Selam kizlar.....
Haftasonu giremedim nete evde durmamaya calistim evde durunca surekli uyuyorum.
Sanki disaridayken midemde daha az bulaniyor temiz hava iyi geliyor sanirim.
Ama yorucu oluyor tabi bu seferde belim falan agriyor.
Sizler neler yapiyorsunuz?
Denikocum kayinpederine uzuldum umarim bir an once sagligina kavusur.
kızlar, selam..
denikocum, çok geçmiş olsun. bu konularda hiç deneyimim yok, o nedenle bir şey öneremiyorum ama birkaç doktorla birden görüşmenizde fayda olacaktır. yaşlılıkta gerçekten çok daha zor hastalıkla uğraşmak. umarım bir çözüm yolu bulursunuz.. ve bu badireyi atlatabilirsiniz
kızlar dün akşamdan beri çok sancım oldu, regl ağrısı gibi ama kesinlikle ilaçla geçmiyor. tabi eşliğinde kanama da oldu. şimdi biraz hafifledi. ilk günlerde bir şey olmayınca insan öyle devam edecek sanıyor ama öyle olmuyormuş. yarın sabah devam ederse işe gitmemeyi planlıyorum ama umarım bitmiştir.
sancux uyumamak için gezme planı yapman iyi ama, dikkat et dışarlarda üşütme kendini.
utkumm geçtimi boyun ağrıların?
kızlar hepiniz kendinize iyi bakın, görüşürüz..
Merhaba utkumm bugün gittik doktora ama maalesef radyoterapi önermiyor carrahi işlem yapılması gerektiğini söyledi..Dilin üstündeki kanserli bölge temizlenecekmiş ve oldukça uzun bir ameliyatmış..Kayınpederim baypass ameliyatı geçirdi ve hala kalbinden rahatsız..Eşim ve kardeşi ameliyat olup olmaması konusunda karar veremediler hala, anestezi alabilir mi bilmiyoruz..Öpüyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?