Mystry ovitrelle ise catlatma ignesidir. Ama daha onun icin erken gibi ama belli olmaz yumurtalarin buyumus ise erkenden verebilir.
Birde catlatma onleyici igne var onun adida orgultran.
Mesela ben 10 gun aksamlari puregon son 6 gunde sabahlari orgultran kullandim.
11. Gunde ovitrelle catlatma ignesini vuruldum.
36 saat sonra yumurta toplama yapildi.
bugün gittim doktora çatlatma önleyici iyneye yarın sabah başlıycam o da göbekten yapılıyomuş diğeri de senin dediğin gibi akşamları devam.aydın bey iyi gidiyoruz dedi bakalım hayırlısı olsun inşallaaahhh şansımız %35-40 mış haftaya cuma ya da cumartesi toplancakmış yumurtalar pazartesi tekrar gidicem.aydın bey çook iyiydi aklında bişey kalmasın ne istersen hepsini sor dedi.
kizlar selam....
Ben bugun abar topar Nuri beye kontrole gittim.
2 gecedir annemde kaliyorum. Dun gece annemin kedisi karnina havadan ucarak atladi.
Cok korktum çünkü kedi normal bir kedi degil panter gibi cok hizli ve güçlü bir kedi.
Sinirlerim bosaldi cok agladim kabus gibi bir gece gecirdim. O kadar dikkat ediyorum basima gelene bakarmisiniz.
canım geçmiş olsun ne yaramaz bir kediymiş yahu bu:))biliyorsun hamilelik döneminde kedilere çok dikkat etmek lazım dikkatli ol...
bende kedilere bayılırım, çocukken farklı zamanlarda 3 kedim olmustum, çok severim yumurcakları..öptüm seni canım
Aydin beyin yoklugunda Nuri bey bakacakmis hastalara benim bildigim cnm.sancux geçmiş olsun canım. ama öyle herşeyde endişelenme. böyle diyorum ama o günleri görürsem ne derece yapabilirim bilmiyorum tabi o ayrı. ama şöyle düşün: hamileyken güneşin altında tarlada çalışıp, nur topu gibi çocuklar doğuran kadınlar var. bence hep olumlu düşünmeye çalış. onlar senin bedeninde çok güvendeler. senin hissettiğin ölçüde hissetmemişlerdir bile o çarpmayı.. zaten çok büyük bir çarpma, yaralanma olmadığı sürece hiçbir fiziksel olay, stres ve sıkıntı kadar zararlı olmaz diye düşünüyorum... moralini hep iyi tutmaya, olumlu düşünmeye çalış.
mysteryy senden de iyi haberler gelmeye başladı demek. dilerim herşey bu güzellikte devam edecek ve sen de kısa süre sonra burada sevinç çığlıkları atacaksın.
asm'deki yoğunluk beni de endişelendiriyor. ebru hn da izne ayrılacak yakında, aydın beyin de olmadığı günlerde işler iyice karışacak diye endişeleniyorum. bilen var mı bu duruma bir çare düşünüyorlar mı ki?
Kizlar yanlis mi hatirliyorum dun Nilsu nun tahlil tarihi degilmiydi?
Birsey yazmamis umarim sevincten unutmustur bize hbr vermeyi.
Aydin beyin yoklugunda Nuri bey bakacakmis hastalara benim bildigim cnm.
aydın bey bu ay birdaha gitmiycek dedi bankodaki kızlar ama bende biraz endişelendim umarım gitmeyecektir.
Ben uzak durmaya calisiyorum ama ne kadar dikkat etsemde oldu işte.
Bende severim kedileri ama bu kediyi pek sevmiyorum garip bir hayvan biraz vahsi.
Sen neler yapiyorsun iyimisin bir sıkıntın yoktur insallah.
Önümüzdeki cumartesi seninde randevun bakalim neler yapiyor yumurcaklar.
Benimkiler çok hareketliydi yerlerinde durmuyorlar:)))
Opuyorum seni kendine iyi bak.
canım ben iyiyim cok şükür, daha randevumu ayarlamadım aceba 1 hafta daha mı beklesem madem 2'li test yapılmayacak, herhangi bir tetkik yaptı mı sana sancux kan testi vs.. demir hapına basladı mı? bebişlre büyümüş mü?ne kadar olmuslar?
Maaşallahdiyelim hareketli olsunlar daha iyi, kaan kocatepenin sitesinden okuduguma göre, rahimin iç duvarında yürüyorlarmış bile:)hoplama zıplama ve hıçkırıklarda başlıyormus bu hafta:))
merhaba, ben bir tıp doktoruyum ve Dr. Aydın Arıcı ile 2009 Mart ayında tüp bebek denemesi yaptım. Daha önce iki kez Ankara'da Dr. Ruşen Aytaç ile tüp bebek denedim ama ikisinde de olmadı çünkü çok fazla hormon yüklemiş ve benim iki denemede embriyom dahi olmadı,transfer dahi yapılamıyordu. Sonra Dr. Sertaç Batıoğlu'na gittim. O da menapozda olduğumu söyledi. Arkasından Dr. Timur Gürgan'a gittim, o da donör yumurtadan bahsetti.Bu arada ben intiharın eşiğine gelmiştim. En sonunda Aydın Hocam ile tanıştım ve ilk denemede üstelik de Ankara'da kullanılan dozun neredeyse beşte biri ile gebe kaldım ve şu anda 4 aylık bir kızım var. Anlaşıldı ki ben tamamen normalmişim!!! Aydın Hocamın Türkiye'de olması büyük şans. Eğer tüp bebek deneyecekseniz Türkiye'de bu işin bilimini yapan tek doktor o. Üstelik bu işi diğerleri gibi para için de yapmıyor. Bir doktor olarak da , bir doktor nasıl olunur bana gösterdiği için kendisinin ellerinden öpüyorum. Eğer yanınızda Aydın Hoca varsa hiçbirşeyden korkmaya gerek yok.
Tedaviden önce yapılan testlere baktı kan sayımı falan yakın zamanda yapıldığı için sadece kızamıkçık ve toksaplazma testi istedi. Onları yaptırdım. Demir takviyesi için daha erkenmiş.
50mm olmuşlar benimkiler.
Bence sende çok geciktirme kontrolü 2li test yapılmasada gene de ense kalınlığına bakılıyor.
Mystry dün kontrole gidecektin galiba nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?