ASM de ilk denememi yaptım hiç bir problemim yokmuş dr öyle dedi. pko bile sayılmazsın dedi.Negatif sonuc aldım.eşimde de problem yok. Kocaeli merkezden gelecek en minumum yol 1 saat 1 saat de orada bekliyorsun bunu hesaba katıp en azından öğlene kadar işten izin alman gerekecek 2 hafta kadar. ilaç takibi,iğnelerle geçiyor bu 2 hafta. Sonrası zaten yumurta toplama ve transfer. Yumurta toplama da gün boyu izin al işyerinden. ve transfer gününden itibaren 1 hafta izin alsan yeter. Sana bunları detaylı yazma nedenim şudur ; boşu boşuna işinden olma ve 15 günlük izni sanırım yıllık izin hakkından kullanacaksın. Açıkcası 1 yıl çalışıp topu topu 2 haftacık izin hakediyoruz onuda bu şekilde tüketme derim ben ünkü sonucunda belki kafayı dağıtmaya ihtiyacın olacak bunun için kendini 1 haftada olsa zaman bırak. Allah yardımcın olsun. Gerçekten çalışırken herkesden gizli konuyu belirtmeden izin almak meraklı sorular artık katlanmak gerek. iyi akşamlar
eger tedavi öncesi özel saglık sigortası yaptırabilirseniz cok faydasını görürsünüz benim o şansım olmadı..
özel sağlık sigortası tüp bebek işlemini kapsamamakta. Bilgi vereyim dedim.
tup bebek islemini tabiki hicbir sigorta karsilamaz ancak hamilelikte belkide tup bebek kadar masraf oluyor. Kontrol ucreti bile 240 tl tahliller dogum derken tup bebek masrafini bile gecebilir.
kızlar birşey soracağım...aranızda aamile kalan asm den hamile kalan varmı? ikincisi ben pkoluym, eşimin sayısı v morfolojisi düşük...ben pko lu olduğum için kontrole daha sık gitmem lazım gaiba...işten izinmi almalıyım yoksa 15 güz izin alsam yeteli oluyormu? ilaç e adar tutuyor
tup bebek islemini tabiki hicbir sigorta karsilamaz ancak hamilelikte belkide tup bebek kadar masraf oluyor. Kontrol ucreti bile 240 tl tahliller dogum derken tup bebek masrafini bile gecebilir.
canım hop diye tüp bebek olmuyorki ben bir operasyon geçirdim çogu arkadas rahim filmi cektirmek zorunda saglık sigortası en azından bunlarda işe yarıyor ve tabii ki hamilelikte
canım ben ve sancux ASM den aydın beyin hastasıyız burada yazısmamızın sebebide bu zaten
sen ÇİDER diye arama yap internetten, oradakilere bilgileriniz veriyorsun ödemeni yapıyorsun sonra onlar hastaneye faxlıyorlar ama hastaneye yeni üye oldum deme, kesin indirim yapıyorlar.
yok o açıdan değil...ben geçmişi okuamadım asıl sorumak istediğim tavsiye edermisiniz? birde tedavi sürecini bilmiyorum, kimseye söylemek istemiyorum, yalan düşünüyorum şimdiden de izinmi alsam dedim..süreci bilemdiğim için....
yalan söylemek değilde...pko lun olduğumu biliyorlar...onunla alakalı tedavi derim deşmesini istemiyorum....eşimle ilgili problem demesinler...ben özel sektördeyim, ve burda deli gibi haset kadın ve adamlar var...kocaeli merkezdeyim,gebze daha mantıklı gibi eşim yanımda değil o yüzden sabahtan gidip öğlene kadar izin alaırım konuşup, toplama günü tğüm gün izin alırım trnasferde rapor veriyorlarmı?...yada 2 hafta izin alırım...gider gelirim ama sonradan ihtiyacım olursa iznim kalmaz....asm kafama yattı...eşimin morfolojisi problemli ve asm istanbuldan daha yakın....ve galiba hepiniz doktordan memnuncanım ben müdire hanımla açık açık herşeyi konusmustum zaten bana sık sık bebek düşünmem konusunda destek oluyordu Allah razı olsun..yumurta toplama aşamasına kadar gün aşırı hergün kontrole gidiyorsun yumurta büyüklüğüne ve sayısına bakıyorlar..
senin mesai saatlerin nasıl? işe gitmeden önce veya iş çıkışı gidebilirsin kontrollerine..gebzedeki hastaneye mi gideceksin, caddedekine mi? iş yerine ne kadar mesafede? özel sektör mü?devlet mi? bunların hepsini degerlendirmen lazım...
gün aşırı kontroller uzun sürmüyor 10-15 dakika kadar ama yogunluk olursa bekliyorsun yolda trafik olabiliyor ben genelde mesai öncesi kontrole gider işe öyle gelirdim..
yumurta toplamam cuma gününe geldi 1 gün yıllık izin aldım..transferimi çarşamba perşembe bekliyordum ama beni yum. toplama sonrasındaki ptsi günü hemen çagırdılar sayımız az oldugu için(toplamda 3 embriyom vardı) transfer sonrasında da 12 gün sağlık raporu aldım, 10. gün test yaptım dayanamadım, 12. gün tekrar (işe başlamıstım) ve 14. gün tekrar etmiştik testi..
canım yalan söyleme ama gerçekleride aşikar etme, benim olayımı herkes biliyor bazen bunaltıyor insanlar ama bebişler herşeyi unutturuyor insana
yalan söylemek değilde...pko lun olduğumu biliyorlar...onunla alakalı tedavi derim deşmesini istemiyorum....eşimle ilgili problem demesinler...ben özel sektördeyim, ve burda deli gibi haset kadın ve adamlar var...kocaeli merkezdeyim,gebze daha mantıklı gibi eşim yanımda değil o yüzden sabahtan gidip öğlene kadar izin alaırım konuşup, toplama günü tğüm gün izin alırım trnasferde rapor veriyorlarmı?...yada 2 hafta izin alırım...gider gelirim ama sonradan ihtiyacım olursa iznim kalmaz....asm kafama yattı...eşimin morfolojisi problemli ve asm istanbuldan daha yakın....ve galiba hepiniz doktordan memnun
canım ben müdire hanımla açık açık herşeyi konusmustum zaten bana sık sık bebek düşünmem konusunda destek oluyordu Allah razı olsun..yumurta toplama aşamasına kadar gün aşırı hergün kontrole gidiyorsun yumurta büyüklüğüne ve sayısına bakıyorlar..
senin mesai saatlerin nasıl? işe gitmeden önce veya iş çıkışı gidebilirsin kontrollerine..gebzedeki hastaneye mi gideceksin, caddedekine mi? iş yerine ne kadar mesafede? özel sektör mü?devlet mi? bunların hepsini degerlendirmen lazım...
gün aşırı kontroller uzun sürmüyor 10-15 dakika kadar ama yogunluk olursa bekliyorsun yolda trafik olabiliyor ben genelde mesai öncesi kontrole gider işe öyle gelirdim..
yumurta toplamam cuma gününe geldi 1 gün yıllık izin aldım..transferimi çarşamba perşembe bekliyordum ama beni yum. toplama sonrasındaki ptsi günü hemen çagırdılar sayımız az oldugu için(toplamda 3 embriyom vardı) transfer sonrasında da 12 gün sağlık raporu aldım, 10. gün test yaptım dayanamadım, 12. gün tekrar (işe başlamıstım) ve 14. gün tekrar etmiştik testi..
canım yalan söyleme ama gerçekleride aşikar etme, benim olayımı herkes biliyor bazen bunaltıyor insanlar ama bebişler herşeyi unutturuyor insana
Nilsu canım nasıl sevindim anlatamam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)hemde iki ay çok güzel...
yalan söylemek değilde...pko lun olduğumu biliyorlar...onunla alakalı tedavi derim deşmesini istemiyorum....eşimle ilgili problem demesinler...ben özel sektördeyim, ve burda deli gibi haset kadın ve adamlar var...kocaeli merkezdeyim,gebze daha mantıklı gibi eşim yanımda değil o yüzden sabahtan gidip öğlene kadar izin alaırım konuşup, toplama günü tğüm gün izin alırım trnasferde rapor veriyorlarmı?...yada 2 hafta izin alırım...gider gelirim ama sonradan ihtiyacım olursa iznim kalmaz....asm kafama yattı...eşimin morfolojisi problemli ve asm istanbuldan daha yakın....ve galiba hepiniz doktordan memnun
Teşekkürler.Bekelmedeyim.umarım senin sonuçlarında süper olur.Yumurta toplandımım??
canım benim transferden beri sağ kasıgım hep agrıyor, özelikle aksam iş çıkısları bitkin oluyorum bayagı sarsıyor beni, eve gelip yemek yiyip yatıyorum eger uyursam rahatlıyorum bu ara işlerde sıkıntılı inş biran önce düze cıkarız da rahatlarım:)
ayaklarımın altına yastık koyup yatınca çok güzel rahatlatıyor, karcım nasıl büyüdü bilemezsin:)) ama aksamları daha bir büyük geliyor gözüme... kendine dikkat et canım
sancux selam seni aralık ayında aşılama yaptıranlar topiğinden hatırlıyorum bilmem htırlarmısın sende ismmii hamilesin şu an sanırım tebrikler bende mayısta tüp bebeğe başlıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız ismini görünce tebrik etmek istedim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn darısı da başımıza olsun inşalaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?