Dün başlamak için gitti! Ama kafam çok karışık vajinismus vajinismus oldgumol belirttim halde aydın beyindeki çok ağır geldi bana diğer doktorlar hiç böyle davranması birde sankb devlet hastanesi gibi muyane olunan oda çok şaşırdım kafam allak bullak oldu kadar para için isinmafiTedaviniz nasıl gidiyor ben de ASM -Şişli memoria-bahçeci arasında kararsızım.. birde ASM de tüp bebek raporu geçerli mi bilgisi olan var mı
Rapor geçmez sanırımssk yok diye biliyorumTedaviniz nasıl gidiyor ben de ASM -Şişli memoria-bahçeci arasında kararsızım.. birde ASM de tüp bebek raporu geçerli mi bilgisi olan var mı
Ebru hanıma muyane oldunuz mu hiç eli nasıl aydın bey hızlı davrandı korktum bende vajinismus var ama4 kere denedim hepsi iyi davrandı aydın beyin elinagir transferde ne yaparım ebru hanım eli hafifsevonu tercih edeyim3 kere transfer oldum. İlki dış gebelikti. İğne ile düşük yaptım.İkinci hiç tutmadı 3. De hamileydim. Süreçte iyiler ama her bedene aynı uygulama yapılmalı mı onu sorguluyorum.. şansınızı deneyin inşallah tutar :)
Ebru hanımın eli hafif m i çok korktum dün aydın bey el ağır geldiTransferden sonra bütün tüp bebek merkezleri doğru dürüst ilgilenmiyor biz işimizi bitirdikhesabi bende 4.denemde enfeksiyon kaotik hastanede doktor doğru dürüst cevap vermedi herşey parayı alana kadar doğrusu ebru hanm sadecbtup tedavisi sırasında iyi olsa yeter bana birde işinin ehli olsapixitif olursa zaten başka doktora gecerim
Ben de gittiğimde vajinismustum. Ebru hanım beni ilk ameliyat odasında muayene etti çünkü anestezi alacaktım öyle istemiştim. Beni ikna etti hadi bi deneyelim her seferinde anestezi alma dedi. İlkinde eli ağır mı değil mi bilemem ama acıdan ölüyorum sandım. Ama sonra o konuda hakkını yiyemem çok rahat muayene oldum kendisine. Hatta transferde falan çok rahattım. Sonra da zaten gebelik boyunca da vajinal ultrasonlarımı güzelce oldum . Çok katkı sağladı bana.Ebru hanıma muyane oldunuz mu hiç eli nasıl aydın bey hızlı davrandı korktum bende vajinismus var ama4 kere denedim hepsi iyi davrandı aydın beyin elinagir transferde ne yaparım ebru hanım eli hafifsevonu tercih edeyim
Ne yapsam bilemedim umarım bir daha aydın ve denk gelmez aslında ebru idindoktorum aydını istedim bakalım bir aya saymazsam oradan düzenlerini de beğenmedim üç ay önce muyane etmediler şimdide kist var 4 ay zaman kaybettirdi heryer ilk gittiğimde muyane ediyoBen de gittiğimde vajinismustum. Ebru hanım beni ilk ameliyat odasında muayene etti çünkü anestezi alacaktım öyle istemiştim. Beni ikna etti hadi bi deneyelim her seferinde anestezi alma dedi. İlkinde eli ağır mı değil mi bilemem ama acıdan ölüyorum sandım. Ama sonra o konuda hakkını yiyemem çok rahat muayene oldum kendisine. Hatta transferde falan çok rahattım. Sonra da zaten gebelik boyunca da vajinal ultrasonlarımı güzelce oldum . Çok katkı sağladı bana.
Ne yapsam bilemedim umarım bir daha aydın ve denk gelmez aslında ebru idindoktorum aydını istedim bakalım bir aya saymazsam oradan düzenlerini de beğenmedim üç ay önce muyane etmediler şimdide kist var 4 ay zaman kaybettirdi heryer ilk gittiğimde muyane ediyo
Basla yere artık gidemem gücüm kalmadı yaş 41 oldu 5.denemeHakkınızda hayırlısı olsun o kadar vakit geçmiş şansınızı deneyşn olmadı başka yere gidersiniz...
İnşallah son olur...Basla yere artık gidemem gücüm kalmadı yaş 41 oldu 5.deneme
Bana da muyane odalati ve ultrasonla ti çok basit geldinkskca hastanenin devlet hastanesinin gibi sankiBeklediğim sonunda oldu çok şükür. Doktorum buradaki çekilen HSG yi beğenmedi benden Echomar da çektirmemi istedi. Cumartesi günü çektirdim ve Anadolu Sağlık Merkezi'nde resmen canımı okuduklarını anladım. Tüplerimin kapalı olduğu söylenip direk tüp bebek demişti Ebru hanım ama burada tüplerimin ikisinin de açık olduğu bir sorun olmadığı söylendi. Çok rahat bir çekim oldu benim için. Eğer HSG çektirecekseniz bu konuda uzman yerlere gidin derim. Ebru hanım benim iki ayımın üzüntüyle geçmesine sebep oldu. Koskoca hastanenin görüntüleme cihazı tüplü tv kalitesinde, Echomar daki filmi gördükten sonra.
Valla açıkçası transferde falan olan ultrason makinelerini görseniz milattan önce kalma. O konuda çok geride malesef.Bana da muyane odalati ve ultrasonla ti çok basit geldinkskca hastanenin devlet hastanesinin gibi sanki
Valla açıkçası transferde falan olan ultrason makinelerini görseniz milattan önce kalma. O konuda çok geride malesef.
Suan durumunuz nedirVe bana yumurta donasyosunu soylediler ozaman aile baskisi yuzunden yaptirdim ve olmadi sonraki muaynelerimde yumutalarim var ama biri biraz digeri ondan biaraz buyuk oldugunu soylediler d.k. hapi kullaninca duzenli adet oluyorum ama hormonlarimdan beyinden gelen yuksek oldugunu soyluyolar simdi aydin beyle gorustum benden 3 tahlil istedi ve ben simdi d. K.hapi icip adet olmayi bekliyom olunca verdigi tahlileri yaptirip yanina gidecegim sizden istedigim arkadaslar benim durumumda olanlar arkadaslar varmi varsa lutfen yassinlar birbirimize umut olalim veyada benim durumumda olup hamile kalan arkadaslar var mi...
Moralinizi bozmayin , yediklerinize dikkat edin sabahlari yumurta ,ceviz badem bal eşiniz ve siz onerdikleri vitaminleri duzenli kullanmaya devam edin siz ve esiniz , aksamlari yemeklerden sonra vakit bulursaniz sabah ve oğlen de yürüyüş yapin en az 10 bin adim gunde internette fertilite diyeti diye listeler var uygulayin , mevsim sebzeleri ve meyveleri tuketin ,biz brokoli karnibahar cok tuketmistik , aldiğınız hormon ilaclari kendiliğinizden gebe kalmanızı sağlayabilir ovulasyon takip edin iki yada üç günde bir yapacaksiniz ,bir kere olmuş ikinciye kolay olacaktır bizde de negatif sonuclandi fakat sonra Allah nasip etti çok sükür kendiliğinden , hormon ilaclarinin faydasi oldu diyorlar , birde 21 gun incir kürü uyguladık birde 1 ay boyunca aktardan kari koca sabah ac karnina gece yatmadan kereviz tohumlu macun mubarek bal yedik faydasi oldu mu bilmiyoruz ama daha sayamadığım birsuru bisey , ozetlersem yürüyüs ,dogal beslenme ,incir kürü ve doktorlarin onerdigi vitaminleri kullanip ovalusyonu takip etmekle bize nasip oldu çok şükür .Bu arada sürece girmeden önce yapılan tüm testler normaldi. Adam eşime sigara içiyosun diyince tekrar test yaptırdık, başka kişilere kontrol ettirdik, delimisiniz herşey gayet normal dediler. Yani sigara değil kısmet değilmiş.
Merhaba bende salı günü ilk muayeneye gidicem nasipse adet günüm yarın tüp bebek denemes için 27 yaşımdayım ama amh düşük inşallah yolunda gider herşey bende merak ediyorum hastahaneyi ve doktorları arkadaşımın tavsiyesi ile gidicemArkadaşlar selam 5.deneme için hastane arayisindayim, son yorumların üzerinden 1 yılı fazla geçmiş. ASM Aydın bey ve Ebru hanimla ilgili güncel deneme ve yorumları olan arkadaşlar var midir? Geçmiş yorumları okudum memnun olan ve hiç olmayan var, yakın zamanda giden varsa güncel durum bilgisi alıp oyle karar vereyim diyorum. Benim sorunum ileri yaş yumurta rezerv az ve kalitesiz
Yanıtınız icin cok tesekkur ederim, ben olumsuz deneme sonucumu yeni aldim, bir sonraki adetle baslayabilecegim yeni tedaviye. Siz benden öncesiniz, ben sonrasında sorarım gerci size, deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum. 5.deneme olacak, ilk 4 u Amerikan hastanesinde yaptırdım suan yeni bir yer araştırıyorum. Sizin de hersey yolunda gider inşallah, olumlu guzel sonuçlarınız olsun diliyorum...Merhaba bende salı günü ilk muayeneye gidicem nasipse adet günüm yarın tüp bebek denemes için 27 yaşımdayım ama amh düşük inşallah yolunda gider herşey bende merak ediyorum hastahaneyi ve doktorları arkadaşımın tavsiyesi ile gidicem
Ben ilkinde bile çok stresliyim ne zor 4 negatif Allah yardım etsin hepimize tutmamasıyla ilgili bişey söyleniyor mu size kaç yumurtanız oluyor sizde bana tecrübelerinizi anlatırsanz bende çok sevinirimYanıtınız icin cok tesekkur ederim, ben olumsuz deneme sonucumu yeni aldim, bir sonraki adetle baslayabilecegim yeni tedaviye. Siz benden öncesiniz, ben sonrasında sorarım gerci size, deneyimlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum. 5.deneme olacak, ilk 4 u Amerikan hastanesinde yaptırdım suan yeni bir yer araştırıyorum. Sizin de hersey yolunda gider inşallah, olumlu guzel sonuçlarınız olsun diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?