Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sana iyi tatillerr hem dinlen hem eylen hepimiz için dönüncede arayı açma sakın.sevgiler:)

hemen umutsuzluga kapılma benim degerim 0 dı 1den buyuk olunca bidaha yaptırıyoruz demislerdi umutlandırmak ta istemem ama doktorunla gorustunmu?

yanlış anladıysam lütfen düzelt 1 den büyük olunca test tekrarı isteniyor.Benim durumumda gerekli değil değil mi?
benim değerim 0,14 yarın bir daha yaptıracağım ama ümitlendiğim için değil sadece 12.gün yarın dolduğu için yani usulen...
bu arada cuma aydın beyden randevu alıp gideceğim en olumlu hasta durumumda olduğunu söylemesine karşın neden Negatif ; tamam ben sonucun pozitif olacağına ne kadar inansam d her 2 durumla karşılaşmam kaçınılmazdı. ama bende ciddi bir problem de yok ve eşimde de. Şanslı olduğumuzu sürekli Aydın Bey söylüyordu.Sonuç ile ilgili yapılan işlemler ile ilgili detaylı bir rapor talep edeceğim hemşireden.
ve 2.denem için şimdiden başka bir merkez bakacağım. ( Ayrıca hiç dondurulmuş embriyomuz yok)

herkese merhaba bende Aydın beyin hastasıyım en olumlu hasta grubundaydım, eşimde sorun var ;ama ilk denemem direkt negatif, ikinci dış gebelik (dondurulmuşlarla), üçüncü biyokimyasal gebelik (dondurulmuşlarla) yaşadım. olmayınca olmuyor ne yapacağımı bilemiyorum

evet ben Aydın beye çok güveniyorum çok yakınım iki kişiyi büyük sorunları olmasına rağmen bebek sahibi yaptı, yine ona gidicem

yaşadıklarına karşılık öfkeni ve üzüntünü çok iyi anlıyorum ama insan bu yoldan vazgeçermi vazgeçmiyor ne yaşarsa yaşasın çocuk özleminden vazgeçmiyor sende bir an önce toparla kendini ve nerde içine sinecekse başla tekrar tedavine biliyorum bu bir bahane değil ama defalarca deneyen kadınlar var yılmamamız lazım.ben bebeğimi kaybettim hemde aylarca tuvalete bile gitmeden yatmıştım ona birşey olmasın diye ama sonuç hüsran istanbulun en iyi doktoru diye kimi söyledilerse gittim o hamileliğimde ama hiçbirisi durduramadı erken doğumu ve 7. ayımın başında geldi oğlu tabii dayanamadı çok ufaktı 1 güncük direndi hayata yani olmayınca olmuyor.üstüne aynı umutlarla tekrar denemeye başladım baktım olmuyor ki olması da imkansızmış meğersem birincisi 100 1 ihtimali tutturarak olmuş(eşimde problemler var) geçtik tüp bebeğe. yani malesef bazen kolay olmuyor yaşananlar ağır geliyor ama bu sevdadan vazgeçemiyeceğimize göre katlanmak tekrar tekrar denemek ve umutlu olmak zorundayız.

Canım memnun kalmadıgın konular varsa istersen Aydın Beyle paylaş, yada sen bilirsin nerde kafan daha rahat olacaksa orada baslayabilirsin tedavine ama çok zorlu bir aşama gerçekten sadece bizler birbirimizi anlayabiliriz..Arkadaslar inşallah Allahım çok bekletmeden hepinize meleklerinizi gönderir...
Ladybird canım iyi tatiller bol bol gez kafanı dinlemeye çalış... İşlerinde de kolaylıklar diliyorum:)

GünaydınLAR ;
Mystrry ; Yazdıklarını okudum başından sonuna kadar haklısın benim yeni olduğu için öfkemde çok taze patlamaya yer arıyorum ama bu işin sonunu amacımıza ulaşana kadar bırakmayacağımızdan denemekten başka çaremiz yok.Manevi olarak toparlandıktan sonra yeniden deneyeceğim.
Utkumm; 10. günde kan testi yaptırdım malesef Negatif.(özl bir hastanede) Bugün 12. günüm Kan testi yaptırdım sonucu bildiğim için evimize en yakın sağlık ocağında yaptırdım hani sonucun 2 günde değişmeyeceğinden emin olduğum için yarın sonuç çıkacağını söylediler. Umudum olmadığı için orada yaptırdım testi. Normalde çok aceleci ve meraklı bir insan olmama rağmen o kadar eminim ki Negatif olduğuna usulen yaptırdım bugun ki testi.Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı.

Ladybird canım iyi tatiller..........
Bizim yerimize de gez:))))
Güzel bir tatil geçirmeni diliyorum. Dönüşte bomba gibi dönersin inşallah moral depolamış halde.
Çok öpüyorum seni.........

İnşallah canım dördüncüde bebeğine kavuşursun.
Hoşgeldin aramıza.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…