Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

merhaba umutcum, iyiyim canım.
evdeyim, yatmak dinlenmek yerine bilgisayar başında genetik problemlere, testlere vs bakıyorum.
bir sonraki denemeye kadar yaptıracağım testler araştırmalar var mı diye ön inceleme yapıyorum kısacası...
sen nasılsın?

tesekkur ederim bende iyiyim calısmaya calısıyorum
bunu ben de cok arastırmıstım ama pek bisey bulamamıstım sen neler buldun?

sancuk canım sen nasılsın bugun hiç girmedin?
denico canım sen nasılsın?aldın mı randevunu?
ctsi günü ne yapıyoruz bulusuyor muyuz?

Iyiym cnm disardaydim simdi eve geldim. Bugun annemlerde kaliyorum. Gunduz hep uyudum.
Ben musaitim ctesi bulusabiliriz kizlar.

Hoşgeldin canım..Belli ki sen, ben ve ladybird aynı dönemlerde tedaviye başlayacağız..Benim eşimin de ödü kopuyor ikiz olur denince, sanki onlar bakıyor:)) Benim içinde bulunmaz nimet bir taşla iki kuş:)) Sevgiler..

Kızlar benim kayınpederimin dilinde protezden dolayı bir beyaz tabaka oluşmuş ve 1 yıldır bunu gördüğü halde kimseye söylememiş..Diş hekimi şüphelenip doktora gitmesini söyledi ve biyopsi yaptırdık..Maalesef yara kansere dönüşmüş, dil kanseri..Biz cumartesi günü eşimle doktora gitmek zorundayız kayınpederimi göstermek için..Öpüyorum sizleri..

Iyiyim denikocum bol bol uyuyorum. Meyva haricinde pek birsey yiyemiyorum midem bulaniyornerdeyse tum yiyeceklerden.

teşekkürler sancux, vücüdumuzda iyileşmeyen yaralar olduğunda mutlaka doktora göstermeliymişiz..Önemsememiş ve boğazına kadar yayılmış, moralimiz bozuk..özellikle eşimin daha da bozuk(

teşekkürler sancux, vücüdumuzda iyileşmeyen yaralar olduğunda mutlaka doktora göstermeliymişiz..Önemsememiş ve boğazına kadar yayılmış, moralimiz bozuk..özellikle eşimin daha da bozuk(

Evet cnm saglik ihmale gelmiyor. Kendimize dikkat etmemiz gerekiyor bir sıkınti olunca doktora gorunmek lazm. Bayanlar bu konuda cok hassas ama erkekler biraz daha ihmalkar oluyor.
Umarim bir an once sagligina kavusur.

Dolayisiyla tup bebek tedavisini de ertelemis oluyorsun degil mi?
Hayirlisi olsun cnm. Geç olsun guc olmasin.

Evet canım biraz erteleyeceğim, sanırım yapışıklıklar biraz açıldı bu ay çok şiddetli regl gördüm..Rahim yapışıklıklarının en önemli belirtisi az regl görmek çünkü..Tekrar muayene olmak istiyorum belki rahim duvarı biraz kalınlaşmıştır..Hem de ladybird'ü beklemiş olacağım hemen hemen aynı tarihte tedaviye başlamış olacağız..Hem eşim de bu moralle uğraşmamış olur bu işlerle..

Aldığın 4 kg'ı da mide bulantından dolayı vereceksin desene..2 ay daha sık dişini, çabuk geçer inşallah..

Cnm o aldigim 4 kilo sislikmis su toplamisti vucudum.
Su an şişlik yok pek yemekte yiyemiyorum normalde de pek yemem zaten.
Su an 2 kilo fazlam var. Onu da versem iyi olur ama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…