi ilaç tedavisiyle geçmeyince kistin içi boşaltıldı 18 ve 19 çifte aşılama yaptırdım beklemekte zormuş arkadaşlar kendimi kaptırmak istemiyorum korkuyorum heyecanlıyım mutluyum bazen umutsuz karışık duygular içerisindeyim..:18:
saol canım valla günüm doldu bekliyorum sanırımyarına kadar olmassam test yapıcam ama regl sancılarım cok fazla sanırım bugun olurum...inşallah hamileyimdir ama hiç sanmıyorum..SEN NE DURUMDASIN..
canım dun test yaptırdık maalesef olmadı zaten bugunde regl oldum.yarın dr gidicem kist fln yoksa bir aşılama daha olcam napıyım %10 %10 dur şans az ama denicez başka care yokçiğdem sonucun nedir
sana yuzde kaç şans verdiler cnm aşılama %10 dediler bana nitekim tutmadı ztn.ciğdem Ebru hanım doktorum benim ilk aşılamam beklıyoruz işte bakalım ne olcak :26: canbuncan sağol güzel dileklerin için Rabbim herkese nasip etsin inşallah bekliyoruz işte bugun bıttı desek 5 günüm kaldı yani
sana yuzde kaç şans verdiler cnm aşılama %10 dediler bana nitekim tutmadı ztn.[/QU
canım ya sonucuna üzüldüm acıkcası bana yüzde %15 şans demişlerdi birde mucize beklemeyin demişlerdi :) bakalım canım ya nasip işte yapacak başka bişey yok dediğin gibi denemeye devam
canım dun test yaptırdık maalesef olmadı zaten bugunde regl oldum.yarın dr gidicem kist fln yoksa bir aşılama daha olcam napıyım %10 %10 dur şans az ama denicez başka care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?