Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

çok sağol...umarım senin içinde en yakın sürede hayırlısı olsun

birde ne kadar tuttu...bu arada ben bugün biraz araştırdım, telefonda konuşturm tek almanda doktor konuşuyor....bana aşılama dene buraya kadarda yorulma sakın dedi...çok tatlı biri...umut direk durumunuz kötü hemen tüp dedi direk paracı geldi...birde florance nıgtangelde emre beyi çok taviye ettiler

sancux selam seni aralık ayında aşılama yaptıranlar topiğinden hatırlıyorum bilmem htırlarmısın sende ismmii hamilesin şu an sanırım tebrikler bende mayısta tüp bebeğe başlıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız ismini görünce tebrik etmek istedim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn darısı da başımıza olsun inşalaah

canım ben ve sancux ASM den aydın beyin hastasıyız burada yazısmamızın sebebide bu zaten

canım ben ve sancux ASM den aydın beyin hastasıyız burada yazısmamızın sebebide bu zaten

yok o açıdan değil...ben geçmişi okuamadım asıl sorumak istediğim tavsiye edermisiniz? birde tedavi sürecini bilmiyorum, kimseye söylemek istemiyorum, yalan düşünüyorum şimdiden de izinmi alsam dedim..süreci bilemdiğim için....

sen ÇİDER diye arama yap internetten, oradakilere bilgileriniz veriyorsun ödemeni yapıyorsun sonra onlar hastaneye faxlıyorlar ama hastaneye yeni üye oldum deme, kesin indirim yapıyorlar.

canım ben müdire hanımla açık açık herşeyi konusmustum zaten bana sık sık bebek düşünmem konusunda destek oluyordu Allah razı olsun..yumurta toplama aşamasına kadar gün aşırı hergün kontrole gidiyorsun yumurta büyüklüğüne ve sayısına bakıyorlar..
senin mesai saatlerin nasıl? işe gitmeden önce veya iş çıkışı gidebilirsin kontrollerine..gebzedeki hastaneye mi gideceksin, caddedekine mi? iş yerine ne kadar mesafede? özel sektör mü?devlet mi? bunların hepsini degerlendirmen lazım...
gün aşırı kontroller uzun sürmüyor 10-15 dakika kadar ama yogunluk olursa bekliyorsun yolda trafik olabiliyor ben genelde mesai öncesi kontrole gider işe öyle gelirdim..
yumurta toplamam cuma gününe geldi 1 gün yıllık izin aldım..transferimi çarşamba perşembe bekliyordum ama beni yum. toplama sonrasındaki ptsi günü hemen çagırdılar sayımız az oldugu için(toplamda 3 embriyom vardı) transfer sonrasında da 12 gün sağlık raporu aldım, 10. gün test yaptım dayanamadım, 12. gün tekrar (işe başlamıstım) ve 14. gün tekrar etmiştik testi..
canım yalan söyleme ama gerçekleride aşikar etme, benim olayımı herkes biliyor bazen bunaltıyor insanlar ama bebişler herşeyi unutturuyor insana

yalan söylemek değilde...pko lun olduğumu biliyorlar...onunla alakalı tedavi derim deşmesini istemiyorum....eşimle ilgili problem demesinler...ben özel sektördeyim, ve burda deli gibi haset kadın ve adamlar var...kocaeli merkezdeyim,gebze daha mantıklı gibi eşim yanımda değil o yüzden sabahtan gidip öğlene kadar izin alaırım konuşup, toplama günü tğüm gün izin alırım trnasferde rapor veriyorlarmı?...yada 2 hafta izin alırım...gider gelirim ama sonradan ihtiyacım olursa iznim kalmaz....asm kafama yattı...eşimin morfolojisi problemli ve asm istanbuldan daha yakın....ve galiba hepiniz doktordan memnun

kızlaar iyiki son anda haberim oldu çider'e üye oldum yarın yumurta toplamam var ve ödemeyi yapıcaktım sayenizde 600tl indirim yapılacak.utkumm çok teşekkür ederim.

bende açık açık konuştum ve böylece kafam çok daha rahat etti çünkü işimi seviyorum ve işimden vazgeçmek istemiyorum ayrıca yalanla sürdürmek çok zor olucaktı anlattım destek istedim şimdi hiç olmassa her kontrole gidişimde stres olmuyorum bence de bir kere söyle kurtul çünkü hakikatten özveri gerektiren bir süreç.

utkumm transfer sonrası için senin istediğin kadar rapor verebiliyorlarmı sen mi rica ettin 12 günlük raporu?

Transferde rapor yok.Zaten sadcee o gün dinlenmen yeterli. Ertesi gün işe gidebiliyorsun.Ben yumurta toplama işleminde de öğleden sonra işe gitmiştim.Ama ondan önce üç günde bir iki hafta yarım gün ASM ye gidip geldim. yani beş yerım gün bir tam gün izin aldım.

Benimde sol kasığım agrıyor genellikle akşamları.
Bulantıların nasıl benim azaldı.
Seninde zor oluyordur işte yoruluyorsun ama oyalanıyorsundur ben çok sıkılıyorum evde zaman geçmiyor. Evde oturmaya alışık değilim eskiden yoğun çalışıyordum çok biranda boşlukta kaldım birde hamilelikten dolayı gezemiyorum evde tıkıldım kaldım. Sadece haftasonları eşimle geziyoruz onda da hemen yoruluyorum.
Benimde karnım büyüdü kimse 3 aylık olduğuna inanmıyor 6 aylık gibi:)
İkiz diye herhalde, dediğin gibi akşamları daha çok şişiyor.
Sen kontrolü ne zamana aldın bu arada?

Merhaba cnm hatırladım tabiki. Çok teşekkür ederim çok düşüncelisin darısı başına. Seninde tedavine az kalmış inşallah güzel haberlerini alırız.
O topikteki arkadaşlar teker teker hamile kalıyor bak sıra sana gelmiş olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…