İnşallah hepimiz için sevindirici sonuç olur. Canını sıkmamaya çalış, bence "kromozomal bir sorun yokmuş neden olduğunu bilmiyoruz"dan daha iyi bir sonuç embiryoda sorun çıkmış olması. Yıldırım bir yere iki kere düşmezmiş :) Bir dahakine güzel olur inşallah, mayıs başlamak için iyi bir ay. Bir önceki doktorum bahar aylarında pozitif tüp bebek sonuçlarında nedeni belirlenemeyen bir artış olduğunu söylerdi. Şimdiden kolay gelsin.
Yasemin tam fiyat 4350 imiş. İlaçlar dahil değil sanırım onlarda 2000-3000 arası tutar.
Herkese merhaba arkadaşlar uzuuunnnn bir aradan sonra tekrar geldim :)) Nasılsınız?
merhaba kızlar mayıs ayında ikinci aşılamaı olucam aranızda puregon kullanan varsa acaba 600 lükle kaç yumurtanız oluştu işe yarıyormu menagon bana fayda vermedi. puregonun 600 lüğü kaç kutu gidiyor bir kutu yetiyormu lütfen cvplayın ben hiç kullanmadım herkesin kucağı dolsun inşallah...
merhaba kızlar mayıs ayında ikinci aşılamaı olucam aranızda puregon kullanan varsa acaba 600 lükle kaç yumurtanız oluştu işe yarıyormu menagon bana fayda vermedi. puregonun 600 lüğü kaç kutu gidiyor bir kutu yetiyormu lütfen cvplayın ben hiç kullanmadım herkesin kucağı dolsun inşallah...
Merhaba ben kulsnmistim puregon ama kaç kutu hatırlayamadım işe yaramıştı... Hayırlı olsun tedavin...problemin neydi ben de 2 kez asılama yaptırdım sonradan benim için vakit kaybı oldugu anlaşıldı...
Merhaba ben kulsnmistim puregon ama kaç kutu hatırlayamadım işe yaramıştı... Hayırlı olsun tedavin...problemin neydi ben de 2 kez asılama yaptırdım sonradan benim için vakit kaybı oldugu anlaşıldı...
çok teşekkur ederim cnm. benim problem tüp tıkanıklığı laproskopi oldum tüpierim açıldıilk aşılama olmadı ikinciyi denicem. eşimdede bir problem yok menegon la büyümedi yumurtam birtane oldu ama puregonla inşallah büyür. 600 lükmü kullanmıştın bayada pahalı. allahım bizlere acısın. beş yıldır bende uğraşıyorum bir tüp bir donmuş tedavim negatif. eğer tüp bebek yapacaksan en son çare olarak düşün heryolu dene tüp bebek merkezini de iyice araştır. ben çok acı tecrübeler yaşadım derselerimi aldım eşinde problem yoksa sendede önemli birşey yokda yaşında gençse tüp bebek hemen düşünme. zaten bir embiriyo yasası herşeyi mahvetti.bende tüp le hemen olacak sanıyodum ah ah kaybettiğim paralaramı yanayım aç gözlü doçent müsvettelerinin oyunlarınamı. dolmuşum vallahi cnm tüp bebek ticaret olmuş inşallah tüpe gerek kalmaz bebişine tez vakitte kavuşursun. allahım bizede anne olmayı nasip etsin anne olmuş kıymetini bilmeyenlerede akıl versin...
Bende Aydın Bey de tüp bebek sürecine başladım,çok memnunum,ilgili ve tamamen profesyoneller.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bayadır kimse yazmamış.aydın beyde tedavi gören arkadaşlar aşağı yukarı tüp bebek fiyatı ne kadar acaba?
yumurta toplama 2.500 transfer 2.273 ben çidere üye oldum 150 çidere verdim onlar 650 düşürmüşler bu düşmüş fiyat olarak bana böle sölediler.
ben devam etmek ve etmemek arasında kararsızım.
yumurta toplama 2.500 transfer 2.273 ben çidere üye oldum 150 çidere verdim onlar 650 düşürmüşler bu düşmüş fiyat olarak bana böle sölediler.
ilaçlar hariç dimi?baya pahalıymış ya.
ilaçlar hariç.Ben bıraktım orayı büyük bi hayal kıruklıgı yaşadım,her duyduğuna inanma...benim yumurta rezervi az fsh yüksek reglin 2.günü gittim sag ve sol overde faliküller vardı yüksek doz ilaç yazdılar ben daha önceki tüpbebekdenememde yüksek dozla başarılı olmadığını bidahaki denemede az ilaçla dahga iyi sonuş alınabileceğini teşhis ettiklerini söylediğim an dr bey bozuldu tecrübelerine dayanarak tedavi ettiğini vs vs söyledi tamam dedik yüksek doz gonalef iğnelere birsürü para verip başladık kontrolde gelişmemeiş faliküller re busefer dahada dozu yüksellti yine yok bişey en son kontroldede faliküller görülmediğini ve Kıbrısda donör la denememi söledi yani tedavi yarım kaldı okadar hormonlar vücuduma boşa girdi ve hastahaneden ayrılırken benden 6 kere untrusona girdiğim için 1.5 milyar para aldılar çidar a üye olduğumu söledim tedavi devam etmediği için indirm olmuyomuş bide oradan 150 lryı çıdara kaptırdık oradan memorıal a gittim muaynede tedavim yarım kaldığı için rahin çok inceldiğini reglin nezaman göreceğim belli olmazmış nitekimde öle 1 ay oldu halen reg olmadım ve ilişkide agrı acı kuruluk ne ararsan var kötüyüm.anadolu sağlık merkezindeki dr elinden geleni yaptığını söledi ne yaptı yüksek doz reçede ilaç yazdı benim durumumu incelemedi ezcümle daha adım atar atmaz 3 milyarı çöpe attık geldik.saglıgımda bozuldu.piş ma nım.
ilaçlar hariç.Ben bıraktım orayı büyük bi hayal kıruklıgı yaşadım,her duyduğuna inanma...benim yumurta rezervi az fsh yüksek reglin 2.günü gittim sag ve sol overde faliküller vardı yüksek doz ilaç yazdılar ben daha önceki tüpbebekdenememde yüksek dozla başarılı olmadığını bidahaki denemede az ilaçla dahga iyi sonuş alınabileceğini teşhis ettiklerini söylediğim an dr bey bozuldu tecrübelerine dayanarak tedavi ettiğini vs vs söyledi tamam dedik yüksek doz gonalef iğnelere birsürü para verip başladık kontrolde gelişmemeiş faliküller re busefer dahada dozu yüksellti yine yok bişey en son kontroldede faliküller görülmediğini ve Kıbrısda donör la denememi söledi yani tedavi yarım kaldı okadar hormonlar vücuduma boşa girdi ve hastahaneden ayrılırken benden 6 kere untrusona girdiğim için 1.5 milyar para aldılar çidar a üye olduğumu söledim tedavi devam etmediği için indirm olmuyomuş bide oradan 150 lryı çıdara kaptırdık oradan memorıal a gittim muaynede tedavim yarım kaldığı için rahin çok inceldiğini reglin nezaman göreceğim belli olmazmış nitekimde öle 1 ay oldu halen reg olmadım ve ilişkide agrı acı kuruluk ne ararsan var kötüyüm.anadolu sağlık merkezindeki dr elinden geleni yaptığını söledi ne yaptı yüksek doz reçede ilaç yazdı benim durumumu incelemedi ezcümle daha adım atar atmaz 3 milyarı çöpe attık geldik.saglıgımda bozuldu.piş ma nım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?