geçmiş olsun..dikat et kendine yorma ve üzülme....belki farkında olmadan kendini torduysan bu sana uyarıdır...öyle düşün...çok geçmiş olsun
Hayirli olsun, embryolar guzel guzel buyusunler diliyorum.
Beklemek cok zor, ben bugun 4. ignemi olacagim, yarin da ignelerden sonra ilk randevum var bakalim yumurtalar ne olmus. Kac yumurta normaldir kaci azdir bilemiyorum ama 2. gunde bende sagda ve solda 4 er folikul goruldu.
Igneler basladiktan yaklasik kacinci gunde yumurta toplaniyor?
kızlar pazar sabahı 07:30da altıma kacırdım hissiyle lavaboya kostum üstümü çıkardıgımda bacaklarımdan kanlar akıyordu sadece eşime bagırabildim öyle korktum ki anlatamam..eşim geldi, hemen hastaneye gittik (Lütfi kırdar egt. ve araştırma hastanesi) doktor ultrasonla baktıgında ilk söyledigi bebeklerin ikisininde canlı oldugu oldu ancak o anda rahat bir nefes alabildim...saat 17'ye kadar yattım serum ve igne yaptılar, kanamam yavas yavas azaldı, su anda damla damla devam ediyor yarın riskli gebelikten rapor verecekler...
kızlar hepinizin dualarına ihtiyacım var...Çok zor bir gün geçirdim Rabbim kimseye yaşatmasın
teşekkür ederim canım şimdi evdeyim bekliyorum
sanırım Aydın Beyden de randevu alacagım..
daha önce tedavi gördüm aynı hastane ve aynı dr da. 10 yumurta toplandı.5 tanesinin içi doluydu ve 5 i döllendi.3.gün 8 hücreli 1 tane transfer edildi. Diğerleri yeterli bölünmeyi sağlayamadığı için 5.gün atıldılar. Transfer sonucum Negatif idi. Kendileri gün içerisinde 2 ile 4 arasında arıyorlar ama sende arayabilirsin ben gün aşırı aramıştım. Yalnız 12 den önce embriyologlara ulaşılamıyor.İşlemde olduklarından bu nedenle 2 gibi araman en iyisi olacaktır.
merhaba kızlar,
bikac gundur rahatsizdim takip edemedim bugun okuyabildim yazdıklarınızı
utkumm cok gecmis olsun canım bebislerin saglıgının yerinde olmasına sevindim kendine cokk dikkat et canım neden boyle bisey olmus? bildigim kadarıyla bi sıkıntın yoktu. okurken cok korktum sen nasıl korktun kimbilir tekrar gecmis olsun canım
mystry tedavinin bence zor kısmına geldin bugune kadar yasadıkların pek senin elinde degil cunku ama transfer sonrası sana cok gorev dusuyor negatif dusunmemen stresten uzak durman gerekiyor ve o oniki gun gecmek bilmiyor allah kolaylıklar versin canım sen de cook dikkat et kendine fazla dusunmemeye calış (gun sayarken bu mumkun olmuyor malesef oyuzden negatif dusunme demek daha dogru olur)
vanilya, obirkadın, sancux umarım sizlerde iyisinizdir... hepinize sevgiler
Merhaba, ben transfer sonrasi Aydin Bey'den 6 iş günü için rapor istedim. Hemşilere yazdırıp imzaladı. şirketim de kabul etti. İsterseniz siz de yıllık izin kullanmadan halledebilirsiniz bu şekilde.
ben de aydın beyde tedavi olurken,transfer sonrası tam 10 günlük rapor istemiştim.yazdı hemen ama özel old.için kabul etmeyebilirler demişti.
ama hiçbir sorun da çıkmadı.hemen kabul etmişlerdi raporumu yanii..o yüzden iyi yapmışsın valla canımm..
yaa sorma içimde bir kuş var sanki pır pır uçuyor şu transferimde olsun hayırlısıyla bakalım zamanı nasıl geçiricem...
transfer hangi gun yapilacak o kısmı kacırdım canım kusura bakma kac yumurta toplandı kac tane dollendi ogrenebildinmi?
herkese selamlar..
uzun süredir uzak kaldım, pek çok yeni arkadaş daha katılmış gruba..
giderek çoğalıyoruz, umarım güzel haberler de giderek çoğalır..
utkumm canım, çok geçmiş olsun. bence de aydın beyle hemen görüş, seni arada alıp kontrol eder mutlaka. inşallah bu kadarıyla geçecek.
mystry hastaneden kaçıncı kalite kaç hücreli olduklarını öğrenebilirsin. sen sormazsan söylemeyebilirler, o nedenle öğrenmek için sor bence. yada her şeyi olacağına bırakabilirsin. sadece şunu söyleyebilirim 5. gün en az 5 tane 1. kalite embriyo olması gerekiyor. sayı daha azsa önceden transfer yapılıyor. senin maşallah sayı gayet iyi gözüküyor, inşallah embriyolar da 1. kalite çıkar ve transfere gönül rahatlığıyla girersin.
nilsu da sanırım hamileler kervanına katıldı.
sancux'cum sen nasılsın? son kontrol iyi geçmiş sanırım. parça parça girip okuyabildim yazılanları, bazı konuları atlamış olabilirim tekrar soruyorumdur kusuruma bakmayınız.
ve diğer kızlar....
ben en son bıraktığımda umut ve gece vardı, şimdi yeni yeni arkadaşlar eklenmiş :)))
hepinize sevgilerimi iletiyorum.
sağlıcakla kalın....
herkese selamlar..
uzun süredir uzak kaldım, pek çok yeni arkadaş daha katılmış gruba..
giderek çoğalıyoruz, umarım güzel haberler de giderek çoğalır..
utkumm canım, çok geçmiş olsun. bence de aydın beyle hemen görüş, seni arada alıp kontrol eder mutlaka. inşallah bu kadarıyla geçecek.
mystry hastaneden kaçıncı kalite kaç hücreli olduklarını öğrenebilirsin. sen sormazsan söylemeyebilirler, o nedenle öğrenmek için sor bence. yada her şeyi olacağına bırakabilirsin. sadece şunu söyleyebilirim 5. gün en az 5 tane 1. kalite embriyo olması gerekiyor. sayı daha azsa önceden transfer yapılıyor. senin maşallah sayı gayet iyi gözüküyor, inşallah embriyolar da 1. kalite çıkar ve transfere gönül rahatlığıyla girersin.
nilsu da sanırım hamileler kervanına katıldı.
sancux'cum sen nasılsın? son kontrol iyi geçmiş sanırım. parça parça girip okuyabildim yazılanları, bazı konuları atlamış olabilirim tekrar soruyorumdur kusuruma bakmayınız.
ve diğer kızlar....
ben en son bıraktığımda umut ve gece vardı, şimdi yeni yeni arkadaşlar eklenmiş :)))
hepinize sevgilerimi iletiyorum.
sağlıcakla kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?