Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

benim son adet tarihim 4 nisan 5 nisan'da iğneler başladı 17 Nisan'da yani iğnelerin 13. gününde yumurtalarım toplandı.başalangıçta nasıldı yumurtalar hatılamıyorum ama gün geçtikçe bayaa büyüyorlar.

canım benim inan tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm Allah senide yavrularını da korusun inşallah seni malesef en iyi anlayan benim galiba.korkmakta çok haklısın ama kendini telkin et korkup panik oldukça bebekler strese giriyorlar unutma sakın yerinden kımıldama rapor al işide boşver.bebeklerde sorun olmaması çok çok güzel peki kanama nerden kaynaklanmış bebeğin bulunduğu yer ile mi ilgili rahim ağzıylamı ilgili gerçi çook çok şükür azalmış belkide şu anda bitmiştir bile.unutma bebişler sana tutundular demekki güçlü ve sağlıklılar sağlıksız olsalar bugünlere bile zor gelirlerdi.asm'yi araıp olnları da bilgilendirdin mi durumunla ilgili bence mutlaka bilgi ver.

teşekkür ederim canım şimdi evdeyim bekliyorum
sanırım Aydın Beyden de randevu alacagım..

utkumm kanaman azaldı ya da tamamen bittiyse öyle git aydın bey'e yani önce telefonda durumunu anlat mutlaka sonuçta yol yakın değil hırpalama kendini nolursun.nolur bilgilendir bizi senin için dua edicem.

vanilya senin sanırım bugün kontrolün vardı kontrolden sonra haber ver bize kaç yumurtan olmuş naslıllarmışşş...

kızlar daha önce tedavi görenler ve şu an hamileler kaç tane yumurta toplanmıştı sizlerden kaçı döllenmişti ve kaçıncı kalite olduğu ne zaman belli olmuştu bilgi verirseniz çoook sevinirim.birdee benim cumartesi toplandı biliyorsunuz dün arayıp bilgi verdiler bugün ben arayıp sorabilirmiyim son durumları hakkında sizler somuşmuydunuz??

daha önce tedavi gördüm aynı hastane ve aynı dr da. 10 yumurta toplandı.5 tanesinin içi doluydu ve 5 i döllendi.3.gün 8 hücreli 1 tane transfer edildi. Diğerleri yeterli bölünmeyi sağlayamadığı için 5.gün atıldılar. Transfer sonucum Negatif idi. Kendileri gün içerisinde 2 ile 4 arasında arıyorlar ama sende arayabilirsin ben gün aşırı aramıştım. Yalnız 12 den önce embriyologlara ulaşılamıyor.ışlemde olduklarından bu nedenle 2 gibi araman en iyisi olacaktır.

8 hücreli ne demek?

merhaba kızlar,
bikac gundur rahatsizdim takip edemedim bugun okuyabildim yazdıklarınızı
utkumm cok gecmis olsun canım bebislerin saglıgının yerinde olmasına sevindim kendine cokk dikkat et canım neden boyle bisey olmus? bildigim kadarıyla bi sıkıntın yoktu. okurken cok korktum sen nasıl korktun kimbilir tekrar gecmis olsun canım
mystry tedavinin bence zor kısmına geldin bugune kadar yasadıkların pek senin elinde degil cunku ama transfer sonrası sana cok gorev dusuyor negatif dusunmemen stresten uzak durman gerekiyor ve o oniki gun gecmek bilmiyor allah kolaylıklar versin canım sen de cook dikkat et kendine fazla dusunmemeye calış (gun sayarken bu mumkun olmuyor malesef oyuzden negatif dusunme demek daha dogru olur)
vanilya, obirkadın, sancux umarım sizlerde iyisinizdir... hepinize sevgiler

yaa sorma içimde bir kuş var sanki pır pır uçuyor şu transferimde olsun hayırlısıyla bakalım zamanı nasıl geçiricem...

Merhaba, ben transfer sonrasi Aydin Bey'den 6 iş günü için rapor istedim. Hemşilere yazdırıp imzaladı. şirketim de kabul etti. İsterseniz siz de yıllık izin kullanmadan halledebilirsiniz bu şekilde.

ben de aydın beyde tedavi olurken,transfer sonrası tam 10 günlük rapor istemiştim.yazdı hemen ama özel old.için kabul etmeyebilirler demişti.
ama hiçbir sorun da çıkmadı.hemen kabul etmişlerdi raporumu yanii..o yüzden iyi yapmışsın valla canımm..

papatyaa özür dilerim ama senin durumunu hatırlayamadım.

transfer hangi gun yapilacak o kısmı kacırdım canım kusura bakma kac yumurta toplandı kac tane dollendi ogrenebildinmi?

21 tane yumurta var biraz önce aradım yarın daha net belli olur dediler yumurta çok ama ufak ufak umarım içinde kaliteli vardır.belki çarşamba yüksek bir ihtimalle perşembe yani 5. günde transferim olucakmış.

herkese selamlar..
uzun süredir uzak kaldım, pek çok yeni arkadaş daha katılmış gruba..
giderek çoğalıyoruz, umarım güzel haberler de giderek çoğalır..
utkumm canım, çok geçmiş olsun. bence de aydın beyle hemen görüş, seni arada alıp kontrol eder mutlaka. inşallah bu kadarıyla geçecek.
mystry hastaneden kaçıncı kalite kaç hücreli olduklarını öğrenebilirsin. sen sormazsan söylemeyebilirler, o nedenle öğrenmek için sor bence. yada her şeyi olacağına bırakabilirsin. sadece şunu söyleyebilirim 5. gün en az 5 tane 1. kalite embriyo olması gerekiyor. sayı daha azsa önceden transfer yapılıyor. senin maşallah sayı gayet iyi gözüküyor, inşallah embriyolar da 1. kalite çıkar ve transfere gönül rahatlığıyla girersin.
nilsu da sanırım hamileler kervanına katıldı.
sancux'cum sen nasılsın? son kontrol iyi geçmiş sanırım. parça parça girip okuyabildim yazılanları, bazı konuları atlamış olabilirim tekrar soruyorumdur kusuruma bakmayınız.
ve diğer kızlar....
ben en son bıraktığımda umut ve gece vardı, şimdi yeni yeni arkadaşlar eklenmiş :)))
hepinize sevgilerimi iletiyorum.
sağlıcakla kalın....

hoşgeldiin bizde seni merak ediyorduk. nasıl geçti tatil dinlendin mii?az önce aradım hastaneyi yarın yani 3. gün öğleden sonra ararsanız daha net bilgi verebiliriz dediler.kalite ve kaç hücreli oldukları aynı şeymi? çok hücreliyse daha mı kaliteli aa tabi bide kaç hücreli olması iyi?

hosgeldin ladyybird, tatilin kotusu olmaz ama umarım iyi gecmistir tatilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…