Mrb kizlar, herkesin isi yogun ama keyifler yerinde gordum. Bende bu ara inanilmaz yogunum.Sizlere daha fazla zaman ayirmak isterdim ama olamiyor. Yarin kucuk seyehatime cikiyorum. 4 gun yokum. Ama gittigim yerde de isleri takip etmem gerekiyor. Haftaya konferansimiz var, onun hazirliklari cok yoruyor.
Bana biraz daha musaade, dondum mu tam donecegim. Sevgilerimle
obirkadın1 merhaba hosgeldin
yanlış anladıysam lütfen düzelt 1 den büyük olunca test tekrarı isteniyor.Benim durumumda gerekli değil değil mi?
benim değerim 0,14 yarın bir daha yaptıracağım ama ümitlendiğim için değil sadece 12.gün yarın dolduğu için yani usulen...
bu arada cuma aydın beyden randevu alıp gideceğim en olumlu hasta durumumda olduğunu söylemesine karşın neden Negatif ; tamam ben sonucun pozitif olacağına ne kadar inansam d her 2 durumla karşılaşmam kaçınılmazdı. ama bende ciddi bir problem de yok ve eşimde de. Şanslı olduğumuzu sürekli Aydın Bey söylüyordu.Sonuç ile ilgili yapılan işlemler ile ilgili detaylı bir rapor talep edeceğim hemşireden.
ve 2.denem için şimdiden başka bir merkez bakacağım. ( Ayrıca hiç dondurulmuş embriyomuz yok)
evet ben Aydın beye çok güveniyorum çok yakınım iki kişiyi büyük sorunları olmasına rağmen bebek sahibi yaptı, yine ona gidicem
hemen umutsuzluga kapılma benim degerim 0 dı 1den buyuk olunca bidaha yaptırıyoruz demislerdi umutlandırmak ta istemem ama doktorunla gorustunmu?
Aydın Bey'ede ilk denemem oldu yarın test günüm ama dayanamayıp dün yaptırdım sonuç NEGATİF.
yanlış anladıysam lütfen düzelt 1 den büyük olunca test tekrarı isteniyor.Benim durumumda gerekli değil değil mi?
benim değerim 0,14 yarın bir daha yaptıracağım ama ümitlendiğim için değil sadece 12.gün yarın dolduğu için yani usulen...
bu arada cuma aydın beyden randevu alıp gideceğim en olumlu hasta durumumda olduğunu söylemesine karşın neden Negatif ; tamam ben sonucun pozitif olacağına ne kadar inansam d her 2 durumla karşılaşmam kaçınılmazdı. ama bende ciddi bir problem de yok ve eşimde de. Şanslı olduğumuzu sürekli Aydın Bey söylüyordu.Sonuç ile ilgili yapılan işlemler ile ilgili detaylı bir rapor talep edeceğim hemşireden.
ve 2.denem için şimdiden başka bir merkez bakacağım. ( Ayrıca hiç dondurulmuş embriyomuz yok)
herkese merhaba bende Aydın beyin hastasıyım en olumlu hasta grubundaydım, eşimde sorun var ;ama ilk denemem direkt negatif, ikinci dış gebelik (dondurulmuşlarla), üçüncü biyokimyasal gebelik (dondurulmuşlarla) yaşadım. olmayınca olmuyor ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?