prag güzel geçti, çok güzel bir şehir. sadece hava çok soğuktu. kalın mont almıştım ama bere atkı vs de almak lazımmış ne yazıkki..
kalite ve hücre sayısı farklı şeyler... kaliteyi belirleyen faktör, hücrenin bölündüğü zaman bölünen hücreler aynı-benzer boyutta, temiz vs olması gerekiyor. hücre birikintisi parçalar olmamalı. hücre sayısı da başka bir faktör. 4-8 arası hücre sayısı bekleniyor 3. gün.
bende 7-6-5 hücreli 5 tane 1. kalite yumurta vardı. ben biraz pimpirikli olduğumdan her gün sorup öğreniyordum :)) bir tane de 5 hücreli 2. kalite vardı. neyse 1. kalite olanlar donduruluyor.
umarım senin de yolunda gider herşey ve miniklerine kısa sürede kavuşursun.
öpüyorum.
Utkumm, canim gecmis olsun. Kendini koyverme, guclu ve pozitif olmaya calis lutfen. Cok zor oldugunun farkindayim ama henuz uzulmek icin cok erken. Bebeklerin seninle, ve sen pozitif psikolojinle onlara destek olmalisin.
Aydin Bey ne dedi simdi? Sadece dinlenecek misin? Yoksa baska tetkikler ilaclar vs gerekiyor mu?
Canim, kendine cok dikkat et ve bebeklerin icin yurudugun gunlerdeki gibi onlara kavusacagin gunlerin yaklastigini hatirla.
Sana kocaman sarilmak istiyorum. Yanaklarindan opuyorum.
Ladybird hosgeldin cnm özlettin kendini.
Dinlenmis ve eglenmis olarak döndün artik tedaviye hazir hissediyor musun?
saol canım koryon biopsisi yapılacak 3 tane prof. ismi verdi hangisine yaptıracagımıza karar verecegiz, ama karmakarışık bir durumdayım olumsuz bişey derlerse ben nasıl kıyarım onlara, ve böyle bir fikri geçirirsem kalbimden saglıklı dogacak cocuklarımın gelecek yaşamlarını nasıl garanti ederim...Rabbim bana böyle zor bir tercih yaşattırmasın..Oherşeye kadirdir, O nasıl istemişse öyle olacak bunların hepsinin farkındayım ama üzülmemek elde degil..
aglamaktan beynim zonkluyor, tutamıyorum kendimi, dualar ediyorum, tesbihler çekiyorum ama bir yerde tıkanıp gene aglamaya başlıyorum...
canlarım hepinize çok teşekkür ederim..
bugun Aydın Beyle görüşmemiz hiç iç açıcı değildi, kanamayla ilgili bir problem yok ama bebeklerin gelişimleri ile ilgili sorun olabilir...Aralarında 4 gün fark var... ve büyük olanın ense kalınlıgı Aydın Beyde şüphe oluşturdu, kızlar sabahtan beri ağlıyorum biliyorum herşey Allah'tan ama kendime mukayet olamıyorum çok üzülüyorum Rabbim hepimize de bana da saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı...
Dualarınızı bekliyorum..
canlarım hepinize çok teşekkür ederim..
bugun Aydın Beyle görüşmemiz hiç iç açıcı değildi, kanamayla ilgili bir problem yok ama bebeklerin gelişimleri ile ilgili sorun olabilir...Aralarında 4 gün fark var... ve büyük olanın ense kalınlıgı Aydın Beyde şüphe oluşturdu, kızlar sabahtan beri ağlıyorum biliyorum herşey Allah'tan ama kendime mukayet olamıyorum çok üzülüyorum Rabbim hepimize de bana da saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı...
Dualarınızı bekliyorum..
saol canım koryon biopsisi yapılacak 3 tane prof. ismi verdi hangisine yaptıracagımıza karar verecegiz, ama karmakarışık bir durumdayım olumsuz bişey derlerse ben nasıl kıyarım onlara, ve böyle bir fikri geçirirsem kalbimden saglıklı dogacak cocuklarımın gelecek yaşamlarını nasıl garanti ederim...Rabbim bana böyle zor bir tercih yaşattırmasın..Oherşeye kadirdir, O nasıl istemişse öyle olacak bunların hepsinin farkındayım ama üzülmemek elde degil..
aglamaktan beynim zonkluyor, tutamıyorum kendimi, dualar ediyorum, tesbihler çekiyorum ama bir yerde tıkanıp gene aglamaya başlıyorum...
Merhaba;
Buradayım:) Her akşam girip yazdıklarınızı okuyorum. Doğru: 15 Nisanda regli olursam tüp bebeğe başlayacağım demiştim. Nedendir bilinmez 10 Nisanda yani olmam gereken tarihten 5 gün evvel regli oldum malesef. Artık hep aranızda olacağım. Reglimin ikinci gününden itibaren Microgynon doğum kontrol hapına başladım. 8 tanesini bitirdim bile:)
Canlarım benim,Allah razı olsun hepinizden hepiniz çok tatlı insanlarsınız iyi kii varsınız ve sizinle paylasabiliyorum duygularımı...
Aydın bey ense pilisi kalınlığını 4mm ölçtü, eger 3mm üstündeyse bebegin patolojik olma ihtimali 18 kat artıyormuş...
Herşeyin hayırlısı olsun bugün daha iyiyim Allah'a şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?