Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Anlatıyorum, bizde şaşırdık aydın beyde çok şaşırdı, bu arada arkadaslığımızıda anlattım onada epey şaşırdı:) sancux nemlendirici kullanabilirsin bana 2.5 hafta sonrasına randevu verdi...
durum çok sevindirici ama tehlikeside olabiliyormus, Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inş... Ladybird iş yerindeki bi arkadasımda bi rüya görmüş oda 2 erkek diyor...hiç mühim degil yeterki sağlıklı olsunlar

bu arada kayınvalidem eltimin iki oğluna bakıyor halihazırda, birisi 3.5 digeri 1.5 yasına; +2 olunca dayanamadı...

Evet canim anne gibisi yok. Annen sana guzel mamalar yapar simdi.
Simart kendini biraz. Benimde annem bugun telefonda agladi sinirleri bosalmis o kadar gerilmiski demekki.

Anneler en cok cocuklarini seviyorlar. Hakli olarak da bizler icin cok endiseleniyorlar. Demekki bugun rahatlayinca sinirleri bosalivermis.
:)) yakinda bizlerde ayni hisleri yasayacagiz. Ben bi kac ay sonra hissedicem sadece

tek yumurta ikizi;
8 hücreli transfer edilen embriyo 10. gün sonuna dogru rahime tutunmak için zarı yırtarken bir kısım hücre ayrılıp kalabiliyormuş, böylece tek yumurta ikizleri oluşuyormuş, Aydın bey şekille daha bir güzel anlattı bir araya geldigimizde anlatırım ayrıntısıyla inş.
Arkadaslarım KISACASI MUCıZE!!!başka bir türlü açıklamak zor...bu çok seyrek görünen bbir şeymiş 800 de bir ihtimal...
Aydın beye dedim ki üçüz olma şansını %2.5 demiştiniz, demekki bu daha küçük bi ihtimalmiş az daha oda olabilirmiş...güldük beraber

Anneler en cok cocuklarini seviyorlar. Hakli olarak da bizler icin cok endiseleniyorlar. Demekki bugun rahatlayinca sinirleri bosalivermis.
:)) yakinda bizlerde ayni hisleri yasayacagiz. Ben bi kac ay sonra hissedicem sadece

haklısın canım yakında onları daha iyi alayacagız, sen nasıl oldun dinlenebildin mi?

Yaa cok zor gercekten kayinvaliden icin. Benim iki yigenle seninkiler ayni yasta. Annem bakti ilk cocuga. 2. olunca bakici tuttular buyuk yuvaya basladi ama gene annem ilgileniyor. Cok yoruluyor. Kayinvalidenin psikolojisini anlayabiliyorum. :))

Neler anlattin Aydin Bey'e? Merak ettim simdi.
Eee bulusuyormuyuz cts?

Evde uzaniyorum. Ama gelir gelmez maillerime baktim, acil mudehale etmem gereken bir iki sey oldu. Sonra biraz uyudum. Tel ile uyandim sonra kk ne baktim senin guzel haberinle mutlu oldum.
3 gun raporum var. Evdeyim.

sancux 3 kişilik uyumana şaşırmadım:)) ıştahın nasıl 3 kişilik mi yiyorsun yoksa:)) Kendine iyi bak canım, öpüyorum..

utkumm, cok sevindim eve simdi geldim gelir gelmezde guzel haberini aldım bundan daha guzeli olamazdı :))))) tebrik ediyorum canım

Gece'cim,
Hosgeldin aramiza. Bende 2. denememi mayis haziran doneminde yapmayi planliyorum.
Birlikte paylasiriz yasadiklarimizi. Insallah da yavrularimiza kavusuruz.
Bu surecte kendine iyi bak. :)
Sevgiyle kal.

hoşbulduk lady. iyi olmana sevindim ben de... artık mayıs bizim ayımız olur inşallah güzeller haberleri paylaşırız...

utkum tebrikler... ne güzel ikiz ikiz geliyor haberler. oh şimdi bahar da geliyor, sancux da utkum da bol bol uyuyacak demektir. Bizimse bir süre daha uykularımız kaçacak ama inşallah sonrası güzel olur... eşimin ödü kopuyor ikiz dendi mi bense arada bir ikiz olsa ne güzel olur diyorum, hayal kurduğum vakit... sevgiler hepinize

Allah'ım hepinize en kısa sürede bu sevinçleri ve devamınıda hepimize yaşatsın..
arkadaslar dün gece uyuyamadım sabah 08:10'da kalktım bu arada mesaim 08'de başlıyor epey bi geciktim kahvaltı etmeyi de unuttum şimdi tost söyledim...
Çok ilginç bir his içindeyim...hepiniz dualarımdasınız öğrendigim andan beri size dua ediyorum, Allah'ım her isteyene hayırlı ssağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

sancux ladybird nasılsınız?uyuyormusunuz?benim içinde uyuyun...
bütün gece heycandan uyuyamadım şimdi nasıl uykum geldi anlatamam:)

:))
Walla ben sabah erkenden uyandim. 7:30 gibi. Daha da yatmadim.
Hos bir heyecan, haklisin uyuyamamakta.
Aksam erkenden yatarsin artik.
Izin al istersen, sorun olmayacaksa. Evde dinlenirsin.
Opuyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…