Arkadaslar tedavime basladim, ignelerimin 2. gunundeyim. Bu ay tedavide olan baska kim var?
kızlaar benim ağrım var şu anda.yumurta toplandığın ertesi günü ağrınız geçmişmiydi?yani sadece aynı gün mü ağrı oluyor????
utkumm transfer sonrası için senin istediğin kadar rapor verebiliyorlarmı sen mi rica ettin 12 günlük raporu?
Arkadaslar tedavime basladim, ignelerimin 2. gunundeyim. Bu ay tedavide olan baska kim var?
canım agrının olması cok normal, ben minoset kullanmıstım günde 4 tane falan...
ama ertesinde epey rahatlamıstım..zaten 3. günde transferim yapıldı..
yarın için heycanlanman çok normal ama hep pozitif ol inşaallah herşey yolunda gidecek
kızlaar iyiki son anda haberim oldu çider'e üye oldum yarın yumurta toplamam var ve ödemeyi yapıcaktım sayenizde 600tl indirim yapılacak.utkumm çok teşekkür ederim.
Benimde sol kasığım agrıyor genellikle akşamları.
Bulantıların nasıl benim azaldı.
Seninde zor oluyordur işte yoruluyorsun ama oyalanıyorsundur ben çok sıkılıyorum evde zaman geçmiyor. Evde oturmaya alışık değilim eskiden yoğun çalışıyordum çok biranda boşlukta kaldım birde hamilelikten dolayı gezemiyorum evde tıkıldım kaldım. Sadece haftasonları eşimle geziyoruz onda da hemen yoruluyorum.
Benimde karnım büyüdü kimse 3 aylık olduğuna inanmıyor 6 aylık gibi:)
İkiz diye herhalde, dediğin gibi akşamları daha çok şişiyor.
Sen kontrolü ne zamana aldın bu arada?
bugun bülent beyden radevu almıstık gittik ama acil bir ameliyata gitmiş kendisi ile görüşemedik, ptsi günü yeniden arayacagızbu sabah heycandan uyuyamamıstım oysaki...
Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda devam eder.bu ay bende tedavi görüyorum bugün sabah yumurtalarım toplandı çarşamba perşembede transferim olucak inşallah bakalım yarım embritolarımın durumu hakkında bilgi vermek için arıyacaklar merak içindeyim zamanı ileri sarmak istiyorum.
hayırlı olsn Allah tamamına erdirsin inş. pozitif sonuclarnır..
tedavini aydın beyle mi başladın?
kızlar pazar sabahı 07:30da altıma kacırdım hissiyle lavaboya kostum üstümü çıkardıgımda bacaklarımdan kanlar akıyordu sadece eşime bagırabildim öyle korktum ki anlatamam..eşim geldi, hemen hastaneye gittik (Lütfi kırdar egt. ve araştırma hastanesi) doktor ultrasonla baktıgında ilk söyledigi bebeklerin ikisininde canlı oldugu oldu ancak o anda rahat bir nefes alabildim...saat 17'ye kadar yattım serum ve igne yaptılar, kanamam yavas yavas azaldı, su anda damla damla devam ediyor yarın riskli gebelikten rapor verecekler...
kızlar hepinizin dualarına ihtiyacım var...Çok zor bir gün geçirdim Rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?