son denememde ilk mutluluğum 2.5 ay sürdü
asm'de kaçıncı ıvf'de hamile kaldınız ve yaşınız kaçtı arkadaşlar
4.yü denemeyi düşünüyorum. Sonuncuda pozitifi gördük ama senin gibi 2,5 ay sürdü, genetik bozukluk vardı. Bu denemede embiryoya genetik tanı uygulanacak.
cevabın için teşekkürler kavun içi, biz pgt de yaptırmıstık bu defa ama yine de devam edemedi, şimdi bebeğimize ayrıntılı genetik araştırma yapılıyor pgt de atlanılan bişey mi oldu yoksa problemimiz tamamen farklı bişey mi bilemiyorum. ne zaman başlıyosunuz 4.ye işallah bebeğini kucağına alırsın bu defa...
Asm de aşılama ve tüp bebek ücreti ne kadar bilen varsa cok ıyı olur lütfen
Bende Aydın Bey de tüp bebek sürecine başladım,çok memnunum,ilgili ve tamamen profesyoneller.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kızlar benimde aşılamam olmadı mallesef kısmet değilmiş
Umarım sorunu bulurlar. Bence sorun tespit edilince bir şekilde tedavisi de yapılıyor, ama bizler gibi nedeni belirsiz durumda olmak daha zor :) Haftaya randevum var ama sanırım uzun protokol olur. Bizde embiryonun genetik testinde 7. kromozon 3 adet diye tespit edilmişti. Sizde öncesinde pgt yapıldığına göre birşey çıkmaz sanırım, kolay gelsin hepimize, devamını ne zaman düşünüyorsun?
Aynen canım, sorunun bulunamaması, belirsizlik çok zor. adım adım arıyorlar sebebi birden tüm testleri yapmıyorlar ve 3. senemize girdik böylece. kromozomal bir sebepten dolayı da pgt yapılmadı zaten sebep bulunamadığı çin pgt yapılmıştı. pgt nin de yaklaşık % 15 yanılma payı varmıs. bakalım 1 haftaya sonuç çıkar herhalde. pgt nin yanılmış olması mı daha iyi bilemiyorum. Baska sebep arayışına girmek yeniden??!!. Ben de toparlanır toparlanmaz başlamak istiyorum ama en az 2 adet geçmesi gerekiyormuş. Senin kürtajdan sonra sorun olmusmuydu, parca kalmış bende kanamam halen devam ediyor. Kürtajını kim yapmıstı?? Sizin sorun belli gibi bu durmda pgt nin işe yarama ihtimali çok yüksek ... Haftaya iyi şanslar diliyorum sana, herşeyin yolunda gitmesi için dualarım seninle...
Bende de parça kalmıştı. 1 haftayı 40 derece ateş ve titreme ile geçirdim. Böyle bir hastanede bu kadar sık parça kalma olayı yaşanması da enterasanmış. Benim kürtajımı Nuri Bey yapmıştı. Aydın Bey Amerika'daydı, beklemedik aslında hata yapmışız. Daha sonra kalan parçayı Aydın Bey histeroskopi ile aldı kendi düşmedi maalesef.
Pgtyi kaç kromozoma yaptırmıştın? Bizde tüm kromozonlara bakacaklarmış bu da embiryo başına oldukça masraflı olur demişlerdi. Bu arada ben geçen yaz tedavi gördüm ve 2 tüp bebek arasında hiç beklemedim. Aydın Bey gerek yok demişti. Bir sor istersen. Ben sorduğumda hemen başlayabilirsin demişti. Hatta daha bile olumlu etkiliyormuş sanırım.
Benim kürtajı da baska bir doktor yaptı. Kendiliğinden düşmezse ilk adetimden sonra bir operasyon olacağını söyledi Aydın Bey . Kalan parçanın alınması için histeroskopi olduğununda ayrıca ücret alınıyor mu kavuniçi? pgt yi 24 sure tekniği ile tüm kromozomlar için yaptırdık 3000 Tl tutmuştu. Senin durumunda sanırım kürtajdansonraki ay kendiliğinden düşmedi parça ve histeroskopi oldun, histeroskopinin hemen ardından mı yeni tedaviye basladın? Bana kürtajdan 30-40 gün sonra ilk adetimi olacağım bundan sonra bir kontole gelmem söylendi sonraki tedaviye de en erken bundan sonraki adetimle baslayabileğimi söylemişlerdi kürtaj oldugum gün. Sanırım mart basında kontrole gideceğim ben de o zaman konusurum doktorumla söylediğin konuyu.
Allah yardımcımız olsun bu defa hayırlısıyla başarıcaz inşallah.
Tekrar geçmiş olsun Armaan. Allah gerçekten dağına göre kar veriyor, yazdıklarından belli ki sen de çok metanetli ve güçlü birisinMaalesef histeroskopi için ücret alıyorlar, benim özel sağlık sigortam da ödemedi çünkü teşhis olarak gözüküyor. Geçen sene 2000 tl almışlardı. Ben geçen sene temmuz ve ağustosta üst üste denemiştim. Ağustostaki denemem tuttu ama maalesef 10 haftalık kalbi durdu. Bunun üstüne ancak şimdi denemeye cesaret edebiliyorum. Sanırım senin için beklemeni isterler bana da histeroskopi sonrası 2 ay beklemem gerektiğini söylemişlerdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu gerçekten büyük bir sınav...
Yasemin tüp bebek 5000TL civarı sanırım.
Umarım sorunu bulurlar. Bence sorun tespit edilince bir şekilde tedavisi de yapılıyor, ama bizler gibi nedeni belirsiz durumda olmak daha zor :) Haftaya randevum var ama sanırım uzun protokol olur. Bizde embiryonun genetik testinde 7. kromozon 3 adet diye tespit edilmişti. Sizde öncesinde pgt yapıldığına göre birşey çıkmaz sanırım, kolay gelsin hepimize, devamını ne zaman düşünüyorsun?
Kabunici randevaun nasil gecti hersey yolunda mi gorusebildin mi aydin beyle
ilaclar dahılmı degılmı canım
Gayet güzel geçti :) Ek bir tahlil istemedi. Mayıs başı başlayacağız, umarım iyi geçer. Sen ne yaptın genetik testi sonuçlandı mı?
Cok cok sevindim insallah bebegini saglikla kucaklayacaksin... Sonucu aldik kromozomal bi anomali varmis ne yazikki pgtdeki yuzde onbeslik hata bize denk gelmis... Allahim bi daha boyle bi talihsizlik yasatmaz insallah... Hersey yolunda giderse belki ben de mayista baslayabilirim umarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?