Merhaba,
Turkiye ve Amerika'nin en iyi universitelerinde tibbi konularda yuksek lisansa kadar egitim gormus biri olarak bu yaziyi yaziyorum. Aydin Arici'yla gecmis yillarda 3 tedavi gecirdim, kendisinin yanlis teshislerinden dolayi dis gebelik gecirip neredeyse hayatimi kaybediyordum da bir tupumu kaybederek ucuz kurtardim.
Dondurdugu embriyolari cozdurdugumuz hastanede bu embriyolari sizden para almak icin dondurmuslar, kesinlikle dondurma kalitesinde degil dediklerinde hissettiklerimi anlatamam...yaptiklari saymakla bitmez, evet cok iyi yumusak goruntulu fakat tamamen para odakli bir doktor. Herkesi uyariyorum buradan!!! Su anda bir kizim var cok sukur fakat kendisinin sagligima ve butcemize yaptigi zarari kesinlikle affetmiyorum. Dun gece bogazda ayni restaurant da yanyana masalarda sik bir yemekteydik, yillar sonra gorunce beynime kan hucum etti yaninda misafirleri vardi yanina gidip birseyler soylememek icin kendimi zor tuttum! Bunlari size uyarmak icin yaziyorum, bu konudaki doktorlarin havadan suistimalle para kazanmalarina cok kiziyorum...
Herkesi bilgilendirmek isterim ki Aydin Arici'ya tedavi olacaksaniz cooook iyi dusunun!!! Sizin zar zor ayirdiginiz butceler onlarin hiiiiiic umurunda degil, tek baktiklari hastalari kac kere tedaviye alabildikleri...
sevgiler,
bir de Ebru Hanım ile ilgili görüşleriniz nedir arkadaşlar?
Canımm off yaşadıklarımız hemen hemen aynı özeline bakarmısınnn
baktım okudum evet maalesef birebir yaşamışız geçmiş olsun özel ben yzamadım henüz yazma hakkım yokmuş.şimdi benim yüksek dozdan dolayı saglıgım bozuldu onunla uğraşıyorum paramızla rezil olmak buna derler işte..şimdi kime nasıl güveneyim?oysa en başta kendilerine söyledim yüksek dozla daha önce denendiğini başarısız olduğunu ama onlar denenmiş olanı tekrar denedi sonuç daha kötüydü tabi. kızdığım beni önemseyip dinleseydi çünkü yaşadığım bir tecrübe vardı ezbere konuşmuyordum evraklarda elimdeydi ama bana bozuldu.sonundada donör tavsiye edildi bilmediğim parayla yumurtasını satan birinin genlerini istemem allah tüm isteyenlere kendi çocuğunu nasip etsin nesil bozulmasın soy belli olsun..
bir de Ebru Hanım ile ilgili görüşleriniz nedir arkadaşlar?
canım tedavi aşamasındayken yazı okumaman senin için daha sağlıklı olur bu 1.herkesin bünyesi sağlıklı cevap vermez ben aydın beyde tedavi gördüm negatif aldım ama şiddetle öneririm benim kardeşimin ikizleri onun sayesinde 4 yaşındalar çok şükür ve 1.derece kısırsın çocuğun olmazzz dediler ama aydın beyin harika tedavisi ile oldu..ve arkasından çevremizde önerdiğimiz en az 4-5 aile çocuk sahibi oldu sonraa piyango bana vurdu tamam dedim %100 olacak hazırladım kendimi normalde 8 yumurta çıkıyodu bende 15 yumurta çıktı tedavsi ile herşey ii gitti ama olmadı nasip.....arkadan kendi arkadaşıma önerdim git dedim ii doktor doğru tedavi gitti onunda ikizleri kucağında yani bu işler nasip kısmet aklın bulanmasın en iyisi ile ilgilide negatif şeyler yazılır şunu unutma eğer tedavin başarılı ise iyidir değilse kötüdür değişmez hepimz için bende ilk negatfili duyunca suçladım suçlu değildi ama suçlucak bişiler buldum arayınca bulunuyor yani :) ama sonra düşündüm bizde problem var adam naaappsınn yaniii ama onun sayesinde tedavimizde ilerleme kaydettik 4.tedavimi olacağım şimdi erkek infertelitesi var bizde gittik araştıdık sorunumuzun kaynağını bulduk hallettik ama o önerdi osöledi yoksa biz gözü kara 4.deneme yapacaktık sorun yaşayan arkadaşta ne yazıkki şansız bir şey yaşamış ama hayatta herşey nasip kısmet çok şükür bir yavrusu olmuş darısı bizlere olsun inşallah şansın bol yolun açık olsun inşallah aydın bey ile başarırsın ben başka şehirdeyim çok zor şartlarda uçakla gittim geldim ama tedavi zamanı hiç düşünmeden imkanlarımı gene zorlucam.
bu arada ilk 2 tedavim izmirdeydi 3.tedavim aydın beydeydi
kendi drum olmadığı bigün ebru hanım muayne oldum sol kanalda hidrosalpenks olduğunu söledi hemen farketti oysa kendi dr um bikaç kez muayne etttigi halde bunu göremedi.
canım tedavi aşamasındayken yazı okumaman senin için daha sağlıklı olur bu 1.herkesin bünyesi sağlıklı cevap vermez ben aydın beyde tedavi gördüm negatif aldım ama şiddetle öneririm benim kardeşimin ikizleri onun sayesinde 4 yaşındalar çok şükür ve 1.derece kısırsın çocuğun olmazzz dediler ama aydın beyin harika tedavisi ile oldu..ve arkasından çevremizde önerdiğimiz en az 4-5 aile çocuk sahibi oldu sonraa piyango bana vurdu tamam dedim %100 olacak hazırladım kendimi normalde 8 yumurta çıkıyodu bende 15 yumurta çıktı tedavsi ile herşey ii gitti ama olmadı nasip.....arkadan kendi arkadaşıma önerdim git dedim ii doktor doğru tedavi gitti onunda ikizleri kucağında yani bu işler nasip kısmet aklın bulanmasın en iyisi ile ilgilide negatif şeyler yazılır şunu unutma eğer tedavin başarılı ise iyidir değilse kötüdür değişmez hepimz için bende ilk negatfili duyunca suçladım suçlu değildi ama suçlucak bişiler buldum arayınca bulunuyor yani :) ama sonra düşündüm bizde problem var adam naaappsınn yaniii ama onun sayesinde tedavimizde ilerleme kaydettik 4.tedavimi olacağım şimdi erkek infertelitesi var bizde gittik araştıdık sorunumuzun kaynağını bulduk hallettik ama o önerdi osöledi yoksa biz gözü kara 4.deneme yapacaktık sorun yaşayan arkadaşta ne yazıkki şansız bir şey yaşamış ama hayatta herşey nasip kısmet çok şükür bir yavrusu olmuş darısı bizlere olsun inşallah şansın bol yolun açık olsun inşallah aydın bey ile başarırsın ben başka şehirdeyim çok zor şartlarda uçakla gittim geldim ama tedavi zamanı hiç düşünmeden imkanlarımı gene zorlucam.
bu arada ilk 2 tedavim izmirdeydi 3.tedavim aydın beydeydi
ben de aydın beyin hastalarından biriyim.39 yaşındayım ve görünürde önemli bir sorunumuz yok.yani tek çaremiz tüp bebek değildi fakat yaşımdan dolayı daha fazla zaman kaybetmek istemediğimiz için birgün gazetede ki tüp bebek yazı dizisinde aydın beyin ve asm nin adını duydum.yazı dikkatimi çekti,okudum ve nedense içim merkeze de hocaya da çok ısındı.tabii bu arada netten de araştırdım çok.hatta bu forumu buldum ve baştan sona okudum.neredeyse hiç olumsuz bir yorum yoktu.memorial ile ikisi arasındaydım ama işte dediğim gibi nedense içimden bir ses hep asm yi,aydın arıcı hocayı işaret ediyordu.karar verdik ve gittik,kasım ayında tedavimiz başladı,aralık sonunda transferim olacaktı ki bende polip çıktı.daha öncede aldırmıştım polip.çok demoralize olmuştum.çünkü bu benim ilk denememdi ve ilk denemem dondurulmuşlarla olacaktı.aydın bey yüzümden anladı üzüldüğümü ve tazelerle dondurulmuşların arasında bir fark olamdığını,endişelenmemi söyleyip telkin etti beni.yumoşlarım donduruldu.neyse regl dönemimi bekleyip polibi aldırdım,bir dahaki reglde gel demişti aydın hoca ama ben epeyce öteleyerek nisan ayında gittim.gidip gelmek bize çok eziyetti,çünkü 3 saatlik yol katediyorduk her seferinde.rahim kalınlaştırma tedavisinden sonra o gün gelip çattı ve 19 nisan da transfreim gerçekleşti.2 tane dondurulmuş embriyo konuldu.transfer sonrası saat 1,5 gibi hastaneden çıktık,6,5 da eve ulaşabildik.1 mayıs transfer günümdü ve iananılmaz bir stres,heyecan,sıkıntı hepsini aynı anda yaşıyordum.sonucu aldım ve duydum ki pozitif.ilk kontrolümüde aydın bey yaptı.Allahıma sonsuz şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk,tek bebek.tek sorun kese biraz aşağıda.sözün özü bunlar benim yaşadıklarım,yaş 39,ilk transfer ve dondurulmuşlarla.yorumu,değerlendirmeyi size bırakıyorum.Rabbim isteyen dileyen herkese en kısa zamanda yavrusunu nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?