Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Merhaba, ben transfer sonrasi Aydin Bey'den 6 iş günü için rapor istedim. Hemşilere yazdırıp imzaladı. şirketim de kabul etti. İsterseniz siz de yıllık izin kullanmadan halledebilirsiniz bu şekilde.

Yalnız aldığın 6 günlülk izin sadece işyeriniz ve siz arasında geçerli yani yasal boyutu yok. SGK da geçersizdir. Lütfen bunu göz ardı etmeyiniz.

raporunuzun özel oldugundan bahsetmiştim. maaşınız ve yıllık izninizi etkilemedi ise problem yok bu demek oluyor ki şirketinizde ınsan Kaynakları departmanı özel raporları kabul ediyor ama yasal olarak işleme koymuyor. Bu ya bir şans yada bilgi eksikliklerinden kaynaklanmaktadır. Kusura bakma ama ben Mali Müşavirim ış Kanunu ve Uygulamaları hakkında geniş bilgiye sahip olduğum için bilgi aktarmak istedim. Sonradan senin için problem çıkmasın diyerekten

Arkadaslar tedavime basladim, ignelerimin 2. gunundeyim. Bu ay tedavide olan baska kim var?

Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda devam eder.bu ay bende tedavi görüyorum bugün sabah yumurtalarım toplandı çarşamba perşembede transferim olucak inşallah bakalım yarım embritolarımın durumu hakkında bilgi vermek için arıyacaklar merak içindeyim zamanı ileri sarmak istiyorum.

kızlaar benim ağrım var şu anda.yumurta toplandığın ertesi günü ağrınız geçmişmiydi?yani sadece aynı gün mü ağrı oluyor????

kızlaar benim ağrım var şu anda.yumurta toplandığın ertesi günü ağrınız geçmişmiydi?yani sadece aynı gün mü ağrı oluyor????

canım agrının olması cok normal, ben minoset kullanmıstım günde 4 tane falan...
ama ertesinde epey rahatlamıstım..zaten 3. günde transferim yapıldı..
yarın için heycanlanman çok normal ama hep pozitif ol inşaallah herşey yolunda gidecek

biraz daha rahatladım sanki akşamüstü daha fenaydı soğol:))

kızlaar iyiki son anda haberim oldu çider'e üye oldum yarın yumurta toplamam var ve ödemeyi yapıcaktım sayenizde 600tl indirim yapılacak.utkumm çok teşekkür ederim.

canım ne demek rica ederim, biz burda tüp bebek kardeşliği yaşıyoruz bildiklerimizi birbirimizden esirgememeliyiz degil mi?
bol bol dua et Allahım yavrunu kucagına almayı nasip etsin inş...bizde tüp teyzeleri olarak öperiz onu:)

canım nasılsın?
ben iyiyim çok şükür bugun eltimin günü vardı ordaydım, güzeldi degişiklik oldu..
akşamüstü eşimin halası geldi oda aydın beyin hastası, ikizlerine hamileydi 6 aylık bebeklerden birisi ölmüş ama hala içerde digeri yaşıyormuş inş sağlıcakla dogar, kanamasıda oluyormuş, ne bileyim bu hamilelik öyle basite alınacak bişey degil ben pek kendimi sakınmıyorum galiba biraz korktum, yarına temizlige kadın çagırdım hiç bişey yapmayacagım her gelen kadınla fıldır fıldır evde dönen bir tipimdir normalde...
can sıkıntın için kitap okumayı denedn mi bende çok işe yarıyor, puzzle da eglenceli bir ugras eger bunalan bir tip degilsen:)el iş örgü falan da pek bize hitap etmiyor:)degil mi

bugun bülent beyden radevu almıstık gittik ama acil bir ameliyata gitmiş kendisi ile görüşemedik, ptsi günü yeniden arayacagızbu sabah heycandan uyuyamamıstım oysaki...

bugun bülent beyden radevu almıstık gittik ama acil bir ameliyata gitmiş kendisi ile görüşemedik, ptsi günü yeniden arayacagızbu sabah heycandan uyuyamamıstım oysaki...

olsunn pazartesiye 2 güncük daha büyümüş görürsün:)) iyi olsunlar sağlıklı olsunlar hiç bir şey önemli değil.yorma kendini öyle kötü şeyler de düşünme talihsizlikler yaşayanlar azınlıkta her hamileliktede zaten ufak tefek sorunlar olabiliyor.yorma kendini ev işi falan bırak olduğu kadar olsun enerjini sadece yemeklere sakla güzel güzel besle bebişlerini. meyve sularını sık sık iç hatta eşin sıksın:) seni sıkan hiçkimseyle bırak görüşme. kitap çook iyi fikir puzzzle bi süre sonra beni bayıyo örgü yapamıyorum bende ama sana tavsiyem bool bol internetten izlemediğin yabancı dizileri izle çook keyifli oluyor boş boş onları izle:) diziport.com dene bence... vee en önemlisi bana yabancı ve dünyaca ünlü bir psikoloğun önerisi her ne yapıyorsan tamamen ona konsantre ol.2 iş aynı anda yasak! 2 düşüncede aynı anda yasak!

Hayirli olsun, embryolar guzel guzel buyusunler diliyorum.
Beklemek cok zor, ben bugun 4. ignemi olacagim, yarin da ignelerden sonra ilk randevum var bakalim yumurtalar ne olmus. Kac yumurta normaldir kaci azdir bilemiyorum ama 2. gunde bende sagda ve solda 4 er folikul goruldu.
Igneler basladiktan yaklasik kacinci gunde yumurta toplaniyor?

hayırlı olsn Allah tamamına erdirsin inş. pozitif sonuclarnır..
tedavini aydın beyle mi başladın?

Cok tesekkur ederim. Sizlerin basarili sonuclarini okudukca cesaretlendim ve Aydin beyle tedavime basladim. Allah anne olmayi gonulden isteyip caba gosteren hepimizi yavrularimiza kavustursun.

kızlar pazar sabahı 07:30da altıma kacırdım hissiyle lavaboya kostum üstümü çıkardıgımda bacaklarımdan kanlar akıyordu sadece eşime bagırabildim öyle korktum ki anlatamam..eşim geldi, hemen hastaneye gittik (Lütfi kırdar egt. ve araştırma hastanesi) doktor ultrasonla baktıgında ilk söyledigi bebeklerin ikisininde canlı oldugu oldu ancak o anda rahat bir nefes alabildim...saat 17'ye kadar yattım serum ve igne yaptılar, kanamam yavas yavas azaldı, su anda damla damla devam ediyor yarın riskli gebelikten rapor verecekler...
kızlar hepinizin dualarına ihtiyacım var...Çok zor bir gün geçirdim Rabbim kimseye yaşatmasın

geçmiş olsun..dikat et kendine yorma ve üzülme....belki farkında olmadan kendini torduysan bu sana uyarıdır...öyle düşün...çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…