canım benim çok sevindim hayırlı olsun inşallah rabbim kollarına aldığın günleri de göstersin...ben ikinci tüp bebek tedavimide oldum ama malesef gene olmadı başkada tedavi olmayı düşünmüyorum sağlıcakla kalın allahıma emanet ediyorum sizi...ben de aydın beyin hastalarından biriyim.39 yaşındayım ve görünürde önemli bir sorunumuz yok.yani tek çaremiz tüp bebek değildi fakat yaşımdan dolayı daha fazla zaman kaybetmek istemediğimiz için birgün gazetede ki tüp bebek yazı dizisinde aydın beyin ve asm nin adını duydum.yazı dikkatimi çekti,okudum ve nedense içim merkeze de hocaya da çok ısındı.tabii bu arada netten de araştırdım çok.hatta bu forumu buldum ve baştan sona okudum.neredeyse hiç olumsuz bir yorum yoktu.memorial ile ikisi arasındaydım ama işte dediğim gibi nedense içimden bir ses hep asm yi,aydın arıcı hocayı işaret ediyordu.karar verdik ve gittik,kasım ayında tedavimiz başladı,aralık sonunda transferim olacaktı ki bende polip çıktı.daha öncede aldırmıştım polip.çok demoralize olmuştum.çünkü bu benim ilk denememdi ve ilk denemem dondurulmuşlarla olacaktı.aydın bey yüzümden anladı üzüldüğümü ve tazelerle dondurulmuşların arasında bir fark olamdığını,endişelenmemi söyleyip telkin etti beni.yumoşlarım donduruldu.neyse regl dönemimi bekleyip polibi aldırdım,bir dahaki reglde gel demişti aydın hoca ama ben epeyce öteleyerek nisan ayında gittim.gidip gelmek bize çok eziyetti,çünkü 3 saatlik yol katediyorduk her seferinde.rahim kalınlaştırma tedavisinden sonra o gün gelip çattı ve 19 nisan da transfreim gerçekleşti.2 tane dondurulmuş embriyo konuldu.transfer sonrası saat 1,5 gibi hastaneden çıktık,6,5 da eve ulaşabildik.1 mayıs transfer günümdü ve iananılmaz bir stres,heyecan,sıkıntı hepsini aynı anda yaşıyordum.sonucu aldım ve duydum ki pozitif.ilk kontrolümüde aydın bey yaptı.Allahıma sonsuz şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk,tek bebek.tek sorun kese biraz aşağıda.sözün özü bunlar benim yaşadıklarım,yaş 39,ilk transfer ve dondurulmuşlarla.yorumu,değerlendirmeyi size bırakıyorum.Rabbim isteyen dileyen herkese en kısa zamanda yavrusunu nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.
TEBRik ederim Allah sağlıkla devamını getirsin,aminben de aydın beyin hastalarından biriyim.39 yaşındayım ve görünürde önemli bir sorunumuz yok.yani tek çaremiz tüp bebek değildi fakat yaşımdan dolayı daha fazla zaman kaybetmek istemediğimiz için birgün gazetede ki tüp bebek yazı dizisinde aydın beyin ve asm nin adını duydum.yazı dikkatimi çekti,okudum ve nedense içim merkeze de hocaya da çok ısındı.tabii bu arada netten de araştırdım çok.hatta bu forumu buldum ve baştan sona okudum.neredeyse hiç olumsuz bir yorum yoktu.memorial ile ikisi arasındaydım ama işte dediğim gibi nedense içimden bir ses hep asm yi,aydın arıcı hocayı işaret ediyordu.karar verdik ve gittik,kasım ayında tedavimiz başladı,aralık sonunda transferim olacaktı ki bende polip çıktı.daha öncede aldırmıştım polip.çok demoralize olmuştum.çünkü bu benim ilk denememdi ve ilk denemem dondurulmuşlarla olacaktı.aydın bey yüzümden anladı üzüldüğümü ve tazelerle dondurulmuşların arasında bir fark olamdığını,endişelenmemi söyleyip telkin etti beni.yumoşlarım donduruldu.neyse regl dönemimi bekleyip polibi aldırdım,bir dahaki reglde gel demişti aydın hoca ama ben epeyce öteleyerek nisan ayında gittim.gidip gelmek bize çok eziyetti,çünkü 3 saatlik yol katediyorduk her seferinde.rahim kalınlaştırma tedavisinden sonra o gün gelip çattı ve 19 nisan da transfreim gerçekleşti.2 tane dondurulmuş embriyo konuldu.transfer sonrası saat 1,5 gibi hastaneden çıktık,6,5 da eve ulaşabildik.1 mayıs transfer günümdü ve iananılmaz bir stres,heyecan,sıkıntı hepsini aynı anda yaşıyordum.sonucu aldım ve duydum ki pozitif.ilk kontrolümüde aydın bey yaptı.Allahıma sonsuz şükürler olsun ki kalp atışlarını duyduk,tek bebek.tek sorun kese biraz aşağıda.sözün özü bunlar benim yaşadıklarım,yaş 39,ilk transfer ve dondurulmuşlarla.yorumu,değerlendirmeyi size bırakıyorum.Rabbim isteyen dileyen herkese en kısa zamanda yavrusunu nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.
canım tedavi aşamasındayken yazı okumaman senin için daha sağlıklı olur bu 1.herkesin bünyesi sağlıklı cevap vermez ben aydın beyde tedavi gördüm negatif aldım ama şiddetle öneririm benim kardeşimin ikizleri onun sayesinde 4 yaşındalar çok şükür ve 1.derece kısırsın çocuğun olmazzz dediler ama aydın beyin harika tedavisi ile oldu..ve arkasından çevremizde önerdiğimiz en az 4-5 aile çocuk sahibi oldu sonraa piyango bana vurdu tamam dedim %100 olacak hazırladım kendimi normalde 8 yumurta çıkıyodu bende 15 yumurta çıktı tedavsi ile herşey ii gitti ama olmadı nasip.....arkadan kendi arkadaşıma önerdim git dedim ii doktor doğru tedavi gitti onunda ikizleri kucağında yani bu işler nasip kısmet aklın bulanmasın en iyisi ile ilgilide negatif şeyler yazılır şunu unutma eğer tedavin başarılı ise iyidir değilse kötüdür değişmez hepimz için bende ilk negatfili duyunca suçladım suçlu değildi ama suçlucak bişiler buldum arayınca bulunuyor yani :) ama sonra düşündüm bizde problem var adam naaappsınn yaniii ama onun sayesinde tedavimizde ilerleme kaydettik 4.tedavimi olacağım şimdi erkek infertelitesi var bizde gittik araştıdık sorunumuzun kaynağını bulduk hallettik ama o önerdi osöledi yoksa biz gözü kara 4.deneme yapacaktık sorun yaşayan arkadaşta ne yazıkki şansız bir şey yaşamış ama hayatta herşey nasip kısmet çok şükür bir yavrusu olmuş darısı bizlere olsun inşallah şansın bol yolun açık olsun inşallah aydın bey ile başarırsın ben başka şehirdeyim çok zor şartlarda uçakla gittim geldim ama tedavi zamanı hiç düşünmeden imkanlarımı gene zorlucam.
bu arada ilk 2 tedavim izmirdeydi 3.tedavim aydın beydeydi
yaz canım buraya fark etmez :)@izmir; ya yazdım ama özel mesaj gönderemiyormuşum nasıl yapsam ki? bu konuda yeri değil
slm canımcanım tedavi aşamasındayken yazı okumaman senin için daha sağlıklı olur bu 1.herkesin bünyesi sağlıklı cevap vermez ben aydın beyde tedavi gördüm negatif aldım ama şiddetle öneririm benim kardeşimin ikizleri onun sayesinde 4 yaşındalar çok şükür ve 1.derece kısırsın çocuğun olmazzz dediler ama aydın beyin harika tedavisi ile oldu..ve arkasından çevremizde önerdiğimiz en az 4-5 aile çocuk sahibi oldu sonraa piyango bana vurdu tamam dedim %100 olacak hazırladım kendimi normalde 8 yumurta çıkıyodu bende 15 yumurta çıktı tedavsi ile herşey ii gitti ama olmadı nasip.....arkadan kendi arkadaşıma önerdim git dedim ii doktor doğru tedavi gitti onunda ikizleri kucağında yani bu işler nasip kısmet aklın bulanmasın en iyisi ile ilgilide negatif şeyler yazılır şunu unutma eğer tedavin başarılı ise iyidir değilse kötüdür değişmez hepimz için bende ilk negatfili duyunca suçladım suçlu değildi ama suçlucak bişiler buldum arayınca bulunuyor yani :) ama sonra düşündüm bizde problem var adam naaappsınn yaniii ama onun sayesinde tedavimizde ilerleme kaydettik 4.tedavimi olacağım şimdi erkek infertelitesi var bizde gittik araştıdık sorunumuzun kaynağını bulduk hallettik ama o önerdi osöledi yoksa biz gözü kara 4.deneme yapacaktık sorun yaşayan arkadaşta ne yazıkki şansız bir şey yaşamış ama hayatta herşey nasip kısmet çok şükür bir yavrusu olmuş darısı bizlere olsun inşallah şansın bol yolun açık olsun inşallah aydın bey ile başarırsın ben başka şehirdeyim çok zor şartlarda uçakla gittim geldim ama tedavi zamanı hiç düşünmeden imkanlarımı gene zorlucam.
bu arada ilk 2 tedavim izmirdeydi 3.tedavim aydın beydeydi
cnm merhabalar bende arstırdımda başarı oaranı bayag yüksekmiş.kocaelinde sanırım hastane.krokisine baktım. ücretini öğrenebili miyim rica etsem.özelden de yzazabilirsin burdan yazmak istemyorsanız.bide emekli sandığına tabiyim bişey farkediyor mu?ücret her görüşmede alınıyor mu?arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır formu takip ediyordum fakat yeni üye oldum.Bende tedavimi aydın beyde oldum ilk denememizde çok şükür hamile kaldım şu an kızım 7 aylık Aydın beyden çok memnunum ve hastane çok iyi kesinlikle tavsiye ederim
Merhaba cnm hayirli olsun tedavin bende adetimi bekliyorum tedaviye baslamak icin 2-3gun icinde olurum sanirim cok heyecanliyim hersey guzel olur insallah ikimiz icinde . Ben Aydin beyi sevdim ve guvendim isinin ehli biri belli zaten hastane de iyi o nedenle icim rahat . Sen nasil buldun? Bizden baska kimse yok kk da galiba tedavi goren. Birkac kisiden bilgi alabilseydik iyi olurdu. Ama olsun insallah ikimiz guzel haberlerimizi paylasiriz arkadaslarla. Tekrar konusmak uzere
merhaba tedavınız olumlu sonuclandımı acaba?hastaneden memlun kaldınızmı?bende buay baslayacagım,
Arkadaşlar merhaba ben bu ay sonuna doğru Anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Ama çok fazla bilgiye sahip değilim. Burada daha önce tedavi olmuş yada olmayı düşünen arkadaşların paylaşımlarına çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler.
merhaba tedavınız olumlu sonuclandımı acaba?hastaneden memlun kaldınızmı?bende buay baslayacagım,
ben tedavime aydın beyle başladım ve aydın beyle bitirdim,çünkü ona çok güvendim,şimdi 11 aylık ikizlerim var,allah hepimizin yardımcısı olsun..
Çok tebrik ederim sağıkla büyütün bebeklerinizi Doğumlarınıı nerde kimle yaptnız acavBen Aydın beyin Hastası mekemeke: 10 gün önce oğlumuzu kucağımıza aldık.
Aydın bey' e içiniz rahat güvenebilirsiniz, uzun ve yorucu geçen 5 yıl endometrioma ameliyatı sonrası 2 aşılama ve 1 tüp tedavi gördüm ama başarısızlıkla sonuçlandı, tam vazgeçmiş iken Aydın bey ile tanıştık ve yola onunla devam etmeye karar verdim. Şimdi bir tanecik oğlumu emzirdim size bu cevabı yazıyorum.
Asm gebze' de Yarım epidural sezeryan ile ameliyat oldum, iyi ki bu yöntemi seçmişim, ameliyat öncesi Anestezist Yetkin Bey beni her konuda bilgilendirdi ve ameliyat sırasında harika bir ekip bana tam destek oldu, yenidoğan ekibi ve hemşirelerinden son derece memnun kaldık, bizi hiç ama hiç üzmediler, her şey harika gitti, gülerek ameliyata girip iki kişi odamıza döndüğümüzde sadece 2 saat geçmişti.herşeyi ile porfesyonel bir hastane ve ekibi size gönül rahatlığı ile tavsiye eder ayrıca bir bilim adamı olan Aydın bey'in kıymetini bilin isterim, onun gibiler bu dünyada çoook az çünkü. Hepinize bu zor yolculuğunuzda bizim gibi bir son diliyorum.:)
Çok tebrik ederim sağıkla büyütün bebeklerinizi Doğumlarınıı nerde kimle yaptnız acav
kendi drum olmadığı bigün ebru hanım muayne oldum sol kanalda hidrosalpenks olduğunu söledi hemen farketti oysa kendi dr um bikaç kez muayne etttigi halde bunu göremedi.
slm kızlar bizimde 5 başarısız denememiz var yeni bi denemeden önce merkez araştırıyorum...
aydın arıcıya giden arkadaşlar yorumlarınızı yazarmısınız:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?