Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba arkadaşlar,
Ben de ASM'de Aydın Arıcı ile birlikte tüp bebek tedavisi gördüm ve çook memnunum.
2. denememizde hamile kaldım hem de 40 yaşındayım. İlk bebeğimizdi düşük yaptım ve kaybettik 6. haftasında Ocak 2013 de..
Hemen mart ayında bir daha tedaviye başladık ve yine hamile kaldım. Şu an 7 haftalık hamileyim . Çok şükür kalp atışlarını da duyduk :)
Hem laboratuar ekibi hem de hemşireler mükemmeller.
Aydın Bey çok profesyonel ve insancıl. Gerektiğinde saatlerce onlarca soruma sakince cevap verecek kadar da sabırlı.
2. denemem düşükle sonuçlandığında bana sonraki denemede PGT yapalım demişti.
Fakat yumurta sayım fazla olmadığı için 3. güne gelebilen ve döllenen 3 yumurtadan 2 sini PGT yapmadan transfer etmeyi önerdi. Şayet paragöz olsaydı sanırım bunu önermezdi. tanesi 950 lira PGT nin !!!
Bizden asla fazla bir test, ultrason vs... istemedi.
Ben şiddetle tavsiye ediyorum.

Her hastanın durumu bir değil. Ama Aydın Bey ile tüp bebek deneyecekseniz onun yöntemlerini de kabul etmeniz gerekir. Başarısızlık her daim mümkündür. Ama ben 3 denemeden 2 sinde hamile kaldıysam ve 40 yaşındaysam ve yumurta sayım 7-8 lerdeyse , burda şanstan daha büyük faktörler vardır diye düşünüyorum.

Herkesin bebeğine sağlıkla kavuşması dileğiyle...

Merhaba,
Turkiye ve Amerika'nin en iyi universitelerinde tibbi konularda yuksek lisansa kadar egitim gormus biri olarak bu yaziyi yaziyorum. Aydin Arici'yla gecmis yillarda 3 tedavi gecirdim, kendisinin yanlis teshislerinden dolayi dis gebelik gecirip neredeyse hayatimi kaybediyordum da bir tupumu kaybederek ucuz kurtardim.
Dondurdugu embriyolari cozdurdugumuz hastanede bu embriyolari sizden para almak icin dondurmuslar, kesinlikle dondurma kalitesinde degil dediklerinde hissettiklerimi anlatamam...yaptiklari saymakla bitmez, evet cok iyi yumusak goruntulu fakat tamamen para odakli bir doktor. Herkesi uyariyorum buradan!!! Su anda bir kizim var cok sukur fakat kendisinin sagligima ve butcemize yaptigi zarari kesinlikle affetmiyorum. Dun gece bogazda ayni restaurant da yanyana masalarda sik bir yemekteydik, yillar sonra gorunce beynime kan hucum etti yaninda misafirleri vardi yanina gidip birseyler soylememek icin kendimi zor tuttum! Bunlari size uyarmak icin yaziyorum, bu konudaki doktorlarin havadan suistimalle para kazanmalarina cok kiziyorum...
Herkesi bilgilendirmek isterim ki Aydin Arici'ya tedavi olacaksaniz cooook iyi dusunun!!! Sizin zar zor ayirdiginiz butceler onlarin hiiiiiic umurunda degil, tek baktiklari hastalari kac kere tedaviye alabildikleri...
sevgiler,

Son düzenleme:
MERHABA,
2 senedir çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum, kendi kendimize denedik olmayınca geçen sene tüp bebek denedik, maalesef 3 denemem de olumsuz oldu, çok sevdiğim bir arkadaşım Aydın Bey'i önerdi, tanıştık ve çok sevdim kendisini, şimdi tedavideyim, bu konu başlığını en baştan beri okuyorum, ama o kadar uzun ki daha 400. sayfaya gelebildim.
her şey güzel idi, içimden bir ses son sayfaya bak dedi ve yazdığınız olumsuz yazıları görünce moralim bozuldu

Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin, bizim çektiklerimiz o kadar acı ki ancak birbirimizi biz anlarız

hiç tanımadığım insanların yazılarını okuyup kendimi onlara o kadar yakın hissediyorum ki...
Allah'ım bize de nasip et sağlıklı çocukları

merhaba, kusura bakmayın size özel mesaj atamadım mesaj sayım azmış buradan yazdım, ben de şu anda aydın beyde tedavi görüyorum, yaşadığınız olumsuzluklara çok üzüldüm, diğer hastanede embriyo dondurulması ile ilgili fikir iletmişler, acaba hangi hastaneye gittiniz? artık kime güveneceğimi, neye inanacağımı şaşırdım
ASM çok iyi diyorlardı, artık ne yapacağımı şaşırdım (
inşallah bu denemede tutar da hem maddi hem manevi yıpranmalarım sona erer
Allah kızınıza sağlık ve uzun ömür versin
teşekkürler

bir de Ebru Hanım ile ilgili görüşleriniz nedir arkadaşlar?

canım tedavi aşamasındayken yazı okumaman senin için daha sağlıklı olur bu 1.herkesin bünyesi sağlıklı cevap vermez ben aydın beyde tedavi gördüm negatif aldım ama şiddetle öneririm benim kardeşimin ikizleri onun sayesinde 4 yaşındalar çok şükür ve 1.derece kısırsın çocuğun olmazzz dediler ama aydın beyin harika tedavisi ile oldu..ve arkasından çevremizde önerdiğimiz en az 4-5 aile çocuk sahibi oldu sonraa piyango bana vurdu tamam dedim %100 olacak hazırladım kendimi normalde 8 yumurta çıkıyodu bende 15 yumurta çıktı tedavsi ile herşey ii gitti ama olmadı nasip.....arkadan kendi arkadaşıma önerdim git dedim ii doktor doğru tedavi gitti onunda ikizleri kucağında yani bu işler nasip kısmet aklın bulanmasın en iyisi ile ilgilide negatif şeyler yazılır şunu unutma eğer tedavin başarılı ise iyidir değilse kötüdür değişmez hepimz için bende ilk negatfili duyunca suçladım suçlu değildi ama suçlucak bişiler buldum arayınca bulunuyor yani :) ama sonra düşündüm bizde problem var adam naaappsınn yaniii ama onun sayesinde tedavimizde ilerleme kaydettik 4.tedavimi olacağım şimdi erkek infertelitesi var bizde gittik araştıdık sorunumuzun kaynağını bulduk hallettik ama o önerdi osöledi yoksa biz gözü kara 4.deneme yapacaktık sorun yaşayan arkadaşta ne yazıkki şansız bir şey yaşamış ama hayatta herşey nasip kısmet çok şükür bir yavrusu olmuş darısı bizlere olsun inşallah şansın bol yolun açık olsun inşallah aydın bey ile başarırsın ben başka şehirdeyim çok zor şartlarda uçakla gittim geldim ama tedavi zamanı hiç düşünmeden imkanlarımı gene zorlucam.

bu arada ilk 2 tedavim izmirdeydi 3.tedavim aydın beydeydi

Son düzenleme:
Canımm off yaşadıklarımız hemen hemen aynı özeline bakarmısınnn

baktım okudum evet maalesef birebir yaşamışız geçmiş olsun özel ben yzamadım henüz yazma hakkım yokmuş.şimdi benim yüksek dozdan dolayı saglıgım bozuldu onunla uğraşıyorum paramızla rezil olmak buna derler işte..şimdi kime nasıl güveneyim?oysa en başta kendilerine söyledim yüksek dozla daha önce denendiğini başarısız olduğunu ama onlar denenmiş olanı tekrar denedi sonuç daha kötüydü tabi. kızdığım beni önemseyip dinleseydi çünkü yaşadığım bir tecrübe vardı ezbere konuşmuyordum evraklarda elimdeydi ama bana bozuldu.sonundada donör tavsiye edildi bilmediğim parayla yumurtasını satan birinin genlerini istemem allah tüm isteyenlere kendi çocuğunu nasip etsin nesil bozulmasın soy belli olsun..

sen bana özelden nonu yaz görüşelim.

canım çok teşekkür ederim bu yazdıkların o kadar iyi geldi ki, insanlar da diyordur bir yazıyla çöküyor, bir yazıyla morali düzeliyor, ama bunları yaşamayan anlayamaz, o gün biraz tedirgindim, ama hem yazdıklarını okuyunca hem de düşününce sana hak verdim, bu biraz nasip kısmet meselesi,
yarın transferim var, çok heyecanlıyım, Allah sana da bana da tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin, evet sonuçta doktor ama dokunamadıkları bir nokta var, takdir-i İlahi dediğimiz...

aslında bu konularda cesur olmak lazım herkes birbirinden gizliyor, komşumla paylaştım, belli bir zaman annemde kalacağım ama eve geri dönünce ondan yardım isterim diye düşündüm, pek çok arkadaşımla paylaşmaya çekindiğim bu konuyu onla paylaştım, o kadar çok hikaye anlattı ki...
hepsi er ya da geç sahip olmuş çocuğa, tabii sonu bilince şu anda insan iyi hissediyor, darısı başımıza.

özel mesaj atamadım bu arada denedim o sebeple buradan yazıyorum, bizim de erkek inferti.idi, hiç bişey elden gelmez dediler, bir arkdaşım böğürtlen kökü suyunu önerdi, aman dedim kocakarı ilacı boşver, 4-5 ay sonra kendi başımıza birşey olmayınca ne kaybederiz ki dedim ve eşime içirdim yaklaşık 2 ay, tahlilde sperm sayısı 5 katına çıkmıştı :)
artık tesadüf mü yoksa böğürtlen kökü suyu mu etkili bilmem ama önermek istedim

az önce başka bir arkadaşımın çocuğuna 12. denemeden sonra ulaştığını öğrendim!!

12 düşünsenize hiç pes etmemiş ve kimseyle paylaşmadan tek başına atlatmış...

ben de aydın beyin hastalarından biriyim.39 yaşındayım ve görünürde önemli bir sorunumuz yok.yani tek çaremiz tüp bebek değildi fakat yaşımdan dolayı daha fazla zaman kaybetmek istemediğimiz için birgün gazetede ki tüp bebek yazı dizisinde aydın beyin ve asm nin adını duydum.yazı dikkatimi çekti,okudum ve nedense içim merkeze de hocaya da çok ısındı.tabii bu arada netten de araştırdım çok.hatta bu forumu buldum ve baştan sona okudum.neredeyse hiç olumsuz bir yorum yoktu.memorial ile ikisi arasındaydım ama işte dediğim gibi nedense içimden bir ses hep asm yi,aydın arıcı hocayı işaret ediyordu.karar verdik ve gittik,kasım ayında tedavimiz başladı,aralık sonunda transferim olacaktı ki bende polip çıktı.daha öncede aldırmıştım polip.çok demoralize olmuştum.çünkü bu benim ilk denememdi ve ilk denemem dondurulmuşlarla olacaktı.aydın bey yüzümden anladı üzüldüğümü ve tazelerle dondurulmuşların arasında bir fark olamdığını,endişelenmemi söyleyip telkin etti beni.yumoşlarım donduruldu.neyse regl dönemimi bekleyip polibi aldırdım,bir dahaki reglde gel demişti aydın hoca ama ben epeyce öteleyerek nisan ayında gittim.gidip gelmek bize çok eziyetti,çünkü 3 saatlik yol katediyorduk her seferinde.rahim kalınlaştırma tedavisinden sonra o gün gelip çattı ve 19 nisan da transfreim gerçekleşti.2 tane dondurulmuş embriyo konuldu.transfer sonrası saat 1,5 gibi hastaneden çıktık,6,5 da eve ulaşabildik.1 mayıs transfer günümdü ve iananılmaz bir stres,heyecan,sıkıntı hepsini aynı anda yaşıyordum.sonucu aldım ve duydum ki pozitif.ilk kontrolümüde aydın bey yaptı.Allahıma sonsuz şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk,tek bebek.tek sorun kese biraz aşağıda.sözün özü bunlar benim yaşadıklarım,yaş 39,ilk transfer ve dondurulmuşlarla.yorumu,değerlendirmeyi size bırakıyorum.Rabbim isteyen dileyen herkese en kısa zamanda yavrusunu nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bende yaşdan dolayı tedirginim.Hiç bir sorunumuz yok ama tüp bebek istiyorum.İstanbul tüp bebek ve Şişli Memorial arasında kararsızdım.Şimdi birde sizi okuyunca ikinci bir seçenek doğdu bana.İstanbul dışında oturuyorum o nedenle benim için takiplerin bulunduğum yerde yapılması çok önemli.Maliyet konusunda sizden bilgi alabilirmiyim ? Tşk,

Bende yaşdan dolayı tedirginim.Hiç bir sorunumuz yok ama tüp bebek istiyorum.İstanbul tüp bebek ve Şişli Memorial arasında kararsızdım.Şimdi birde sizi okuyunca ikinci bir seçenek doğdu bana.İstanbul dışında oturuyorum o nedenle benim için takiplerin bulunduğum yerde yapılması çok önemli.Maliyet konusunda sizden bilgi alabilirmiyim ? Tşk,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…