Merhaba canım bende bugun bülent beyden randevu almaya çalıştım ama 30 Nisana randevu vereceklerdi, bende kaynıma aratacagım akşama cumaya veya ptsine alabilirim inş. randevumu:)
Kizlar yanlis mi hatirliyorum dun Nilsu nun tahlil tarihi degilmiydi?
Birsey yazmamis umarim sevincten unutmustur bize hbr vermeyi.
Tamamen sevinçten.
İlk kan tahlili 1190
İkincisi 2400
Sanırım banada ikiz gelem ihtimali varmış
Biraz karıştım durulmayı bekliyorum.Sevgiler...
güzel geçti galibaa biraz yavaş büyüyorlarmış yumurtalar sayı olarak fazlaymış ama küçükleri işe yaramayacağı için gereksiz fazla.yarın tekrar gidicem perşembe çatlatma iğnesi cumarteside toplama galiba bakalım...toplama ne kadar sürüyor sonrasında ağrı sızı oluyormu?
Tamamen sevinçten.
İlk kan tahlili 1190
İkincisi 2400
Opt.Dr.Bülent KARS aslında Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Arastırma hastanesi doktoru olup, Dragosta Özel Güven Tıp Merkezinde çalışıyor.Eltimin ilk doğumu erken olunca araştırmada dogum yaptı doktoru Bülent Beydi çok memnun kaldı, ayrıca kaynımında arkadası..en güzelide benim iş yerime çok yakın ondan dolayı tercih edecegim inş.
canım gözün aydın çok sevindim Allah'ım hayırlı ve sorunsuz bir hamilelikle bebişlerine kavusmayı nasip tsin inş.Tamamen sevinçten.
İlk kan tahlili 1190
İkincisi 2400
utkum senin agrıların oluyor mu? benim son 1 haftadır agrılarım var
Tamamen sevinçten.
İlk kan tahlili 1190
İkincisi 2400
toplama yanlış hatırlamıyorsam 15-20 dakika sürüyor ama ayılması falan 1 saati bulur.
hiçbirsey hissetmiyorsun kolay bir işlem.
az kalmış seninde hayırlısıyla bitecek
bende kocaelindeyim demin asm ile görüştüm... 3600 tüp bebek fiyatıymış,1500-3000 arası ilaç fiyatı tutuyormuş.
eger tedavi öncesi özel saglık sigortası yaptırabilirseniz cok faydasını görürsünüz benim o şansım olmadı..
ÇİDER' e üye oldum dernek üyelerine 600TL indirim yapıyorlar, dernek üyeliği için 150 TL ödeniyor nakitte 450TL avantaj oluyor aklınızda bulunsun...
eger tedavi öncesi özel saglık sigortası yaptırabilirseniz cok faydasını görürsünüz benim o şansım olmadı..
özel sağlık sigortası tüp bebek işlemini kapsamamakta. Bilgi vereyim dedim.
kızlar birşey soracağım...aranızda aamile kalan asm den hamile kalan varmı? ikincisi ben pkoluym, eşimin sayısı v morfolojisi düşük...ben pko lu olduğum için kontrole daha sık gitmem lazım gaiba...işten izinmi almalıyım yoksa 15 güz izin alsam yeteli oluyormu? ilaç e adar tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?