Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkumm cnm inşallah bebeklerimiz 37. haftaya kadar beklerler aceleci olmazlar.
Aslında benim korkularım var erken doğum ile ilgili umarım boş yeredir.
Benimde iştahım açık sık acıkıyorum ama çok fazla yememeye çalışıyorum.
Çok yediğim zaman rahatsız oluyorum nefes almada falan zorluk çekiyorum.
Sen kaç kilo aldın?
Ben tedavi sırasında 2-3 kilo aldım.Hamilelikten beri de 1-2 kilo aldım.

günaydın sancux bebişlerin nasıl??kaydirigubbakcemile3

Merhaba cnm, valla bebekler iyidir diye düşünüyorum. Haftaya salı günü kontrole gidicez bakalım nasıllar göreceğiz.
İnsan sürekli diken üstünde oluyor birşeye kolay sahip olamayınca sürekli bir sıkıntı çıkacak diye korkuyor.
İnşallah ikili testte de sorun çıkmaz bebekler iyidir.
Sen ne zaman gidiyorsun tekrar kontrole?

sancux nolur tedirgin olma inşallah herşey yolunda gidicek bak bebeklerin sapasağlam tutundular sana :)) kiloya başlarda birazcık dikkat etmek lazım ki hakkını sonlara sakla ama anlıyorum seni için kazınıyordur galeta ye kazındıkça:))

süper az kalmış görmene minikleri.ikili testinin sonuçlarını bize de yaz mutlaka.benim kontrolüm yarın canım bakalım dün 3. iğnemi oldum yarın galiba doz ayarlıyacaklar tekrar. karnımda iğnelerden sonra biraz sertlik oluyor normal mi?birde çok az mide bulantım oluyor ya da belki antibiyotikten olmuştur.

Yok cnm geç kalmış olmazsın. Bende ayın 13.ünde gideceğim zaten.İkili test 11. ile 14. haftalar arasında yapılırmış.
En son kontrole gittiğimizde 9+0 görünüyorlardı ekranda.

Bende tedirgin olmak istemiyorum ama istemeden oluyor insan.
İnşallah cnm herşey yolunda gider hep.
Kilo çok almadım 3 ay için 1-2 kilo normalmış. Ama tedavi sırasında aldım biraz hormon iğneleri yaptı.

Kaç yumurta vardı en son gittiğinde? Sertlik olması normal cnm bende de oluyordu biraz da yakma yapar.
Antibiyotik mide bulantısı yapar.
Bakalım yarın ne diyecekler.
İnşallah senin içinde herşey yolunda gider.

Aydın Bey'ede ilk denemem oldu yarın test günüm ama dayanamayıp dün yaptırdım sonuç NEGATİF.

Üzüldüm arkadaşım zor zamanlar geçiriyorsun.Seni çok iyi anlıyoruz.
Allah kolaylık versin umarım bir an önce atlatırsın yeniden umutla yoluna devam edersin.
Umudunu hiçbir zaman kaybetme.

Kaç yumurta vardı en son gittiğinde? Sertlik olması normal cnm bende de oluyordu biraz da yakma yapar.
Antibiyotik mide bulantısı yapar.
Bakalım yarın ne diyecekler.
İnşallah senin içinde herşey yolunda gider.

adetimin ikinci günü yani bu pazartesi gitmiştim ebru hanım saydı yumurtaları ama ben hiçbirşey anlamadım yarın dikkatle dinliycem.demek iğneler kilo aldırıyor((

Selam gececim sende birnevi başlamışsın tedaviye hayırlı olsun.
Ne zaman bitiyor ilaçlar. Hadi bakalım herşey yolunda gider sonunda sende kavuşursun bebeğine.

adetimin ikinci günü yani bu pazartesi gitmiştim ebru hanım saydı yumurtaları ama ben hiçbirşey anlamadım yarın dikkatle dinliycem.demek iğneler kilo aldırıyor((

Her zaman sor cnm hemşirelere de sorabilirsin. Not alıyor zaten bakabilirsin.
Genelde ilk gün kaç yumurta görünüyorsa aşağı yukarı öyle devam ediyor.
Evet cnm kilo aldırıyor şişiriyor. Hormon tabi yapıyor malesef

Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.
sancux ve utkum tebrikler bize moral oluyorsunuz
Ben kötü haberi pazartesi günü aldım
Tüm yaşadıklarım altı ay içinde oldu ara vermelimiyim yoksa bir ay bekleyip tekrarmı başlamalıyım bilemiyorum sizce ne yapayım?

sancux tedaviye başladıgımda 72.9 kg idim şimdi 78 oldum yani toplamda 5 kg almısım...
bebeşlerimiz gelince Allahın izniyle saglıkla veririz kiloları diyorum...
sancux bu arada babaannen nasıl oldu iyileşti mi?
arkadaslar güzel haberlerinizi bekliyoruz bizi haberdar edin..

canım bence biraz ara ver kendini toparla, kafanı dagıtacak hobiler falan bul..
tabii bu arada yaşın ve sağlıkla ilgili sıkıntılarını bilmiyoruz?
kaç yıllık evlisin? çalışıyor musun? bütün bunlar senin daha ne kadar bekleyebilecegine tahammülünü ölçmek için soruyorum?
yalnız şuna emin olmak lazım herşeyin bir vakti zamanı var, bazı şeyleri biz ne kadar istesekte vakti gelmeden olmuyorum, inş. sizler içinde vakit gelmiştir... kızlar hepinizi öpüyorum

Dört yıllık evliyim 30 yaşındayım çalışmıyorum işim çok stresliydi çocuk düşündüğüm için geçen sene ayrıldım şimdi işte arayamıyorum tedavi süreci ve bebek olursa diye
Çalışmadığım için sürekli kafamda o var ve çevremdeki herkes sorup duruyor oda çok moralimi bozuyor

merhaba grapes canım aslında bu karar birazda kişisel ben kendime göre düşünücek olursam beklemek her zaman beni yormuştur eylenceli ne yaparsam yapıyım sonuçta kafam birşeyle meşkulse meşkuldür eğer tedavi için gücün varsa başla ama biraz dinlenmen gerektiğini hissediyorsan dinlen hatta eşinin işi müsaitse kısada olsa kaçın biryerlere çünkü eminim o da yıpranmıştır tüm bu süreçlerden benim eşim de mesela hissetirmediğini zannetsede ben anlıyorum dönem dönem bunaldığını.yaşın daha genç (bende 29 yaşındayım) bu avantajmı gerçi bilmiyorum belli olmuyo bazen.işini bırakmakla bir yönde iyi yapmamışsın aslında ama stresli iş şu dönem için uygun değil.iş insanı oyalıyor bıkkında olsan mutsuzda olsan her sabah kalkıp hazırlanıyorsun kendine mecburen bakıyorsun sende çalışmamanın avantajlarını kullan kendine zorunluluklar koy benim çalışmadığım kısa bir süreç olmuştu ilk 1 ay herşey süper geldi sonra bir baktım salmışım kendimi ve akşamları eşimi didikliyorum hemen silkelendim mesela hergün 1 saat yürüyüş zorunluluğu koydum kendime basit bişiyi bahane edip mesala 1 kg domates taaa en uzağa almaya gidiyordum sende deneyebilirsin.bol bol kitap okumuştum hatta biriktirip fırsat bulamadığım bütün kitapları.kendini mümkün olduğunca dinlememeye çalış ve beklemek seni dahada çileden çıkarıcaksa bekleme başla tekrar ama sakın sakın olumsuz başlama olucak diye başla olmazsa zaten üzülüceksin baştan üzülmenin alemi yok.ben tüm bunlarla ilgili bir psikologla görüştüm ve bana bayaaa iyi geldi fikirleri bana dediki kendini eksik hissetme fazlalıklarını farket ve en önemlisi anı yaşa o an ne yapıyorsan tamamen odaklan ve onu yaşa (ben sordum zamanı nasıl kurmadan geçirebilirim diye) mesela tv mi izliyorsun gir içine tamamen odaklan beynin aynı anda iki işi yapmasın kitapmı okuyosun tamamen kitaba ver kendini ya da eşinle arkadaşınla mı konuşuyorsun tamamen ona odaklan dediklerine odaklan yani iki iş aynı anda yok acelecilik yok deneyebilirsen dene ben tam mesela kurmaya düşünmeye başlıycam hemen o anıma odaklanmaya çalışıyorum:) çoook uzun yazdım galiba:kedi:

canım sizleri çok iyi anlıyorum ben evlendigim günden beri eşimin akrabaları komsuları ve müsterileriyle aynı muhabbetten bıkmıstım, bir ara bizim bebek ihtimali imkansızdı hiç olmayacakmıs gibi düşündüm ve hiç çocugu olmayan insanların hayatlarına baktım, tabii ki eksiklikti ama hayatın sonu degildi, sonra eşimle konustuk ve olmassa da bizde bize ihtiyacı olan cocuklar içinm birşeyler yapabiliriz diye düşündük ben çocuk esirgeme kurumuna ait bir yuvada hafta sonları gönüllü öğretmenliğe başladım, etrafta ihtiyacı olan cocuklara ücretsiz ders verdim vaktim oldugunca gücüm yettiğince..

her sokaga çıktıgımda birisi karsıma cıkar eeeee bebek yok mu?daha neyi bekliyorsun?eltininkiler kocaman oldu.. gibi aptalca yorumlarda bulunurlardı..olmuyor mu?nie olmuyor? vs vs vs..

tiroid problemi yasadım kilo verdim her gören bişey mi var?(bebek anlamında) sonra tedavi oldum kilo aldım (bişey mi var) bundan yaklasık 2.5 -3 sene önce bigün gene yolda komsunun biri aynı muhabbete girdi bende"yeter artık hiç merak etmeyin hamile kalınca anons ettirecem parti yapıp sizide cagıracam dedim" o günden sonra komsuların agzı kapandı sıra akrabalara gelmişti:) birgün eşimin teyzesi gene içten başladı dua etmeye Allahım yavrucuklar versin vss.. biliyorum iyi niyetinden ama ben dayanamıyordum dedimki "bana bir iyilik yapacaksanız dualarınızı içinizden edin bana her söylediginiz laf beni üzüyor, ve aglamaya basladım"

sonra tanıstıgım bir kadın hayata bakısımı degiştirdi, hiç bebekleri olmamıs 20 yıllık evli ve olması imkansız...
bana dedi ki "eger ben iyi bir insan olursam, cennette Rabbimden hamile olmayı ve bebegimin olmasını isteyecegim" dedi... ve inanıyorum ki olacak ,insanlar bazen özellikle yaralamak için sorular soruyor ama cevaplarını alınca sesleri kesiliyor

utkumm konuyu tamda güzel özetlemişsin evet çoğunluğu genelde iyi niyetli ama bizim bu konuda hassasiyetimizi anlamıyor benim de malesef aileden değil ama arkadaşlardan geliyor bu tarz anlayışsızlıklar içimden sabır sabır diyorum ama artık cevap veriyorum hatta geçen gün daha patladım karşı taraf tabii anladı hatasını ve bin pişman ama geçmiş olsun o gün beni bağıra bağıra ağlattı.tanıştığın kadın çok haklı yaşamak sadece bu dünya için vakit doldurmak bunu da en iyi şekilde doldurmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…