kızlaar ben doktordan geldiim.yine tam bir saat bekledim randevular neden saatine göre ayarlanamıyor anlayamıyorum neyse ebru hanım baktı şimdilik iyi gözüküyormuş ovitre mi ne bir iğne varmış sizler bilirsiniz tecrübeli arkadaşlarım ben en başından beri iğnelerin ne adını ne dozajını anlamadım eşim sağolsun takip ediyor zaten eczacı eşim o yüzde de hiiiç karışmıyorum ilaç kısmına neyse ondan vurucaklarmış ama o da pazar günü gibi olabilirmiş ebru hanım uzuuun uzun hesap yaptı karar veremedim dedi en iyisi yarın birde aydın bey baksın yanii yarın sabah aydın beye muayene olucam aslında iyi oldu onun yarın dönücek olması işlemlerim inşallah ona denk gelicek galiba.bu arada sizlerde iğne ilaç konusunda sıkıntı çekerseniz eşime söyledim yardımcı olabilir:)
canım herseyin yolunda gitmesine sevindim... umarım sonuna kadar boyle guzel gelismeler sonucunda guzel bebislerin olur..
benim bildigim kadarıyla ovitre yumurtaların buyumesi icin ekstra takviye ben bacaktan yapmıstım 3 tane kullanmıstım esinin eczacı olması senin icin avantaj ozaman benim esim ben igne yaparken bayılacak gibi oluyordu...
yarın guzel haberlerin devamını takip ediyor olacagım.. bu arada kac folikul var?
galiba şu an 11 ya da 12 tane var sordum ebru hanıma ama bunlar gerçekçi rakamlar değil dedi zaten biliyorsun çok bilgi vermiyor yarın aydın bey'e sorucam. senin kaçtı başlangıcında?
canım yumurtalar 15mmye ulaştıktan sonra çatlama ihtimaline karsılık çatlamayı önleyici igneyi sabahları büyümeyi saglayan igneleri aksamları vuruluyorsun..
kızlaar ben doktordan geldiim.yine tam bir saat bekledim randevular neden saatine göre ayarlanamıyor anlayamıyorum neyse ebru hanım baktı şimdilik iyi gözüküyormuş ovitre mi ne bir iğne varmış sizler bilirsiniz tecrübeli arkadaşlarım ben en başından beri iğnelerin ne adını ne dozajını anlamadım eşim sağolsun takip ediyor zaten eczacı eşim o yüzde de hiiiç karışmıyorum ilaç kısmına neyse ondan vurucaklarmış ama o da pazar günü gibi olabilirmiş ebru hanım uzuuun uzun hesap yaptı karar veremedim dedi en iyisi yarın birde aydın bey baksın yanii yarın sabah aydın beye muayene olucam aslında iyi oldu onun yarın dönücek olması işlemlerim inşallah ona denk gelicek galiba.bu arada sizlerde iğne ilaç konusunda sıkıntı çekerseniz eşime söyledim yardımcı olabilir:)
kizlar selam....
Ben bugun abar topar Nuri beye kontrole gittim.
2 gecedir annemde kaliyorum. Dun gece annemin kedisi karnina havadan ucarak atladi.
Cok korktum çünkü kedi normal bir kedi degil panter gibi cok hizli ve güçlü bir kedi.
Sinirlerim bosaldi cok agladim kabus gibi bir gece gecirdim. O kadar dikkat ediyorum basima gelene bakarmisiniz.
saol umutcum umarım olumlu devam eder sürecim:)
kıyamam ne kadar korkmuşsundur neyse için rahatlamış çok sevindim iyi olduklarına erken görmüş oldun:)))Hemen Nuri beyi aradim yarin gel bakalim ama birsey yoktur icin rahatlar dedi.
Allah korumus iyilerdi icim rahatladi. Ama kedinin atladigi yer hala agriyor.
Zaten sali gunu gidecektim erken gitmis oldum.
Mystry selam cnm. Evet bugun cok kalabalikti hastane hem tup bebek hemde kadin dogum bolumu. Ben randevu bile alamadim fulldu. Sagolsun nuri bey aradan beni bekletmeden aldi uzun uzun bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?