benim transferim 28 temmuz cuma yapıldı beklemedeyim. 6.gün blast olup dondurulan 2 embriyom koyuldu. Doktorum Aydın bey ama yurtdışındaydı transferimi Ebru hanım yaptı zaten ikisi de çok iyi doktor. gayette güzel geçti abartı su içirilmeden küçük spekulum kullanılarak acı çektirmeden hemşirenin doktorun konuşarak yaptığı bi.transfer oldu çok ilgililerdi daha önceki merkezimde yaşadığım olumsuzlukları yaşamadım artık kısmey
Canım inşallah herşey gönlünce olsun sağlıkla sihatle hamile kal al bebisini kucağına.benim yaşadığım aksilik hiç kimse yaşamasın umarım bakalım ben birdaha ne zaman para ayarlıyıp tedavi olabilicem. Hakkımı asla helal etmiyorum ne dr ne hastaneye..ölen yavrularimin gunahini hep çeksinler insallah
Keşke yazdıklarını okuduktan sonra dinleyip gitmeseydik ,hemen hemen aynı olaylar bizdede oldu daha ilk denemede yüksek dozdan başladı haliyle kaliteli embriyo oluşmadı normalden çok uzun sürdü yumurtaların büyümesi , sözde iki tane alındı ve bir tanesi döllendi (sözde diyorum çünkü diğer merkezler gibi emriyonun fotosunu felan görmedik ) dölenende 2. gün üç hücreye bölünmüş embiriyologa 3 günü görmesi gerekmezmi dememe rağmen (3.gün pazar gününe denk geliyor ve o gün çalışmıyolar) farketmeyeceğini söyledi ,yani sözün kısası cebimizdeki parayı aldılar ,sonuç negatif olduktan sonra bir hafta görüşmek için bekledik ,bir dahakine şöyle yapıcaz böyle yapıcaz denildi ama bizim bir sonraki denemeye paramız yoktu, zaten çider indirimi ile başvurmuştuk .
Yüksek dozla başlayınca aklıma sizin yazınız geldi acaba vazmı geçsek derken belki bizde aynı durum olmaz dedik fakat 5 gün başka insanların 15/16 olurken bizimkinin en büyüğünün 9 mm olmasıda bir işaretti belki ama biz yinede devam edelim bir bildikleri vardır dedik ,ilacı kesip bakın böyle olmuyor en iyisi her ay bir tane ilaçsız alıp donduralım deselerdi tamam derdik boşa o sıkıntıları yaşamazdık ,şimdi borçlarımızı ödeyip tekrar deneyeceğiz ama hangi merkezde hangi doktorda karar vermedikAh canım benim yasadiklarimi yaşamanızı istemezdim çok üzüldümpsikolojik olarak altüst edip duyguları ile oynuyorlar insanların doğru dr doğru merkezi bulmak çok önemli ama birdaha mi asm bedava deseler gitmem inan .sana birşey önermek isterim akrabam uzun çabalar sonucü aktardan aldığı 30 40 tl lik bir bitkisel urunle hamile kaldı o ay bende aldım yeni bakalım ne olucak sonuç. .for woman diye bitkisel kapsül bi sor istersen aktara internettende arastirabilirsin umarım allah Sanada annelik duygusu yaşatsın en kısa zamanda
Çok uzuldum allah yardımcınız olsun umarım tedaviye gerek kalmadan allah size bir mucize gönderir ve kendiliğinden olur evladınızYüksek dozla başlayınca aklıma sizin yazınız geldi acaba vazmı geçsek derken belki bizde aynı durum olmaz dedik fakat 5 gün başka insanların 15/16 olurken bizimkinin en büyüğünün 9 mm olmasıda bir işaretti belki ama biz yinede devam edelim bir bildikleri vardır dedik ,ilacı kesip bakın böyle olmuyor en iyisi her ay bir tane ilaçsız alıp donduralım deselerdi tamam derdik boşa o sıkıntıları yaşamazdık ,şimdi borçlarımızı ödeyip tekrar deneyeceğiz ama hangi merkezde hangi doktorda karar vermedik
Amin inşallah cümle çocuk sahibi olmak isteyenlerin olsun ,sizede inşallah nasip olur tez zamanda . Bu kapsülün tam adıni özelden yazarmisinizÇok uzuldum allah yardımcınız olsun umarım tedaviye gerek kalmadan allah size bir mucize gönderir ve kendiliğinden olur evladınız
Yolladım cnmAmin inşallah cümle çocuk sahibi olmak isteyenlerin olsun ,sizede inşallah nasip olur tez zamanda . Bu kapsülün tam adıni özelden yazarmisiniz
Bravo arkadaşım güzel yazmışsın. Okadar cahil insan var ki tutunmuş embriyo ve biyokimyasal düşükle karşılaşıldığında daha oluşmamış bebeğe "bebeğimi düşürdüler, bebeğimi onlar yüzünden kaybettim" diyebilen insanlar var. Burada bu tarz cahil insanların olumsuz yazılarınından etkilenenlere tavsiyem gidin yüz yüze görüşün, başarı oranlarını isteyin ona göre karar verirn. Ben bu ekip sayesinde iki çocuk sahibi oldum ve bir çok gönderdiğim tanıdıklarıma vesile oldum. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsinin emekleri çok büyük.
Semra hanım çok iyi ama o hep yurt dışında oluyor ve hastalara diğer Dr lar bakıyorHerkese merhaba bende Aydın beyle görüştüm. Başarısız bir tüp denemem oldu İstanbul'daki başka bir merkezde şimdi yeni merkez arıyorum. Semra Kahramanmı Aydın Arıcımı karar veremedim. Semra hanım evimize daha yakın ama Aydın Arıcı daha çok güven verdi sanki. Yakın zamanda deneyimi olanlar paylaşırlarsa sevinirim uzun zamandır yazılmamış.
Gorustunuz mu aydin beyle.iyi diyenlerde var begenmeyende anlayamadim bende.ben birde muayene saatlerini merak ediyorumArkadaşlar merhaba 4 kere başarısız tup denenen var hepsi negatif çok yoruldum bir sebep bulunamıyor anadolu sağlık merkezi dusunuyorum bu sefer nasıl bir yer ve fiyat durumu nasilnpendikteyim bana yakında artık uzak hastane elden yoruldum bir akıl verin aydın bey iyimi başarısız denemerfe
HayirGorustunuz mu aydin beyle.iyi diyenlerde var begenmeyende anlayamadim bende.ben birde muayene saatlerini merak ediyorum
Evet, ben de Aydın beyde karar kıldım ve iyikide öyle yapmışım. Tedavim başarılı sonuçlandı. Şimdi ilk muayeneyi bekliyourz :)Semra hanım çok iyi ama o hep yurt dışında oluyor ve hastalara diğer Dr lar bakıyor
Merhaba sorunuza ben cevap vereyim, ben İstanbul'daki bir çok merkezle görüştüm, hatta başka bir merkezdede olumsuz sonuçalanan bir tedavi yaşadım. Bu defa Aydın beye karar verdim ve doğru karar verdiğime inanıyorum. Yumurta sayım az ayrıca eşimde morfoloji sorunu var ikimiz de sorunluyuz yani Aydın Bey'le ilk denenmede başarılı sonuç aldık, umarım sağlıkla dünyaya gelir.Gorustunuz mu aydin beyle.iyi diyenlerde var begenmeyende anlayamadim bende.ben birde muayene saatlerini merak ediyorum
.Merhaba sorunuza ben cevap vereyim, ben İstanbul'daki bir çok merkezle görüştüm, hatta başka bir merkezdede olumsuz sonuçalanan bir tedavi yaşadım. Bu defa Aydın beye karar verdim ve doğru karar verdiğime inanıyorum. Yumurta sayım az ayrıca eşimde morfoloji sorunu var ikimiz de sorunluyuz yani Aydın Bey'le ilk denenmede başarılı sonuç aldık, umarım sağlıkla dünyaya gelir.
Aydın bey 1-2 ayda bir Amerika'ya gidiyor galiba 15 günlüğüne. O olmadığı zaman yerine Ebru hanım bakıyor, bana hiç bakmadı çünkü Aydın bey vardı, nasıldır yorum yazamayacağım. Asm yi arayıp Aydın beyin burada olmayacağı tarihleri öğrenebilirsin. Ve tadavini Türkiye'de olduğu vakte denk getirebilirsin.
Gördüğüm kadarıyla Aydın bey insan olarak çok iyi birisi. En yoğun olduğu zamanlarda bile benim her soruma yanıt verdi. Ayrıca bana sık sık moral de verdi.
Benim araştırdığım kadarıyla da çok çok iyi bir hekim. Sadece Türkiye'de değil, Amerika'da da isim yapmış bir doktor, ordaki önemli bir üniversite hastanesinin kısırlık bölüm başkanlığını yapmış.
Bunun dışında tüp bebek tedavisi sadece tedaviyi yapan hekimin başarısına bakmıyor, embryologlar, spermi mikroskopta inceleyen, hazırlayan, uzmanlar ve hastanenin sahip olduğu teknoloji de en az doktor kadar önemli. Dünyanın en iyi doktoru yapsın tedavinizi, iyi bir embryo oluşturulmadıktan ve takibi yapılmadıktan sonra başarılı olması imkansız. bu bakımdanda Asm nin ekibi, deneyimi ve teknolojisi beni tatmin etti.
Aydın bey sanırım sabahları Gebzede öğleden sonraları Ataşehirde oluyor ben kontrollere hep Ataşehire gittim. Yumurta toplama ve transfer için 2 kez sabah Gebze'ye gittim sadece. Yoğunluk oluyor doğru tüp bebekte hasta çok ama ekip çok organize, toplamda doktoru 5 dakika görmüş olsanız bile tüm ölçümleriniz yapılıyor ve sorularınıza cevap veriliyor.
Buraya karar vermeden buradaki tüm yorumları tek tek okudum. Genelde herkese aynı tedavinin uygulanıyor olmasından şikayet etmişler ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum . Birisi ilaçlara hemşirelerin karar verdiğini yazmış mesela ama böyle bir şey tabi ki yok. Aydın bey muayene sırasında ilacın dozunu söylüyor, tedaviye başlarken verilen ilaçlar zaten fix folik asit, antibiyotik ve yumurta geliştirici ilaçlar. Hemşire bu ilaçları yazıyor ve Aydın beyin söylediği dozda ilacı nasıl kullanacağınızı anlatıyor.
Merhaba daha onceki paylasimlarinizida okudum benimde fsh yüksek amh düşük filip taşhanla telde görüştüm ama muayene için emin olamadım siz memnun kaldinizmi tedavi yaklaşımı dogrumuydu sizceKizlar mrh uzun zamandir yazmiyordum okuduklarima uzuldum bende ist bi dr gidiyorum filip tashan adinda ilgisi cok iyi ilgileniyo guler yuzlu hic olmasada para goz biri degil bana verdigi ilac tedavisi 3 aydi doldu Allahin izni ile pazartesi yanina gidicem konturole eger yumurta olusumu olduysa alicak ve tup bebek tedavisine baslayacak umidum var ilk defa bir dr bana umut verdi ver ilgilendi simdiye kadar gittigi dr boyle ilgilenmediydi insallah pazartesi iyi haberler alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?