Günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın sancux bebişlerin nasıl??kaydirigubbakcemile3
Utkumm cnm inşallah bebeklerimiz 37. haftaya kadar beklerler aceleci olmazlar.
Aslında benim korkularım var erken doğum ile ilgili umarım boş yeredir.
Benimde iştahım açık sık acıkıyorum ama çok fazla yememeye çalışıyorum.
Çok yediğim zaman rahatsız oluyorum nefes almada falan zorluk çekiyorum.
Sen kaç kilo aldın?
Ben tedavi sırasında 2-3 kilo aldım.Hamilelikten beri de 1-2 kilo aldım.
Merhaba cnm, valla bebekler iyidir diye düşünüyorum. Haftaya salı günü kontrole gidicez bakalım nasıllar göreceğiz.
İnsan sürekli diken üstünde oluyor birşeye kolay sahip olamayınca sürekli bir sıkıntı çıkacak diye korkuyor.
İnşallah ikili testte de sorun çıkmaz bebekler iyidir.
Sen ne zaman gidiyorsun tekrar kontrole?
ben daha gidiş tarihimi ayarlamadım Aydın bey 3 hafta sonra kontrole gidersin demişti, oda ayın 16sına denk geliyor, işten izin almak istemiyorum belki ctsi giderim.. hayırlısı bakalım geç mi kalmıs olurum?
sen en son gittiginde bebişler kaç günlüktü ben 9+0 da gittim ama bilgisayarda 8+6 gün çıkmıslardı, durumları iyiydi inş. iyilerdir ...
sancux nolur tedirgin olma inşallah herşey yolunda gidicek bak bebeklerin sapasağlam tutundular sana :)) kiloya başlarda birazcık dikkat etmek lazım ki hakkını sonlara sakla ama anlıyorum seni için kazınıyordur galeta ye kazındıkça:))
süper az kalmış görmene minikleri.ikili testinin sonuçlarını bize de yaz mutlaka.benim kontrolüm yarın canım bakalım dün 3. iğnemi oldum yarın galiba doz ayarlıyacaklar tekrar. karnımda iğnelerden sonra biraz sertlik oluyor normal mi?birde çok az mide bulantım oluyor ya da belki antibiyotikten olmuştur.
Aydın Bey'ede ilk denemem oldu yarın test günüm ama dayanamayıp dün yaptırdım sonuç NEGATİF.
Kaç yumurta vardı en son gittiğinde? Sertlik olması normal cnm bende de oluyordu biraz da yakma yapar.
Antibiyotik mide bulantısı yapar.
Bakalım yarın ne diyecekler.
İnşallah senin içinde herşey yolunda gider.
içten bir ses ve selam herkeslere... evet bir kaçtır iş güç pek bir yoğun, gece de çabuk bitiyor hal böyle olunca. ladybird sen de benim kadar kaybolmuşsun, sanırım senin de işler yoğun. sancux senin bebişler nasıl, 13 nisanda haberlerini bekliyoruz...
nilsu, mystryy umarım sizden de güzel haberler gelecek. dilerim herşey yolunda gider. ben gruba sonradan katıldım. diğer kızları an be an takip edememiştim. sizler ne olur bütün süreci yazın. aynı heyecanı paylaşmak üzere yazacaklarınızı merakla bekliyorum ben...
bana bu ay doğum kontrol hapı kullandırtıyor ebru hn. tedavi mayısta olacak inşallah... aranızda işlem öncesi d.kontrol hapı kullanan oldu mu? adet gününü değiştiriyor mu. malum ben elimde mayıs takvimiyle yaşıyorum. geçen iş yerinde biriyle konuşurken bugün 4 nisan yerine 4 mayıs dedim... aklım hep mayıs ayında ne de olsa...
sevgiler, arayı soğutmam söz. :)
adetimin ikinci günü yani bu pazartesi gitmiştim ebru hanım saydı yumurtaları ama ben hiçbirşey anlamadım yarın dikkatle dinliycem.demek iğneler kilo aldırıyor((
Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.
sancux ve utkum tebrikler bize moral oluyorsunuz
Ben kötü haberi pazartesi günü aldım
Tüm yaşadıklarım altı ay içinde oldu ara vermelimiyim yoksa bir ay bekleyip tekrarmı başlamalıyım bilemiyorum sizce ne yapayım?
Dört yıllık evliyim 30 yaşındayım çalışmıyorum işim çok stresliydi çocuk düşündüğüm için geçen sene ayrıldım şimdi işte arayamıyorum tedavi süreci ve bebek olursa diye
Çalışmadığım için sürekli kafamda o var ve çevremdeki herkes sorup duruyor oda çok moralimi bozuyor
sonra tanıstıgım bir kadın hayata bakısımı degiştirdi, hiç bebekleri olmamıs 20 yıllık evli ve olması imkansız...
bana dedi ki "eger ben iyi bir insan olursam, cennette Rabbimden hamile olmayı ve bebegimin olmasını isteyecegim" dedi... ve inanıyorum ki olacak ,insanlar bazen özellikle yaralamak için sorular soruyor ama cevaplarını alınca sesleri kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?