Hoşgeldin canım..Belli ki sen, ben ve ladybird aynı dönemlerde tedaviye başlayacağız..Benim eşimin de ödü kopuyor ikiz olur denince, sanki onlar bakıyor:)) Benim içinde bulunmaz nimet bir taşla iki kuş:)) Sevgiler..
Wormwood cnm çok teşekkür ederim.
Dediğin gibi umarım ikisi de sağlıklı bir şekilde büyürler.
Aydın bey erken doüum riskinden bahsetti.
28. ve 30. haftalardan sonra istirahat veriyorlarmış. Sen geldin aklıma 34. haftada doğmuştu senin minikler değil mi? küvezde kaldılar mı hiç?
sancux bu akşam öyle bir agrı ile uyandım ki dayanamadım eşimi uyandırdım, midem felaket bulandı, sadecce su geldi agzıma, ama bir an ölüyorum sandım öyle korktum ki..
sende istifralar basladı mı?
bu sabah bende tartıldım 3.5kg fazlam var tedavi öncesine göre aydın beyin orda tartıldıgımda 5kg fazla gelmiş moralim bozulmustu:)
ben de erken doğum iznine çıktım zaten tekil hamilelere göre.30 dan itibaren bu hafta da bekleyelim şeklinde geçti benim. kızım 1600, oğlum 2800 kg doğdu. allaha şükür ikisi de küvöze girmedi. yani kg ve doğum haftası ilişkisi önemli küvöz için.
ben de fitil kullanmıştım uzun bi süre:)
hoşbulduk deniko. mayıs ayına dört kişi olduk demektir... inşallah herşey yolunda gider. bu arada geçmiş olsun, dilerim kayınpederin de kısa sürede sağlığına kavuşur. insan ne yazık ki sağlığının kıymetini ancak onu kaybettiğinde anlıyor.
umut sen sigara ile vedalaşabildin mi. hala gelecek hafta bırakırım diyip duruyorum fisfisfis
merhaba kızlar,
denikocum cok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inş. en kısa süre de sağlığına kavuşur..gerçekten insanoğlu başına gelmeden önce pek çok şeyden bi haber yaşıyor aklının ucuna bile getirmiyor...
gece ve umut lütfen bir an önce sigaraya veda edin bebeğinizi çağırmaya başlayın bakın ben geçen yıl tam 15 kilo verdim yola her çıktıgımda bebeklerime dogru yürüdügümü düşünüyordum
kendime bir slogan edinmiştim...önümüzdeki bahara beraber yürüyelim diyordum sizde şimdiden çagırmaya baslayın,yazın denizi kumu kumsalı, sonbaharda dökülen yaprakları kısın yağan karı beraber karsılarsınız inş.
herşey gönlünüzce olsun canlarım...
ladybird canım sen nasılsın?herhangi bir sıkıntın var mı?
sanırım ctsi buluşmasını erteleyecegiz, çünkü hep birlikte olalım demiştik inş. denico da kendisini hazır hissettigi bir gün buluşuruz...tabii gene de ben çogunlugun kararına uyarım...
gunaydın kızlar,
deniko cok gecmis olsun, umarım kısa surede iyilesir, saglıgına kavusur
utkumm sigara icin gercekten ciddi caba gösteriyorum malesef tüp bebek tedavisi sigara icenler icin daha da zorlasıyor umarım gece de ben de tamamen bırakacagız en kısa surede...
sancux bi arkadasım ikiz hamileliginde cok mide bulantısı yasadı doktor ikiz hamilelik bulantılarının tek hamileliklere oranla daha fazla olacagını soylemisti zaten sonra doktorunu degistirmek zorunda kaldı yeni doktoru bilege takılan bi bant onerdi ve gercekten faydasını gordu hamilelik bulantıları icin tasarlanmış ama doktoruna bi danıs istersen eczanelerde satılıyormus umarım kısa surede kolayca atlatırsınız bulantı donemini (birde ayva yemeyi oneriyorlar) bu da ablamın tecrube ettigi biseydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?