Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

tesekkurler utkumm iyiyim :)) gecmis olsun canım umarım dus iyi gelmistir
kızlar size de merhaba umarım sizler de iyisinizdir..

Merhaba utkumm bugün gittik doktora ama maalesef radyoterapi önermiyor carrahi işlem yapılması gerektiğini söyledi..Dilin üstündeki kanserli bölge temizlenecekmiş ve oldukça uzun bir ameliyatmış..Kayınpederim baypass ameliyatı geçirdi ve hala kalbinden rahatsız..Eşim ve kardeşi ameliyat olup olmaması konusunda karar veremediler hala, anestezi alabilir mi bilmiyoruz..Öpüyorum seni..

canım benim çok büyük geçmiş olsun, gerçekten çok zor br karar işte yaş ilerledikçe insanların saglıklarıyla ilgili problemlerde artıyor..inşallah en kısa sürede saglıgına kavusur...
bodrumda zakkumdan ilaç yapan bir doktor vardı ya ziya özel'di galiba ismi onun alternatif ilaçları oluyor benim yengemin ablasının degişik bir hastalıgı vardı vucudu kan üretmiyordu bir çeşit kanser, Allah'ın izniyle tedavi oldu şimdi iyileşti..zaman zaman bodruma geliyormus ABD'den ilaçta gönderiyormus duydugum kadarıyla bence bir araştırın..inşaallah ameliyatsız bir çözüm yolu bulunur...

kızlar selam... utkum geçmiş olsun sana da. yastığına dikkate et şu günlerde bir de üşümemeye... sıcak havlu, sıcak su torbası da iyi gelir... deniko, dilerim bir yolunu bulursunuz. bir doktora bağlı kalmayın ameliyat kararında, mutlaka bir başka doktora daha gidin. morali iyidir inşallah. çünkü bu hastalığın ve tedavi sürecinin moralle ilişkisi çok fazla. utkum bitkisel tedavi önermiş. ben de bir ekleme yapayım. yeşil sarımsağı bir iki kişiden duydum. özellikle böyle tedavi gerektiren açık yaralar için etkili olabilir. geçmiş olsun tekrar...

utkumm, (g)ece teşekkürler..Eşimin kardeşi böyle bir bitkisel ilaç getirtmiş ızmir'den sanırım..Kullanmaya başlamıştı kayınpederim..2 doktordan daha randevu aldık hem özel hem üniversite hastanesinden..Hayırlısı bakalım ne olacak.gece, yeşil sarmısağı yaraya mı sürecek ne yapacak acaba bir bilgin var mı canım?

Selam kizlar.....
Haftasonu giremedim nete evde durmamaya calistim evde durunca surekli uyuyorum.
Sanki disaridayken midemde daha az bulaniyor temiz hava iyi geliyor sanirim.
Ama yorucu oluyor tabi bu seferde belim falan agriyor.
Sizler neler yapiyorsunuz?
Denikocum kayinpederine uzuldum umarim bir an once sagligina kavusur.

Çok sağol tatlım..İyi bak kendine fazla yormamaya çalış..

kızlar, selam..
denikocum, çok geçmiş olsun. bu konularda hiç deneyimim yok, o nedenle bir şey öneremiyorum ama birkaç doktorla birden görüşmenizde fayda olacaktır. yaşlılıkta gerçekten çok daha zor hastalıkla uğraşmak. umarım bir çözüm yolu bulursunuz.. ve bu badireyi atlatabilirsiniz

kızlar dün akşamdan beri çok sancım oldu, regl ağrısı gibi ama kesinlikle ilaçla geçmiyor. tabi eşliğinde kanama da oldu. şimdi biraz hafifledi. ilk günlerde bir şey olmayınca insan öyle devam edecek sanıyor ama öyle olmuyormuş. yarın sabah devam ederse işe gitmemeyi planlıyorum ama umarım bitmiştir.

sancux uyumamak için gezme planı yapman iyi ama, dikkat et dışarlarda üşütme kendini.
utkumm geçtimi boyun ağrıların?

kızlar hepiniz kendinize iyi bakın, görüşürüz..

Günaydın güzel kızlara.s.
hala boynum geçmedi, bu sabah eltimle çalıştığı saglık ocagona gittim T3,T4 ve TSH tahlili vermek için hamile oldugumu öğrenince yaptırmam gerekiyordu ancak fırsat buldum... Eltim akşama ilaç getirirse inş daha iyi olurum, zor oturuyorum masada Allah'ım iyileşirim biran önce inş.
ladybird canım sanada geçmiş olsun inş. daha iyisindir
sancux, canım benim yerimede gez, benim hiç gezecek halim kalmıyor ctsi günü zorda olsa yuvaya gittim kızlarla ders çalıştık epey geri kalmışlardı.

merhaba ladyybird :)
gecmis olsun umarım biranonce iyilesirsin bence sen de usutmemelisin

utkumm günaydın, çok güzelmiş papatyaların :)
boynunun hala geçmemesine üzüldüm. benimde omzum bir kere çok fena olmuştu. bir hafta ağrısı geçmemişti. dr bana sıcak pet vermişti. önce o bölgeyi ısıtıp sonra da 3 kremi karıştırarak masaj yapmıştım. tabi bir de egzersiz hareketleri. boyun için de vardır egzersizler. başını sağa sola öne arkaya esnetmelisin sanırım. konu boyun olunca aslında dr la görüşsen daha iyi olur. yanlış bir hareket sonucu daha kötü olmamak lazım.
tekrar geçmiş olsun.
ben bugün de gitmedim, evdeyim. sabah kalktım giyindim sonra kendime güvenemeyip geri yattım. evden bakıyorum maillerime.
kendinize iyi bakın kızlar, görüşürüz.

merhaba deniko,
allah kolaylıklar versin umarım en kısa sürede en iyi sekilde atlatırsınız bu zor durumu
tekrar gecmis olsun..

günaydın umutcum,
sen nasılsın bu sabah.. iyi haftalar diliyorum.
haklısın üşütmemek lazım. annem yanımda sürekli, benimle ilgileniyor. :)
sürekli bir şeyler yedirmeye çalışıyor...
üzerimde battaniyeler, evdeyim çıkmıyorum dışarı.
anne gibisi yok.. umarım bizim çocuklarımızda bizler için aynı şeyi düşünürler..
görüşürüz.

tesekkurler canım ben de iyiyim biraz yorucu bi pazardan sonra calışmak pek hos degil ama... sen keyfini cıkar dinlenmene bak umarım agrıların da en kısa surede gecer hepten keyifli bi dinlenme olur senin icin

ladybird canım çok geçmiş olsun, inş biran önce kendine gelirsin
gün geçiyor evraklarımı yazdım..öğlen arası yaklasıyor acıktım onu bekliyorum:)

Gunaydin kizlar iyi bir hafta diliyorum....
Ladybird utkumm canlarim gecmis olsun kendinize dikkat edin.
Ladybird iyice dinlen bugun evde umarim agrilarim ve kanaman gecer.
Utkumm bence de boynun gecmez ise bir an once doktora gitmelisin.

Ladybirdcüm neden oldu acaba ağrın ve kanaman? ışe gitmemen iyi olmuş, annen iyileştirir seni yarına kadar.Geçmiş olsun canım..

sancux, utkumm öpüyorum sizi..Utkumm boynun için doktora git canım belki sana zararsız bir jel verir..Geçmiş olsun..Sancux az kaldı güneşli günlerin gelmesine, hepimiz dört gözle bekliyoruz canım..Kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…