Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ladybird sana da çok geçmiş olsun. bu kanamanın sebebi nedir, normal midir, sordun mu doktora?
deniko, yeşil sarımsağı yemesi gerekiyor ne yazık ki hem de sık sık...
utkum boyun tutulmasından ben de çektim, kas gevşetici, mesela dorsilon kullanabilsen rahatlarsın biraz ama hamilelik katagorisi nedir bilmiyorum. öte yandan büyük olasılıkla üşüyüp kendini kasman sebebiyle tutulmuştur. çok dert etme çok sık olmuyorsa büyütecek bir şey yoktur. bir de kendini bırakıp, son derece rahat ve kasmadan uyumaya özen göster, bak göreceksin hafifleyecek.
sancux sana tavsiyem de güzel, eğlenceli müzikler dinelemen olacak. çünkü havalar bir süre daha böyle devam edecek gibi...
ben ne yapıyorum? folik asitlerimi içip, mayısı bekliyorum. bu arada ebru hn bana önümüzdeki adetimde başlamam için doğum kontrol hapı verdi olası bir kist oluşumunu engelleyecekmişiz böylece. tabi olası bir hamileliği de iyi bakın kendinize

gece doktorunla sigara konusunu hic gorustunmu? bana bugun ictigin sigara 80 sonra olusacak yumurtanın kalitesini etkiler demisti doktor ciddi bi mücadele veriyorum sigaraya karsı ( sana ne dediler sigarayla ilgili? folik asit ve coraspirine ben de devam ediyorum

günaydın kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz?
bu hafta sonu planınız yoksa ctsi için plan yapalım mı?ınş. bu hafta bi sorun çıkmazsa buluşalım diyorum ben...Ne dersiniz?

Kizlar selammm,
Bugun sabah ise geldim artik. Vermem gereken bir egitim vardi. Sabah pek iyi degildim ama simdi acildim bayaa. Aksam gene sanci oldu Nasil bir seydir bu yaa gogsumden kasiklarima kadar inen bir agri. Birde mide bulantisi var yaninda. Simdi durum daha iyi. Sadece hafif bir bulanti, kasikta biraz agri var. Kanama iyice azaldi. Lekelenme gibi. Oturup kalkarken biraz batma oluyor ve afedersiniz acikca yazacagim. Kucuk tuvaletimi yaparken de sistit olmuscasina kasiklarda agri. Sonuc kurtaj o kadar da basit birsey degilmis. Dr ile konusamadim. Bugun donecekti ist.a. Bugun de aramadim artik. Hem vaktim olmadi hem de cok agrim yok artik.

Sancux'cum bak gunes yuzunu gostermeye basladi, moral oluyor bize. Gerci aldanmamak lazim havalar hala cok soguk ama haftasonu isiniyor. Eyyooo :))

Utkumm boynun gectimi?

Gecem sen bizden once basliyorsun herhalde tedaviye. D.komtrol haplarina basliyorsun baksana Hadi hayirli olsun, gobis bebislerle dolsun )

Deniko'cum canim sen nasilsin? Esin nasil? Bir gelisme var mi?

Umut'cum, sigarayi birak tabi kendi sagligin icin ama yumurtalarim kotu olacak diye de endise edip stres olma bosuna. Benim 9 ay boyunca bile sigara icen arkadasim oldu. Tasvip etmiyorum ama bebekte hic sorun falanda olmadi. Yani birakmaya calis ama kendini sikma. Sonucta en iyi hamilelik en rahat oldugun modda kosulda gecirdigin hamilelik

Kizlar benim cts 14:00'da randevum var Suadiye'de. Kurtaj sonrasi kontrol. Ayrica bu dusuk meselesini de gorusecegim. Eger saat 3 3:30 gibi uyarsa sizlere ben caddede bir yerlere rahatca gelirim. Hem havada guzel olacak gibi. Hos olur benim icin.

Hepinizi cok optum. Kendinize dikkat edin. Gorusuruz.

Mayis sonu gibi olabiliyor en erken. Kurtajdan ortalama 5 hafta sonra regl olunuyormus. Ondan sonraki ayda d.kontrol hapiyla gececek. Yani 15 mayisi bulacak benim 2.regl tarihim. O ay yaptirabilecegim. Zaten daha oncesi islerden dolayi olamayacakti. Denk geldi yani.

Sen tam olarak ne zaman basliyorsun?

ladybird inanır mısın canım senin yazını okuyana kadar tahlil sonuclarımı unutmustum:)
bugun öyle yogun bir gündü ki anlatamam eve geldim baygın gibi yattım uyudum biraz önce kalktım, şimdi tahlillerime baktım, demir baglama kapasitem artmış gene dolayısıyle kansızlık başlangıcı olsa gerek yarın bir doktorla görüşürüm...boynum iiyi fastjel gayet iyi geldi çok şükür iyiyim...haksizlik ve yorgunluk dışında...

umutcum sigara konusunu hiç konuşmadık ebru hn ile ki cevabı bildiğim için sormadım ben de. zaten aydın beye ilk muayenemi de sanırım mayıs başında olacağım. macera da o vakit başlayacak. sanırım bir iki hafta farkla önde gidebilirim ladybird senden.

umut sen tahminen ne zaman başlayacaksın? ve coraspirin neden? ben de içmeli miyim ki? bu arada mesajlarına bakıncaya kadar foliğimi unutmuştum ben de :)

utkum boynunun geçmesine sevindim...

ben gündüz giremiyorum dolayısıyla da nickime yakışır biçimde buranın gece bekçiliğini üstlenmiş bulunuyorum :)

Kizlar gunaydin..
Herkese guzel bir gun diliyorum. Bugun agrisiz sancisiz basladim gune:)
Umarim boyle devam eder. Utkumm'cum demir baglama kapasitesinin yuksek olmasi iyi bir sey bence. Vucudunda kan artacagi icin bu donemde, belki ondan artmistir. B12'de bu degeri yukseltiyor. Kansizligin tam tersi bi durum diye dusunuyorum ama sen gene de dr ile gorus. Tsh nasil asil onlar da onemli su anda.
Gece, nickine uygun olman pek hos. Bende nickime uygun olup sans getirmek istiyorum )
Ben seni takip edecegim bu durumda tedavi surecinde. :))

Sancux ve Deniko yoklar.

Herkes kendine iyi baksin.
Sevgiyle ve saglicakla kalin.

Merhaba Arkadaşlar,
Bende siteye yeni üye oldum. Malum bebek istemi nedeniyle araştırmalar yapıyorum. Daha doğrusu kararımıda verdim. ASM Aydın bey e daha önce iki arkadaşım gitti ve biri bebeğini eline aldı, diğeri 7 aylık gebe, onlarla konuşunca baya etkilendim. Aydın bey in mükemmel bir doktor olduğundan, laboratuvarları yani asıl işin mutfağının ekip ve teknoloji olarak çok iyi olduğundan bahsettiler. Yine de malum insan en iyisini bulmak istediği için Aydın bey hakkında baya araştırmalar yaptım. Gerçekten çok kariyeli bir doktormuş.Zaten odasına girince diplomalar ödüller vs. göreceksiniz. Kendisi ABD Yale Üniversitesinin Tüp Bebek bölümü başındaydı. Türkiye ye dönüş yapınca bıraktı ama ara sıra destek amaçlı gidiyormuş yine. Dalınca üç defa ABD nin en iyi doktoru seçilmiş ve daha vs. ödüller. Neyse bunun üzerine kararımı ASM den yana kullandım. ıhşallah doğru tercihi yaptım. Şuan tedaviye yeni başladım. Hadi hayırlısı ihşallah. Allah herkese bu mutluluğu yaşatır umarım.
Herkese sevgiler.

Selam kızlar.......
Bayagı oldu yazmayalı biraz keyifsizim hiçbirşey yapmak istemiyor canım.
Bu ruh hali umarım geçer.
Ladybırd ve Utkumm agrılarınızın geçtiğine çok sevindim.
Bu cumartesi buluşabiliriz kızlar bana uyar belki sizinle görüşmek iyi gelir bana.
Öpüyorum hepinizi kocaman..........................

Eposta merhaba canım tedavin hayırlı olsun.
Doğru bir karar vermişsin sonunda yüzün güler inşallah.
Tedavinin aşamalarını istersen paylaşabilirsin bizimle.
Memnuniyetle takip ederiz.
Hoşçakal....

Sancux canim, seni neselendirecek birseyler yapmaya calis belki ise yarar. Romantik komediler, cikolatali tatlilar, sevilen neseli arkadaslar vs. Tabiki gecer boyle kalmaz ama keyifli olman lazim. Iki minnos yolda senin icin buyuyorlar. )

Eposta hayirli olsun. Hepimiz ayni arastirmalar sonrasinda karar verdik Aydin Bey'e.
Gonlunden gecenler gerceklessin insallah.
En kisa zamanda bebis(ler) seninle olsun.

öncelikle tedavin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin,
destek amaçlı değil, Yale Üniversitesi Aydın Beye özel tüzük degişikliği yapmıs ve her ayın ilk haftası orada egitim vermeye devam ediyor...
sonuç itibariyle çok tatlı bir insan ve harika bir doktor...

Kendi sordugum soruya cevap maalesef Bulent Urman ile kotu bir tecrube geciren bir arkadasimdan geldi.

Ben ne zaman IVF e baslasam hangi doktoru secsem diye dusunurken arkadasim tedaviye Bulent Urman la baslamisti bile... Doktorun kendisini pek goremeden devam ettigi tedaviden sonuc alamadi. Tabii ki her tedavide olumsuz sonuc olma ihtimali var, sonucta tip bir yere kadar ama yaptigi arastirmalarla anlasildi ki bir takim uygulamalar hatali ve hatta biraz da bastan savma yapilmis. Mesela daha 2 hucreliyken 3 embriyoyu da 'burada buyuyecegine anne karninda buyusun' gibi manasiz aciklamalarla yerlestirmeleri gibi...Dahasi arkadasim sonuclari alinca doktora nazikce mesaj atiyor ve maalesef cevap alamiyor, tekrar mesajini bu kez biraz serzenisle gonderince de doktordan 'mesajlarim size ulasmiyor' gibi kisa ve manasiz bir mesaj aliyor.
Sanirim ekibiyle Kibris'ta bir yumurta donor merkezi aciyorlarmis ve herhalde cok mesgullerdi!!!
Peki bu doktora inanip yola cikan insanlarin zamanlari, emekleri, paralari ne olacak?

Doktor seciminde herhalde onemli baska bir kriter de insan olmalari, neticede zorlayici bir surecte yaninizda diyalog kurabileceginiz bir doktor olmasi cok onemli. Bulent Urman ve ekibi hakkindaki bu olumsuz tecrubeyi buradan duyurmak istedim.

Herkese güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. ıhşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Bu yeni kanunla tek embriyo transferi şansımızı azalttı malesef Nefret ediyorum bu hükümetten (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…