Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım benim çok sevindim hayırlı olsun inşallah rabbim kollarına aldığın günleri de göstersin...ben ikinci tüp bebek tedavimide oldum ama malesef gene olmadı başkada tedavi olmayı düşünmüyorum sağlıcakla kalın allahıma emanet ediyorum sizi...

TEBRik ederim Allah sağlıkla devamını getirsin,amin

merhaba, transfer sonrası klasik iğrenç bekleme sürecimin sonuna yaklaştım
dün gece korkunç karın ağrım ve sabah az kanama ile moralim sıfıra indi, teste kadar bekleyelim diyor hemşire,
umudunu kesme diyor ama hiç bir hissim kalmadı.
yine hüsran yine hüsran
.............................................................
ağlamakla olsaydı kaç tane çocuğum vardı şu anda

Merhaba arkadaşlar,

ASM doktorum Aydın Arıcı Bey. Onu çok seviyorum. ve başarılı bir doktor oldugunu duydum. İlk denemem 15 gün önce başarısızlıkla sonuçlandı şimdi ara verdim. fsh 13 o nedenle gebe kalamıyorum. yaşım 30. aranızda olmak istedim.

@izmir; ya yazdım ama özel mesaj gönderemiyormuşum nasıl yapsam ki? bu konuda yeri değil

Ben 2012 yılında Aydın Bey ve ekibine güvendim ama pek de umduğumu bulamadım. Yaptığı tedavi diğer tüp bebek merkezlerinden bir farkı olmadığını gösteriyor. Adetin ikinci günü mü neyse iğnelere başlanıyor, yumurtalar toplanıyor vs vs Herhangi bir araştırma yok, rahimde problem var mı yok mu sorgulamak yok. Direk iğneler... Ben Aydın Bey ve ekibini hiç beğenmedim neyse tedavim başarısızlıkla sonuçlandı. Paramı helal etmiyorum 2. denememdi ve olmadı. Neyse sonra başka bir doktor buldum ve rahmimde enfeksiyon tespit edildi. Şu an tedavi görüyorum. Beni yanlış anlamayın, amacım kötülemek değil ama o kadar para verip karşılığında 'yapacak pek bir şey yok' cevabı veren doktor yurt dışında nerede ders verirse versin iyi bir doktor değil bence. Bilemiyorum belki de çok iyidir ama ben iyi doktor oluşunu görmedim. Herkese bol şans. Lütfen gittiğiniz yerlerin nasıl tedavi uygulayacağını sorun.

slm canım beni hatırladın mı...
eşimde sorun var ve sorunun kaynağını bulduk hallettik demişsin ya benimde eşimde sorun var ve temmuz ayında 5. negatifimi aldım şimdi eşim için iyi bi dr arıyorum bana gittiğiniz dr u yazabilirmisin:26::26:

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır formu takip ediyordum fakat yeni üye oldum.Bende tedavimi aydın beyde oldum ilk denememizde çok şükür hamile kaldım şu an kızım 7 aylık Aydın beyden çok memnunum ve hastane çok iyi kesinlikle tavsiye ederim

cnm merhabalar bende arstırdımda başarı oaranı bayag yüksekmiş.kocaelinde sanırım hastane.krokisine baktım. ücretini öğrenebili miyim rica etsem.özelden de yzazabilirsin burdan yazmak istemyorsanız.bide emekli sandığına tabiyim bişey farkediyor mu?ücret her görüşmede alınıyor mu?

merhaba tedavınız olumlu sonuclandımı acaba?hastaneden memlun kaldınızmı?bende buay baslayacagım,

merhaba tedavınız olumlu sonuclandımı acaba?hastaneden memlun kaldınızmı?bende buay baslayacagım,

Ben Aydın beyin Hastası mekemeke: 10 gün önce oğlumuzu kucağımıza aldık.
Aydın bey' e içiniz rahat güvenebilirsiniz, uzun ve yorucu geçen 5 yıl endometrioma ameliyatı sonrası 2 aşılama ve 1 tüp tedavi gördüm ama başarısızlıkla sonuçlandı, tam vazgeçmiş iken Aydın bey ile tanıştık ve yola onunla devam etmeye karar verdim. Şimdi bir tanecik oğlumu emzirdim size bu cevabı yazıyorum.
Asm gebze' de Yarım epidural sezeryan ile ameliyat oldum, iyi ki bu yöntemi seçmişim, ameliyat öncesi Anestezist Yetkin Bey beni her konuda bilgilendirdi ve ameliyat sırasında harika bir ekip bana tam destek oldu, yenidoğan ekibi ve hemşirelerinden son derece memnun kaldık, bizi hiç ama hiç üzmediler, her şey harika gitti, gülerek ameliyata girip iki kişi odamıza döndüğümüzde sadece 2 saat geçmişti.herşeyi ile porfesyonel bir hastane ve ekibi size gönül rahatlığı ile tavsiye eder ayrıca bir bilim adamı olan Aydın bey'in kıymetini bilin isterim, onun gibiler bu dünyada çoook az çünkü. Hepinize bu zor yolculuğunuzda bizim gibi bir son diliyorum.:)

Ben Aydın beyin Hastası mekemeke: 10 gün önce oğlumuzu kucağımıza aldık.
Aydın bey' e içiniz rahat güvenebilirsiniz, uzun ve yorucu geçen 5 yıl endometrioma ameliyatı sonrası 2 aşılama ve 1 tüp tedavi gördüm ama başarısızlıkla sonuçlandı, tam vazgeçmiş iken Aydın bey ile tanıştık ve yola onunla devam etmeye karar verdim. Şimdi bir tanecik oğlumu emzirdim size bu cevabı yazıyorum.
Asm gebze' de Yarım epidural sezeryan ile ameliyat oldum, iyi ki bu yöntemi seçmişim, ameliyat öncesi Anestezist Yetkin Bey beni her konuda bilgilendirdi ve ameliyat sırasında harika bir ekip bana tam destek oldu, yenidoğan ekibi ve hemşirelerinden son derece memnun kaldık, bizi hiç ama hiç üzmediler, her şey harika gitti, gülerek ameliyata girip iki kişi odamıza döndüğümüzde sadece 2 saat geçmişti.herşeyi ile porfesyonel bir hastane ve ekibi size gönül rahatlığı ile tavsiye eder ayrıca bir bilim adamı olan Aydın bey'in kıymetini bilin isterim, onun gibiler bu dünyada çoook az çünkü. Hepinize bu zor yolculuğunuzda bizim gibi bir son diliyorum.:)

slm kızlar bizimde 5 başarısız denememiz var yeni bi denemeden önce merkez araştırıyorum...
aydın arıcıya giden arkadaşlar yorumlarınızı yazarmısınız:26:

ben tedavime aydın beyle başladım ve aydın beyle bitirdim,çünkü ona çok güvendim,şimdi 11 aylık ikizlerim var,allah hepimizin yardımcısı olsun..

ben tedavime aydın beyle başladım ve aydın beyle bitirdim,çünkü ona çok güvendim,şimdi 11 aylık ikizlerim var,allah hepimizin yardımcısı olsun..

Çok tebrik ederim sağıkla büyütün bebeklerinizi Doğumlarınıı nerde kimle yaptnız acav

slm kızlar bizimde 5 başarısız denememiz var yeni bi denemeden önce merkez araştırıyorum...
aydın arıcıya giden arkadaşlar yorumlarınızı yazarmısınız:26:

duygulandırdın beni arkadaş Allah yardımcımız olsun benim bir aşılama birde tüp bebek tedavim ne yazık ki olmadı benim ki daha mı vahim bilmiyorum tüp bebekte transferim iptal oldu hiç embriyo gelişmedi yıkıldım beklemiyordum şimdi kromozom testiniin sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…